#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Weird West

Купити комп'ютер для Weird West

Weird West - комп'ютерна гра в жанрі top down shooter / immersive sim, розроблена студією WolfEye в 2022 для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One, Xbox Cloud Gaming.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Weird West
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Weird West
  5. Огляд гри Weird West
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Weird West від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Ми потрапляємо на Дикий Захід, де магія та окультизм перетинаються з пострілами з револьвера.

Гра отримала високі оцінки від критиків та гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Weird West

 

Системні вимоги гри середні та нижчі за середні. Найкращим вибором для Weird West стане бюджетна ігрова збірка з відеокартою на 4 гігабайти пам'яті. Проект не можна запустити на Windows 7 або Windows 8, знадобиться Windows 10 або Windows 11 x64. Також потрібно 16 гігабайт вільного простору на жорсткому диску.

 

Мінімальні системні вимоги Weird West

  • Процесор: Intel Core i5-2380 / AMD FX-6100
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 650 Ti
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Weird West

  • Процесор: Intel Core i7-6950X / AMD Ryzen 7 2700
  • Оперативна пам'ять: 12 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1050
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Weird West

 

Який процесор потрібний для Weird West

Високих вимог до процесора немає, але оскільки за вікном 2022-й, вибиратимемо якісні чіпи від AMD та Intel. Провідником у віртуальний світ стане Intel Core i5-11600K та AMD Ryzen 5 5600X. Якщо хочете щось потужніше, зверніть увагу на Intel Core i7-12700KF.

 

Яка відеокарта потрібна для Weird West

У рекомендованих автори вказують відеокарту Nvidia GeForce GTX 1050, але версію з 2 гігабайтами відеопам'яті. Радимо придбати версію на 4 гігабайти пам'яті. Для ігор з вищими системними вибираємо Nvidia GeForce RTX 3070.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Weird West

Об'єм пам'яті, що рекомендується, на сьогоднішній день - 16 гігабайт. Стандарт: DDR4 чи DDR5. Як системний диск встановлюємо SSD. Багато ігор рекомендується встановлювати саме на нього, адже в такому випадку працюватимуть вони набагато швидше.

 

 

Огляд гри Weird West

 

Атмосфера

2022-й начебто вирішив воскресити жанр вестерн. Одразу кілька цікавих проектів ми побачили та побачимо до кінця цього року. І, що найцікавіше, це далеко не типові вестерни, до яких усі звикли. Ігрова індустрія ступає далі, заходить у цвинтарний туман і розчиняється в окультизмі. Весною світ побачила гра Weird West від невеликої студії WolfEye. Сьогодні вона дісталася ARTLINE.

Студія WolfEye – це маленька команда розробників, яка працює під керівництвом Рафаеля Калантіно, колишнього директора Arkane. «Дивний Дикий Захід» – перша гра молодої команди, в якій автори зуміли продемонструвати не лише великі амбіції, а й руку майстра.

Weird West - це незвичайна і реально дивна подорож Диким Заходом. Гра перенесе вас на інший полюс бачення Дикого Заходу, залишаючи всі кліше позаду. Основною фішкою цього проекту є мікс пороху та магії. Окультизм, таємниці, містика та перестрілки – саме так можна описати цей проект коротко. Якщо ви грали в першу Red Dead Redemption, ви повинні пам'ятати DLC з нечистю. Аналогії напрошуються самі собою, але WolfEye зробили крок ще далі.

 

Геймплей

Weird West обростає безліччю жанрів: від ізометричного шутера до екшену з елементами рольової гри. Все ж таки найточнішим визначенням стане immersive sim, адже гра забезпечує нам повну свободу дій. Безліч історій у «Дивному Дикому Заході» створює сам гравець, при цьому єдиного правильного кінця тут не існує.

Гра розповідає одразу п'ять історій. Під наше керування потрапляє п'ять головних героїв, кожен із яких унікальний, як у плані геймплею, і у плані наративу. У колоді гравця перебуває мисливець за головами, свинолюд, індіанець, відьма та перевертень. Кожен персонаж переслідує власну ціль – свинолюд бажає згадати хто його прокляв і перетворив на чудовисько, вовколак хоче пробудити Червоний Місяць і завоювати Захід. При цьому персонажі можуть діяти спільно та передавати предмети один одному.

