#kompyutery

Найкращі ігрові ПК 2024 року

Найкращі ігрові ПК 2024 року

Ігрові ПК є найкращим варіантом для геймерів. Ці комп'ютери можна модернізувати та використовувати лише необхідні комплектуючі. Якщо ви вирішите купити ігровий ПК, то потрібно враховувати різні фактори: розмір, потужність, комплектуючі, бажану роздільну здатність на ігри. Якщо ви просто хочете запустити кілька ігор ААА з роздільною здатністю 1080р, то вам може не знадобитися найпотужніша відеокарта або процесор.

Для запуску ігор в 4К або 1440р потрібно буде розглядати потужніше обладнання. Для цього необхідний процесор потужніший за 4-ядерний. Тут слід досягти підвищення багатопоточної продуктивності.

 

 

Зміст:

 

  1. ARTLINE Gaming Y60
  2. ARTLINE Gaming X83v21
  3. ARTLINE Samurai SAMURAIv51
  4. ARTLINE SILENT SL3
  5. ARTLINE Overlord HYPERION
  6. ARTLINE Overlord STRIXv118Win
  7. ARTLINE Overlord GT502
  8. Поради щодо вибору
  9. Де можна купити найкращі ігрові ПК 2024 року?

 

 

ARTLINE Gaming Y60

 

Комп'ютер ARTLINE Gaming Y60 відрізняється першокласною якістю складання. Незважаючи на потужні параметри, він функціонує досить тихо і забезпечує користувачеві виняткову продуктивність. У нього практично немає вагових недоліків.

Це класне складання, яке базується на корпусі Hyte Y60 Black. Він розроблений відповідно до необхідних стандартів. Ця система складається з Core i9-14900KF і RTX 4090. Ці комплектуючі пропонують першокласну продуктивність. Подібна конфігурація протягом тривалого часу демонструватиме свою потужність.

При бажанні користувачі зможуть модернізувати ПК на власний розсуд. RGB-вентилятори створюють гарне підсвічування. Для підвищення рівня безпеки використається блок живлення 1200W 80+ Gold.

 

 

ARTLINE Gaming X83v21

 

Комп'ютер Artline Gaming X83v21 є ідеальним пристроєм середнього класу. У ньому використовується потужна система охолодження та якісний корпус. До недоліків можна віднести відсутність підтримки Wi-Fi 6Е.

X83v21 є найпотужнішим апаратом середнього класу. У нього покращено деякі параметри, які тривалий період часу залишатимуться актуальними. Об'єм двох його накопичувачів у сумі становить 2 Тб, ОЗП – 32 Гб. Це забезпечує обслуговування вимогливого софту.

Корпус QUBE WIZARD дозволяє візуально бачити компоненти, що використовуються. Також варто зазначити відсутність інтерфейсу USB Type-C. Система охолодження представлена вентиляторами 2x160мм.

Явним мінусом є відсутність підтримки Wi-Fi 6E. Нині це актуальний стандарт. Багато геймерів використовують підключення Ethernet, в даному ПК Realtek 2.5Gb, що витримає навіть ігри з великими завантаженнями.

 

 

ARTLINE Samurai SAMURAIv51

 

Комп'ютер ARTLINE Samurai SAMURAIv51 має корпус преміум-класу. Пристрій відрізняється високою продуктивністю. До недоліків можна віднести величезний розмір.

Якщо ви хочете знайти найкращий ПК, то можете звернути увагу на SAMURAIv51. Це дозволить досягти відмінної продуктивності. Поєднання потужного процесора та відеокарти дозволить без проблем запускати вимогливі ігри. Користувач має можливість у майбутньому провести модернізацію ПК.

Корпус OVERLORD CYBER RGB відрізняється своєю місткістю. Він дуже просторий, що дає змогу використовувати систему охолодження 360mm WaterCooler Black. Незважаючи на всю міць, ПК працює практично безшумно.

 

 

ARTLINE Silent SL3

 

Комп'ютер ARTLINE Silent SL3 відрізняється професійною та високоякісною збіркою. При цьому він поступається у продуктивності лідерам нашого рейтингу.

Ми протестували безліч комп'ютерів, які належать до різних категорій. У кожному рейтингу мають бути й більш бюджетні варіанти. SILENT SL3 відноситься до середнього класу, але у користувачів не буде враження, що він отримує надто мало.

Прекрасний дизайн забезпечується за рахунок корпусу NZXT H510. Пам'ять 32GB DDR4-3600 чудово підходить для цієї системи. Блоку живлення STRIX 650W 80+ Gold цілком достатньо для ефективної роботи пристрою. RTX 4060 дозволяє досягти реалістичних і захоплюючих ігрових сесій.

 

 

ARTLINE Overlord HYPERION

 

Комп'ютер ARTLINE Overlord HYPERION приваблює користувачів наявністю великої кількості інтерфейсів та високою продуктивністю в іграх. Недоліків у ПК практично немає.

