#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Untitled Goose Game

Купити комп'ютер для Untitled Goose Game

Untitled Goose Game – комп'ютерна гра у жанрі інді-головоломки, розроблена студією House House у 2019 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One, MacOS, Android, Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Untitled Goose Game
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Untitled Goose Game
  5. Огляд гри Untitled Goose Game
  6. Атмосфера 
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Untitled Goose Game від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Ми граємо за гусака, який постійно шкодить і тролить оточуючих.

Гра отримала позитивні оцінки від критиків та гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Untitled Goose Game

 

Системні вимоги Untitled Goose Game низькі. З грою спокійно справляються всі сучасні смартфони, тому багато тексту давати з цього приводу – річ не обов'язкова. Скажемо тільки про 64-розрядну операційну систему, на якій працює ця гра.

 

Системні вимоги Untitled Goose Game

  • Процесор: Dual Core
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: будь-яка з 512 мегабайтами пам'яті
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Untitled Goose Game

 

Який процесор потрібний для Untitled Goose Game

На ARTLINE іноді попадають ігри з низькими системними вимогами. До таких ми не підбираємо комп'ютери, адже з ними може впоратися навіть стара машина. Натомість ми рекомендуємо сучасні ігрові збірки, які зможуть потягнути сьогоднішні ігри. У такому збиранні обов'язково має бути встановлений 6-ядерний процесор. Приклади: Intel Core i5-10400 / Intel Core i5-11400 / Intel Core i5-12400 / AMD Ryzen 5 3600 / AMD Ryzen 5 5600X.

 

Яка відеокарта потрібна для Untitled Goose Game

Ігровий комп'ютер неможливий без ігрової відеокарти. Нещодавно Nvidia випустила четверте покоління відеопроцесорів, яке, звичайно ж, суворо рекомендується. Але ціни на такі відеокарти високі, тому в 2023 році можна зі спокоєм встановлювати Nvidia GeForce RTX 3060 Ti.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Untitled Goose Game

В ігрову збірку встановлюємо 16 гігабайт ОЗУ. Файлові накопичувачі: SSD + HDD.

 

 

Огляд гри Untitled Goose Game

 

Атмосфера

Інді-ігри вже давно посіли своє місце в ігровій індустрії. Якщо уявити останню як сходи, «індичка» знаходиться на досить високому щаблі. І це не дивно, адже жанр уже давно довів, що здатний конкурувати навіть з ААА-проектами. Переконатися в сказаному можна прямо зараз - достатньо лише зайти в Steam і глянути на топ-10 найпопулярніших ігор на цей момент. З 10-ти майже половина ігор будуть саме проекти інді.

Сьогодні ми поговоримо про Untitled Goose Game, ще одну інді-гру, реліз якої відбувся у 2019 році. Імовірність того, що ви вже бачили цю гру велика, адже вона зуміла привернути до себе чимало уваги, незважаючи на те, що схожих ігор виходило досить багато. Олди згадають гру про чорну вівцю, яка мала «втішити» всіх самок у зграї і не потрапити на очі дідові. У Untitled Goose Game все працює зовсім інакше.

 

Геймплей

Ми граємо за гусака, історія якого нам невідома. У грі немає сюжету, є тільки мета – нашкодити всім навколо і перетворити їхнє життя на суцільне пекло. Перші секунди в цій грі можуть викликати сумніви, але до неї швидко звикаєш - художній стиль Untitled Goose Game з легкістю можна назвати успішним і привабливим, хоч вишуканості чекати не варто. З'являємося ми на великій карті, межі якої побачити не можемо, як це зазвичай буває в подібних іграх. Карта - то житловий квартал із затишними задніми двориками та гладко асфальтованими дорогами з невеликими англійськими магазинчиками. Саме в цьому райському кутку ми і наводитимемо свої порядки.

Untitled Goose Game можна назвати релаксичною грою, оскільки вона не збирається виснажувати ваші нервові запаси. Тут нас навіть неможливо вбити, хіба що прогнати мітлою, та й то не завжди. За кілька хвилин звикаємо до керування на мишоклаві і намагаємося зрозуміти, що ми можемо робити і як працює гра. У гусака є список справ – так і називається, до речі, за яким ми рухатимемося. Пунктів завжди близько семи і всі вони кумедні. Наприклад, у першій локації нам потрібно тероризувати садівника. Садівника потрібно намочити, потрібно вкрасти в нього радіо і змусити одягнути інший капелюх, тому що перший ми повинні втопити в ставку. Всі карти не розкриватимемо, адже стане не цікаво грати. Скажемо так: кожне завдання тут – це головоломка з єдиним шляхом вирішення, жодної імерсивності. Ми помітили, що будь-який пункт можна виконувати позачергово. Завдання не впливають одне на одного, тому для виконання того чи іншого пункту вам не потрібно спочатку завершувати інші квести. Можливостей у гусака небагато: хапати дзьобом і переносити (або тягти, якщо предмет важкий), ходити-бігти, а також крякати. Остання можливість не для приколу, нею теж діставатимемо людей, іноді навіть залякуватимемо. Тут не потрібно стрибати, елементи платформінгу повністю відсутні, що тішить, адже сьогодні їх сунуть у кожну гру.