Історія кожного дуже тривала, але у грі є маса сайд-квестів, кожен з яких теж впливає на розвиток сюжету та кінцівку. Ні, не так – кожна дія в цій грі впливає на те, яким буде Дикий Захід. Навіть невелике спонтанне рішення може відіграти велику роль у подальшій долі батьківщини ковбоїв, тому не варто спокушати долю. Чи варто? Адже навіть вбивство NPC у цій грі дозволено, при цьому завжди є кілька інших шляхів, гра від цього не зламається. Weird West пропонує багато рішень та підходів від початку до кінця проходження. Логіку гравця передбачено розробниками, але велика нелінійність породжує великі баги, так як встежити за всім просто неможливо. Цей проект не позбавлений таких – деякі моменти вибивають і змушують перепроходити великі сюжетні відрізки. На щастя, їх не так багато.

Похвалити Weird West потрібно за високу дозу екшену. Тут реально круті перестрілки, від яких не втомлюєшся протягом усієї гри. Навіть уповільнення часу у стрибку завезли, як у Max Payne. Пушки можна модернізувати, є ближній бій, магічні вкидання. Прокачування персонажів не типове, потрібно шукати золоті карти, які додають параметрів і відкривають нові перки. Здібності у кожного індивідуальні, але метапрогресія (загальна прокачка групи) присутня. Варто відзначити і той факт, що завдання можна проходити також по-різному: режим Рембо, стелс, тактичні рішення гвинтівкою з глушником, інше. Після смерті перероджуєтеся не тільки ви, а й ваші вороги, які повністю змінюють маршрут. Також зміняться погодні умови.

В Weird West привабливий візуальний стиль. Видно, що грі не вистачає бюджету, але розробники замаскували цей факт мальованою стилістикою – рука колишнього директора Arkane, як ні як. Діалогів тут дуже багато, тож доведеться багато читати, адже всі вони не озвучені. Часто зустрічаються однакові асети, а також засмучує ідентична побудова безлічі локацій. Але, незважаючи на це, гра вийшла гідним конкурентам ААА-проектам.

 

Графіка

Графіку Weird West не назвеш якісною, адже всі недоліки прикриває мальовка. Саме стилістика визначає сприйняття повноти зображення і, що найголовніше – таку стилістику ми встигли побачити багато, багато, багато разів. Унікальності тут немає, але не за графікою приходять в Weird West. Важливо, що гра добре оптимізована, хоч і є ряд багів. Також не вистачає крутішого музичного супроводу.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Weird West від ARTLINE

 

Де купити ігровий комп'ютер? На сайті інтернет-магазину ARTLINE! Найнезвичайніші та найпотужніші збірки вже у нас! Щоб не загубитись у довгому списку моделей, ми рекомендуємо почати знайомство з чотирьох комп'ютерів для Weird West. Також звернемо увагу на Новини Ігросвіту, які щотижня виходять на нашому YouTube-каналі.

 

 

Стандартні системні вимоги Weird West для ПК

ARTLINE Gaming X42v01 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5500 (3.6 – 4.2 GHz) з 12 потоками для обробки. Працює чіп у парі з ігровим процесором AMD Radeon RX 560 (4 GB). Така комбінація повністю задовольнить запити Weird West, адже у збірці встановлено й 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 MHz). Накопичувачів два: SSD (240 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

Високі системні вимоги Weird West для ПК

ARTLINE Gaming X43v26 – ігровий комп'ютер з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 GHz), який працює на 12 потоків. Укомплектований ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB) з підтримкою технології Reflex. Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz). Файловий накопичувач SSD на 480 гігабайт.

 

Ультра системні вимоги Weird West для ПК

ARTLINE Gaming X39v41 - ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з роботою на 12 потоків. Належить такий чіп до 10-го покоління Comet Lake. Він забезпечує високу продуктивність у парі з ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB). Для роботи з програмним забезпеченням ми встановили 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 Gaming). Прискорює робочий процес SSD-накопичувач на 480 гігабайт.

 

4К системні вимоги Weird West для ПК

ARTLINE Gaming TUFv72 - геймерська ігрова збірка з 10-ядерним процесором Intel Core i5-12600KF (3.7 - 4.9 GHz). Чіп працює на 16 потоків, його охолодженням займається кулер TUF Gaming LC 240 з RGB LED-підсвічуванням. Підсвічування є і на інших елементах ПК, які ви можете побачити за прозорою стінкою. Всередині є потужна ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB). З нею ви зможете насолодитися грою з Ray Tracing та DLSS. Об'єм оперативної пам'яті дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 3600 Gaming). Файлові накопичувачі: SSD (1 TB) + HDD (2 TB).

Питання

+ Скільки персонажів у Weird West?
У грі 5 ігрових персонажів
+ Що буде якщо убити NPC у Weird West?
Нічого, ви можете пройти завдання іншими способами
+ Де придбати Weird West?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1097350/Weird_West/