#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Warcraft 3 Reforged

Купити комп'ютер для Warcraft 3 Reforged

Warcraft 3 Reforged - комп'ютерна гра в жанрі стратегії в реальному часі, розроблена компанією Blizzard Entertainment в 2020 році для таких платформ як Microsoft Windows і macOS.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Warcraft 3 Reforged
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Warcraft 3 Reforged
  5. Огляд гри Warcraft 3 Reforged
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Warcraft 3 Reforged від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Події гри розгортаються у вигаданому світі Азерот, в якому демонічна армія підпорядкувала собі орків для завойовницьких цілей. Проти зла виступила армія Альянсу, якій вдалося перемогти загрозу, що насувається. Але біда не приходить одна.

Гра отримала змішані відгуки від критиків і гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Warcraft 3 Reforged

 

Warcraft 3 Reforged отримала оновлену графіку, для якої потрібен більш продуктивний комп'ютер, ніж для оригінальної гри. Актуальна модель балансує між офісним ПК з дискретною відеокартою і ігровим ПК з бюджетної ігрової лінійки. Працює Warcraft 3 Reforged тільки на 64-розрядних операційних системах, починаючи з Windows 7.

 

Мінімальні системні вимоги Warcraft 3 Reforged

  • Процесор: Intel Core i3-530 / AMD Phenom II X4 910
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTS 450 / AMD Radeon HD 5750
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Warcraft 3 Reforged

  • Процесор: Intel Core i5-6400 / AMD Ryzen 7 1700X
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 960 / AMD Radeon R9 280X
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Warcraft 3 Reforged

 

Який процесор потрібен для Warcraft 3 Reforged

Прекрасним вибором для Warcraft 3 Reforged стане 4-ядерний процесор. Вибирати такий ми рекомендуємо з останніх поколінь таких розробників як Intel і AMD, так як вони відрізняються більш потужним робочим потенціалом. Для компанії Intel актуальними буде 9-е і 10-е покоління процесорів: Intel Core i3-10100F / Intel Core i5-9600K (6-ядерний чіп). З асортименту AMD рекомендуємо звернути увагу на AMD Ryzen 3 3100X / AMD Ryzen 3 3300X.

 

Яка відеокарта потрібна для Warcraft 3 Reforged

Для Warcraft 3 Reforged вам потрібна дискретна відеокарта з 2-ма гігабайтами відеопам'яті. Рекомендувати таку ми не будемо, так як сьогодні вона занадто слабка для ігор з більш високими системними вимогами. Саме тому ми радимо обзавестися ігровою відеокартою, яка дозволить вам насолодитися злагодженим ігровим процесом. Бюджетні варіанти: Nvidia GeForce GTX 1650 / AMD Radeon RX 590. Більш продуктивні моделі: Nvidia GeForce RTX 2060 SUPER / AMD Radeon RX 5600 XT. Топові геймерські відеокарти: Nvidia GeForce RTX 3070 / AMD Radeon RX 6700.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Warcraft 3 Reforged

Для Warcraft 3 Reforged рекомендуємо встановити 8 гігабайт оперативної пам'яті. Планка повинна підтримувати тактову частоту в 2666 МГц, стандарт - DDR4. Як накопичувач ви можете встановити HDD-диск - це бюджетний варіант з великою кількістю фізичної пам'яті. Для підвищення загальної продуктивності можна встановити і SSD-диск, тільки такий варіант буде дорожчим, ніж перший. Найбільш дорогий і найбільш продуктивний хід - установка HDD + SSD.

 

 

Огляд гри Warcraft 3 Reforged

 

Атмосфера

Розмірковуючи над іграми дитинства, мимоволі відчуваєш себе старим. Скільки води втекло з того часу, скільки віртуальних світів вдалося врятувати. Ностальгія підштовхує тебе повернути колишній досвід і насолодитися ним знову, але на заваді стає поганий графічний рівень, який приносить лише засмучення. Розробники комп'ютерних ігор як ніхто краще розуміють вас, тому сьогодні ми можемо побачити величезний список ремастерів старих ігрових шедеврів, в який входить і Warcraft 3 Reforged.

Warcraft 3 Reforged - це повноцінний ремастер оригінальної Warcraft 3 Reign of Chaos з доповненням The Frozen Throne. Автори вирішили не міняти сюжетні аспекти, знову відправляючи нас в світ Азерот, який потерпає від навали орків і сил темряви. Ми знову зможемо поринути в історію принца Артаса, що намагається врятувати власний народ від загибелі. Для тих, хто ніколи не грав в серію, цей ремастер стане чудовою нагодою познайомитися з вічним.

Але чи зуміли автори догодити олдфагам? Чи вдалося їм зберегти атмосферу старої гри, видавши її на сучасному терені? Говорячи чесно - частково. Перше, що кидається в очі, це сучасна графіка в форматі Ultra HD. Картинка стала значно кращою, хоч і зберігає свої вінтажні обриси. Сьогодні щось схоже вже давно ніхто не робить, але для Warcraft - це справа честі і совісті, так як атмосфера тут перш за все. Авторам дійсно вдалося зберегти атмосферу оригінальної гри, безліч об'єктів так і залишилися виглядати огидно, але несмаком це не назвеш, скоріше - живою легендою. Квадратні ялинки ctrl + c ctrl + v, жахлива трава, мультяшно-фентезійні споруди. Все для вас, панове! Головне в нашій справі - не переборщити!

