#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Star Wars Battlefront 2

Купити комп'ютер для Star Wars Battlefront 2

Star Wars Battlefront 2 - комп'ютерна гра в жанрі action, шутера від першої і третьої особи, розроблена компаніями DICE, Criterion Games, Motive Studios в 2017 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

Ігрові комп'ютери для геймінгу

  1. Про гру
  2. Системні вимоги ігрового ПК для Star Wars Battlefront 2
  3. Як підібрати оптимальний ПК для Star Wars Battlefront 2
  4. Огляд гри Star Wars Battlefront 2
  5. Атмосфера
  6. Геймплей
  7. Графіка
  8. Підбираєм оптимальний ПК для Star Wars Battlefront 2 від ARTLINE
  9. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Сюжет гри розгортається за 30 років до подій фільму «Зоряні війни: Пробудження сили». Головний герой - Іден Версіо, командир елітного загону «Інферно». Після загибелі Імператора, Іден намагається покласти край Альянсу, почавши спеціальну операцію «Зола».

Гра отримала змішані відгуки після релізу. За рік вона зуміла розійтися по світу 7 мільйонами копій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Star Wars Battlefront 2

 

Незважаючи на відмінну графіку і опрацьовані механіки, Star Wars Battlefront 2 не відрізняється високими системними вимогами. Для гри знадобиться 64-розрядна операційна система, починаючи від Windows 7, а також підтримка DirectX версії 11. Виглядають системні вимоги гри наступним чином:

 

Мінімальні системні вимоги Star Wars Battlefront 2

  • Процесор: Intel Core i5-6600K / AMD FX-6350
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Star Wars Battlefront 2

  • Процесор: Intel Core i7-6700 / AMD FX-8350
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 480
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Star Wars Battlefront 2

 

Який процесор потрібен для Star Wars Battlefront 2

Для Star Wars Battlefront 2 вистачить 4-ядерного процесора, який підтримує технології Turbo Boost і Hyper-Threading. В ряд рекомендованих моделей CPU входять: AMD Ryzen 3 3300X / Intel Core i3-9350KF.

 

Яка відеокарта потрібна для Star Wars Battlefront 2

Для Star Wars Battlefront 2 можна використовувати дискретну відеокарту з 2 гігабайтами відеопам'яті. Кращим вибором для цієї гри стане ігрова відеокарта з 4 гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR5: Nvidia GeForce GTX 1650 / Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER. 

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Star Wars Battlefront 2

Щоб заощадити кошти і обзавестися продуктивністю на кілька наступних років, рекомендуємо купити 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4. SSD-накопичувач для Star Wars Battlefront 2 не знадобиться, тому можна віддати перевагу HDD-диску.

 

 

Огляд гри Star Wars Battlefront 2

 

Атмосфера

Серія «Зоряні війни» щорічно втішає шанувальників новими фільмами та іграми. Вона по праву вважається однією з найбільших франшиз сьогодні, і її історія тягнеться ось уже 50 років. За цей час всесвіт Star Wars встиг істотно розширити власні межі. Наступною радістю фанатів стала гра Star Wars Battlefront 2, про яку ми розповімо вам прямо зараз.

Почати варто з сюжетної кампанії, яка розгортається за 30 років до подій фільму «Пробудження сили». У центрі сюжету - Іден Версіо, глава елітного підрозділу Імперії під назвою «Інферно» (спойлер - в грі з'явилася Лея і Люк Скайвокер, а також ряд інших культових персонажів). Початок сюжетної кампанії розвивається дуже інтенсивно. Нам демонструють величезну кількість динамічних сцен і яскравих сюжетних поворотів, після чого розвиток починає сповільнюватися. Star Wars Battlefront 2 - перша гра, в якій немає яскраво вираженої риси між добром і злом. Автори майстерно занурюють нас вже в знайому атмосферу, дозволяючи перейнятися характерами персонажів, що дивує. Але подив триває недовго, так як більшість героїв - сірі і нецікаві особи, чия проблематика не сильно вражає людей старше 25. Чорне і біле починає проявлятися все більш контрастно: «Імперія розвивається знову, галактика в небезпеці!». Як годиться серії Star Wars, пафос вмощується на перше місце. Але, швидше за все, ми вже давно звикли до гучних тирад і благих намірів, до розвитку сюжету в стилі фільмів з Ван Дамом, який після тисячі ударів згадує своїх вчителів і знаходить неймовірну силу.

Атмосфера гри передана досить скрупульозно. Граючи в Star Wars Battlefront 2, дійсно відчуваєш себе одним з учасників масових баталій з роботами, джедаями, і іншими цікавими особистостями. Автори зуміли відтворити дух всієї серії, що встигли оцінити армії фанатів по всьому світу.

 

 

Геймплей

Говорячи про геймплей, тут важливо розуміти одну річ: сюжетну кампанію і мультиплеєр робили різні компанії, і це перші паростки агресії і обурення з боку фанатів. Але про все по порядку.

