#periferiya

Найкращі ігрові крісла 2024 року

Найкращі ігрові крісла 2024 року

Якщо ви використовуватимете гарне ігрове крісло, то зможете створити індивідуальне робоче місце. Ще воно забезпечить підтримку плечей, стегон, спини. Тіло користувача вимагає великої уваги, як і процесор комп'ютера.

Іноді найкращим ігровим кріслом є те, що й не належить до категорії ігрових. Багато виробів мають агресивний дизайн, наприклад, як ковш для імітації розкішних спортивних автомобілів. Якщо ви тривалий час проводитимете за комп'ютером, то цей процес відрізнятиметься від водіння будь-якого автомобіля. Якщо вам потрібний стілець, який має ергономічну конструкцію, то це дозволить протягом тривалого часу перебувати за столом. Універсального ігрового крісла не існує, але ми пропонуємо вам рейтинг найкращих варіантів.

 

 

Зміст:

 

  1. Cougar Armor TITAN PRO
  2. Cougar Terminator
  3. Cougar Hotrod Black
  4. Cougar NxSys Aero
  5. RAZER Iskur V2 Fabric
  6. RAZER Enki Quartz
  7. ASUS SL400 ROG DESTRIER ERGO
  8. Anda Seat Kaiser 2 Black Size XL
  9. Де можна придбати найкраще ігрове крісло 2024 року?

 

 

Cougar Armor TITAN PRO

 

Крісло для геймерів Cougar Armor TITAN PRO користувачі вибирають через його легкість. У ньому люди почуваються приголомшливо. Поставляється крісло практично у зібраному вигляді. До його мінусів можна віднести активне вирівнювання вперед, яке може сподобатися всім користувачам.

Багато крісел для геймерів створюються за зразком сидінь для автомобілів. У машинах це дозволяє утримати тіло на місці, навіть коли автомобіль рухається дуже швидко. Якщо вам потрібно крісло, де забезпечується підтримка тіла, коли ви перебуваєте перед комп'ютером, варто звернути увагу на офісні стільці.

TITAN PRO пропонує користувачам відмінне крісло, що регулюється. Воно є добре складеним та міцним. Користувач може створити ергономічне робоче крісло. Високе сидіння здатне ефективно підтримувати спину, що забезпечує додатковий комфорт та знижує напругу. Вентиляція забезпечується за рахунок PVC шкіри. За бажання можна відкинутися на 170 градусів, що забезпечить відпочинок між іграми.

 

 

Cougar Terminator

 

Крісло для геймерів Cougar Terminator підійде користувачам, які люблять налаштовувати робоче місце для себе. У ньому забезпечується великий нахил назад і вперед, є просторе сидіння. На свій розсуд можна відрегулювати підлокітники та підтримку попереку. Є розкішна підставка для шиї. Недоліком можна вважати рідкісні заїдання важеля нахилу.

Cougar Terminator дозволяє геймерам досягати вершини у кіберспорті. Людина в цьому кріслі почувається комфортно. У ньому використовується анатомічна форма, що дозволяє підтримувати спину з урахуванням природної кривизни. Cougar Terminator складається із гнучкого, але міцного матеріалу оббивки. Навіть за інтенсивного використання забезпечується нормальний температурний режим.

Користувачі можуть виконувати багато видів регулювань: нахил підлокітників та спини, висота. Це дозволяє геймеру настроїти крісло так, щоб забезпечити максимально ефективний ігровий процес. Ви можете сидіти в ньому так, як захочете.

 

 

Cougar Hotrod Black

 

Крісло для геймерів Cougar Hotrod Black легко зібрати, воно відрізняється зручною тканиною та міцною конструкцією. Користувачі можуть використовувати багато видів регулювань для комфорту. До мінусів відносяться дешеві ролики і не найкращі інструменти.

У Cougar Hotrod Black відмінно поєднуються елементи ігрового та офісного крісла, тому воно матиме відмінний вигляд навіть у професійній обстановці. Під час тривалих кіберспортивних змагань геймер зможе почуватися комфортно. Ергономічність забезпечується за рахунок багатозонної спинки.