Особливу увагу варто приділити системі охолодження. Для охолодження процесора використовується ROG STRIX LC 360 RGB. Тому навіть за максимального навантаження параметри температури будуть на оптимальному значенні.

Користувачам доступно багато інтерфейсів, варто відзначити USB 3.2 Gen 2x2 port (Type-C). Мережева карта підтримує швидкість 2.5Gb, що сподобається багатьом геймерам. Комп'ютер можна модернізувати, але найближчим часом немає сенсу це робити. Тут все сучасне та потужне. Єдине, на що можна звернути увагу – це накопичувач. У ПК два накопичувачі із загальним обсягом 3 Тб. Якщо цього буде мало, без проблем можна поставити більш ємний SSD.

 

 

ARTLINE Overlord STRIXv118Win

 

Комп'ютер ARTLINE Overlord STRIXv118Win відрізняється відсутністю надмірностей. Пристрій має високу ігрову продуктивність та велику кількість інтерфейсів. ПК має можливості для подальшої модернізації.

Overlord STRIXv118Win є яскравим варіантом ігрового комп'ютера. За потреби користувачі зможуть у майбутньому провести його модернізацію. Наявність додаткових роз'ємів дозволяє збільшити обсяг накопичувачів. Ще варто відзначити наявність порту USB 3.2 Gen 2 ports (Type-C).

Комбінація RTX 4080 і i9-13900KF дозволяють досягти підвищених ігрових результатів. Це чудова робоча конячка, а за допомогою 128GB DDR5-5200 Gaming можна досягти позитивного ефекту у продуктивних програмах. Якщо вам потрібен комп'ютер для ігор який не дуже виділяється, то можете вибрати Overlord STRIXv118Win. Надалі його можна буде оновити.

 

 

ARTLINE Overlord GT502

 

Комп'ютер ARTLINE Overlord GT502 відрізняється цікавим дизайном завдяки корпусу ASUS TUF Gaming GT502. Тут набагато простіше оновлювати комплектуючі. Комп'ютер відрізняється високою продуктивністю в іграх, а його бічні панелі виглядають чудово. Недоліків у ньому практично немає.

Багато ПК мають непрактичний дизайн. Overlord GT502 створений спеціально для того, щоб впевнено стояти на столі чи підлозі, а також ефективно вміщати всі комплектуючі. Ця модель може працювати з усіма новими відеокартами, тому за необхідності ви зможете забезпечити апгрейд ПК.

ARTLINE Overlord GT502 пропонує користувачам корпус зі скляних панелей. Як система охолодження використовується ROG STRIX LC 360 RGB. Продуктивність не постраждала, користувач отримує максимально можливу потужність.

 

 

Поради щодо вибору

 

Давайте ознайомимося з порадами професіоналів:

  1. Ви не програєте, якщо оберете AMD або Intel. При покупці чіпа поточного покоління ви отримуєте відмінну продуктивність. I
  2. Вибирайте накопичувач SSD. Його ємність для ігор має бути не менше 1 Тб. Жорсткі диски поки що продовжують залишатися актуальними, але тільки для зберігання інформації.
  3. Більше не завжди краще. Вам не повинно здаватися, що у великих корпусах потужніші комплектуючі. Єдиний плюс великого корпусу – це можливість простого апгрейду у майбутньому.
  4. Купуйте лише необхідну кількість ОЗП. Якщо ви не використовуватимете потужні ігри, то 32 Гб цілком достатньо.
  5. 5. Велике значення мають порти. Ви повинні мати кілька способів для підключення монітора та периферійних пристроїв. Якщо ви хочете бути впевненим у майбутньому, вибирайте ПК з інтерфейсом USB-C.
  6. Блок живлення повинен відповідати використовуваним комплектуючим. Це забезпечить потрібну потужність для процесора та відеокарти.
  7. Не купуйте ПК з 2 та більшим числом відеокарт. Це зовсім не потрібно, якщо ви не професійний геймер і не знаєте, для чого це необхідно.

 

 

Де можна купити найкращі ігрові ПК 2024 року?

 

Купівля ПК для ігор є складним процесом. В інтернет-магазині Артлайн представлені всі комп'ютери, які ми розглянули у цьому рейтингу. Якщо ви не можете визначитися з відповідною моделлю пристрою, варто звернутися до операторів Артлайн. Кваліфіковані фахівці допоможуть вам підібрати потрібний варіант ігрового комп'ютера.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Який оптимальний розмір ОЗП вибрати для ігор 2024 року?
Оптимальний варіант ОЗП для ігор на даний момент – 64 Гб. Можна придбати пам'ять DDR4 або DDR5. Нове покоління ОЗП забезпечує вищу швидкість обміну.
+ Яка відеокарта найкраща для ігор?
Найкращий варіант – це RTX 4090. Для системи середнього рівня можна вибрати RTX 4060.
+ Що краще брати для ігор ноутбук чи ПК?
ПК виграють у ноутбуків практично за всіма показниками. Особливо це стосується можливості апгрейду.