#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Realm Royale

Купити комп'ютер для Realm Royale

Realm Royale - комп'ютерна гра в жанрі battle royale, розроблена студією Heroic Leap Games в 2018 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, macOS.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Realm Royale
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Realm Royale
  5. Огляд гри Realm Royale
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Realm Royale від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Realm Royale - наступний battle royale з мальованою графікою, в якому 60 гравців борються один проти одного на одній карті.

Гра отримала позитивні відгуки після релізу. В Steam вона зуміла набрати більше 48 тисяч позитивних рецензій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Realm Royale

 

Системні вимоги Realm Royale низькі. Можна використовувати слабку відеокарту і не надто продуктивний процесор, що на сьогоднішній день - погане рішення. Гра займає всього лише 5 гігабайт вільного простору на жорсткому диску. Працює тільки на 64-розрядних операційних системах з підтримкою DirectX 11.

 

Системні вимоги для Realm Royale

  • Процесор: Intel Core i5-2320
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 555
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Realm Royale

 

Який процесор потрібен для Realm Royale

За вікном 2 021-й рік, час потужностей і високих технологій. Системні вимоги Realm Royale більше підходять під 2014-й, тому сьогодні ми будемо підбирати комп'ютер під сучасні ігри з високими системними запитами. Саме такий ПК дозволить вам пограти в кращі творіння ігрової індустрії, а також повністю насолодитися їх графічним рівнем. Вибираючи процесор, націлюємося на 6-ядерний чіп з роботою на 12 потоків. Відмінним вибором стане AMD Ryzen 5 5600X. Якщо ж віддаєте перевагу продукції Intel, погляньте на Intel Core i5-10600KF.

 

Яка відеокарта потрібна для Realm Royale

Радимо підійти до вибору відеокарти дуже серйозно, адже цей компонент є найголовнішим для нормальної роботи комп'ютерних ігор. Не відволікайтеся на кількість відеопам'яті, оскільки вона не визначає потужність відеоадаптера. Вибирати будемо з ігрової лінійки RTX від Nvidia, де кожна відеокарта підтримує retracing і DLSS. Среднебюджетной варіант - Nvidia GeForce RTX 2060, більш дорогий - Nvidia GeForce RTX 3060.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Realm Royale

Сучасна ігрова збірка повинна включати 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4. Також вона повинна складатися з SSD-диска, який стане диском системним. Якщо є можливість додати ще й HDD-накопичувач, обов'язково встановлюйте.

 

 

Огляд гри Realm Royale

 

Атмосфера

Вихід PUBG і Fortnite змінив всю ігрову індустрію. Ці ігри зуміли втілити побажання гравців з усього світу - об'єднати якомога більше людей на одній карті і змусити битися один проти одного. Настільки проста ідея знайшла поширення і в інших іграх, як в нових, так і в старих. Режими battle royale почали з'являтися у мастодонтів індустрії, але це ніяк не вплинуло на захмарний рейтинг вищезазначених ігор. Незабаром почали з'являтися їх клони. Якщо клони PUBG взяли ракурс на survival, клони Fortnite - на ігровий сетинг. Про одну з таких ігор ми сьогодні поговоримо, і назва її - Realm Royale.

Багато хто помилково вважає Realm Royale типовою китайською підробкою великого Fortnite, чий онлайн кілька років тому досягав до 750 мільйонів гравців. Сьогодні число активних облікових записів не перевищує позначку в 120 мільйонів, але і це можна порахувати перемогою, особливо за часів великої кількості подібних ігор. Realm Royale тільки набирає обертів. Уже кілька років гра конкурує з Fortnite, вже кілька років безліч новачків вибирає саме її. Відповідь на питання «чому» дізнаємося в розділі геймплей.

 

Геймплей

Зовнішня схожість Realm Royale з Fortnite на обличчя. Ігри дуже схожі один на одного візуально, до того ж використовують одну і ту ж ігрову модель. Але такі подібності можуть виявитися очевидними тільки спочатку, так як Realm Royale - зовсім інша гра.

Починається все так само, як і завжди: ми летимо на літальному апараті (в нашому випадку на дирижаблі) над великим островом, після чого вибираємо час стрибка і намагаємося приземлитися в потрібне нам місце. Точку приземлення тут можна відзначати, що дуже зручно в одиночній грі. Якщо в Fortnite перед приземленням потрібно розкрити парашут, в Realm Royale ви несетесь, як справжній супермен, після чого приземляєтеся прямо на свої дві. Багато гравців в батл-роялі скаржаться на першу фазу гри, мовляв, не встигаєш підібрати лут, як тебе вже вбили. У Realm Royale все реалізовано краще, адже гармати і шмотки ви витягуєте зі спеціальних скринь. Тільки з них можна добути потрібну вам амуніцію - предмети в цій грі не розкидані по землі. Зі скринь ви можете отримувати як зброю і броню, так і різні предмети типу хілок і відновлення броні. Обмундирування, як і в інших іграх, ділиться на різні грейди - чим вище, тим краще (відзначені різними кольорами). Також ви збираєте різні ресурси, щоб крафтити власноруч броню в кузні. Чим краще броня, тим більший ресурс її захисту. Відновити його можна спеціальними банками, але якщо ваша професія інженер (на даний момент цей клас відсутній), шкала броні буде відновлюватися сама собою.

