#obzory

Найбільш гарячі героїні відеоігор

234432

На нашому YouTube-каналі ARTLINE PLAY ми вкотре обговорили найсексуальніших героїнь відеоігор

 

 

Текстовий варіант надається:

 

Йеннефер

The Witcher 3

Ставлення до відьом в Неверленді різниться з нашим так само, як і самі відьми там різняться між собою. Є типові сільські відьми, котрі або допомагають людям, або змушують молоко від їхніх корів скисати, а котів спати з мишами, а є чарівниці – елітні магічки, навчені приборкувати та контролювати чарівні сили. Вони відрізняються не лише вродою, хіттю і жагою влади, але й не найкращим характером. Ну а одне з лідерських місць посідає Йеннефер з Венгенбергу, обраниця серця нашого відьмака. Вона владна, різка й цинічна. З величезним его і жорстким характером, котрий не знає жодних компромісів. Йеннефер не може похвалитись загальною любов’ю до себе, адже одна половина її ненавидить, а інша просто боїться. Та саме останнє й підіймає градус цікавості до цієї вольової жінки, адже вона ще й як може дати собі ради. Не дивлячись на загальну неприязнь, з чоловіками у Йеннефер все просто прекрасно. Вельможна панянка полюбляє помічати територію, на котрій вона була, як і сам Геральт з Рівії, який, як і Йеннефер, вкрай сильно нервує, коли мова заходить про її колишніх – тільки уявіть яке там повинно бути число, якщо живе Йеннефер на цьому світі вже більше століття. 

Не дивлячись на сучий характер, Йеннефер – дуже красива та приваблива жінка. Вона немов ідеальний образ тих, хто обожнює брюнеток, ну а підкреслюють й надають автентичності йому ці бузкові очі. Важливо відзначити, що Йеннефер є одним з найменш сексуалізованих персонажів в третьому Відьмаку, та не дивлячись на це, вона все одно магнітом притягує до себе увагу. Також образ Йеннефер у третьому Відьмаку передали вкрай точно, на відміну від тієї ж Тріс Мерігольд, яку перетворили на руду тянку – мило, все ж таки. І слава Габену, що ми не будемо говорити про серіал…

 

Єва

Stellar Blade

1001 ніч розробники Стеллар Блейд витратили на те, щоб одягнути свою героїню в 1001 наряд. І в них вийшло, бо хто-хто, а японці шарять у сексуальних образах. Тут все просто: все потрібно збільшити, від частин тіла персонажа до самого персонажа. В результаті ми отримали Єву, протагоніста гри, котра бореться з могутніми інопланетними істотами на пост апокаліптичній Землі. Після релізу гра одразу ж піддалась шквалу критики від різних чудовиськ, але, не дивлячись на це, за пару тижнів встигла розлетітись мільйоном копій. І справа тут не лише в сексапільній героїні з прекрасними формами, але й в екшені, ефектності, величезному нашаруванні бойових механік і постановці бійок. Саме в динамічних кат-сценах Єва демонструє всі красоти власних форм, які підкреслює дуже відверте вбрання. Та на цьому не зупинились автори, вони пішли ще далі і додали в гру фізику прокачки грудей героїні. Тобто ви можете робити кавуни більшими настільки, наскільки любите.

Повертаючись до різного роду схибленого піплу, після релізу автори випустили патч, котрий злегка зацензурив гучну зовнішність Єви, після чого геймери склали петицію проти цензури. Її підписало більше 50 тисяч гравців. Якщо Соні не повернуть вид Єви з трейлера і не приберуть зайву цензуру з костюмів, люди будуть надалі відмовлятись від підписки ПС5. Сподіваємось, Соні підуть правильним шляхом, ну а ми завітаємо до ближчого майбутнього в 2077-й в місто Найт Сіті, де і зустрінемо нашу наступну модель.

 

Джуді Альварес

Cyberpunk 2077

Джуді Альварес стала візитною карткою Cybeprunk 2077 до моменту релізу гри. Неформалочка-панк, за спиною котрої важке життя клепає відосики з брейндансом, котрі розходяться, як гарячі пиріжки на базарі в п’ятницю. Це один з чотирьох персонажів, з котрими ми можемо закрутити роман. Але з Джуді не все так просто, бо полюбляє вона тільки дівчат. Щоб закадрити цю малу, треба бути чемним, бо в Джуді запальний характер. Вам треба у всьому з нею погоджуватись і не нахабніти, інакше ви ніколи не дізнаєтесь яка саме інтимна зачіска в цієї малої. Ну а якщо раніше ви вже встигли звабити Джуді, ви маєте знати про тату павутинка, яке розмістилось не тільки на руці дівчини. 