У Untitled Goose Game потрібно думати і думати потрібно багато. Вся гра складається з головоломок, деякі з них дійсно не так просто вирішити. Загалом нам дають локацію з набором потрібних і непотрібних предметів, дають список завдань і не дають жодних пояснень. До кожної розгадки ви повинні прийти самі, і варто відзначити, що головоломки в цій грі дійсні не такі прості, якими можуть здатися спочатку. Іноді починаєш взаємодіяти з усіма предметами на карті, щоб зрозуміти, що до чого. Дамо невелику підказку – не розтягуйте речі по всій карті, оскільки штучний інтелект почне тупити. У кожного ШІ тут власний цикл із дій. Якщо ви, наприклад, свиснете поливалку у садівника, той все одно буде до неї повертатися і дивуватися якийсь час. Дуже часто тактика з розтягуванням предметів (а їх можна винести в інші локації) розвертається заднім місцем до обличчя, адже боти не можуть виконати потрібну послідовність дій. Насправді розгадка завжди криється в одному, максимум двох предметах, відповідь завжди на тому ж місці, де і питання.

Untitled Goose Game ставить цікаві завдання та постійно генерує комічні ситуації. Ми зможемо закрити продавщицю у гаражі, налякати до смерті місцевого ботаніка і навіть потрапити до телевізора! Все це відбувається під невеликі замальовки на піаніно - кожна дія отримує прикольну мелодію і, скажу я вам, це просто чудово. Так, глибокого задуму в цьому немає, але така проста ідея пррекрасно доповнює гру і викликає посмішку.

 

Графіка

Untitled Goose Game відрізняється прикольним художнім стилем та чудовим музичним супроводом із замальовками на піаніно. Гра позбавлена багів, не гальмує та не тупить. Багато, звичайно, про тутешню графіку і не скажеш 😊

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Untitled Goose Game від ARTLINE

 

На сайті нашого інтернет-магазину ви можете побачити безліч ігрових комп'ютерів. У нас максимально доступна навігація, так як серед такої кількості привабливих та потужних моделей можна легко загубитися. Саме тому знайомство з продукцією ARTLINE ми рекомендуємо з 4 збірок, які підібрали наші спеціалісти.

 

 

Стандартні системні вимоги Untitled Goose Game для ПК

ARTLINE Gaming X33v15Win – ігрова збірка в корпусі QUBE BOREY зі встановленою операційною системою Windows 11 Home. Має в своєму розпорядженні 6-ядерний процесор Intel Core i5-12400F (2.5 – 4.4 GHz) з сімейства Alder Lake. Разом із ним працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Кількість встановленого ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 3200 MHz). Для зберігання даних є два файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги Untitled Goose Game для ПК

ARTLINE Gaming X71v52 – ігровий ПК у корпусі QUBE BLOCK з ARGB LED-підсвічуванням. Він укомплектований 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F (3.0 – 4.7 GHz) з 8 додатковими потоками, 16 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz). Файлове сховище – SSD диск на 1 терабайт пам'яті. Для роботи з графікою задіюється ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 із шістьма гігабайтами відеопам'яті та підтримкою технології Reflex.

 

Ультра системні вимоги Untitled Goose Game для ПК

ARTLINE Gaming X71v52 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F (3.0 - 4.7 GHz). Має ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB), доповнений LED-підсвічуванням. Має потужний кулер Tower. Об'єм ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz). Об'єм постійної пам'яті – 1 терабайт (SSD).

 

4К системні вимоги Untitled Goose Game для ПК

ARTLINE Gaming X55v24 - ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з роботою на 12 потоків. Це збірка з потужною ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB), яка дозволяє запускати ААА-проекти в 4К з активним трасуванням променів та технологією DLSS, забезпечуючи точну передачу кольорів та найвищий рівень деталізації об'єктів. У збірці встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 Gaming) та SSD-накопичувач на 1 терабайт пам'яті.

Питання

+ Як змусити садівника одягнути інший капелюх у Untitled Goose Game?
Зірвіть квітку, тоді садівник знову її садитиме. У цей момент вкрадіть капелюх
+ Де зубна щітка у Untitled Goose Game?
Зубна щітка знаходиться у сміттєвому баку
+ Де придбати Untitled Goose Game?
Купити гру можна у магазині Steam