#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Birght Memory

Купити комп'ютер для Bright Memory

Bright Memory - комп'ютерна гра в жанрі шутера від першої особи, розроблена студією FYQD-Studio в 2020 році для Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Bright Memory
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Bright Memory
  5. Огляд гри Bright Memory
  6. Атмосфера 
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Bright Memory від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У Bright Memory ви вирушите на пошуки двох стародавніх мечів, артефактів, які дозволяють воскрешати мерців.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Bright Memory

 

Системні вимоги Bright Memory нижчі за середні. Знадобиться 4-ядерний процесор і відеокарта з трьома гігабайтами відеопам'яті. Гра підтримує DirectX 11, функціонує тільки на 64-розрядних операційних системах, починаючи від Windows 7. Займає всього лише 4 гігабайти вільного простору на жорсткому диску.

 

Мінімальні системні вимоги Bright Memory

  • Процесор: Intel Core i5-3470
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7770
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Bright Memory

  • Процесор: Intel Core i7-4790K
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon R9 390
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Bright Memory

 

Який процесор потрібен для Bright Memory

Для Bright Memory можна використовувати 4-ядерний процесор. Відмінним варіантом стане чіп Intel Core i3-10100F з роботою на 8 потоків. Його вихід відбувся в 2020-му році, відноситься CPU до 10-го покоління Comet Lake від компанії Intel.

 

Яка відеокарта потрібна для Bright Memory

Для Bright Memory використовуємо ігрову відеокарту з чотирма гігабайтами відеопам'яті. Яскравий приклад такого GPU - Nvidia GeForce GTX 1650 на архітектурі Turing. У геймерському співтоваристві її прозвали «народною» через чудове співвідношення ціни і якості.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Bright Memory

Розробник стверджує, що для комфортної гри вистачить 8 гігабайт ОЗУ. Ми ж рекомендуємо зупинитися на 16 гігабайтах оперативної пам'яті. Накопичувач - HDD-диск.

 

 

Огляд гри Bright Memory

 

Атмосфера

Цінителі комп'ютерних ігор з дитинства знайомі з назвами величезних компаній-розробників. У пам'яті вискакують заставки з EA Sports, голос озвучення якої неможливо забути, з Rockstar і культовими пострілами, Ubisoft з загадковим телепортом і приємною музикою. З ранніх років ми звикли до гегемонії цих мастодонтів, до того, що саме ці хлопці (включаючи інші великі компанії) займаються розробкою найкрутіших і найбільш топових ААА-проектів. Але з часом все змінилося. На ринок вийшли нові, невеликі студії, чия амбітність повністю відповідає їх таланту. Іноді їм вдається створити продукт набагато кращий і якісніший, ніж у компаній з величезною кількістю грошових і людських ресурсів. Яскравим прикладом сказаного стане гра Bright Memory, яка була розроблена всього лише однією людиною.

Так-так, ви не помилилися - цей барвистий і привабливий шутер на Unreal Engine 4 був розроблений одним азіатом, який до цих пір не бажає виходити з тіні. FYQD є великим шанувальником комп'ютерних ігор, як західного зразка, так і східного. У своїй грі йому вдалося поєднати величезну кількість проектів, в які грав кожен з нас. Розробник не соромиться відсилань. У Bright Memory ви зможете знайти навіть багаття з Dark Souls, що спалахує тим самим культовим шрифтом.

Події Bright Memory розгортаються в 2020-му році. Гра досить скупо подає сюжет, вкидаючи гравця в гущу подій. Граємо ми за дівчину на ім'я Шелія, і образ її дуже сильно нагадує Лару Крофт. Швидше за все, це ще одне відсилання, адже за сюжетом гри ви шукатимете стародавні мечі, артефакти, за допомогою яких можна оживляти мерців (також в грі ви будете знаходити різні стародавні артефакти аля Ларочка). Пошуком цих древніх мечів займаєтеся не тільки ви - вам буде перешкоджати грізна терористична організація, яка використовує технологію квантової телепортації. За випадковим збігом обставин, Шелія активує такий пристрій, після чого він переносить її разом з терористами на Плаваючий Острів біля Північного полюса. Мечі воскрешають мерців на острові, на який не заглядала людина більше тисячі років. Унікальні види тварин і натовпи мерців - відмінна компанія для перестрілки.

 

Геймплей

Геймплей Bright Memory поєднав в собі все найкраще з популярних ігор останніх років. Запустивши гру вперше, ви не зможете повірити, що її робила одна людина - чудові декорації, відмінний набір анімацій, високий рівень динаміки і екшен, від якого не можна відмовитися. Гра затягує з перших хвилин, хоч сюжет Bright Memory подається дуже скупо. Але, як то кажуть, не в сюжеті фішка.