Для попереку та голови використовуються спеціальні подушки. З їхньою допомогою людина не відчуває втоми та напруження.

 

 

Cougar NxSys Aero

 

Крісло для геймерів Cougar NxSys Aero дозволяє регулювати поперекову підтримку. Воно має дуже широке сидіння із зручною оббивкою. Вагомих недоліків у крісла немає.

NxSys Aero має форму ковша. У ньому використовується дихаюча сітчаста спинка з регульованою опорою для попереку. Хоч воно не найпривабливіше на ринку, але створює унікальну естетику. Важливою особливістю стало використання вбудованого 200 мм вентилятора ARGB. Це суттєво усуває дискомфорт та дарує геймерам додатковий комфорт.

Оббивка з PVC-шкіри та міцна рама із сталі гарантують естетичність та довговічність. Там забезпечується нахил до 150 градусів. Для досягнення максимального комфорту використається магнітна подушка для голови.

 

 

RAZER Iskur V2 Fabric

 

Крісло для геймерів RAZER Iskur V2 Fabric відрізняється легким процесом збирання. Це регульований та зручний виріб, який має витончений стиль. Його недоліки пов'язані з поворотами підлокітників.

Якщо ви шукаєте стілець, на якому можна подрімати, цей варіант не для вас. Iskur V2 Fabric – це високоякісне рішення для людей, яким подобається ергономіка та комфорт. Воно забезпечує геймеру максимальну підтримку та зручність. Підтримка попереку регулюється з урахуванням індивідуальних особливостей користувача.

Для оббивки крісла використовується ультрам'яка тканина. Вона стійка до бруду, олії, води та інших видів забруднень. Нахил спинки здійснюється до 152 градусів.

 

 

RAZER Enki Quartz

 

Крісло для геймерів RAZER Enki Quartz насамперед відрізняється привабливим дизайном. Недоліків у нього практично немає.

RAZER Enki Quartz має широке сидіння. Завдяки цій особливості розподіл ваги тут є оптимальним. Це захищає геймера від утоми під час тривалих поєдинків. Як покриття застосовується 2-текстурна синтетична шкіра. Це дозволило досягти не тільки відмінної зносостійкості, але й підвищеного комфорту.

Крісло має просто фантастичний зовнішній вигляд. У ньому є вбудована поперекова підтримка та підлокітники. Кут нахилу цієї моделі – до 152 градусів. RAZER Enki Quartz вибирають користувачі, які цінують функціональність, красу та піклуються про своє здоров'я.

 

 

ASUS SL400 ROG DESTRIER ERGO

 

Крісло для геймерів ASUS SL400 ROG DESTRIER ERGO відрізняється гарним зовнішнім виглядом та великими можливостями в плані регулювання. Все це забезпечує людині підвищений комфорт. У всіх елементах крісла використовувалися високоякісні матеріали. До недоліків відносяться хиткі підлокітники.

SL400 ROG DESTRIER ERGO суттєво відрізняється від типових геймерських крісел у гоночному стилі. Також воно не має подібностей із робочими та офісними кріслами. Виріб виконаний в агресивному стилі із застосуванням сітчастого сидіння, сітчастої спинки. Поперекова опора в ньому регульована. Спеціальна акуляча панель використовується для блокування шуму, щоб геймер не відволікався від ігрового процесу.

Крісло має тривимірні підлокітники, які можна відрегулювати по висоті. Якщо притулитися до них, то вони дуже легко зміщуються. Це стає причиною руху та неприємного клацання. Ще користувачі можуть відрегулювати глибину, натяг та нахил.

DESTRIER ERGO має унікальний дизайн, який нам сподобався. В акустичній панелі ми не побачили певних переваг. Для гарячої та тривалої гри сітчаста підвіска крісла є ідеальною.

