#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для CarX Drift Racing Online

Купити комп'ютер для CarX Drift Racing Online

CarX Drift Racing Online – комп'ютерна гра у жанрі гоночного симулятора, розроблена студією CarX Technologies у 2017 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для CarX Drift Racing Online
  4. Як підібрати оптимальний ПК для CarX Drift Racing Online
  5. Огляд гри CarX Drift Racing Online
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для CarX Drift Racing Online від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

Про гру

 

У CarX ви позмагаєтеся в умінні дрифтувати не тільки з іншими гравцями, але й із собою.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК CarX Drift Racing Online

 

Системні вимоги CarX Drift Racing Online низькі, тому крутий ігровий ПК вам не знадобиться. А ось для ААА-проектів ігровий комп'ютер – річ обов'язкова. Купити його можна на сайті нашого інтернет-магазину. Повертаючись до CarX, слід зазначити, що гра працює як на 64-, так і на 32-розрядних операційних системах. Підтримує DirectX 11.

 

Мінімальні системні вимоги CarX Drift Racing Online

  • Процесор: Intel Core i5-4590 / AMD Ryzen 3 1200
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce 950GT / AMD R9 270
  • Операційна система: Windows 7

 

Рекомендовані системні вимоги CarX Drift Racing Online

  • Процесор: Intel Core i5-8300H
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1050
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для CarX Drift Racing Online

 

Який процесор потрібний для CarX Drift Racing Online

Якщо ви вже давно мрієте про крутий ігровий ПК, який зможе справлятися з будь-якою грою сучасності, вам не варто підбирати його, відштовхуючись від системних вимог CarX Drift Racing Online. У такому комп'ютері має бути встановлений 6-ядерний процесор із 12 потоками для обробки. Приклад: Intel Core i5-10400F або AMD Ryzen 5 5600X.

 

Яка відеокарта потрібна для CarX Drift Racing Online

Рекомендована авторами Nvidia GeForce GTX 1050 популярна серед геймерів, але ми рекомендуємо віддати перевагу більш потужному і новішому ігровому відеоадаптеру. Наша рекомендація – Nvidia GeForce RTX 3060 Ti.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для CarX Drift Racing Online

В ігрову збірку встановлюємо 16 гігабайт оперативної пам'яті. Вибираючи накопичувач, перевагу віддайте SSD-диску, зробивши його системним. HDD може стати файловим сховищем.

 

 

Огляд гри CarX Drift Racing Online

 

Атмосфера

Ми з вами стали свідками швидкого розвитку технологій. Оглядаючись всього лише на 10 років назад, ми можемо побачити величезну різницю у графічному рівні, як у кінематографі, так і в комп'ютерних іграх. З кожним роком графіка стає все більш реалістичною, але зростають не тільки її візуальні якості, а й вимоги. При цьому правило «чим краща графіка, тим більше потужностей» не застосовується до всіх проектів ігрової індустрії. В наш час навіть на смартфонах можна побачити ігри з чудовою графікою, однією з них є CarX Drift Racing.

Гра була розроблена незалежною студією CarX Technologies для операційної системи Android та отримала безліч позитивних відгуків від гравців. Розробники вирішили не зупинятися на досягнутому та змайстрували гру для ПК – називається вона CarX Drift Racing Online. Ви будете приємно вражені нею, адже гра з Андроїда багато в чому може скласти конкуренцію навіть найпопулярнішим гоночним симуляторам на PC.

 

Геймплей

В CarX Drift Racing Online немає сюжету. Тут дуже просте та навіть примітивне меню, яке пропонує нам кілька ігрових режимів. Гра насамперед сподобається тим, хто любить дрифт. Відразу згадується третя частина Форсажу «Токійський дрифт», і згадується не випадково, адже у грі є траси в азіатському антуражі. Перед нами досить спрощена гра, але насолоду від неї можна отримати колосальну.

Все, чим ми займатимемося в CarX Drift Racing Online, це дрифт. Від вашої майстерності залежить кількість набраних очок, які перетворюються на внутрішньо ігрову валюту. Одне очко дорівнює одному віртуальному долару. Так як CarX Technologies розробник молодий, ліцензій на автомобілі він не має. Це не завадило авторам додати до гри вже знайомі нам тачки, лише під іншими (фантастичними) назвами. Хоч автопарк тут невеликий, ви зможете побачити та покататися на радянських авто. Стилізовані «Жигулі» тішать око, а що далі, то цікавіше.

Одиночний режим у CarX далеко не найпривабливіший, адже дрифтити ви будете на самоті. Набагато цікавіше увімкнути режим фантома, в якому ви намагатиметеся повторити власні рухи з попереднього кола. Ваше завдання – повна синхронізація. Домогтися її не так легко, хоч управління тут дуже навіть непогане. Звичайно, грати на кермі набагато крутіше, але й на клавіатурі машину чудово відчуваєш. Бракує лише крутого музичного супроводу – швидш за все, автори не хотіли платити свої кревні за авторські права популярним виконавцям.

