#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Bulletstorm Full Clip Edition

Купити комп'ютер для Bulletstorm

Bulletstorm Full Clip Edition - комп'ютерна гра в жанрі шутера від першої особи, розроблена польською студією People Can Fly в 2011 році і перевидана в 2017 для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Bulletstorm Full Clip Edition
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Bulletstorm Full Clip Edition
  5. Огляд гри Bulletstorm Full Clip Edition
  6. Атмосфера 
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Bulletstorm Full Clip Edition від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Події Bulletstorm відбуваються в 26-му столітті. Ми граємо за Грейсона Ханта, командира секретного загону «Мертве відлуння», який займався усуненням злочинців. Після розкриття страшної правди, загін Ханта перетворюється на космічних піратів.

Гра отримала високі оцінки від користувачів. У 2011 році вона розійшлася 2 мільйонами копій, в 2017 продажі гри були відзначені як високі.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Bulletstorm

 

Системні вимоги Bulletstorm дуже низькі. Потрібна відеокарта з 2 гігабайтами відеопам'яті, підтримка DirectX 11, 15 гігабайт вільного простору на жорсткому диску. Працює гра тільки на 64-розрядних операційних системах.

 

Мінімальні системні вимоги Bulletstorm

  • Процесор: AMD A8-3850
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: AMD Radeon HD 6850
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Bulletstorm

  • Процесор: Intel Core i5-760 / AMD Athlon II X4 645 AM3
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 750
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Bulletstorm

 

Який процесор потрібен для Bulletstorm

Bulletstorm - відмінна гра з низькими системними вимогами. Сьогодні спиратися на них не можна, так як на світ виходять ААА-проекти з революційним рівнем графіки, для якого знадобиться 6-ядерний процесор з останніх поколінь AMD і Intel: AMD Ryzen 5 5600X / Intel Core i5-10600K.

 

Яка відеокарта потрібна для Bulletstorm

Вибираючи відеокарту, ви можете піти одним з двох шляхів: покупка бюджетної відеокарти або покупка GPU топового рівня. Перший варіант - Nvidia GeForce GTX 1650, другий - Nvidia GeForce RTX 3070.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Bulletstorm

В ігрову збірку ми рекомендуємо встановити 16 гігабайт оперативної пам'яті. Накопичувач - SSD-диск.

 

 

Огляд гри Bulletstorm

 

Атмосфера

Насильство в комп'ютерних іграх річ умовна. Це - своєрідна сублімація в віртуальному просторі, де заподіяння шкоди - головне завдання. Саме шляхом «віртуального насильства» можна чудово зняти напругу, яку забезпечує реальне життя. Інструмент для цього - комп'ютерна гра.

За весь час існування ігрової індустрії ми встигли побачити величезну кількість ігор з підвищеною планкою заподіяння шкоди. Перш за все, на думку спадає чотири літери, а саме - DOOM. Саме перший DOOM і став прабатьком всіх шутерів. Навіть сьогодні напрацювання цієї гри використовуються вкрай широко, не кажучи про успішний перезапуск серії. Дум відрізнявся і високою дозою насильства, виправданого насильства, оскільки билися ми з породження пекла, які хотіли захопити нашу рідну планету. В середині нульових філософія таких ігор змінилася, забезпечуючи гравця а) відкритим світом б) великими можливостями. З'явилися по-справжньому «м'ясні» ігри, в яких гравця заохочують за проявлену жорстокість. Для початку варто згадати Manhunt, перша частина якого вийшла в далекому 2003-му. У грі ми граємо за психа-вбивцю, який розправляється з противниками найбільш вишуканими методами. У 2007-му вийшла друга частина Manhunt, більш жорстка і з повноцінним сюжетом. Чим жорсткіші вбивства здійснював гравець, тим більше призів він отримував. Вийшло вкрай захоплююче і стильно, симулятори маніяка хоч і не змогли поширитися широко (так як у багатьох країнах їх просто забороняли), але заклали фундамент філософії жорстокості в комп'ютерних іграх. На жаль, деякі люди з плебейськими забобонами досі вважають, що саме ігри провокують людей на скоєння подібних дій у реальному житті. Але ж у Чикатило не було інтернету ...

Підхопивши ідею, наступне покоління ігор початок виправдовувати жорстокість і вуалювати її маскою чесноти. Ідея заподіяння максимальної шкоди виявилася вкрай успішною, як в онлайновому режимі, так і в режимі одиночному. Сьогодні ми поговоримо про один з яскравих представників такої філософії - шутер Bulletstorm від польської студії People Can Fly.

 

Геймплей

Студія People Can Fly запам'яталась геймерам по таких шедеврах як Painkiller і Gears of War. Хлопці знають толк в розробці шедевральних стрілялок, і в 2011 році довели це знову, випустивши гру під назвою Bulletstorm. Події Bulletstorm відбуваються в 26-му столітті. Ми граємо за колишнього члена елітного загону «Мертве відлуння» Грейсона Ханта, який разом з командою став космічним піратом. Навіщо і чому? Близько 10 років до подій гри Ханту вдалося розкопати компромат на свого колишнього командира генерала Саррано, який, як виявилося, наказував усувати не злочинців, а невигідних йому людей. Вибухнув скандал і Хант разом з командою дезертирували. Полювання на Саррано і є сюжетною зав'язкою гри.

