#layfkhaki-ili-kak-vybrat

Оплата частинами в ПриватБанк від магазину Артлайн

Купити комп'ютер в розстрочку від магазину Артлайн

Не кожна людина зможе одразу сплатити вартість персонального комп'ютера. Тому інтернет-магазин Артлайн пропонує розстрочку у вигляді сплати частинами від ПриватБанку. Така можливість дозволить одразу отримати готовий комп'ютер та використовувати його залежно від потреб.

 

 

Зміст:

  1. Як отримати картку ПриватБанку?
  2. Купівля комп'ютера у розстрочку від ПриватБанку
  3. Переваги купівлі готової збірки ПК
  4. Оплата частинами за якісний комп'ютер
    1. Де купити якісний комп’ютер

 

 

Наразі IT сфера стала широко поширеною, багато людей працюють в інтернеті. Коли комп'ютер повністю виходить з ладу, виникає причина придбати новий пристрій. Якщо у людини недостатньо грошей для сплати всієї суми, розстрочка від ПриватБанку на 3 місяці дозволить вирішити проблему. Для проведення такої угоди клієнт повинен мати:

  • картку ПриватБанку, її можна замовити у будь-якому відділенні банку;
  • на рахунку має бути ліміт щодо оплати частинами.

Клієнти можуть замовити у розстрочку будь-який персональний комп'ютер в інтернет-магазині. При цьому не буде переплат, а замовник захистить себе від можливої інфляції.

 

 

Як отримати картку ПриватБанку

 

Таку картку видають лише при особистому відвідуванні банку. Оптимальним варіантом буде «Універсальна» картка, за якою можна отримати кредит. Ще нею дозволяється платити за товари в інтернеті. Алгоритм оформлення картки:

  1. Клієнту необхідно звернутися до найближчого відділення ПриватБанку.
  2. З собою слід взяти паспорт громадянина України. Ще співробітники банку попросять надати ідентифікаційний номер.

Клієнту можуть відмовити у отриманні кредиту, якщо йому менше 18 років. Якщо ви хочете збільшити кредитну лінію для покупки потужного комп'ютера через ПриватБанк, потрібно буде надати інші документи:

  • довідка про доходи;
  • закордонний паспорт;
  • ще можуть вимагати виписки з інших банків.

Користувачам пропонується альтернативний варіант отримання картки. Для цього слід на офіційному сайті ПриватБанку перейти в розділ із пластиковими картками та вказати потрібний варіант. Потім тиснемо "Замовити".

Відкриється сторінка, де оформляємо анкету. У ній пишемо ПІБ, дані паспорта, робочий телефон. Вказуємо інформацію про доходи та наявність кредитів в інших банках.

Коли всі поля будуть заповнені, система здійснить розрахунок кредитного ліміту. Замовнику потрібно підтвердити заявку, після чого відвідати офіс банку.

 

 

Купівля комп'ютера у розстрочку від ПриватБанку

 

Клієнтам пропонується чудова можливість купити ПК у розстрочку через ПриватБанк. Для проведення операції потрібно виконати такі кроки:

  1. Користувачеві необхідно дізнатися, який у нього ліміт на послугу «Оплата частинами». Заходимо до Приват24 та відкриваємо вкладку «Оплата частинами». Ще дізнатися ліміт можна шляхом надсилання SMS на номер 3700 з текстовим повідомленням CHAST. Для замовлення комп'ютера ліміт повинен бути не меншим за його вартість.
  2. Вибираємо персональний комп'ютер в інтернет-магазині, додаємо його в «Кошик».
  3. У способі проведення розрахунку тиснемо "Оплата частинами ПриватБанк".
  4. Клієнт у додатку ПриватБанку отримає повідомлення про придбання персонального комп'ютера частинами. Підтверджуємо оплату.
  5. Менеджер зателефонує замовнику одразу після створення заявки. Підтверджуємо бажання купити комп'ютер у розстрочку.

У клієнтів немає труднощів при купівлі наших комп'ютерів. Замовлення надсилається наступного дня після оплати.

 

 

Переваги купівлі готової збірки ПК

 

Готові збірки дозволяють клієнтам придбати марочний комп'ютер від виробника. Замовник отримує протестований та функціональний пристрій. Для цього користувачеві не потрібно мати додаткові професійні знання, він отримує готовий комп'ютер, який потрібно підключити до монітора та джерела живлення.

В інтернет-магазині Artline є великий вибір комп'ютерів за ринковими цінами від виробника. Завдяки великому вибору конфігурацій, клієнти можуть вибрати оптимальний варіант продуктивності пристрою.

Наші спеціалісти пропонують якісні збірки з урахуванням потреб клієнтів. На всі ПК пропонується гарантія. Розглянемо інші переваги вибору готової збірки:

  • підвищена надійність;
  • клієнту не потрібно витрачати час на пошук відповідних комплектуючих;
  • після покупки можна відразу використовувати комп'ютер;
  • впевненість у працездатності ПК.

За бажанням клієнти можуть проконсультуватися з нашим експертом. Він вислухає всі побажання замовників та допоможе вибрати оптимальний варіант виробу. Ще він надає консультації щодо замовлення ПК із оплатою частинами через ПриватБанк.

 

 

Оплата частинами за якісний комп'ютер

 

ПК може раптово зламатися і не підлягати ремонту. У цьому випадку практичним та економним варіантом буде покупка комп'ютера з оплатою частинами. При використанні картки ПриватБанк клієнти не переплачуватимуть гроші.

Якщо почати накопичувати гроші на покупку техніки, то можна не наздогнати інфляцію. Замовляючи комп'ютер із оплатою частинами на 3 місяці, ви фіксуєте його вартість. Для багатьох людей це чудова можливість швидко отримати техніку для вирішення різних завдань:

  • бюджетні рішення для офісних програм;
  • продуктивні комп'ютери для ігор та роботи з графічними редакторами;
  • мультимедійні платформи для дому.

В інтернет-магазині доступні комп'ютери різної продуктивності. Від цього параметра залежить вартість пристрою. Під час купівлі сучасного ПК клієнти отримують такі переваги:

  1. Підвищена продуктивність. Це дозволить запускати нові ігри із високим FPS.
  2. Зручне використання. Ресурсоємні програми запускатимуться швидко і працюватимуть стабільно.
  3. Можливість апгрейду. Користувачі завжди можуть підтримати актуальність пристрою шляхом оновлення або додавання нових комплектуючих.
  4. Актуальність. Новий комп'ютер протягом найближчих років відрізнятиметься стабільною та потужною роботою.

 

Де купити якісний комп’ютер

Для зручного пошуку ПК в інтернет магазині пропонується панель фільтрів. Там можна вказати вартість пристрою, процесор, відеокарту та інші параметри комплектуючих.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Чому варто вибрати оплату частинами у ПриватБанку?
Це один із найбільших банків у країні. У багатьох людей є кредитна картка, за якою можна замовити ПК у розстрочку.
+ Що краще для комп'ютерних ігор: купити новий ПК чи модернізувати старий?
Щороку нові комп'ютерні ігри мають суворіші системні вимоги. Для стабільного ігрового процесу рекомендується вибирати нові комп'ютери із потужною відеокартою.
+ У списку зі способами розрахунку я не можу знайти оплату частинами ПриватБанку?
У разі виникнення будь-яких проблем із замовленням комп'ютера зверніться до менеджерів Артлайн.