Відкинувши фарс, потрібно сказати, що розробники зі справжнім фанатизмом зберігали атмосферу Warcraft 3. Перенести вдалося і мінуси, які а) залишилися без уваги, б) переносилися навмисно. У грі є безліч багів, про які ми поговоримо пізніше, а також нова озвучка. Відразу відзначимо, що локалізація і озвучка Warcraft 3 Reforged набагато слабкіша, ніж була колись. У цьому місці починається ряд холіварів і обурень, адже безліч героїв були просто перейменовані. Перейменування - пів біди, а от невдале перейменування - справжній флеш-рояль. Миритися з новими назвами вже давно улюблених героїв ніяк не хочеться, деякі з них і зовсім важко вимовити.

 

Геймплей

По суті, Warcraft 3 Reforged - це той самий Варкрафт, лише з підтягнутими модельками. Вище ми говорили про те, що розробники вирішили не вносити ніяких змін в сюжетну лінію - з геймплеєм вони вчинили ідентично. Грається Reforged так само, як The Frozen Throne, що є позитивним моментом у всій бурі над головою Blizzard. Автори вирішили залишити старий інтерфейс, а також переробили декілька роликів замість обіцяних всіх. Пролог гри був розширений за рахунок додавання навчальних місій - познайомитися з Warcraft 3 Reforged стає набагато простіше.

Жодних серйозних змін не отримав і мультиплеєр гри. Катки шукає досить швидко, працює все так, як повинно. Гра, як і раніше, досить повільна. Розвиватися доводиться довго, битви можуть здатися нудними, як і діалоги з награною часткою драматизму. Карти практично не отримали змін - лише кілька з них були перероблені під сучасні ігрові стандарти. Звичайно, гра не позбавлена ряду геймплейних змін, які злегка змінюють звичні правила, але з ними ви ще встигнете познайомитися.

 

Графіка

Покращена графіка - те, за що можна похвалити Warcraft 3 Reforged. Авторам дійсно вдалося підтягнути графічний рівень, забезпечивши гравцям приємну і барвисту картинку, яка з легкістю повертає в оригінальний світ Warcraft 3. Всі модельки були перемальовані і навіть отримали лицьову міміку - її можна побачити в кат-сценах, а також за допомогою наближення камери. У гру доданий ряд анімацій: відпочиваючи, ваші вояки підіймають шолом, щоб почухати лоба, а мирні жителі намагаються імітувати реальне життя. Всі текстури були підтягнуті під Ultra HD, деякі ролики були перемальовані.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Warcraft 3 Reforged від ARTLINE

 

Скрасити трудові будні допоможе ігровий ПК від ARTLINE. Він - ваш вірний помічник, який супроводжує в найдальші ігрові світи на максимальних графічних налаштуваннях. Вам не знадобиться витрачати силу-силенну часу на підбір відповідної моделі, так як наші фахівці вже давно підібрали актуальні моделі за вас.

 

 

Стандартні системні вимоги Warcraft 3 Reforged для ПК

ARTLINE Overlord ASMVv02 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz). Корпус - QUBE GRIFFIN. Усередині знаходиться 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/2666 Gaming), ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB). Файловий накопичувач SSD на 1 терабайт.

 

Високі системні вимоги Warcraft 3 Reforged для ПК

ARTLINE Gaming X55WHITEv41 - ігровий комп'ютер з відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB), 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F (2.5 - 4.4 GHz). У ньому встановлено 32 гігабайти ОЗУ (DDR4/3200 Gaming) та два накопичувачі: SSD (1 TB) та HDD (2 TB).

 

Ультра системні вимоги Warcraft 3 Reforged для ПК

ARTLINE Gaming X57v39 - ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F. Чіп відноситься до покоління Rocket Lake, підтримує технології Hyper-Threading та Turbo Boost. Його партнером є ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB). Оперативна пам'ять – 32 гігабайти (DDR4/3200 Gaming), накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Warcraft 3 Reforged для ПК

ARTLINE Overlord ANOMALYv70 – аномальна ігрова збірка з аномальними можливостями. У ній встановлений 12-ядерний процесор AMD Ryzen 9 5900X (3.7 – 4.8 GHz) та 64 гігабайти ОЗУ (DDR4/3600 Gaming). Центральним надбанням є ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 4070 Ti (12 GB), яка демонструє вражаючий рівень продуктивності. Посилити ефект дозволяє технологія DLSS 3.0. Накопичувачі: SSD (1 ТБ) + HDD (2 ТБ).

 

 

 

Питання та відповіді

 

  • Warcraft 3 Reforged повторює історію оригінальної гри?
  • Так, сюжет залишився без змін.

 

  • Чи є мультиплеєр в Warcraft 3 Reforged?
  • Так, в грі є мультиплеєр.

 

  • Чи можна переключатися між старою графікою в Warcraft 3 Reforged під час гри?
  • Так, це можливо.

 

  • Де купити Warcraft 3 Reforged?
  • На офіційному сайті гри