#periferiya

Найкращі веб-камери 2024 року

Найкращі веб-камери 2024 року

Ви можете в Інтернеті проводити відеоконференцію із родичами чи колегами. Також багато користувачів проводять прямі трансляції перед великою аудиторією. У будь-якому випадку ви повинні добре виглядати.

Універсальну веб-камеру порекомендувати неможливо, оскільки є багато різних методів її застосування. На даний момент пропонується багато веб-камер, починаючи зі стандартної роздільної здатності HD і закінчуючи 4К, де пропонуються датчики на основі штучного інтелекту та об'єктиви. Далеко не завжди потрібно брати 4К, де є надвисока роздільна здатність. Багато платформ для проведення відеоконференцій, наприклад Microsoft Teams, Google Meet, Zoom, не підтримують формат більше 1080р. Далі ми протестували найкращі веб-камери, щоб ви змогли вибрати підходящий варіант для своєї діяльності.

 

 

Зміст:

 

  1. Logitech Brio 500
  2. ASUS Webcam C3
  3. A4Tech PK-925H
  4. Logitech C922 Pro
  5. Razer Kiyo Pro Full HD
  6. A4tech PK-935HL
  7. Де можна придбати найкращі веб-камери 2024 року?

 

 

Logitech Brio 500

 

Веб-камера Logitech Brio 500 Rose є найкращим вибором, оскільки в ній гарний мікрофон та високий рівень продуктивності навіть за слабкого освітлення. Пристрій дозволяє отримати відмінний баланс білого, а також у ньому продумана кришка конфіденційності. До недоліків відноситься роздільна здатність 1080р і не дуже якісне ПЗ Logi Tune.

На перший погляд, користувачів може розчарувати 30 к/с при 1080р, але Brio 500 має високу продуктивність. Тут можна відзначити огляд 90 градусів та функцію RightLight 4, яка дозволяє регулювати картинку. Все це створює збалансовану експозицію.

Баланс білого просто ідеальний, за своїм рівнем він відповідає навіть більш потужним виробам. Додатковий рівень комфорту забезпечується за рахунок налаштування автоматичного кадрування.

 

 

ASUS Webcam C3

 

Веб-камера ASUS Webcam C3 надає чудову якість зйомки. Пристрій забезпечує якісний зв'язок з близькими та рідними. Ще камеру можна використовувати для створення відео на YouTube.

Чітка картинка забезпечується за рахунок роздільної здатності 1920×1080 пікселів. Для запису звуку застосовуються 2 якісні мікрофони, вони розташовуються з обох боків виробу. Ще мікрофон відмінно фільтрує сторонні звуки, наприклад, шум з вулиці, клацання миші та клавіатури. Пристрій підтримує не тільки Windows та Мас, але й систему Chrome OS, що розширює його сферу застосування.

 

 

A4Tech PK-925H

 

Вебкамера A4Tech PK-925H забезпечує рівний колір. У пристрої є все необхідне для стримінгу, відеодзвінків та передачі якісного відео.

Роздільної здатності 1080p буде достатньо для багатьох сучасних платформ. Камера дозволяє досягти високого рівня чіткості та ясності. PK-925H комплектується скляною лінзою, тому створюваний візуальний контент є яскравим.

Виріб відрізняється великою сумісністю, підтримується навіть Андроїд. Це робить PK-925H універсальним рішенням для всіх користувачів. Для підключення до комп'ютера використовується інтерфейс USB 2.0. Зручне розміщення забезпечується за рахунок вбудованого кріплення для штативу.

 

 

Logitech C922 Pro

 

Веб-камера Logitech C922 Pro є високоякісним пристроєм. Виріб здатний задовольнити запити професіоналів та любителів, які займаються стрімінгом та трансляцією відео.

Якісну передачу всіх деталей забезпечує роздільна здатність 1080p при 30 к/с. Тут використано опцію корекції автофокусу HD. Ще забезпечується корекція висвітлення. Все це відіграє важливу роль у створенні оптимальних умов зйомки.

Окремо варто відзначити наявність двох всеспрямованих мікрофонів. Вони дозволяють одержати з різних кутів реалістичний звук. Пристрій комплектується всім необхідним для професійного стримінгу.

 

 

Razer Kiyo Pro Full HD

 

Веб-камера Razer Kiyo Pro Full HD Black забезпечує баланс білого та відмінну автоекспозицію. Загалом забезпечується картинка відмінної якості. Камера має великий розмір, але легка. У неї дизайн об'єктива дзеркальної камери.

Пристрій є одним із найкращих серед тих, які ми перевіряли. Висока якість зображення забезпечується за рахунок автоматичної експозиції. Також є балансування кольорів, що дозволяє без застосування додаткового софту отримати якісний ефект розмиття фону.

Чіткість картинки хороша, навіть якщо порівняти з іншими виробами на 1080p. Корпус детально опрацьований, є ручне налаштування корпусу. Kiyo Pro адаптується до будь-якого рівня освітлення. Це ідеальне рішення для запису відео при слабкому освітленні. Важливо відзначити наявність HDR-режиму, що дозволяє отримати більш насичені кольори.

 

 

A4tech PK-935HL

 

Веб-камера A4tech PK-935HL стала найнадійнішим вирішенням питання із спілкуванням в інтернеті. У виробі є все необхідне для якісного та комфортного проведення трансляцій.

Користувачі можуть насолоджуватися стрімінгом та дзвінками у форматі 1080p. При цьому забезпечується високий рівень чіткості картинки. Оптика виконана на високому рівні, також є CMOS-сенсор. Важливою особливістю стала наявність ручного фокусування. Камера підтримує роботу при поганому освітленні.

 

 

Де можна придбати найкращі веб-камери 2024 року?

 

Для проведення трансляцій у YouTube та інших сервісах, а також для відеодзвінків потрібне якісне обладнання. Кращі веб-камери 2024 року зараз доступні для замовлення в інтернет-магазині Артлайн. Завітавши до каталогу ресурсу, ви зможете підібрати для себе оптимальний варіант пристрою. За наявності додаткових питань щодо вибору такого обладнання можете звернутися в техпідтримку Артлайн.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Яку хорошу веб-камеру можна придбати?
Усі розглянуті камери у статті будуть найкращим варіантом. При виборі пристрою можна відштовхуватися від потреб.
+ Яка веб-камера у стримерів?
Найчастіше стримери вибирають пристрої з роздільною здатністю 1080 пікселів. Це дозволяє отримати досить деталізоване зображення.
+ Де краще розмістити веб-камеру?
Професіонали рекомендують встановлювати камеру на рівні очей над монітором. Для вашого співрозмовника це буде найкращим ракурсом.