#energo-nezavisimost

Гібридні інвертори Deye SUN-29_9/30/35/40/50K-SG01HP3-EU-BM3/4

Гібридні інвертори Deye SUN-29.9/30/35/40/50K-SG01HP3-EU-BM3/4

У цій статті ми розглянемо абсолютно нові 3-фазні інвертори, які мають високовольтну батарею 160-800 В. Ці пристрої здатні менше розсіювати тепла і забезпечувати підвищену ефективність системи. Висока щільність потужності та компактна конструкція цих моделей підтримує відношення постійного до змінного струму на значенні 1.3. Інвертори мають незбалансований 3-фазний вихід, тому їх сценарії застосування значно розширюються.

 

 

Зміст:

 

  1. Переваги
  2. Deye SUN-29.9K-SG01HP3-EU-BM3
  3. Deye SUN-30K-SG01HP3-EU-BM3
  4. Deye SUN-35K-SG01HP3-EU-BM3
  5. Deye SUN-40K-SG01HP3-EU-BM4
  6. Deye SUN-50K-SG01HP3-EU-BM4
  7. Де можна придбати гібридні інвертори Deye SUN-29.9/30/35/40/50K-SG01HP3-EU-BM3/4?

 

 

Переваги

 

У цих інверторах використовують платформу інтелектуального моніторингу. Користувачі мають можливість віддалено вимикати прилад. Розумна система моніторингу від виробника Deye дозволяє виконати відключення гібридного інвертора, що дозволяє ефективно вирішувати проблеми з появою аварійних ситуацій. Також віддалено здійснюється оновлення прошивки та налаштування параметрів. Тому у користувачів спрощується експлуатація та обслуговування фотоелектричних установок.

Розглянемо інші плюси інверторів:

  1. Зберігання енергії, що згенерована дизельним генератором.
  2. 6 періодів часу заряджання/розряджання акумулятора.
  3. Наявність високовольтної батареї забезпечує високу ефективність.
  4. Максимальний струм дорівнює 100 А.
  5. Для роботи в мережі та автономно можна підключити до 10 приладів паралельно. Також підтримується паралельне використання батарей.
  6. Для вдосконалення діючої сонячної системи використовується пара змінного струму.
  7. Для кожної фази досягається на 100% незбалансований вихід.

 

 

DEYE SUN-29.9K-SG01HP3-EU-BM3

 

Найчастіше прилад використовується в сонячних енергетичних системах вдома або у комерційних цілях. Завдяки потужності 29.9 кВт його можна впровадити у великі та середні установки. Інвертор перетворює струм, щоб його подавати до мережі або для споживання технікою. Гібридний функціонал інвертора забезпечує роботу з акумуляторами та сонячними панелями. Користувачі можуть зберігати надмірну енергію, після чого використовувати її вночі або при слабкому сонячному світлі.

У пристрої є потужна система моніторингу, тому в режимі он-лайн можна стежити за процесом генерації енергії сонця. Такий підхід дозволяє вирішувати проблеми з неефективністю, знаходити неполадки та швидко виконувати коригування. Це універсальний прилад, який має різні функції під час роботи із сонячною енергією. Гібридна функціональність та висока вихідна потужність роблять інвертор відмінним вибором для споживачів, які хочуть використати свою сонячну систему з максимальним ефектом.

 

 

DEYE SUN-30K-SG01HP3-EU-BM3

 

Інвертор SUN-30K-SG01HP3-EU-BM3 відрізняється ефективністю та надійністю, за його допомогою забезпечується безпечне заряджання батареї. Його конструкція є компактною, тому її можна використовувати у професійній та особистій діяльності. У зарядному пристрої використовуються передові технології, тому досягається швидка та безпечна зарядка. Це забезпечує довговічність застосовуваних акумуляторних систем.

Інвертор сумісний з різними варіантами акумуляторів, тому виходить зручний та універсальний пристрій для застосування у різних сферах діяльності. Ще прилад простий у застосуванні, у нього зрозумілі інструкції, які дозволяють досягти безпроблемної експлуатації. Конструкція дуже міцна, тому забезпечується довговічність. Цей гібридний інвертор буде практичним рішенням, щоб акумуляторна система завжди була заряджена та готова до роботи.

