#energo-nezavisimost

Гібридні інвертори Deye SUN-14/15/16/18/20K-SG05LP3-EU-SM2

Гібридні інвертори Deye SUN-14/15/16/18/20K-SG05LP3-EU-SM2

Гібридні інвертори SUN-14/15/16/18/20K-SG05LP3-EU-SM2 є платформою, яка забезпечує інтелектуальний моніторинг. Це дозволяє виконувати віддалений контроль продуктів Deye. Якщо виникне аварійна ситуація, то користувач зможе відключити прилад. Крім віддаленого налаштування параметрів забезпечується оновлення прошивки, що також є важливою перевагою. Для користувачів значно спрощується процес експлуатації та технічного обслуговування сонячних енергетичних установок.

 

 

Зміст:

 

  1. Основні переваги
  2. Deye SUN-14K-SG05LP3-EU-SM2
  3. Deye SUN-15K-SG05LP3-EU-SM2
  4. Deye SUN-16K-SG05LP3-EU-SM2
  5. Deye SUN-18K-SG05LP3-EU-SM2
  6. Deye SUN-20K-SG05LP3-EU-SM2
  7. Де можна придбати кращі гібридні інвертори Deye SUN-14/15/16/18/20K-SG05LP3-EU-SM2?

 

 

Основні переваги

 

Давайте розглянемо основні переваги таких приладів:

  1. Для заряджання/розряджання батареї доступно 6 періодів часу.
  2. Ізоляційна конструкція трансформатора, низьковольтна батарея 48 В.
  3. Можливість підключення до дизельного генератора та зберігання надлишкової енергії від такої генерації.
  4. Максимальний струм заряджання/розрядження досягає 350 А.
  5. Підтримка паралельного підключення батарей.
  6. Максимальна кількість модулів, що паралельно працюють, автономно і в мережі – 10 штук.
  7. Для модернізації діючих сонячних енергетичних систем використовується пара змінного струму.
  8. Незбалансований вихід на 100%. Максимальний вихід дорівнює 50% від номінальної потужності.

 

 

DEYE SUN-14K-SG05LP3-EU-SM2

 

Гібридний інвертор DEYE SUN-14K-SG05LP3-EU-SM2 поєднує високий рівень надійності та продуктивності. У ньому досягається стабільна робота навіть у складних умовах. Якщо подивитися на номінальну та пікову потужність, то ці значення відповідно дорівнюють 14 кВт та 15.4 кВт. Тут будуть мінімальні енергетичні втрати, оскільки ККД дорівнює 97%. Це гарантує максимальний рівень віддачі. Ще споживачам варто звернути увагу на рівень захисту IP65, що забезпечує підвищену стійкість пристрою. Завдяки чистому синусоїдальному виходу до інвертора дозволяється підключати чутливе обладнання та прилади.

Пристрій підтримує можливість паралельного підключення. Усього таким чином можна додати до 10 пристроїв. Виходить ідеальний варіант для масштабних сонячних установок. Збільшувати потужність можна в міру необхідності. Якщо зникає електрика, живлення від акумуляторних батарей активується за 8 мс. Це гарантує безперервне живлення всієї техніки, що використовується. У комплектацію пристрою входить лічильник та модуль Wi-Fi, вони встановлюються за бажанням. Також можна підключати трансформатори струму.

 

 

DEYE SUN-15K-SG05LP3-EU-SM2

 

Гібридний інвертор DEYE SUN-15K-SG05LP3-EU-SM2 підійде споживачам, які хочуть ефективно застосовувати сонячну енергію. Потужність даного інвертора становить 15 кВт, що гарантує стабільне та безперебійне живлення. Прилад є універсальним для різних умов експлуатації, оскільки здатний підтримувати напругу в районі 170-280 В. Все це гарантує стабільне та якісне живлення підключених приладів. Високе ККД 97% дозволить з максимальною ефективністю використовувати енергію, що генерується сонячними панелями.

Завдяки наявності 3 фаз інвертор чудово підходить для застосування у промисловості. Також його можна встановити на великі житлові об'єкти. Для підвищення загальної потужності можна паралельно підключати додаткові системи. Інвертор працюватиме спекотним літом до +60°C та суворою зимою від -40°C. Якщо підключити Wi-Fi модуль, можна буде віддалено в режимі онлайн контролювати параметри системи і стежити за її роботою. Якщо вам необхідно модернізувати діючу сонячну енергетичну систему, то цей прилад буде найкращим варіантом.

 

 

DEYE SUN-16K-SG05LP3-EU-SM2

 

Гібридний інвертор DEYE SUN-16K-SG05LP3-EU-SM2 на практиці довів свою потужність. У ньому багато інноваційних опцій, які дають змогу забезпечити стабільну роботу сонячної енергетичної установки. Його основним пріоритетом є робота в трифазній мережі вдома або в комерційних організаціях. Для підвищення рівня безпеки використовується трансформаторна ізоляція. Його номінальна потужність складає 16 кВт, а піковий показник дорівнює 17.6 кВт. Тому під час пікових періодів інвертор ефективно вирішує питання щодо управління енергопотоками.