Перше, про що варто поговорити, це шутерні механіки. Наша героїня - справжнє втілення смерті, за плечима якого всього лише 21 рік життя. Озброївшись автоматом, ми будемо відстрілювати натовпи ворогів, використовуючи при цьому ряд унікальних можливостей, забезпечених спеціальною рукавичкою на лівій руці: уповільнення часу, підкидання в повітря, крюк і меч. Про останній варто поговорити ширше, адже він дозволить вам рубати ворогів на брюссельську капусту всього лише одним натисненням кнопки Е. Меч може робити і комбо за рахунок коліщатка миші - виглядає вельми вражаюче, до того ж дуже жирно і криваво. Таким чином, ви постійно будете комбінувати меч і вогнепальну зброю, щоб домогтися найвищих оцінок. Думали, азіатська гра обійдеться без цих дивних і нікому незрозумілих рейтингів? Звичайно ж ні! За кожен бій вам ставлять оцінку - думали, перше вересня для вас давно закінчилося? 😊

Стрілецькі механіки в Bright Memory заслуговують похвали. Стрілянина відчутна, доповнена відмінним звуковим супроводом. Вдосталь пушок в грі ви не побачите, зате побачите велику кількість ворогів і навіть нескінченний респаун до моменту активації скрипта. Bright Memory слідує втоптаними стежками таких легенд як DOOM, Wolfenstein і Tomb Rider. Це м'ясний шутер, який доставляє море позитивних емоцій на невеликому часовому проміжку - проходиться гра досить швидко.

Для підвищення дози екшона, розробник гри додав яскраві добивання. Також під смертоносні удари може потрапити і наша головна героїня - час сповільнюється і на екрані вистрибує комбінація клавіш, яку потрібно протиснути якомога швидше. Не забув автор і про головоломки. Нескладні, але і не примітивні, вони відмінно розбавляють ігровий процес і дозволяють уповільнити ігровий темп.

Противники в Bright Memory відрізняються прекрасним дизайном. Мерці на Плаваючому Острові нагадують мерців з Skyrim і з інших класичних RPG. З величезними щитами, довгими мечами і червоними більмами вони будуть намагатися перехитрити вас, оточити вас, взяти вас натовпом. Ворогів у грі завжди багато, тому про відпочинок мріяти не варто. Тут працює система «постріляв - ухилився - постріляв», нічого нового в ній ви не побачите.

Не забув розробник і про босів - куди ж без них? Вас чекають зустрічі з різними істотами з минулого, чий дизайн не викликає ні найменших сумнівів. Битви з босами, в більшості своїй, мають на увазі один і той самий геймплейний сценарій. Частенько гравця закидають в кімнату з пастками і величезною кількістю ворогів, які спаунить бос. Виглядають такі м’ясорубки дуже яскраво і барвисто.

 

Графіка

Графічний рівень Bright Memory відповідає сучасному часу. Це барвистий шутер з відточеними механіками, комбінування яких приносить лише задоволення. Гра не зроблена для піаністів, відрізняється зручним управлінням і грамотною системою прокачування персонажа без надмірностей. Також Bright Memory з голови до ніг наповнена якісними ефектами. Рівень деталізації високий, левелдизайн втішає, як і зовнішність локацій за RPG-зразком. Слабким місцем гри є сюжетна лінія і просадки FPS в деяких місцях.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Bright Memory від ARTLINE

 

Bright Memory зовсім недавно покинула ранній доступ. Повноцінний реліз гри забезпечений ігровою рецензією на ARTLINE з супутнім підбором оптимальних ігрових збірок від нашого інтернет-магазину. Список ігрових комп'ютерів для цієї гри представлений нижче.

 

 

Стандартні системні вимоги Bright Memory для ПК

ARTLINE Gaming X45v21 - ігровий ПК від інтернет-магазину ARTLINE. Модель виконана в корпусі QUBE NEPTUNE з прозорою стінкою, за якою знаходиться 6-ядерний процесор AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz) з сімейства Matisse. Для роботи з графікою використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB / GDDR6), для роботи з ПО - 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666). Обсяг фізичної пам'яті дорівнює сумі двох встановлених накопичувачів: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги Bright Memory для ПК

ARTLINE Gaming X35v30 - ігровий персональний комп'ютер в корпусі QUBE BREEZE. Укомплектований 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz) з роботою на 8 потоків, 16 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz). Доповнена збірка LED-підсвіткою, корпус відрізняється знімними пиловими фільтрами. За обробку графіки відповідає ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB). Файловий накопичувач - SSD-диск на 480 гігабайт.

 

Ультра системні вимоги Bright Memory для ПК

ARTLINE Gaming X53v24Win - ігровий ПК з встановленою операційною системою Windows. Обладнаний 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F з 11-го покоління Rocket Lake. Чіп працює в діапазоні тактових частот 2.6 - 4.4 ГГц, є підтримка багатопоточності з 12 додатковими потоками для обробки. Встановлено 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3200 Gaming), 1-терабайтний SSD-накопичувач. Для роботи з графікою використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з підтримкою таких технологій як: retracing, reflex, DLSS.

 

4К системні вимоги Bright Memory для ПК

ARTLINE Gaming X66v19 - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE з ARGB LED-підсвіткою. Має у своєму розпорядженні 6-ядерний процесор AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz) з роботою на 12 потоків. Відеокарта - ігрова Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB). Вона вийшла в 2020-му році, підтримує ряд технологій по поліпшенню графічного рівня в комп'ютерних іграх (технологія трасування променів, DLSS, reflex). Встановлено 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming). Файловий накопичувач - SSD-диск (1 терабайт).

 

 

Питання та відповіді

 

  • На якому движку розроблена Bright Memory?
  • На Unreal Engine 4.

 

  • Скільки часу потрібно на проходження Bright Memory?
  • Близько 3 годин.

 

  • Чи підтримує Bright Memory технологію трасування променів?
  • Так, звичайно.

 

  • Де купити Bright Memory?
  • В офіційному магазині Steam