#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Summer of 58

Купити комп'ютер для Summer of 58

Summer of 58 - комп'ютерна гра в жанрі психологічного хоррора, розроблена студією EMIKA Games в 2021 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Summer of 58
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Summer of 58
  5. Огляд гри Summer of 58
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Summer of 58 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Гра розповідає про блогера, який поїхав досліджувати покинутий табір «Юність», де відбувалися дивні речі.

Summer of 58 отримала позитивні відгуки від критиків і гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Summer of 58

 

Системні вимоги Summer of 58 низькі. Знадобиться відеокарта з двома або трьома гігабайтами відеопам'яті, 8 гігабайт ОЗУ і 12 гігабайт вільного місця на жорсткому диску. Працює Summer of 58 тільки на 64-розрядних операційних системах.

 

Мінімальні системні вимоги Summer of 58

  • Процесор: Intel Core i5-3470 / AMD Ryzen 3 1200
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 280
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Summer of 58

  • Процесор: Intel Core i7-3770 / AMD FX-9590
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 480
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Summer of 58

 

Який процесор потрібен для Summer of 58

Іноді навіть інді-проекти відрізняються високими системними вимогами. Іноді ми можемо побачити у них поганий рівень оптимізації. На щастя, Summer of 58 не відноситься до їх числа. Для цієї гри ми вибираємо 4-ядерний процесор. Як завжди, фахівці з ARTLINE не рекомендують купувати застарілі чіпи. Процесор повинен бути сучасним, тому вибираємо моделі тільки з 2019-го або 2020-го року, в 2021-му році 4-ядерних процесорів у Intel і AMD не було.

 

Яка відеокарта потрібна для Summer of 58

Для Summer of 58 можна вибрати досить посередню відеокарту з двома гігабайтами відеопам'яті. Сьогодні такі відеопроцесори зустрінеш рідко, адже вони вже давно застаріли і не відзначаються актуальністю. Нові ігри виходять щодня, за рік ми встигаємо пограти в кілька ААА-проектів, системні вимоги яких завжди високі. Саме тому ми рекомендуємо вам обзавестися хорошою ігровою відеокартою сьогодні, щоб не шукати гроші на більш потужну відеокарту завтра.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Summer of 58

Для цієї гри достатньо 8 гігабайт оперативної пам'яті. Використовувати можна як SSD, так і HDD-накопичувач, хоч найкращим варіантом стане їх поєднання.

 

 

Огляд гри Summer of 58

 

Атмосфера

Людей лякають різні речі. Хтось боїться клоунів, хтось - павуків, а хтось фобіями напханий настільки, що хоч з хати не виходь. Наші страхи не завжди бувають очевидними, а іноді дуже навіть екстравагантними. Наприклад, існують в світі люди, які бояться хмар. Такий страх називається нефофобією і він не має на увазі проливний дощ з громом і блискавками. А як щодо спектрофобії, страху власного відображення в дзеркалі? Що якщо воно зупиниться і подивиться на вас з глибин задзеркалля? Мурашки проносяться по шкірі лише від однієї думки. Людські страхи - свого роду мистецтво, як і мистецтво лякати. Сьогодні зробити це спробує гра Summer of 58 від російської студії EMIKA Games.

Summer of 58 переносить нас в радянський піонерський табір «Юність». Граємо ми за блогера, вкрай популярну «професію» сьогодні. Цей безстрашний хлопець вирішує перевірити чи дійсно в покинутому таборі живуть примари - нагадує трешові шоу на Ютубі, ось тільки тут переляк ви імітувати не зможете.

 

Геймплей

Як і в більшості подібних хоррорів, геймплей в грі дуже повільний. Наш персонаж не вміє бігати, тому розміреним кроком ми будемо пересуватися по сюжету Summer of 58. А бігти тут і не хочеться, адже гра відрізняється просто шедевральним антуражем.

Тягуча атмосфера Summer of 58 не відпустить вашу увагу ні на секунду. Чи бували ви коли-небудь в занедбаних радянських будинках? Чи пам'ятаєте ви той запах, який переносить вас в далекі і вже забуті часи? Коли під ногами скрипить кожна дошка, а фарба зі стін злазить, як зміїна шкіра. Summer of 58 відправляє нас саме в таке місце. Піонерський табір в грі переданий дуже скрупульозно. Старі дитячі двоповерхові ліжка, малюнки на стінах, розкидані горщики і олівці, поламані шафки і дитячі іграшки, які вже ніколи не відчують дитячих рук. Думками, повертаєшся в садок свого дитинства, згадуючи смак червоного борщу.

