#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для TERA

Купити комп'ютер для TERA

TERA - комп'ютерна гра в жанрі MMORPG, розроблена південнокорейською компанією Krafton в 2011 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для TERA
  4. Як підібрати оптимальний ПК для TERA
  5. Огляд гри TERA
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для TERA від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У TERA ви належите до однієї з рас, яка протистоїть загрозам зовнішнього світу. Титани сплять, а їх тіла формують два континенти. Сни починають втілюватися.

Гра отримала змішані відгуки від критиків і гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для TERA

 

Системні вимоги TERA низькі. Знадобиться відеокарта з двома гігабайтами відеопам'яті і застарілий процесор. Запустити гру можна тільки на 64-розрядних операційних системах, починаючи від Windows 7. Важить TERA 80 гігабайт.

 

Мінімальні системні вимоги TERA

  • Процесор: Intel Core i3-7100 / AMD Ryzen 3 1200
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 280
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги TERA

  • Процесор: Intel Core i5-7500 / AMD Ryzen 7 1700
  • Оперативна пам'ять: 12 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 380
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для TERA

 

Який процесор потрібен для TERA

Системні вимоги TERA давно застаріли, тому сьогодні ми порекомендуємо вам сучасну ігрову збірку, що дозволяє запускати ААА-проекти на максимальних налаштуваннях графіки. Вона має на увазі використання 6- або 8-ядерного процесора з підтримкою технологій Turbo Boost, Hyper-Threading. Рекомендуємо наступні моделі: Intel Core i5-11400F / AMD Ryzen 7 5800X / Intel Core i5-11600F / Intel Core i7-11700K.

 

Яка відеокарта потрібна для TERA

Для сучасної ігрової збірки вибираємо відеокарту з підтримкою технології трасування променів і DLSS 2.0. Реалізувати вибір рекомендуємо в асортименті Nvidia або AMD: Nvidia GeForce RTX 3060 Ti / AMD Radeon RX 6800 / Nvidia GeForce RTX 3080 / AMD Radeon RX 6900 XT.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для TERA

В ігровій ПК встановлюємо від 16 до 32 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4. Накопичувачів має бути два: SSD, як диск системний, і HDD, як файлове сховище.

 

 

Огляд гри TERA

 

Атмосфера

Людина - дивовижне створіння. Ми можемо проводити багато часу, виконуючи абсолютно даремні речі в той час, коли важливе і необхідне нас стомлює. Сьогоднішні заняття вміють привертати до себе увагу, і чим далі розвиваються технології, тим більше таких занять стає. В середині нульових світ пізнав радості і красости жанру MMORPG. Тоді всі ми втратили голову, втікали з уроків, щоб прокачати свого перса, грали на роботі, забуваючи про все, що потрібно зробити. Грали в MMORPG як дітлахи, так і дорослі, і така тенденція не змінилася й досі. Ось тільки жанр вже давно пішов в занепад.

Безліч країн прославляють різні речі: хтось робить хороші автомобілі, хтось - гарне вино. Чим відома Південна Корея крім безлічі великих розробників техніки? Звичайно ж, MMORPG. Корейські багатокористувацькі ігри стали найбільш популярними. Сьогодні вони підносяться до рівня національного надбання, турніри за жанром привертають до себе увагу цілої планети. Список корейських MMORPG-ігор настільки великий, що лякає уяву. На щастя, в країні є топ по онлайну, в який колись входила TERA, гра про яку ми поговоримо сьогодні. Вона пройшла довгий і тернистий шлях, але намагається знову привернути до себе велику увагу. Чи вийшло у неї це зробити - дізнаємося в розділі геймплей.

 

Геймплей

TERA - класична MMORPG в фентезійному світі, історію якого ми упустимо. Всім нам вже давно відомо, що лор в таких іграх не має ніякого значення, адже основне заняття тут - це грінд. У грі є сім рас, кожна з яких володіє різними расовими здібностями. Ви побачите не тільки звичних ельфів і людей, але і більш екзотичних елінів, які являють собою мрію педофіла, попорі - куди ж без панд, і інших не менш дивних мешканців Арбореє. Як годиться, всі вони мають власну історію, яка нікому не потрібна і не цікава. Деякі раси вийшли вельми цікавими з точки зору дизайну, тоді як інші повністю провалилися. Не обійшлося і без типового культу сексуальності: кожна дівчина в трусиках і напівоголеними грудьми п'ятого розміру, шмотки тримаються не зрозуміло на чому, всі пози тільки викликають сексуальне бажання у тринадцятилітніх. Але все це звично для жанру, як і примітивний редактор персонажа, що дозволяє налаштувати тільки пику. Після ми вирушаємо на стомлююче навчання, яке відніме у вас часу, як усі сезони серіалу «Надприродного» разом. Гравця водитимуть за ручку, навчаючи основам гри, змушуватимуть виконувати найтупіші завдання і розгрібати море луту в рюкзаку. TERA дуже щедра на лут, на відміну від інших подібних ігор. Вона буде постійно нагороджувати вас усілякими причандалами для вбивства мобів, різними костюмами та іншими аксесуарами, які тут, до речі, вийшли непогано. Також гра щедра на експу. Прокачування тут швидке, тому PvP для себе ви відкриєте практично відразу.