Незважаючи на той факт, що Bulletstorm можна позиціонувати як м'ясний шутер з високою дозою гумору, тут присутній повноцінний сюжет. За персонажами цікаво спостерігати, хоч вони відрізняються високою дозою гіперболізації ... в усьому! Так як гра розроблена польською студією, не обійшлося без великої частки нецензурної лексики - на польській звучить дуже навіть непогано.

Але не за сюжетом ми сюди прийшли, так як основною перевагою Bulletstorm є геймплей. Суть всієї гри - знищення противників найбільш вишуканими способами. Нас чекає величезна кількість різнотипних локацій, декорації яких ми повинні використовувати для вбивства ворогів. Тут стільки різних способів, що голова йде обертом! Завжди мріяли згодувати недруга величезній м'ясоїдній квітці? Bulletstorm дозволить вам це зробити. Натовпи супротивників для вас - суцільне задоволення, адже ви справжній ангел смерті. Незважаючи на те, що Bulletstorm базована на шутерних механіках, з високою часткою періодичності ми будемо використовувати стусан ногою і батіг, за допомогою якого ми можемо чіпляти ворогів як в повітрі, так і на землі, після чого втілювати найбільш божевільні ідеї. Нескінченна стрілянина, море динамічних ефектів, а також ковзання на точці G принесуть вам масу задоволення. Гра прекрасно працює (механіки) і звучить, має в своєму розпорядженні непоганий саундтрек в дусі олдскульних шутерів нульових.

«То в чому ж підступ?» - запитаєте ви, адже до цього дня ви ніколи не чули про Bulletstorm. Вся справа у видавцеві. Оригінальна гра отримала прив'язку до убогого сервісу Games for Windows - LIVE, через що страждала від ряду технічних проблем. Перевидання 17-го року позбулося цього паразита, але знову ступило на ті ж граблі через невдалий продакшен. Ремастер продається за ціною повноцінного ААА-проекту, до того ж з платними DLC. Це відштовхнуло велику кількість гравців, але ми ж знаємо як «купуються» ігри в пострадянському просторі. В результаті перед нами яскравий представник жанру з великим потенціалом, який вдалося угробити видавцям.

 

Графіка

Перевидання Bulletstorm Full Clip Edition отримало дозвіл 4К, новий рендер, текстури підвищеної чіткості і новий набір пост-ефектів. Також розробники добре попрацювали з освітленням, яке зробило гру ще більш барвистою. Що-що, а фарб Bulletstorm не позичати. Ми отримуємо якісну картинку з великою кількістю динамічних ефектів і добре працюючими механіками. Але, на жаль, кардинальної різниці між оригіналом 2011 року та перезапуском немає.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Bulletstorm від ARTLINE

 

Купити хороший ігровий ПК можна в інтернет-магазині ARTLINE. Вам не потрібно виходити з дому, так як зробити покупку ви можете в режимі онлайн. У своїх збірках ми використовуємо тільки найбільш продуктивні і «свіжі» компоненти. Знайомство з першими моделями ми почнемо прямо зараз:

 

 

Стандартні системні вимоги Bulletstorm для ПК

ARTLINE Gaming X55v07 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz). Модель обладнана ігровою відеокартою Nvidia GeForce 1660 Ti (6 GB) і 16 гігабайтами оперативної пам'яті сучасного стандарту DDR4 (2666 Gaming). Встановлений накопичувач - HDD-диск (1 терабайт).

 

Високі системні вимоги Bulletstorm для ПК

ARTLINE Gaming X56v15 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz), реліз якого відбувся в 2020-му році. Для роботи з графікою використовується ігрова відеокарта AMD Radeon RX 5500 XT з 8 гігабайтами відеопам'яті. ПК має пристойний показник пам'яті фізичної: SSD (480 GB) + HDD (2 TB). Обсяг ОЗУ дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 2666 Gaming).

 

Ультра системні вимоги Bulletstorm для ПК

ARTLINE Gaming X69v05 - ігровий ПК в корпусі QUBE TANK з мінімалістичною LED-підсвіткою на кулерах. Модель володіє 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz), а також дискретною відеокартою AMD Radeon RX 5700 XT (8 GB). Збірка дозволить вам реалізувати геймінг в 4К, «захистить» від лагів і фризів навіть в іграх з найбільш високими системними вимогами. Встановлено 32 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 3000 Gaming), а також два накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Bulletstorm для ПК

ARTLINE Overlord X98v38 - ігрова збірка для кіберспортивного геймінга в футуристичному корпусі Aerocool AirHawk, всередині якого знаходиться 16-ядерний процесор AMD Ryzen 9 5950X, який працює на 32 потоки з підвищенням тактової частоти від 3.4 до 4.9 ГГц. Його компаньйон - топова відеокарта AMD Radeon RX 6900 XT з 16 гігабайтами відеопам'яті. З таким GPU вам «не страшні» максимальні налаштування будь-якої сучасної гри. Більш того, якщо ви любите стрімити або знімати letsplay - даний ПК стане для вас найкращим помічником. Комп'ютер обладнаний двома SSD-дисками, сума постійної пам'яті яких становить 2 терабайта. Кількість ОЗУ вражає - 64 гігабайти сучасного стандарту DDR4 (3600 Gaming).

 

 

Питання та відповіді

 

  • В Bulletstorm є Duke Nukem?
  • Так, і за нього навіть можна пограти!

 

  • За скільки проходиться Bulletstorm?
  • За 10-12 годин реального часу.

 

  • Де купити Bulletstorm?
  • В офіційному магазині Steam