У грі є чотири класи, кожен з яких відрізняється активними вміннями, які можна прокачувати: воїн, ассасин, мисливець і маг. Баланс в грі працює добре, тому такого поняття як imba тут немає. Під час гри зі скринь вам будуть випадати додаткові мскіли, які теж можна прокачувати. Вони займають вільні слоти, через що доводиться вибирати найбільш потрібні.

Головна відмінність Realm Royale від Fortnite - в цій грі немає будівництва. Це одна з головних причин, по якій гравці вважають за краще RR. Вам не доведеться стати піаністом, щоб тягнути катки - досить лише влучно стріляти і грамотно ухилятися. Ухили, до речі, у кожного класу працюють по-різному: один може переміщуватися на невеликі дистанції, інший - виконувати типовий перекат.

Карта в Realm Royale об'ємна. Вона складається з декількох біом, які не впливають на геймплей: тропіки, піски, зелені ліси. Між кожною біомою є перехідна область, яка лише злегка відрізняється від альфи. Таким чином, розробникам вдалося внести різноманітність в ігровий простір, що похвально.

Як годиться жанру battle-royale, карта тут буде поступово звужуватися. Щоб подорожувати по настільки великх просторах розробники забезпечили кожного гравця конем. Призивається він всього лише за 2 секунди за допомогою однієї клавіші. Якщо гравець на коні отримує пошкодження, скакун пропадає і ви залишаєтеся на своїх двох.

Що найсмішніше, після вбивства ви перетворюєтеся в курку з білим прапором в руці. У вас є 15 секунд, щоб сховатися, - якщо вам це вдасться, ви відродитесь знову. Якщо ж ворог застрелить вас і в образі курки, ви загинете. За гру образ курочки можна використовувати до трьох разів. Працює у всіх ігрових режимах. До речі, про них - їх тут три: соло гра, гра з одним товаришем, гра з командою. За виграні раунди ви отримуєте прикольні шмотки, які не впливають на ігровий процес. Гра працює за принципом free-to-play, тому існує лише за рахунок косметичних мікротранзакцій.

 

Графіка

Візуальний стиль Realm Royale дуже схожий з Fortnite. Сумнівів немає, що розробники нашого сьогоднішнього гостя надихалися саме цією легендарною грою. Більш того, їм пішло це на користь. Realm Royale відрізняється не тільки прикольною мальованою графікою, але і відмінною оптимізацією. Для цієї гри вам не знадобиться потужний ігровий комп'ютер.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Realm Royale від ARTLINE

 

Фахівці з компанії ARTLINE підібрали для Realm Royale кілька ігрових збірок. Кожна з них зможе запустити на максимальних налаштуваннях не тільки цю гру, але і такі проекти як Metro 2033 Exodus, RDR2, Hitman 3 і безліч інших захоплюючих ігор. Розміщені збірки по ієрархії продуктивності.

 

 

Стандартні системні вимоги Realm Royale для ПК

ARTLINE Gaming X35v34 - ігровий персональний комп'ютер в напівпрозорому корпусі QUBE BREEZE, на чиїх кулерах ви можете побачити LED-підсвічування. Крім красивого дизайну і просунутої системи вентиляції, збірка відрізняється і високим рівнем продуктивності за рахунок присутності ігрової відеокарти Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) і 4-ядерного процесора 10-го покоління Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz). Швидкості в роботі додає і присутність SSD-диска на 480 гігабайт. Кількість ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги Realm Royale для ПК

ARTLINE Gaming X39v36 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz) з роботою на 6 потоків. У корпусі QUBE STRIKE ви побачите і ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з підтримкою технології retracing і DLSS 2.0. ПК укомплектований двома накопичувачами: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Об'єм оперативної пам'яті - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Ультра системні вимоги Realm Royale для ПК

ARTLINE Gaming X53v25 - ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F з 11-го покоління Rocket Lake. Чіп функціонує в такому діапазоні 2.6 - 4.4 ГГц на 12 потоків, вийшов в 2021-му році. Обладнана збірка и ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) - це потужний відеопроцесор з підтримкою всіх фірмових технологій щодо поліпшення графіки в комп'ютерних іграх. Обсяг ОЗУ становить 32 гігабайти (DDR4 / 3200 Gaming). Накопичувачів два: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Realm Royale для ПК

ARTLINE Special STALKERv07 - ігровий персональний комп'ютер в футуристичному корпусі QUBE STALKER з вражаючим дизайном. Укомплектований 8-ядерним процесором Intel Core i7-10700KF (3.8 - 5.1 GHz) з роботою на 16 потоків і ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB), вихід якої відбувся в 2021-му році. Кількість ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming), обсяг постійної пам'яті - 1 терабайт (SSD-диск).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки гравців бореться на одній карті в Realm Royale?
  • 60 гравців.

 

  • Чи будуть нові карти в Realm Royale?
  • Поки що це невідомо.

 

  • Чи підтримує Realm Royale DirectX 12?
  • Ні.

 

  • Де купити Realm Royale?
  • В офіційному магазині Steam