Геймплей Star Wars Battlefront 2 можна розділити на кілька пластів: шутер від першої особи, шутер від третьої особи, міжгалактичний авіасимулятор, і навіть слешер від третьої особи. Гра вміло комбінує всі жанри, приковуючи вашу увагу до того, що відбувається на екрані. В перестрілках від першої особи сильно відчутний стиль компанії DICE. Нова частина Star Wars нагадує Battlefield, з великою кількістю ворогів і відмінними механіками. Незважаючи на це, авторам вдалося зберегти фантастичний канон з лазерними перестрілками без відчутного нахилу на серйозність. Динаміку і ритм гри змінюють битви на космічних кораблях - тут вони виконані на 5 з плюсом, що не може не радувати. З одного боку пілотувати досить легко, з іншого - потрібно забути про свій вестибулярний апарат.

Грати в Star Wars Battlefront 2 доводиться за безліч персонажів: Іден Версіо, Хана Соло, Люка Скайуокера, принцесу Лею, і декількох інших, спойлерити яких ми не будемо. Кожен персонаж володіє унікальними здібностями і власними методами ведення бою. Змінюються в грі не тільки персонажі, а й місця дії, дозволяючи вам освоювати відкритий космос, воювати в густих лісах, руйнувати будівлі роботизованою технікою, інше.

А ось геймплей гри розчарував багатьох, і головною причиною масового розчарування стали лутбокси. Після проходження сюжетної кампанії ви отримуєте внутрішньо ігрову валюту, за яку можете купувати і покращувати персонажів. За один матч гравець отримує мізерну кількість кредитів, незалежно від успішності вашої активності. Більш того, пофармити валюту в аркадному режимі більше не можна, тому варіантів тут два - донат або грінд. Але Star Wars Battlefront 2 зайшла ще далі - чим дорожчий персонаж, тим він сильніший за інших. Так, про баланс в грі говорити не доводиться, що просто виморожує і виводить з себе. За скрупульозними підрахунками з'ясувалося, що для відкриття ВСЬОГО, що є в цій грі чесним ігровим шляхом, вам знадобиться більше 4 тисяч ігрових годин. Таким чином, в Star Wars Battlefront 2 (мається на увазі геймплей) за пристойну вартість ви отримуєте наплювацький дисбаланс, який призводить лише до втрати нервових клітин. Хочете пограти за Дарта Вейдера? Що ж, готуйтеся продати нирку.

 

 

Графіка

А ось графічний рівень Star Wars Battlefront 2 заслуговує усіляких похвал. Безліч ігрових видань називали гру одним з найкрасивіших шутерів, які виходили взагалі, і з ними важко не погодитися. Чудова картинка змушує вас зупинятися і просто насолоджуватися запаморочливими краєвидами. Особливо це стосується пласту шутера від першої особи. У грі дуже багато яскравих і насичених фарб, рівень деталізації і лицьової міміки знаходиться на високому рівні. Гарна режисура - елемент, який завжди присутній в ігровій серії Star Wars. Сюжетна лінія постійно утримує напругу, а величезна кількість динамічних ефектів не дозволяє відірватися від того, що відбувається ні на хвилину.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Star Wars Battlefront 2 від ARTLINE

 

На сайті інтернет-магазину ARTLINE ви можете побачити велику кількість ігрових рецензій з індивідуальним підбором комп'ютерів під ігри. Для Star Wars Battlefront 2 ми підібрали чотири ігрових ПК, познайомитися з якими ви можете вже зараз.

 

 

Стандартні системні вимоги Star Wars Battlefront 2 для ПК

ARTLINE Gaming X48v12 - ігровий комп'ютер з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600, який підтримує технологію Hyper-Threading (12 потоків) і Turbo Boost (3.6 - 4.2 Ghz). Обладнаний дискретною відеокартою Radeon RX 580 (8 GB). Володіє16 гігабайтами оперативної пам'яті типу Gaming (DDR4 / 3200 MHz) і SSD-накопичувачем об'ємом в 480 гігабайт.

 

Високі системні вимоги Star Wars Battlefront 2 для ПК

ARTLINE Gaming X61v08 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 Ghz) і дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB), покращеною версією класичної Nvidia GeForce GTX 1650. Укомплектований пристойним показником фізичної пам'яті за рахунок присутності двох накопичувачів: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Кількість встановленої ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming).

 

Ультра системні вимоги Star Wars Battlefront 2 для ПК

ARTLINE Overlord X57v26 - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE з RGB LED-підсвіткою. Швидко справляється з поставленими завданнями за рахунок 6-ядерного процесора Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 Ghz) і 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming). За обробку графіки відповідає дискретна відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB). Доповнений двома накопичувачами: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

4К системні вимоги Star Wars Battlefront 2 для ПК

ARTLINE Gaming X61v11 - ПК з ігрової лінійки ARTLINE. Обладнаний 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600, який працює на 12 потоків з підвищенням тактової частоти при навантаженнях від 3.6 до 4.2 ГГц. Обробка графіки відбувається за рахунок ігрової відеокарти Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB / GDDR6). Кількість ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming), кількість постійної пам'яті - 480 гігабайт (SSD-диск).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Як поскаржитися на гравця в Star Wars Battlefront 2?
  • Натиснувши пункт «Зв'язатися з нами» на будь-якій сторінці довідки ЕА.

 

  • Чи можна грати за ситхів в Star Wars Battlefront 2?
  • Так звісно.

 

  • Де купити Star Wars Battlefront 2?
  • В офіційному магазині Steam