#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Scavengers

Купити комп'ютер для Scavengers

Scavengers - комп'ютерна гра в жанрі королівської битви, розроблена студією Midwinter Entertainment в 2021 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Scavengers
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Scavengers
  5. Огляд гри Scavengers
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Scavengers від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У Scavengers ви перебуваєте в загоні з трьох бійців. Вашим завданням буде зібрати якомога більше цінних ресурсів і покинути планету.

Гра отримала змішані відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Scavengers

 

Системні вимоги Scavengers можна описати як нижчі за середні. Для гри вам знадобиться відеокарта на 2 гігабайти пам'яті і операційна система Windows 10, чия розрядність не має значення. Важить гра всього лише 15 гігабайт.

 

Системні вимоги Scavengers

  • Процесор: Intel Core i5-6500
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 380
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Scavengers

 

Який процесор потрібен для Scavengers

Для Scavengers можна обійтися 4-ядерним процесором. 11-е покоління Rocket Lake від Intel такими не володіє, але 10-е, Comet Lake, може похвалитися відмінним чіпом Intel Core i3-10100F з роботою на 8 потоків.

 

Яка відеокарта потрібна для Scavengers

Для Scavengers підійде бюджетна ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 з чотирма гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR5. У геймерському середовищі вона отримала прізвисько «народна».

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Scavengers

Для Scavengers вистачить 8 гігабайт оперативної пам'яті. Гру рекомендуємо встановлювати на SSD-диск, до того ж її мінімальна вага це дозволяє.

 

 

Огляд гри Scavengers

 

Атмосфера

З кожним роком виникає відчуття, що всі розробники в світі націлилися на жанр королівської битви. Це вкрай прибуткова тема, чий хайп не вщухає з часів виходу PUBG. Але чи можуть розробники сьогодні гарантувати нам гру в даному жанрі з новими фішками? Чи здатні вони виїжджати на старих геймплейних моделях, до яких вже давно всі звикли? Деякі студії дійсно намагаються це зробити, і однією з таких є Midwinter Entertainment з грою Scavengers.

Scavengers - це шутер від третьої особи, в якому кожен гравець входить в загін з трьох чоловік. Гра заточена під кооператив, тому включати режим «безсмертя» і рватися в бій одному тут не вийде, тільки командна робота. На карту потрапляє двадцять загонів, що в сумі забезпечує онлайн в 60 чоловік. Головним завданням кожного стає порятунок з планети на космічному кораблі, який прилітає тільки один раз за гру.

 

Геймплей

Спочатку Scavengers може здатися занадто складною і заплутаною грою, через що вона часто отримує низькі оцінки від новачків. Так, тут багато оригінальних правил і завдань, але вивчити їх всіх не складе жодних труднощів.

Scavengers - нестандартний battle royale. Гра поєднує в собі безліч як знайомих, так і нових правил, ускладнюючи завдання кожної команди. Тут вам не потрібно постійно полювати на інших ворогів, адже вашим основним завданням є виживання. Події гри розгортаються на Землі майбутнього. Наша планета пережила жахливий катаклізм, через що на ній завжди зима. Також людство вразив вірус, що перетворює людей на зомбі. Команди шукачів намагаються забрати з собою якомога більше цінних ресурсів і валюту під назвою інформація. Всі вони - вороги, тому дістатися до космічного корабля і полетіти зможуть тільки найсильніші.

Якщо ви звикли до того, що в кожній королівській битві гравець може вибрати місце посадки - в Scavengers ви можете забути про це. Тут гра сама розкидає гравців, до того ж робить це розумно, без запуску імбалансу і швидких перестрілок. Ми шукаємо пушки і усілякий лут, після чого відшукуємо своїх напарників. Насамперед нам потрібно буде озброїтися краще, а також назбирати інформації і різних ресурсів для створення броні. Броню в грі можна тільки створювати, на відміну від гармат, які можна знаходити. Крім вас і інших гравців на карті є моби. Вони бувають декількох типів: одурманені аборигени, зомбі, різні тварини. Так як на Землі апокаліпсис, аборигени займаються канібализмом і споруджують будівлі, як в Mad Max. Зомбі ж бродять околицями в пошуках їжі, якою можете стати ви. Так як в грі присутні survival-елементи, вам доведеться піклується про їжу, що забезпечує витривалість, і тепло. По карті бродять бурани і снігові бурі, тому вам завжди потрібно подбати про вогонь і прихисток. Потрапивши в буран, ваша команда загине і зазнає поразки. Щоб втекти бурі, ви можете використовувати транспорт, розкиданий по всій карті.