 

 

Ейла Мислвець

Skyrim

Відшукати привабливих жіночих персонажів в Скайрімі? Та хіба це можливо? Ще й як можливо, і для цього вам навіть не потрібно ставити сто тисяч модів, один з котрих буде постійно крашити гру. Відправляємось до ферми Пелагіо, де й зустрінемо Ейлу Мисливця. Це одна з найпривабливіших жінок в Скайрімі, тай до того ж одна з найбільш небезпечних. Ейла є членом Кола Поплічників. Вона неодноразово допомагатиме Драконорожденому, і ця поміч в кінцевому результаті може перерости в справжнє весілля. Та тут є декілька нюансів. Ейла – перевертень. Вона вважає лікантропію даром, тому не хоче від неї позбавлятись, як її бойові товариші. Персонаж може й нас зробити перевертнем, але в такому випадку ми не зможемо на ній одружитись, тому що обряд має на увазі усиновлення такої людини. Якщо ж одружитесь спочатку – тоді все окей, окрім будинків довакіна – всі оселі окрім однієї не до вподоби нашій воїтельці, зате ми можемо відкрити для неї магазинчик і щоденно вициганювати гроші на добру самогонку.

 

Кортана 

Halo

Коли чуєш ім’я Кортана, на думку одразу приходить голосовий помічник Windows. Це не збіг, адже саме Microsoft і є видавцем серії. От лише Кортана в грі суттєво відрізняється від її нинішньої версії. Це красива дівчина з каре, візуалізація розумного штучного інтелекту, створена в 2549 році. Манлива зовнішність приховує за собою страшну таємницю створення. Свого часу, щоб створити цей ШІ, довелось виростити 20 клонів. Лише один мозок з двадцяти підійшов для основи створення штучного інтелекту і назвали його х-1. З цього виходить, що Кортана на половину людину, а на іншу половину аватар. Все ж якщо оминути комедію, Кортана не має фізичного тіла, лише голограму, зате має психічну активність, стан котрої визначає її колір. Її зовнішність вкрай сильно нагадує зовнішність її творця доктора Кетрін Халсі, коли та була ще молодою.

 

Лулу 

Final Fantasy

Чи існує фанатський клуб Final Fantasy в Україні? Хто його зна, зате в нас точно існує фанатський клуб красивих жінок, який не може оминути Лулу. Ця розкішна жінка була ігровим персонажем в десятці, а в Final Fantasy X-2 з’являється в якості неігрового персонажа. Ідеальні контури обличчя, пухкі губи і епатажна зачіска. Зовнішність дівчини відсилає нас до середини хардкорних нульових. Тоді азійські розробники немов винайшли для себе власний графічний рівень, котрий не сплутаєш з жодним іншим, і яскравий приклад цьому Lineage 2. Згодом на дві гри вийшли HD ремастери, які підтягнули графіку, але не до сучасного рівня, через що багато гравців обійшли повз ці ігри. Я теж був одним з них, тому напишіть в комент в котру частину Final Fantasy варто поганяти на ПК. Ну а щоб поганяти на максималках – купуйте ігровий ПК від Артлайн.

 

Отруйний Плющ

Batman Arkham Knight

Batman Arkham Knight, як і Final Fantasy, теж оминула багатьох, та тут зовсім інша ситуація – гра вийшла настільки в технічно поганому стані, що навіть сьогодні пограти в неї вкрай важко. А шкода, бо гра вийшла більш ніж крутою, до того ж в ній є красиві дівчата, як Отруйний плющ, наша сексуальна помічниця. Вже бачу подив на вашому обличчі, так як Плющ – це ж одвічний ворог Бетмена, біологічний терорист, який бажає знищити все людство. Що ж, тільки не в Arkham Knight, так як тут вона неодноразово нам допомагатиме. Утім жодної різниці немає на чиїй вона стороні, так як сьогодні ми оцінюємо лише естетичні якості жіночої вроди. Ну а з Отруйним плющем все більш ніж в порядку, про що свідчать її ідеальні форми. Сподіваємось, ця крихітка не запилює сама себе.

Питання

+ В яких іграх найкрасивіші героїні?
Таких ігор багато, наприклад: Tomb Raider, Resident Evil, The Witcher, різні файтинги і багато інших, про які ми розмовляємо у наших випусках на ARTLINE PLAY