Повністю гра розкриває себе в багатокористувацькому режимі. Ви змагатиметеся з безліччю суперників, при цьому системи пошкоджень тут немає. Кожна машина - "примара", через яку можна проїхати. Це насамперед спортивний симулятор, а не забійна гонка. Заважати своїм опонентам не можна, можна лише демонструвати високий рівень власної майстерності, залишаючи конкурентів позаду. Виграє тут не той, хто перший перетнув фінішну лінію, а той, хто набрав найбільше очок за дрифт. На екрані можна побачити помножувач. Допомагає вам один із трьох обраних помічників.

У CarX Drift Racing Online є можливість покататися як на автоматичній коробці, так і на механічній. З першою проблем не виникне, тоді як друга потребує більше ігрового досвіду. Гравець має можливість кастомізувати свій автомобіль, підвищуючи його характеристики. Тут вони збільшують кількість очок дрифту, дозволяючи заробляти більше грошей. Загалом, дрифт для грінда. Стилізація автомобілів взагалі безкоштовна. У грі є безліч всяких деталей і наклейок – останні можна розміщувати навіть на лобовому склі, створивши справжнього Франкенштейна.

Карт у грі небагато, але вони відрізняються рівнем складності. Світ далекий від деталізації, зате автомобілі виконано чудово. У лейт грі ви зможете покататися на топових спортивних авто, чия зовнішність приносить лише задоволення. Єдиною проблемою CarX Drift Racing Online є дуже одноманітний ігровий процес. Гра не затягне надовго, але й фінансових вкладень не вимагатиме. Дрифтіть на здоров'я без шкоди оточуючим.

 

Графіка

Графічний рівень CarX Drift Racing Online є неоднозначним, адже світ гри виконаний слабо, а автомобілі – чудово. Але, як ми говорили на початку цієї статті, гра перекочувала з мобільних пристроїв, а це вже говорить багато про що. Можна похвалити відмінну керованість, хорошу картинку, різноманітність елементів кастомізації. Критикувати гру потрібно за одноманітний ігровий процес, мінімальну кількість ігрових режимів, відсутність хорошого музичного супроводу.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для CarX Drift Racing Online від ARTLINE

 

Купити ігровий ПК в Україні можна не виходячи з дому. Для цього вам потрібно завітати на сайт інтернет-магазину ARTLINE, на якому знайдете величезну кількість ігрових збірок. Наші комп'ютери – це топові та сучасні машини, що дозволяють грати з високим FPS. Декілька збірок ми готові представити вже зараз:

 

 

Стандартні системні вимоги CarX Drift Racing Online для ПК

ARTLINE Gaming X32v10 – ігрова збірка від ARTLINE у корпусі QUBE. Тут встановлений 4-ядерний процесор Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz), 8 гігабайт ОЗУ (DDR4/2666 MHz), ігрова відеокарта AMD Radeon RX 560 (4 GB). Файлові накопичувачі: SSD (240 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

Високі системні вимоги CarX Drift Racing Online для ПК

ARTLINE Overlord CG10v01CS – кастомна ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz) у корпусі QUBE STYLE у стилі CS GO. Обладнаний ПК ігровий відеокартою Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB), яка відрізняється підтримкою Ray Tracing, DLSS, Reflex. Також на борту цієї збірки ви побачите 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/3200 MHz). Накопичувачів два: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги CarX Drift Racing Online для ПК

ARTLINE Overlord H1v07 – ігровий ПК від магазину ARTLINE з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5600 (3.5 – 4.4 GHz) у вертикальному корпусі NZXT H1. Бюджетна відеокарта Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB), встановлена в ньому, є відмінним рішенням для гри із застосуванням трасування променів та технології DLSS, яка суттєво збільшує кількість FPS. 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4/3200 MHz) полегшує роботу з програмним забезпеченням, як і 1-терабайтний SSD-диск.

 

4К системні вимоги CarX Drift Racing Online для ПК

ARTLINE Gaming X96v71 – ігровий ПК з 16-ядерним процесором Intel Core i9-12900KF (3.2 – 5.2 GHz) у корпусі QUBE GUARD. Має ігрову відеокарту AMD Radeon RX 7900 XTX (24 GB), 32 гігабайти ОЗУ (DDR4 / 3600 Gaming), двома файловими накопичувачами: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

Питання

+ Скільки місця займає CarX Drift Racing Online?
Гра займає 6 гігабайт вільного простору
+ Чи можна грати у CarX Drift Racing Online на кермі?
Так, це можливо
+ Де придбати CarX Drift Racing Online?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/635260/CarX_Drift_Racing_Online/