#komplektuyushchie

GEFORCE RTX 3070 – нова ігрова відеокарта з 8 ГБ відеопам'яті

image_alt

GEFORCE RTX 3070 – новинка 2020 року. Це нова GPU з 8 ГБ відеопам'яті GDDR6 та інноваційною архітектурою Ampere. 5888 ядер CUDA дозволяють досягти неперевершених результатів продуктивності. Саме тому відеокарта підходить як для роботи з 3D графікою так і для відеоігор.

 

 

GEFORCE RTX 3070 більш функціональна за Quadro P4000 і більш продуктивніша за RTX 2070. Нова відеокарта прекрасно справляється як з 3D моделюванням так і з забезпеченням стабільно високого FPS у вимогливих відеоіграх.

Серед особливостей GeForce RTX 3070 – наявність інноваційних ядер другого покоління для трасування променів (RT), тензорних ядер третього покоління, а також нових потокових мультипроцессоров. Ці особливості дозволяють домогтися найреалістичнішої 43K графіки.

Крім архітектурних особливостей, відеокарта отримала новий ергономічний дизайн, який отримує максимум ефективності від природного повітряного потоку.

GEFORCE RTX 3070 показує неперевершені результати продуктивності в найвимогливіших відеоіграх на тлі RTX 2070. В Metro Exodus відеокарта показує неймовірно реалістичну графіку.

Разом з ігровими моніторами NVIDIA G-SYNC нова відеокарта забезпечує мінімальну затримку рендеринга з максимальною реакцією. Ця унікальна перевага забезпечена технологією NVIDIA Reflex.

GEFORCE RTX 3070 має неперевершену потужність – програми для 3D моделювання і фотограмметрії працюють надзвичайно швидко. Повна відсутність затримок і зависань, ця відеокарта ідеально підходить для будь-яких робочих завдань.

GEFORCE RTX 3070 має достатню потужність для взаємодії з декількома моніторами з роздільною здатністю 4К. Відеокарта також тягне роздільну здатність 8К.

Стрімінг – це окреме задоволення. 5888 CUDA ядер разом з 10 ГБ відеопам'яті приносять неймовірно величезне задоволення. Відсутність затримки сигналу і максимально якісна графіка – ось чим GEFORCE RTX 3070 може похизуватися.

 

КУПИТИ ІГРОВИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE З ВІДЕОКАРТОЮ RTX 3070