Але дитинство у дітей в таборі «Юність» було не настільки сонячне, як наше. Тут відбувалися дивні та незрозумілі речі, які приводили до смерті тутешніх тимчасових мешканців. Хронологічний ланцюжок подій ми будемо вибудовувати за допомогою записок. Це досить старий прийом, який використовує практично кожен хоррор, особливо якщо він про привидів. Але Summer of 58 робить це майстерно, демонструючи записки, написані дитячою рукою. Історії в них найрізноманітніші, від пропажі товаришів до прямих погроз головному герою. Написані записки не тільки корявим почерком, а й з помилками, що додає грі реалізму.

В Summer of 58 кожен предмет хочеться помацати. Розглядати старі речі завжди цікаво, тому автори наполягають над цим, дозволяючи брати предмети в руки і дивитися на них під різним ракурсом, повертаючи. Часто нам будуть потрапляти старі фотографії з підписами і датами. У деяких людей вони до сих пір викликають страх своєю фрікуватістю, і це не дивно - ери Тік-Тока і селфі у них ще не було. Гра буде дуже близькою гравцеві з пострадянського простору. Нас досі оточують багато речей з минулого, змушуючи зануритися в ту похмуру і депресивну атмосферу.

Так як Summer of 58 - психологічний хоррор, очікувати частої появи скрімерів не варто. Саме атмосферою гра намагається задавити вас, примушує до підвищеної уваги за рахунок взаємодії з великою кількістю предметів, які вибудовують фабулу. Але недооцінювати її не варто, адже лякає цей проект майстерно. Відбувається все раптово - хтось пробіжить по коридору, хтось буде голосно дихати крізь вентиляцію. Навіть в денний час знаходитися в таборі страшно, а пережити наш блогер повинен рівно три ночі.

Повністю Summer of 58 розкриває свій потенціал в декількох сценах, дуже насичених і атмосферних. Досліджуючи табір, ви зіткнетеся з маленькою дівчинкою - невже тут є й живі? Скрімери в грі теж є, і підібрані вони в найбільш (не) підходящі моменти. Візуальний стиль монстрів не надто хитромудрий, але сцена з дівчиною з «Дзвінка» змусить вас кинути глину.

 

Графіка

В Summer of 58 непоганий графічний рівень. Незважаючи на те, що це інді-проект, в грі присутній хороший рівень деталізації. Всі написи на стінах і табличках добре помітні, а виконання візуального стилю просто на висоті. Гра проходиться досить швидко, за словами автора, він не хотів штучно розтягувати свої ігри, щоб не набриднути гравцеві. Єдиний мінус - тут, як і в безлічі інших інді-хоррорах, не обійшлося без нічного бачення, що перетворює все в зелений.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Summer of 58 від ARTLINE

 

Ігровий ПК від ARTLINE - це потужний інструмент для роботи з «важким» програмним забезпеченням і комп'ютерними іграми в 4К-дозволі. У них ми використовуємо тільки новітні компоненти з високим рівнем продуктивності. Кожна збірка для нас - предмет мистецтва, тому побачити в нашому магазині ви зможете найбільш незвичайні і ексклюзивні моделі.

 

 

Стандартні системні вимоги Summer of 58 для ПК

ARTLINE Gaming X31v19Win - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz) з роботою на 8 потоків. Модель отримала корпус QUBE, а також 8 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz). Кількість постійної пам'яті визначена двома накопичувачами: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Для роботи з графікою використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB).

 

Високі системні вимоги Summer of 58 для ПК

ARTLINE Gaming X55v26 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з роботою на 12 потоків. У збірці ви побачите ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 2060 з шістьма гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR6. Вона «знайома» з технологією трасування променів, а також з технологією DLSS, за рахунок якої підвищується рівень FPS. Встановлено пристойну кількість фізичної пам'яті: SSD (480 GB) + HDD (2 TB). Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming).

 

Ультра системні вимоги Summer of 58 для ПК

ARTLINE Gaming X73v25 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F (3.0 - 4.7 GHz) в корпусі QUBE WIZARD. Збірка має ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) з підтримкою фірмових технологій щодо поліпшення графіки від Nvidia. Буде актуальною для роботи з відеоредакторами, всередині ви побачите 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming). Накопичувачів два: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Summer of 58 для ПК

ARTLINE Gaming TUFv45 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700KF (3.6 - 5.0 GHz) в корпусі ASUS TUF Gaming. Це потужний геймерський ПК зі встановленою ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB) - є retracing, reflex, DLSS. Встановлено SSD-накопичувач 4-го покоління на 1 терабайт пам'яті. У плані ОЗУ, ПК продемонструє всю міць 32 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 3600 Gaming).

Питання

+ За скільки часу можна пройти Summer of 58?
За 3 години
+ Чи є бойова система в Summer of 58?
Ні
+ Де купити Summer of 58?
В офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1609080/Summer_of_58/