Читати далі: Крісло для геймерів ASUS SL400 ROG DESTRIER ERGO

 

 

Anda Seat Kaiser 2 Black Size XL

 

Крісло для геймерів Anda Seat Kaiser 2 Black Size XL відрізняється великим розміром. На ньому користувач може нахилятися, хитатися і відкидатися, що говорить про хороше регулювання.

Таке крісло підійде для високих людей з вагою до 200 кг та зростом до 210 см. Його дизайн AD+ є спеціальною розробкою, яка базується на дослідженнях у сфері ергономіки. Це забезпечує великий час сидіння за кріслом без дискомфорту та втоми. Геймер не відчуває неприємних відчуттів і болю в спині та кінцівках.

 

 

Поради щодо покупок

 

Давайте розглянемо поради професіоналів:

  1. Перевірте параметри ваги та висоти. Практично для всіх моделей ігрових крісел пропонуються технічні характеристики. Так можна вибрати оптимальний варіант для своєї ваги та зросту. Перед покупкою ви повинні знати значення нижнього та верхнього параметрів цієї шкали. Якщо кілька людей будуть користуватися одним кріслом, то врахуйте цей фактор.
  2. Підтримка попереку та плечей. Якщо у стільця немає необхідного значення ширини і висоти спинки для підтримки попереку і плечей, то геймер відчуватиме дискомфорт. Необхідно вибрати виріб з наявністю спеціальних подушок та механізмів.
  3. Звертайте увагу до розміри. Для деяких моделей вказуються розміри сидіння. Вони можуть бути меншими від фактичної площі сидіння. Ви повинні бути впевнені, що сидіння буде досить широким для ваших стегон.
  4. Оптимальні методи регулювання. Практично у всіх моделях використовується регулювання по висоті. Ще є технології для відкидання назад і вперед. Користувачі отримують можливість гойдання та переміщення підлокітників у різних напрямках. Якщо геймер використовує клавіатуру і мишу, відхилення може здатися йому не важливим. При застосуванні ігрового контролера активне становище варто зробити менш вертикальним.
  5. Пошук відповідної естетики. Наразі користувачам пропонується багато ігрових крісел. Більшість із них мають вигляд ковшеподібного сидіння гоночної машини. Вони створюються зі штучної шкіри та пропонуються у різних тематиках та кольорах. Більш повітропроникними матеріалами є тканина або сітка, але вони складніші в очищенні. Якщо ви хочете отримати щось більш приглушене, варто вибрати крісло, не орієнтоване на геймерів.
  6. Визначте розміри інших меблів. Якщо крісло поєднується з певним столом, вам необхідно переконатися, що висота стільця з підлокітниками буде достатньою для розміщення під столом. Це дозволить засувати крісло, коли ви ним не користуєтесь. Також необхідно мати достатній простір, щоб колісна база крісла проходила через вузькі отвори.

 

 

Де можна придбати найкраще ігрове крісло 2024 року?

 

Всі запропоновані найкращі ігрові крісла у нашому рейтингу можна купити в інтернет-магазині Артлайн. Там пропонується детальний опис кожної моделі. Ви можете виконати сортування товару за потрібними функціями та параметрами. У разі виникнення запитань завжди можна звернутися до менеджерів Артлайн. Вони дадуть відповідь на всі ваші питання і допоможуть підібрати оптимальний варіант геймерського крісла.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Яка фірма ігрових крісел найкраща?
У нашому рейтингу найкращі крісла для геймерів пропонує компанія Cougar. Також можна звернути увагу на продукцію від Anda Seat, RAZER та ASUS.
+ Яке крісло для геймерів найкраще?
Лідером нашого рейтингу стало крісло Cougar Armor TITAN PRO. Ми вважаємо, що це оптимальний варіант у плані комфорту та функціоналу.
+ Яке крісло краще: зі штучної шкіри чи тканини?
Якщо порівняти зі штучною шкірою, то тканина є більш дихаючим матеріалом. Це забезпечує вільну циркуляцію повітря та комфорт геймера. Якщо ви знаходитесь у спекотному регіоні, то варто вибирати крісло з тканини.