#3d-pechat

Про Creality Cloud

Про Creality Cloud

Creality Cloud: новий сайт для 3D-дизайнерів та художників-фрілансерів

 

 

На порталі Creality Cloud здійснюється підтримка художників та 3D-дизайнерів. Їм пропонується партнерська програма, ринок моделей 3D та багато іншого.

Останнім часом у сфері 3D-друку відбулася велика кількість змін. Дуже часто упускається один фактор – це ПЗ для 3D-друку. Саме програми відіграють велику роль у цьому процесі. Одним із провідних виробників 3D-принтерів є компанія Creality. Вона також розширює свої межі, коли йдеться про програмне забезпечення для 3D-друку.

Creality Cloud – це нова інноваційна платформа від компанії Creality, яка пов'язана із 3D-друком. Там пропонується багато 3D-моделей, хмарна підтримка та друк із дистанційним керуванням. Все це дозволяє зробити 3D-друк більш доступним та інтуїтивно зрозумілим для всіх користувачів продукції цього виробника.

Таку програму Cloud можна встановити на гаджети Android, iOS. Також до нього можна підключитися в режимі он-лайн через ПК або ноутбук.

Ця програма є просто фантастичним порталом для новачків і досвідчених користувачів. Далі ми детально розглянемо цей веб-сайт.

 

 

Зміст:

 

  1. Партнерська програма для дизайнерів
  2. Тенденції 3D-дизайну
  3. Як купувати та продавати 3D STL-файли в Creality Cloud
  4. Захист користувачів та дизайнерів
  5. Інші функції Creality Cloud
  6. Преміум-підписка
  7. Де можна придбати 3D-принтери компанії Creality?

 

 

Партнерська програма для дизайнерів

 

 

З метою підтримки програми Creality Cloud розробники створили партнерську програму для дизайнерів. Її мета полягає у підтримці 3D-дизайнерів. Вона повинна допомогти їм розповсюджувати свої унікальні 3D моделі у всьому світі. За просування таких моделей Creality Cloud платить учасникам програми. Дизайнери отримують доступ до всіх необхідних функцій, можливостей та переваг, які дозволяють створювати у співтоваристві довгострокові зв'язки.

З найбільш знаковими дизайнерами компанія встановила тісні стосунки, наприклад Pandoranium 3D, Printed Obsession і M3DM. У Creality Cloud не планють зупинятися на досягнутому. Вже зараз відомо про те, що проводитимуться конкурси та розіграш призів серед успішних дизайнерів.

Компанія запрошує всіх дизайнерів приєднатися до цієї спільноти. Там приймають новачків та професіоналів. У Creality до всіх користувачів ставляться однаково. Сервіс підвищує рівень їхньої впізнаваності, а їх 3D-проекти бачать у всьому світі мільйони користувачів.

Creality активно залучає до спільноти нових дизайнерів. Для цього діє партнерська програма із реферальною системою. Тепер користувачі можуть отримати винагороду за залучення на портал нових дизайнерів.

 

 

Тенденції 3D-дизайну

 

Далі ми пропонуємо картинки найпопулярніших робіт на ринку Creality Cloud.

 

 

 

 

 

Як купувати та продавати 3D STL-файли в Creality Cloud

 

 

У співтоваристві Creality Cloud дизайнери можуть не лише спілкуватися між собою. Ця платформа серйозно впливає на ринок дизайну. Там будь-який користувач без проблем може продавати та купувати 3D-файли.

Перед тим, як зайнятися комерційною діяльністю з файлами, користувачам необхідно детально ознайомитись про унікальну платіжну систему. Цим платформа відрізняється від інших спільнот. Creality пропонує працювати не з готівкою, а з унікальною системою кредитів. Це дозволяє суттєво убезпечити торговий процес. Ці кредити діють в якості віртуальної валюти, працювати з ними дозволяється тільки в хмарі.

Для покупки 3D-файлів покупцям необхідно поповнити рахунок для отримання кредитів. Дизайнери можуть продавати свої файли та заробляти кредити. Згодом їх можна вивести в готівку або PayPal. При продажах система бере комісію у розмірі 10%. Це набагато менша плата, аніж на аналогічних платформах.

 

 

Захист користувачів та дизайнерів

 

Мета Creality Cloud полягає у підтримці та розвитку продуктивних та довгострокових відносин з користувачами та дизайнерами. Співпраця базується на захисті прав творців.

З моменту створення платформи, компанія постійно вирішувала проблему з авторськими правами. Оскільки користувачі завантажують свої моделі в Creality Cloud, питання з порушенням авторських прав є найважливішим. Ця програма перевіряє всі програми. Якщо з'являються скарги про моделі, вони видаляються. Адміністрація ресурсу постійно публікує інформацію про порушників, які надаються на GitHub.

 

 

Інші функції Creality Cloud

 

 

У програмі користувачам пропонується великий вибір функцій. Це дозволяє зробити більш приємним та простим процес 3D-друку. Далі ми розглянемо деякі плюси цієї хмарної програми:

  1. Хмарне сховище. Користувачам пропонується 2 Гб пам'яті для зберігання відео та моделей.
  2. Завантаження та прошивки для 3D-принтера. Система пропонує завантажити оновлення для пристрою або вибрати програму для створення виробів.
  3. Порівняння продуктів від Creality. Дизайнери можуть вивчити всі доступні 3D-принтери цього виробника та інші продукти.
  4. Велика спільнота. Creality Cloud є повноцінною соцмережею, де можна брати участь у конкурсах, давати поради іншим учасникам, звертатися за допомогою та просто обговорювати будь-які питання про 3D-друк.
  5. Уповільнена зйомка. Користувачам пропонується записувати та зберігати короткі відео з друкуванням виробів.
  6. Дистанційне керування 3D-принтером. Ви можете запустити друк та контролювати цей процес із будь-якого місця.
  7. Завантаження 3D-моделей. Ви можете укладати створені моделі або купувати їх у інших користувачів.

 

 

Преміум-підписка

 

 

Працювати з програмою Creality Cloud можна безкоштовно. Користувачі отримують доступ до всього описаного вище функціоналу. Паралельно діє преміум-передплата, яка пропонує додаткові можливості для покращення вражень від 3D-друку.

При активації преміум-підписки за додаткову плату користувач може отримувати нагороди в магазині та збільшити кількість завантажень відео. Ще збільшується обсяг сховища, і користувач матиме золотий аватар.

 

 

Де можна придбати 3D-принтери компанії Creality

 

Якщо ви хочете стати учасником цієї спільноти та активно друкувати проекти, то можете купити 3D-принтер компанії Creality в інтернет-магазині Артлайн. Там пропонуються різні моделі таких пристроїв. Ви можете підібрати апарат залежно від своїх побажань та вимог.

  м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Чи можна збільшити обсяг сховища у Creality Cloud?
Після придбання преміум-акаунта обсяг сховища становитиме 16 Гб. При цьому його можна збільшити за додаткову плату.
+ Чи можливий заробіток на продажі своїх 3D-моделей для друку?
Якщо ваші моделі будуть популярними, ви зможете успішно їх реалізовувати в Creality Cloud.
+ Чи можна новачкам працювати із сервісом Creality Cloud?
Цей ресурс підходить до всіх категорій користувачів, у тому числі для новачків.