#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Dark Souls Prepare to die Edition

Купити комп'ютер для Dark Souls

Dark Souls - легендарна Action / RPG з відкритим світом, розроблена японською компанією From Software. Реліз гри відбувся в 2011 році для таких консолей як PlayStation 3 і Xbox 360. Роком пізніше гра вийшла на Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Dark Souls
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Dark Souls
  5. Огляд гри Dark Souls
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Dark Souls від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Dark Souls - гра з розмитим і загадковим сюжетом, який кидає гравця в епіцентр подій з мінімалістичним методом поясненням того, що відбувається. Під час проходження перед гравцем відкриваються завдання, головне з яких - подзвонити в два Дзвони Пробудження, щоб дізнатися долю нежиті. Просуваючись вглиб світу Dark Souls, гравець отримує можливість з'єднати воєдино фрагменти подій, які привели до нинішніх обставин. На метаморфози сюжету впливає вибір гравця, що важливо для кожної гри в даному жанрі.

Вам належить приміряти на себе роль живого мерця, обраного, який повинен розігнати пітьму і відродити світ. Щоб здійснити своє призначення, він повинен пройти довгий шлях по занепалих королівствах з тисячами войовничих ворогів, після вбивства котрих їх сили переходять до нього.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Dark Souls Prepare to die Edition

 

Так як перша частина вийшла в 2011 році, гра, за сьогоднішніми мірками, не відрізняється вимогливістю до заліза. Згадуючи часи її релізу - навіть тоді вона не вважалася чимось вибагливим. Завантажити безкоштовно або купити ліцензійну версію - вибір кожного користувача, який не впливає на ігрову продуктивність (в даному моменті). Системні вимоги цієї гри задовольнить переважну більшість сучасних комп'ютерів, виглядають вони наступним чином:

 

Мінімальні системні вимоги Dark Souls Prepare to die Edition

  • Процесор: Intel Core 2 Duo (3.0 Ghz) / AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.0 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 2 гігабайти (DDR3)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce 9800 GTX + (512 мегабайт) / ATI Radeon HD 4870 (512 мегабайт)
  • Операційна система: Windows 7 і вище

 

Рекомендовані системні вимоги Dark Souls Prepare to die Edition

  • Процесор: Intel Core i5 2400s (2,5 Ghz) / AMD FX 6350 (3,9 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти (DDR3)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GT 740M (2 гігабайти) / AMD Radeon R7 240 (2 гігабайти)
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Dark Souls Prepare to Die Edition

 

Який процесор потрібен для Dark Souls

Dark Souls Prepare to Die Edition відмінно працює з процесорами старіших поколінь. Ця гра зможе знайти власну обитель навіть на комп'ютерах для бізнесу, що тішить.

 

Яка відеокарта потрібна для Dark Souls

Dark Souls Prepare to Die Edition не вимагає потужної відеокарти. Вона з легкістю знаходить спільну мову зі старими відеокартами, чиї показники відеопам'яті розташовуються в сегменті від 512 до 1 гігабайта.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Dark Souls

Dark Souls Prepare to Die Edition буде щасливий розмістити свої файли на типовому HDD-диску. Єдина річ, до чого гра більш вимоглива - це оперативна пам'ять. Її повинно бути не менше ніж 2 гігабайти. У кращому випадку - 4 гігабайти старого формату DDR3 з легкістю впораються з її амбіціями.

 

 

Огляд гри Dark Souls Prepare to die Edition

 

Витоки

«У мене в голові є ідеально складена сюжетна лінія всієї серії, але я не збираюся нав'язувати її гравцям. Я зобов'язую їх прийняти тільки ті сюжетні елементи, що є в самій грі, і на їх основі їм доведеться вибудовувати власні інтерпретації. Те, що у мене в голові, не те ж саме, що є в грі, а це значить, що все в руках у гравців» - Хідетака Міядзакі, глава компанії From Software.