Якщо ви хочете керувати цим гібридним інвертором через спеціальний додаток, то можете встановити на нього Wi-Fi модуль, що йде в комплекті. Через нього також можна здійснювати віддалений моніторинг та виконувати всі необхідні налаштування в режимі он-лайн. Максимальний рівень безпеки робочої системи досягається за рахунок його ступеня захисту IP65. Тому гібридний інвертор, що розглядається, можна встановлювати в несприятливих умовах і на вулиці. Високий рівень безпеки базується на вбудованих опціях захисту від перенапруг та перевантажень.

 

 

DEYE SUN-18K-SG05LP3-EU-SM2

 

Гібридний інвертор DEYE SUN-18K-SG05LP3-EU-SM2 буде найкращим рішенням у сфері управління енергією вдома чи в бізнесі. Цей пристрій поєднує в собі ряд важливих достоїнств. Його потужність складає 18 кВт, а також підтримується робота у мережі на 3 фази. За потреби можна здійснити паралельне підключення до 10 інверторів. Якщо трапляється аварійна ситуація, то як джерело енергії в інверторі можна підключити дизельний генератор. Захист за стандартом складає IP65. ККД дорівнює 97%, тому досягається безпека роботи у складних умовах.

Прилад підійде для вирішення складних завдань, оскільки пікова потужність складає 19.8 кВт. Інвертор можна підключати до масиву сонячних панелей, потужність яких досягає до 27 кВтг. Пристрій чудово підходить для живлення будь-яких чутливих пристроїв, оскільки на його виході видається чиста синусоїда. Користувачі можуть підключити кілька акумуляторів, тому робоча система може бути адаптована до ваших потреб. У ній можна за необхідності збільшувати потужність.

 

 

DEYE SUN-20K-SG05LP3-EU-SM2

 

Гібридний інвертор DEYE SUN-20K-SG05LP3-EU-SM2 є сучасним та потужним приладом. Ви можете впевнено вибирати цей варіант, якщо потрібно забезпечити електропостачання промислових об'єктів. Також його можна використовувати у комерційній діяльності та у приватних будинках. Завдяки високим показникам номінальної та пікової потужності відповідно 20 кВт та 22 кВт, прилад здатний працювати з високими навантаженнями. Навіть у складних умовах забезпечується стабільне функціонування системи. Завдяки ККД 97%, цей пристрій став одним із найефективніших у своїй категорії.

Широкий температурний діапазон та ступінь захисту IP65 гарантують підвищену стійкість інвертора до води та пилу. Його можна встановлювати навіть у екстремальних кліматичних умовах. Максимальний струм заряду дорівнює 350 А. Вся система дуже надійна, тому що використовується трансформаторна ізоляція. Підтримка дизель-генераторів та гнучкість підключень роблять цей прилад ідеальним варіантом для сонячних систем. Такі інвертори дозволяють створювати стійкі до збоїв та потужні електромережі.

 

 

Де можна придбати кращі гібридні інвертори DEYE SUN-14/15/16/18/20K-SG05LP3-EU-SM2?

 

Якщо ви шукаєте надійний і безпечний гібридний генератор, то можете вибрати одну з розглянутих вище моделей. Всі ці прилади доступні для замовлення у Артлайн. Користувачі мають можливість детально ознайомитися з особливостями кожного пристрою і зробити відповідний вибір. Інвертори компанії Deye відрізняються високою продуктивністю. Техпідтримка Артлайн готова відповісти на ваші запитання та надати допомогу у виборі потрібного пристрою.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ У чому переваги гібридного інвертора?
Якщо розглянути всі переваги такого інвертора, головним нюансом можна назвати його універсальність. Наприклад, Deye пропонує такі гібридні інвертори, які здатні функціонувати автономно та в мережі. Також вони можуть працювати разом із сонячними панелями, що дозволяє отримати додаткові переваги. Деякі прилади можуть постачати струм у комунальну електромережу.
+ Гібридні інвертори якої компанії краще вибрати для сонячних енергетичних установок?
Для сонячних гібридних установок найкращим варіантом будуть гібридні інвертори Deye. Вони здобули визнання у всьому світі. В інтернеті можна знайти багато позитивних відгуків від споживачів, які успішно використовують такі прилади.
+ У чому користь гібридного сонячного інвертора?
Це спеціальне обладнання, яке складається з акумуляторного блоку та сонячного інвертора. Пристрій дозволяє розумно керувати енергією, яка йде від сонячних панелей, батарей та комунальної мережі одночасно.