Місцями, TERA пропонує вертикальний геймплей. Він реалізований за допомогою різних пілотованих створінь і аналога костюма залізної людини, який дозволяє літати де завгодно і коли завгодно. Але в основному пересуватися ви будете на своїх двох, попутно знищуючи все на своєму шляху, а також збираючи ресурси. Зі збиранням в грі проблема, адже для зборів деяких потрібно чекати по 15 секунд. Бійки з мобами не назвеш захоплюючими, але різновидів тут багато, до того ж дизайн більшості радує. Гра використовує бойову систему non-target, як за часів олдскулу, змушуючи рубати і різати, ухиляючись від зустрічних атак. Боївка вийшла живенько, що втішає, хоч якимись інноваціями вона не блищить. PvP зводиться до банального зацикування один одного, в якому рішають шмотки - все як завжди.

На сьогоднішній день TERA страждає малим онлайном. Багато гравців тут не побачиш, як і цікавих івентів, чекати на які треба по півтори години. Присутня безліч технічних проблем, виправляти які не поспішають розробники. Зараз вони сконцентровані на розробці нової гри Elyon, реліз якої відбудеться 20 жовтня цього року. Підкреслити варто і існування окремого PvP-режиму Battle Arena. У самій грі є битви «Кумасів», де ви повинні грати за величезного товстуна в памперсі і ганятися за такими ж товстозадими, а також марна перестрілка сніжками. В кінцевому підсумку, перед нами практично мертва MMORPG, життєвий термін якої добігає кінця.

 

Графіка

Слабкий графічний рівень TERA відштовхує багатьох. Гра страждає низькою дальністю промальовування, через що текстури хаотично накладаються один на одну. Мильність зображення на обличчя, тому про яку-небудь деталізацію говорити не доводиться. З 2015 року зовнішність TERA змінювалася кілька разів. Гра втратила безліч фарб, стала більш сірою. Розповсюджується по безкоштовній моделі free-to-play.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для TERA від ARTLINE

 

Інтернет-магазин ARTLINE - місце, де ви можете купити ігрову збірку або зібрати ігровий комп'ютер за власними бажаннями. Кілька комп'ютерів з нашого асортименту ми представимо вам вже зараз. Всі вони розміщені в списку нижче.

 

 

Стандартні системні вимоги TERA для ПК

ARTLINE Gaming X45v16 - ігровий ПК в корпусі QUBE з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz). Обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB) і 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Накопичувач - SSD-диск (480 гігабайт).

 

Високі системні вимоги TERA для ПК

ARTLINE Gaming X48v16 - ігровий персональний комп'ютер в корпусі QUBE BREEZE з RGB LED-підсвіткою на кулерах і просунутою системою охолодження з кулером Performa 5X, який охолоджує 6-ядерний процесор AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz) з роботою на 12 потоків. Місце відеокарти займає ігрова AMD Radeon RX 6600 XT з 8 гігабайтами відеопам'яті. Присутній 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz) і 1-терабайтний SSD-накопичувач.

 

Ультра системні вимоги TERA для ПК

ARTLINE Gaming X73v28 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700F (2.5 - 4.9 GHz) в корпусі QUBE BREEZE з ARGB LED-підсвіткою. Для роботи з графікою задіюється відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB). Кількість оперативної пам'яті ПК вражає - 32 гігабайт стандарту DDR4 (3200 Gaming) ви побачите на борту цього красеня. Накопичувачів два: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги TERA для ПК

ARTLINE Overlord STALKERv23 - ігровий персональний комп'ютер в футуристичному корпусі QUBE STALKER, всередині якого знаходиться 8-ядерний процесор Intel Core i9-9900KF (3.6 - 5.0 GHz). Модель має 32 гігабайти оперативної пам'яті енергоефективного стандарту DDR4 (3200 Gaming), що позитивно позначиться на роботі з програмним забезпеченням. Щоб запускати ігри на максимальних налаштуваннях графіки, використовується ігрова Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB) з підтримкою технології трасування променів і DLSS. Остання дозволяє запускати ігри з високою кадровою частотою без втрати продуктивності. Також вона покращує рівень візуалізації в комп'ютерних іграх, підвищуючи деталізацію дрібних об'єктів. Для зберігання файлових даних надано два файлових накопичувача: SSD (1 TB) + HDD (2 TB).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки рас в TERA?
  • У грі 7 рас.

 

  • Чи можна використовувати геймпад для гри в TERA з комп'ютера?
  • Так.

 

  • Чи є донат в TERA?
  • Так.

 

  • Де купити TERA?
  • Гра розповсюджується по безкоштовній моделі free-to-play. Завантажити її можна на офіційному сайті