#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Stay Out

Купити комп'ютер для Stay Out

Stay Out - комп'ютерна гра в жанрі MMORPG, розроблена студією Mobile Technologies LLC в 2019 році для Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Stay Out
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Stay Out
  5. Огляд гри Stay Out
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Stay Out від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Stay Out пропонує зануритися в світ Зони. Повернення до Чорнобиля - справжня ностальгія сталкера.

Гра отримала змішані відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Stay Out

 

Системні вимоги Stay Out завищені. Автори стверджують, що для гри потрібна бюджетна ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1050 Ti, але насправді комфортно грати вийде тільки на RTX 2060 і вище. Вся справа в поганій оптимізації, якою цей проект «страждає» вже багато років. Працює гра тільки на 64-розрядних операційних системах, починаючи з Windows 7. Важить 7 гігабайт.

 

Системні вимоги Stay Out

  • Процесор: Intel Core i5 / AMD Ryzen 5
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1 050 Ti / AMD Radeon RX 570
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Stay Out

 

Який процесор потрібен для Stay Out

Для Stay Out рекомендуємо вибрати 6-ядерний процесор. Реалізувати покупку радимо в 10-му поколінні процесорів від Intel: Intel Core i5-10400F / Intel Core i5-10600KF.

 

Яка відеокарта потрібна для Stay Out

Для цієї гри найкраще вибрати відеокарту Nvidia GeForce RTX 2060 з шістьма гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR6. З нею ви зможете зменшити кількість лагів, а також підвищити рівень FPS. Як ви пам'ятаєте, в грі дуже погана оптимізація.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Stay Out

Для Stay Out рекомендуємо встановити 16 гігабайт оперативної пам'яті. Також рекомендується встановлювати гру на SSD-диск.

 

 

Огляд гри Stay Out

 

Атмосфера

Існують в світі ігри, які неможливо забути. Навіть через роки в них хочеться повертатися, незважаючи на застарілу графіку і механіки. Таких проектів можна нарахувати багато, але для українського гравця в такому списку першою назвою стане S.T.A.L.K.E.R. Сьогодні рідко зустрінеш гравця, який ніколи не грав в цей легендарний шедевр. То й не дивно, адже свого часу гра стала справжнім проривом, як на пострадянському просторі, так і за океаном. Сталкер - цілий всесвіт, який працює за власними правилами. Говорити про цю гру можна безкінченно, до того ж фантазувати про те, що нас чекає в майбутній частині. Але завжди існує «але». Поганих людей на цьому світі багато, а жахливих - ще більше. Сьогодні ми поговоримо про справжніх спекулянтів, які наживаються на легенді. Пані та панове, в нашому ефірі гра під назвою Stay Out!

Stay Out - це MMORPG у всесвіті S.T.A.L.K.E.R, яку розробила маловідома компанія з дуже креативною назвою Mobile Technologies LLC. Раніше проект називався Stalker Online, і багато хто з вас його пам'ятає (а деякі навіть встигли в нього пограти). Сталкер Онлайн вийшов ще в 2013 році, і навіть на той час гра здавалася чимось дивним, дивним в негативному ключі. Убога графіка, повна відсутність фізики і марна трата часу - чи змінилося щось в ребрендинговій версії Stalker Online? Дізнаємося в розділі геймплей!

 

Геймплей

Stay Out - це MMORPG в Зоні відчуження. Гра використовує всесвіт Сталкера і працює по його канонах. Все, що ви знаєте про Зону з легендарної гри, перенесено в Stay Out. Тут є артефакти, аномалії, мутанти, а також сталкери - відчайдушні шукачі пригод і наживи. У грі, як і в безлічі інших MMORPG, практично відсутній сюжет. Робоча схема квестів вкрай проста: прийди сюди - піди туди - принеси те - повернися сюди - піди туди. Всі ми вже давно звикли до цього, тому сенсу обговорювати таку модель немає.

Що ж ми будемо робити в Stay Out? По-перше, гріндити. Нам знадобиться хороша снаряга, досвід, медикаменти і їжа. Не варто забувати і про гроші, шелест яких так любить Сидорович. Починаємо ми з убогого редактора персонажа, в якому є всього лише кілька зачісок і пару тип борід. Створити власного мутанта в Stay Out легко, для цього вам навіть не знадобиться звертатися до тату-майстра або в проекти на телевізійних каналах. Після перед нами відкривається Зона, величезна і небезпечна, на кожному розі якої нас чекає подих смерті. Авторам цієї гри дійсно вдалося передати ту саму атмосферу. У цьому вони досягли успіху, і, здається, саме атмосфера приваблює і утримує в Stay Out більшість гравців. Гниль дихання Радянського Союзу тут відчуваєш так само, як і в Тінь Чорнобиля, хоч гра, на жаль, від третьої особи. Занедбані ферми, бетонні будівлі, покинута техніка і сірість, сірість, яка охоплює тебе своїми холодними ручищами, змушуючи проявляти рефлексію. У цій грі хочеться нескінченно слухати «Осінь» групи ТОЛ, але насправді доведеться слухати живих людей.