 

 

DEYE SUN-35K-SG01HP3-EU-BM3

 

Цей гібридний інвертор був створений для застосування у сонячних енергосистемах у Новій Зеландії. Саме в цій моделі є передові технології, які поєднуються з ефективним перетворенням сонячної енергії на електроенергію для підприємств або для будинків. Прилад має якісну конструкцію, яка гарантує надійну роботу. Споживачам пропонується пристрій, який забезпечує максимальне використання згенерованої сонячної енергії.

Споживачам доступно багато корисних опцій, наприклад, кілька МРРТ виходів, що забезпечує оптимальний рівень вироблення електроенергії за різних умов сонячного світла. Ще можна відзначити високий рівень напруги, що гарантує у різних умовах стабільну роботу. В інверторі є захисні механізми, що продовжує його час роботи та гарантує безперебійне живлення від сонячних панелей. Тому для Нової Зеландії це найкращий варіант гібридного інвертора.

 

 

DEYE SUN-40K-SG01HP3-EU-BM4

 

Інвертор забезпечує дієву та ефективну зарядку акумуляторів. У ньому відмінно поєднується легка та компактна конструкція, що дозволяє вирішити питання з транспортуванням та застосуванням у різних умовах. Прилад має низку передових технологій, що гарантує надійну та безпечну зарядку. Це захищає батарею від перегріву та перезаряджання. Максимальна потужність становить 40 кВт, тому його можна використовувати для великого діапазону акумуляторів.

Пристрій має вбудовану систему охолодження. Якщо відбувається тривалий час заряджання, то запобігається його перегрів. Інвертор сумісний з акумуляторами на 12 та 24 В. Виходить універсальний засіб для застосування у транспортному устаткуванні. Також є різні режими заряджання, тому користувачі можуть встановити певний режим для потрібного типу акумулятора. У результаті ви отримаєте ефективний та надійний пристрій, який має широку сферу використання.

 

 

DEYE SUN-50K-SG01HP3-EU-BM4

 

Це найпотужніший інвертор із розглянутої серії. У SUN-50K-SG01HP3-EU-BM4 є ряд передових технологій, які дозволяють досягти безпеки та оптимального рівня продуктивності під час роботи. Прилад сумісний з різними акумуляторами, тому він є універсальним у різних сферах застосування. У виготовленні інвертора застосовуються міцні матеріали, які гарантують надійність та довговічність.

Пристрій дуже простий в експлуатації, тому його можуть використовувати новачки та професіонали. У нього компактна конструкція, що дозволяє досягти портативності та зручного зберігання. Інвертор має спеціальні опції для підвищення рівня безпеки та захисту. Споживачі отримують надійний та функціональний прилад для ефективної роботи.

 

 

Де можна придбати гібридні інвертори DEYE SUN-29.9/30/35/40/50K-SG01HP3-EU-BM3/4?

 

Купити розглянуті гібридні інвертори можна в Артлайн. Компанія Deye є найпопулярнішим виробником обладнання для сонячної енергетики. Гібридні інвертори стали одним із головних напрямів їхньої роботи. Ви можете детально вивчити всі розглянуті моделі інверторів і підібрати варіант, який зможе задовольнити ваші запити. При необхідності можете звернутися в техпідтримку Артлайн для отримання відповідей на запитання.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Як правильно підібрати інвертор для сонячних панелей?
При виборі такого пристрою слід звернути увагу на ряд параметрів, наприклад, потужність вхідної напруги. Ще потрібно вивчити характеристики елементів сонячних панелей та батарей, вони повинні мати аналогічну потужність. Краще вибирати гібридні інвертори, щоб вони могли працювати автономно та в мережі. Продукти від компанії Deye будуть ідеальним варіантом для вирішення цього питання.
+ Що таке імпульсна потужність у сонячному інверторі?
Під імпульсом розуміється максимальне значення потужності, яку інвертор досягає за короткий проміжок часу, наприклад, пару секунд або 10 хвилин. Для деяких пристроїв потрібний підвищений пусковий імпульс ніж той, який використовується під час роботи.
+ Де зберігати енергію від сонячних панелей?
Найкращим варіантом для зберігання такої енергії будуть системи акумуляторних батарей. Вони можуть зберігати надмірну енергію, що генерується сонячними панелями. Потім цю енергію можна використовувати у ситуації, коли немає сонячного світла.