Історія світу Dark Souls дійсно заплутана і нерозбірлива. Сьогодні існує величезна безліч теорій і припущень, більшість з яких дійсно заслуговують на увагу, але - на жаль, напевно, ми ніколи не дізнаємося всієї правди. Тим не менш, ми спробуємо висвітлити події, що відбулися до того, як прокинувся наш герой.

Отже, почалося все з давніх часів, коли в світі жили тільки дракони. На той час не існувало ні життя, ні смерті, ні світла, ні темряви. Але життя має властивість зароджуватись - під глибоким корінням кам'яних дерев зародилося полум'я, яке породило три великі душі. Вони стали першими богами: Гвін, повелитель світла, Ніто, перший з мертвих, і Відьма Ізаліта. У кожного з них були поплічники: у Гвіна - лицарі, у Ніто - мертві, у Відьми - дочки Хаосу. Але з'явився ще один - карлик з темною душею під ім'ям Манус. І почалася війна. Троє з полум'я билися з драконами, але не могли їх перемогти, адже останні ховали власну смерть під кам'яною шкірою. Тоді один з драконів, який народився без кам'яної шкіри, а саме - Голий Сіт, зрадив своїх братів і приєднався до повстання, розповівши, що вбити драконів можна лише блискавками. Тріо перемогло драконів і почалася епоха вогню. Виникло життя, будувалися королівства, і все йшло за планом, поки полум'я не почало згасати. Епоха темряви наближалася знову, а це означало лише одне - смерть всього людства. Тут на театральну сцену виходить той самий карлик з темною душею під ім'ям Манус. Саме він став першою людиною, подарувавши людству невідому субстанцію - людяність. Вона могла підтримувати вогонь, але в той же час стала справжнім прокляттям для людей, адже незабаром у деяких з'являвся на тілі знак темряви, який після їх смерті перетворював людей в «порожніх», збожеволівших тварюк з вічним життям. Можливо, карлик всіх перехитрив, але цього ми не дізнаємося ніколи. Полум'я повинно горіти, і Відьма Ізаліта вирішила створити нове полум'я. Експеримент вийшов з під контролю і поглинув відьму, породжуючи нові мутації живих істот. Гвін відправив лицарів, але всі вони полягли. Тоді він приніс себе в жертву вогню, згорівши дотла, але і це не допомогло. Світ чекав часу Обраного, мертвого, який запалить полум'я знову. З цього моменту і починається розповідь першої частини Dark Souls.

 

Атмосфера

Атмосферу цієї гри ти не забудеш ніколи, адже вона воістину унікальна! Декаданс, гротеск і готика - три основних елементи графічної системи Dark Souls. У грі домінують холодні кольори, що створює обстановку приреченості. У той же час кожен вогник дуже насичений і яскравий, подібний маленькій надії на щасливе майбутнє. Ви зможете насолодитися величезною кількістю різних локацій, кожна з яких відрізняється одна від однієї архітектурними аспектами. Будь-яке місце тут несе власний контекст: Сад темних коренів - вічна приреченість і розгубленість в часі, Анор Лондо - королівська помпезність і пам'ять про вічне. Чи не запозичувати фантазії розробникам і в плані моделювання персонажів і монстрів - кожна особина тут унікальна і неповторна. Всі вони - суміш романтики середньовіччя і бурхливої східної фантазії, яка не знає кордонів і меж.

 

