#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для World Of Tanks Blitz

Купити комп'ютер для World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz - комп'ютерна гра в жанрі танкового симулятора, розроблена компанією Wargaming.net в 2014 році для таких платформ як Android, iOS, Windows 10, macOS, Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для World of Tanks Blitz
  4. Як підібрати оптимальний ПК для World of Tanks Blitz
  5. Огляд гри World of Tanks Blitz
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для World of Tanks Blitz від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

World of Tanks Blitz є братом-близнюком WOT, тільки на мобільних пристроях.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для World of Tanks Blitz

 

Низькі системні вимоги і хороший рівень оптимізації World of Tanks Blitz змушує відсилати теплі коменти авторам цієї гри. Для смартфона знадобиться 1 гігабайт оперативної пам'яті і версія Андроїда 4.4 (і вище), для ПК - 2 гігабайти оперативної пам'яті і інтегрована відеокарта.

 

Системні вимоги World of Tanks Blitz для Android

  • Процесор: 2-ядерний (від 1200 МГц)
  • Оперативна пам'ять: 1 гігабайт
  • Відеокарта: Mali-400MP / Adreno 320
  • Версія операційної системи: Android 4.4 (і вище)

 

Системні вимоги World of Tanks Blitz для Windows

  • Процесор: будь-який
  • Оперативна пам'ять: 2 гігабайти
  • Відеокарта: інтегрована
  • Операційна система: Windows 7, 8, 8.1, 10.

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для World of Tanks Blitz

 

Який процесор потрібен для World of Tanks Blitz

Для мобільних пристроїв вистачить Qualcomm Snapdragon 450, тоді як для ПК – будь-який Dual Core (двоядерний процесор).

 

Яка відеокарта потрібна для World of Tanks Blitz

Для мобільних пристроїв можна вибрати смартфон з Mali G-72, тоді як для ПК підійде навіть інтегрована відеокарта з 256 мегабайтами пам'яті.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для World of Tanks Blitz

Більшість сучасних смартфонів має 3-4 гігабайти оперативної пам'яті. Такі показники повністю задовольнять World of Tanks Blitz. Що стосується комп'ютерів, планки на 2 гігабайти операційної пам'яті (DDR2) вже давно не існують, тому по даному питанню переживати не варто.

 

 

Огляд гри World of Tanks Blitz

 

Атмосфера

World of Tanks одна з тих ігор, яка знайшла популярність відразу після релізу. Довгі роки вона не просто утримує високий показник онлайну, а щодня підвищує його, підвищуючи власний прибуток. «Танчики» стали по-справжньому народною грою, в яку рубаються як старші, так і молодші покоління. У 2014 році автори цієї гри вирішили не зупинятися на досягнутому і подвоїти власний прибуток за рахунок випуску брата-близнюка на мобільних пристроях. Пані та панове, перед вами World of Tanks Blitz!

Хто б міг подумати, що улюблені ігри незабаром перенесуться на мобільні платформи? Кілька частин Grand Theft Auto, Max Payne і тепер World of Tanks Blitz. Потужності ростуть, і з ними зростає призначене для користувача споживання. Чому б не зарубатись в «Танчики» на обідній перерві або нишком на задній парті в школі? Розробники такої ж думки, і що ми отримали в результаті - дізнаємося в розділі геймплей.

 

Геймплей

Мобільна версія WOT поширювалася дуже швидко. В результаті гравці в «Танки» навіть розділилися на два табори: одні вважають мобільну версію кращою, тоді як другі віддають перевагу класичним танкам на компі. Обидві сторони по-своєму мають рацію, тому що обидві версії гри мають свої переваги і недоліки. Думаєте, «Танки» на смартфоні гірші, ніж на ПК через брак потужностей? Що ж, ви встигли помилитися!

У World of Tanks Blitz пошук матчів ділиться на два типи: класичний і рейтинговий. Класичний пошук в цій грі дуже милосердний, адже він хоч і рандомно підбирає супротивників, але не кидає вас з акаунтами неймовірного рівня прокачки. Різниця може становити від двох до трьох рівнів, не більше. У рейтинговому режимі все також, як у «старшого брата». Крім основних режимів в грі є маса інших, не менш цікавих. Але перед тим, як поговорити про них, варто відзначити, що в мобільній версії гри існують неіснуючі танки. Тоді як WOT робить нахил на історичність, забезпечуючи гравця тільки реальними бойовими машинами, Blitz дозволяє куражнути з фантазією, що похвально. Якщо вам не подобається така ідея, ви завжди можете скористатися «реалістичним» режимом, в якому приймають участь тільки історичні танки від V до Х рівня. Не забули розробники і про death match, mad games, режим зі зниженою гравітацією і масу інших, не менш цікавих режимів.

Головним надбанням World of Tanks Blitz по праву вважають високу динаміку боїв. Справа в тому, що тут в грі бере участь тільки 14 осіб: 7 на 7. Карти в грі зменшені, тому відшукати супротивника не складе великих зусиль. Якщо ви грали в WOT на комп'ютері, ви знаєте, що таке «стоямба». Ніхто не хоче отримати маслину першим, тому всі стовбичать на одній ділянці, чекаючи супротивника або божевільного товариша. У цьому World of Tanks Blitz дає фору оригінальній грі, але остання відрізняється більш вираженим тактичним планом, хоч і з деякими обмовками.