Щоб добути їжу, вам потрібно полювати. У грі багато різної живності, до того ж вся вона їстівна. Але і тут потрібно бути обережним, адже полювання на вовків і ведмедів може закінчитися сумно - ведмідь вбиває лише з кількох ударів, тоді як вовки воліють нападати зграєю. І ось ви, ситі і повні енергії, зачищаєте наступний табір аборигенів, збираєте ресурси та інформацію, знаходите хороші стволи. Табори з мобами діляться на три рівні небезпеки, на деяких з них вас зустріне бос, з якого випадають хороші шмотки. Тут починається Hunt Showdown, так як за вашими діями може підглядати інша група гравців. Після того, як ви навели багато шуму і вбили боса, вас можуть «прийняти» і розділити здобич між собою. Це часта і вкрай вигідна тактика, адже знищення одного гравця не призводить до закінчення гри - тільки знищення цілого загону виведе вас з катки.

На карті ви можете побачити так звані «рибні місця» з великою кількістю інформації. Як ви пам'ятаєте, інформація тут - валюта, на яку потрібно полювати. Чим більше інформації ви зберете, тим більше нової зброї і броні зможете собі дозволити. Після смерті вся інформація і ресурси губляться, але не все так погано, адже інформацію можна відіслати по спеціальних передавачах, розкиданих по світі. Передача йтиме довго, до того ж вас можуть побачити і підстрелити інші гравці. Зате при успішній спробі ви не втратите валюту після смерті, що не може не радувати.

Кожен персонаж у вашій команді має активні вміння і спеціалізується на окремому виді зброї. Тут є снайпери, штурмовики і інші типові класи. Кожен з них може ковзати в переміщенні по снігу, прискорюючись, лазити по будівлях, водити транспорт. У грі є ряд відкритих і закритих персонажів, яких потрібно купувати за спеціальні жетони. З прокачуванням рівня ви відкриваєте нові рецепти для створення екіпіровки - ніяких статів в грі немає.

PvP в Scavengers виглядає досить непогано. Персонажі тут жирні, тому вкрай важлива кількість бійців вашого загону. Якщо ви залишитеся сам, вас просто зрешетять з усіх боків. При малій кількості ХП супротивників можна добивати. А ось пушки тут породжують дисбаланс, адже для далекого бою у них дуже сильний розкид, а в ближньому бою рулять дробовики та інше потужна зброя. Також в грі є зброя ближнього бою, яке найбільш ефективна для боротьби з мутантами. Найтоповіші пшуки випадають зі спеціальних десантованих модулів, які потрібно відкривати за ресурси.

Весь сік починається в останні хвилини раунду, коли половина сервера вже вирушила на той світ. На карті приземляється великий космічний корабель, в який ви повинні забігти. Корабель тільки один, а охочих багато - починається тотальна перестрілка, як зовні, так і всередині. У ньому є кілька дверей (великі і маленькі), які відкриваються за різними таймінгами. Якщо вам вдасться залишитися в живих і протриматися в кораблі до закінчення таймера, ви заберете інформацію і ресурси.

 

Графіка

Scavengers відрізняється хорошим графічним рівнем. Розробники заслуговують компліментів за наповнений і добре пропрацьований світ з яскраво вираженими погодними ефектами, які впливають на геймплей. У грі високий рівень деталізації, відмінно виконані динамічні ефекти. Стрілецькі механіки працюють добре, хоч кіберспортивними їх не назвеш. Модельки персонажів і ворогів виглядають відмінно - звучить гра також добре.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Scavengers від ARTLINE

 

Інтернет-магазин ARTLINE - місце, де ви завжди можете купити ігровий комп'ютер. В кінці кожної рецензії ми підбираємо кілька збірок і дана не є винятком. Нижче представлено чотири ігрових ПК для Scavengers, чиї можливості «зробили крок» далі системних вимог цієї гри.

 

 

Стандартні системні вимоги Scavengers для ПК

ARTLINE Gaming X45v16 - ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz). Збірка обладнана відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB) з бюджетної лінійки від Nvidia, а також SSD-накопичувачем на 480 гігабайт пам'яті. Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги Scavengers для ПК

ARTLINE Gaming X33v07 - ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz) з 9-го покоління Coffee Lake від Intel. Виконаний в корпусі QUBE NEPTUNE з 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Встановлена відеокарта - Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB). Для зберігання файлів представлено два накопичувача: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Scavengers для ПК

ARTLINE Gaming X35v31 - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz), який потрапив в наші рекомендації для Scavengers. Комп'ютер укомплектований ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) і двома накопичувачами (SSD + HDD), які в сумі забезпечують 1 терабайт і 480 гігабайт вільного місця. Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

4К системні вимоги Scavengers для ПК

ARTLINE Gaming X39v46 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) в корпусі QUBE BREEZE. Присутня ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з підтримкою таких технологій як retracing і DLSS 2.0. Для файлових даних надано два накопичувача: SSD (480 GB) + HDD (1 TB). Кількість оперативної пам'яті становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки людей на карті в Scavengers?
  • 60 осіб.

 

  • Скільки людей в команді в Scavengers?
  • 3 гравця.

 

  • Як програти в Scavengers?
  • Програш буде зарахований тоді, коли ваша команда буде знищена або ви не дійдете до космічного корабля.

 

  • Де купити Scavengers?
  • В офіційному магазині Steam