Геймплей

Геймплей Dark Souls заслуговує окремих похвал, адже саме він зробив з тебе чоловіка. Фішка цієї гри полягає в складності її проходження. Тут гравець вчиться на своїх помилках, нескінченно вмираючи в боях. Помер? Убивай всіх заново! Гра змушує вас вивчити рух кожного моба на карті, розміщуючи в вершині списку смертоносні рухи босів. Щоб битися грамотно і без втрати життів вам треба не тільки освоїти техніку, але і розуміти бойові механіки даної гри. А це, повірте, вимагає величезних витрат нервових клітин вашого організму. Вмираєш часто? Прощай, вугілля - спеціальний елемент, що збільшує обсяг HP. Гра не потішить вас величезною кількістю зброї і броні. Так з одного сокирою, яку ви знайшли на початкових рівнях, можна пройти половину гри, поступово покращуючи її. Налякалися? Це дрібниці в порівнянні з тим, що ви можете вбивати НПС. Убивши коваля, наприклад, ви приречете себе на вірну смерть, так як підхід до ремонту зброї для вас стане більш винахідливим і ... болючим. Dark Souls не прощає помилок. Гра суворо карає навіть за найменші похибки в бою. Помер від руки боса? Доведеться знову йти до нього, а дорога не близька. Також в грі присутня величезна кількість різних можливостей, на які частенько не звертаєш уваги. Однією з таких є виклик допоміжного фантома для боротьби з нежиттю. Існує можливість подорожувати в світи інших (реальних) гравців Dark Souls, вбиваючи їх на сюжетному шляху, або навпаки. Присутня й можливість залишати повідомлення один одному у вигляді помаранчевих написів на землі. Взагалі, кооперативна мережева механіка цієї гри досить складна, але дуже цікава.

Вбиваючи простих мобів і босів, ви отримуєте душі, за які підвищуєте рівень, покращуєте зброю і броню, купуєте різні предмети у торговців. Душі - це основна валюта гри, цінність якої не може бути перебільшена ні на секунду. Вмираючи, ви втрачаєте все підібрані душі (відновити втрачені душі можна тільки 1 раз, торкнувшись плями вашої крові на місці вбивства), після чого повертаєтеся на точку збереження - останнє розпалене вами багаття.

Dark Souls - це зациклена пісочниця з величезною картою без «швів». Це «бродилка» в дусі старих ігор на перших консолях, якої, як здається, немає кінця. Вона вибаглива, але в той же час вкрай приваблива. Це гра, яка кидає тобі виклик.

 

Графіка

Незважаючи на те, що перша Dark Souls побачила світ у 2011 році, специфічна графіка гри до сих пір виглядає чудово. Скрупульозність і жадібність в методиці створення локацій бере своє, отримуючи неоціненний подарунок від часу. Також високій естетичній складовій сприяє і тьмяне освітлення. Саме таким шляхом можна домогтися приголомшливого результату.

Неможливо упустити фірмовий почерк цієї гри, її унікальний стиль, починаючи з іконок предметів, закінчуючи запаморочливими краєвидами. Гра позбавлена нав’язливої музики, але не позбавлена гармонійних звукових ефектів, які Титаніком врізаються в пам'ять. Чому? Все просто - кожна пройдена вами ділянка є справжнім надбанням, прикладом втілення ваших набутих умінь (шляхом постійних страждань - катарсис чистої води) і кмітливості.

 

Якщо любите Dark Souls, заходьте на наш YouTube-канал ARTLINE PLAY

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Dark Souls від ARTLINE

 

Компанія ARTLINE допоможе вам купити недорогий ПК для цієї гри. У наш сьогоднішній топ потрапили наступні моделі, кожна з яких зможе повністю розкрити її потенціал.

 

 

Стандартні системні вимоги для Dark Souls для ПК

Комп'ютер ARTLINE Business B14v01

  • Процесор: Intel 4-Core Celeron J1900 (2.0 - 2.4 Ghz) 
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайта (DDR3L / 1600 SODIMM)
  • Відеокарта: Intel HD
  • Накопичувач: SSD (120 гігабайт)

 

Високі системні вимоги для Dark Souls для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X26v14

  • Процесор: Quad-Core AMD Ryzen 3 1200 (3.1 - 3.4 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт (DDR4 / 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1650 (4 гігабайти)
  • Накопичувач: SSD (480 гігабайт)

 

 

Питання та відповіді

 

  • Який час проходження цієї гри?
  • Залежно від ваших умінь. В основному проходження займає близько 60 годин.

 

  • Чи піде Dark Souls 1 на Windows 10?
  • Так звісно

 

  • Де купити Dark Souls Prepare to die Edition?
  • В офіційному магазині Steam