Детальну систему пошкоджень в Blitz залишили. Ви можете підбити гусеницю противника, знерухомивши його бронемашину, можете знести башту або просто підірвати з одного пострілу. Бої в мобільній версії дуже швидкоплинні. Вам більше не доведеться довго паритися в спектаторах, якщо в гаражі немає вільної машини.

Ви запитаєте: «А як там з донатом?». Адже будь-яка free-to-play гра, рано чи пізно, загинається від ідіотичних правил і масової несправедливості. Що ж, схоже, що World of Tanks Blitz не входить в їх число. Грати в цю гру легко і приємно навіть без капіталовкладень, на відміну від її оригінального прототипу. Якщо раніше в WOT можна було з легкістю прокачатись самому, тепер все куди сумніше. А ось в Blitz це цілком можливо, хоч отримати максимальний рівень - теж непросте завдання. Так, в грі є преміальні танки, які можна купити за реальні гроші, але вони не піддаються модернізації і в більшості своїй знадобляться тільки для фарму. Снаряди тут досить дешеві, витрачати силу-силенну часу на фарм валюти не потрібно, можна скористатися типовим (і класичним!) дідівським методом.

World of Tanks Blitz відмінно підтримують розробники. Сьогодні це побачиш не часто, особливо в Dota 2, яка поступово забиває кришку труни зсередини (хоча деякі нововведення дозволили витягати в соло). Оновлення до гри активно виходять, а також розробники пропонують взяти участь в евентах, де ви можете отримати цінні призи у вигляді тих ж преміум-танків. Також один раз в день можна скористатися бонусною скринею з приколюхами - з неї теж може випасти танк, але ймовірність дуже мала.

В результаті ми отримали відмінну і легку гру, яка відрізняється хорошим рівнем оптимізації та приносить свою частку задоволення. Грайте і пам'ятайте, що реальний світ теж існує.

 

Графіка

Про графічний рівень World of Tanks Blitz говорити непросто, адже це гра для мобільних пристроїв, проте варто відзначити, що графіка тут доволі бадьора. Перед нами вельми приємна картинка з доволі звичайним спектром кольорів без прийомів гіперболізації. Всі механіки в грі працюють відмінно, критичних помилок немає, та й підвисань помічено не було. Запустити World of Tanks Blitz можна навіть на дешманських смартфонах за дві тисячі гривень.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для World of Tanks Blitz від ARTLINE

 

Так як компанія ARTLINE займається продажем ігрових персональних комп'ютерів, в цьому розділі ми порекомендуємо вам кілька чудових ігрових ПК для сучасних комп'ютерних ігор. Купити їх можна лише за кілька кліків.

 

 

Стандартні системні вимоги World of Tanks Blitz для ПК

ARTLINE Gaming X31v19 – ігровий ПК із 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz) з 8 додатковими потоками для обробки. Укомплектований відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Обсяг ОЗУ – 8 гігабайт стандарту DDR4 (2666 MHz). Файлові накопичувачі представлені SSD-(240 GB) і HDD-дисками (1 терабайт).

 

Високі системні вимоги World of Tanks Blitz для ПК

ARTLINE Overlord H1v14 - ігровий комп'ютер з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5500 (3.6 - 4.2 GHz) та ігровий відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB). Збірку виконано в корпусі NZXT H1 з прозорою стінкою. Доповнено 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4/3200 MHz). Накопичувач – 1-терабайтний SSD.

 

Ультра системні вимоги World of Tanks Blitz для ПК

ARTLINE Gaming X75v17Win – ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-10700F (2.9 – 4.8 GHz) у корпусі QUBE BREEZE. Працює разом з ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB), яка підтримує технології покращення якості візуалізації зображення в комп'ютерних іграх, а також технології збільшення FPS без втрати якості картинки. Для роботи з ПЗ є 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming). Накопичувачі: SSD (480 ГБ) + HDD (2 ТБ).

 

4К системні вимоги World of Tanks Blitz для ПК

ARTLINE Gaming X97v81Win - ігрова збірка з 16-ядерним процесором Intel Core i9-12900KF (3.2 - 5.2 GHz) і топовою ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 4070 (12 GB). Такий тандем дозволяє забути про низький FPS навіть на максималках 4К. 32 гігабайти оперативної пам'яті - відмінне рішення для збільшення робочої швидкості машини (DDR4/3600 Gaming). Накопичувачі: SSD (480 ГБ) + HDD (2 ТБ).

 

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки карт є в звичайних боях в World of Tanks Blitz?
  • 27 карт.

 

  • Скільки танків в World of Tanks Blitz?
  • У грі 465 танків.

 

  • Де купити World of Tanks Blitz?
  • Завантажити гру безкоштовно можна в офіційному магазині Steam або Google Play.