Незважаючи на убогу графіку, Stay Out грамотно передає вищеописану атмосферу. Тут і посиденьки біля багаття, і вилазки за хабаром в проливний дощ, і угруповання, в які можна вступити. Угруповання - одна з кращих речей, які є в цій грі. У них можна познайомитися з цікавими людьми і гра засяє новими фарбами. Перестрілки в Зоні - справа звичайна, тому за своє життя варто боятися, але не перегинати, адже, на відміну від схожих проектів в жанрі survival, після смерті ви не втрачаєте весь лут. У кожної речі є шанс випадання, артефакти ж випадають зі 100% -м шансом.

Stay Out - гра, яка претендує на «Золоту малину» в рубриці «Найменша кількість анімацій». Дерев'яна поведінка персонажів просто ошелешує. Важко уявити, що розробники цієї гри жили в 2019 році. Стрільба з пластмасових пушок - наступний «козир» Stay Out. Вона тут абсолютно не відчутна, звуковий супровід змушує лише пустити сльозу, а після смерті і зовсім впасти у відчай. З дитинства любите шутери і можете похвалитися скілом в Counter-Strike? Можете забути про нього, як автори забули про балістику. Перестрілки тут - справжнісінький рандом, який базується на рівні вашої снаряги. Топові гармати тільки для топових хлопців, які займаються донатом.

А донат в Stay Out вирішує. Сьогодні рідко зустрінеш гру, яка використовує модель pay to win, але Stay Out цим не гребує. Адже саме в зароблянні грошей і полягає основна мотивація розробників. Встигли подумати, що цей проект - данина фанатам і легендарній грі? Зовсім ні, адже спекуляції на сетінзі сьогодні дуже навіть популярна штука. Купити в Stay Out можна абсолютно все, від стволів і снаряги до обважень і інших аксесуарів. У грі дуже велике меню ресурсів, до того ж практично за все можна заплатити. Якщо у вас в гаманці є зайві грошенята, ласкаво просимо в Stay Out!

 

Графіка

Графічний рівень в Stay Out відсутній. Незграбні механіки і анімації, убоге промальовування рослинності, слабка дальність промальовування і жахлива оптимізація. Постійні баги і вильоти - норма для Stay Out. Мікролаги навіть на топовому залізі - константа, на яку наплювати авторам.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Stay Out від ARTLINE

 

На сайті інтернет-магазину компанії ARTLINE ви можете побачити величезну кількість рецензій на комп'ютерні ігри. До нас потрапляють як хороші, так і погані проекти, але під кожен з них ми підбираємо оптимальні ігрові збірки, які зможуть запускати їх на максимальних графічних налаштуваннях. Під Stay Out ми підібрали залізо з середнього і високого бюджетного сегмента. Ознайомитися з ним ви можете нижче:

 

 

Стандартні системні вимоги Stay Out для ПК

ARTLINE Gaming X31v19 – ігровий ПК із 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz). У збірці встановлено Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), встановлено 8 гігабайт ОЗУ стандарту DDR4 (2666 MHz). Файлові накопичувачі: SSD (240 GB) та HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги Stay Out для ПК

ARTLINE Gaming X38v20 – ігровий комп'ютер від магазину ARTLINE у корпусі QUBE BREEZE. Має 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz), ігрову відеокарту AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB). У збірці є 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz), а також 1-терабайтний SSD-диск.

 

Ультра системні вимоги Stay Out для ПК

ARTLINE Gaming HGWRTSv33 – ігровий комп'ютер із 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 GHz) з 12 потоками для обробки. Тут ви побачите і 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/3200 MHz). Встановлено два файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB). Із графікою працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB).

 

4К системні вимоги Stay Out для ПК

ARTLINE SAMURAIv24 - кіберпанківська ігрова збірка по тій самій грі! Чудовий дизайн та найкращі технічні рішення вже тут і почати варто з 10-ядерного процесора Intel Core i5-12600KF (3.7 – 4.9 GHz) з 12-го покоління Alder Lake. У збірці встановлена ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3070 Ti (8 GB), завдяки якій ви зможете грати з трасуванням та DLSS. ОЗУ - 32 гігабайти (DDR4 / 3600 Gaming), а обсяг фізичної пам'яті дорівнює сумі двох встановлених накопичувачів: SSD (1 TB) + SSD (1 TB).

 

Питання

+ Як рухається час в Stay Out?
1 доба - 12600 секунд
+ Скільки часу лежать кинуті предмети в Stay Out?
5 хвилин
+ Де скачати Stay Out?
В офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1180380/Stay_Out/