#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Praey for the Gods

Купити комп'ютер для Praey for the Gods

Praey for the Gods - комп'ютерна гра в жанрі action-adventure з елементами survival, розроблена в 2019 році студією No Matter Studios для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4/5, Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Praey for the Gods
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Praey for the Gods
  5. Огляд гри Praey for the Gods
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Praey for the Gods від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Гра розповідає про світ, який поступово поглинає холод. Щоб зігріти його потрібно знищити древніх богів на морозному острові.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Praey for the Gods

 

Системні вимоги Praey for the Gods низькі. Потрібна дискретна відеокарта всього лише з двома гігабайтами відеопам'яті і 6 гігабайт оперативної пам'яті. Важить гра всього лише 8 гігабайт, тому її можна сміливо встановлювати на SSD-диск. У динамічних сценах можливі легкі просідання FPS, які не є критичними і не надають негативного впливу на геймплей. Працює гра тільки на 64-розрядних операційних системах.

 

Мінімальні системні вимоги Praey for the Gods

  • Процесор: Intel Core i5-2500K / AMD Phenom II X4 940
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 670 / AMD Radeon HD 7870
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Praey for the Gods

  • Процесор: Intel Core i7-3770 / AMD FX-8350
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 290
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Praey for the Gods

 

Який процесор потрібен для Praey for the Gods

Для Praey for the Gods вибираємо 4-ядерний процесор з підтримкою технології Hyper-Threading. Praey for the Gods працює з DirectX 11, тому технологія багатопоточності не знадобиться, але інші ігри плавно переходять на DirectX 12, активуючи додаткові потоки обробки. Вибір здійснюємо з 9-го, 10-го, 11-го покоління Intel.

 

Яка відеокарта потрібна для Praey for the Gods

Для Praey for the Gods вистачить навіть застарілої відеокарти з двома гігабайтами відеопам'яті, але вибирати таку ми не радимо. Звертаємо увагу на дискретну ігрову відеокарту з 4- або 6-гігабайтами відеопам'яті, вихід якої відбувся в 2020-му році.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Praey for the Gods

Для Praey for the Gods вистачить 8 гігабайт оперативної пам'яті. Накопичувач - SSD-диск.

 

 

Огляд гри Praey for the Gods

 

Атмосфера

Так як ви справжній геймер, який активно стежить за життям ігрового світу, ви знаєте про ексклюзиви. Ексклюзивні ігри (звичайно ж!) не стосуються Microsoft Windows, так як ми, ПК-бояри, ніколи не відрізнялися чесністю до розробників відеоігор. Проекти такого плану виходять на консолях, залучаючи все більше людей купувати популярні платформи. Іноді ексклюзив може виявитися настільки важливим для гравця, що той купить плойку або ящик навіть без роздумів, не дивлячись на цінову категорію приставки і постійну витрату коштів. Але ми не збираємося заглиблюватися в порівнювання або критику, адже ексклюзиви - це потужний засіб, який повністю виправдовує себе. Одним з таких колись була гра Shadow of Colossus, що вийшла в далекому 2005 році. Сьогодні про неї мало хто згадає, хоч гра була дійсно революційною. На жаль, до сих пір Shadow of Colossus не була перенесена на ПК, хоч в 2018 році світ побачив успішний римейк цієї гри. Так як ПК-користувачі завжди відрізнялися винахідливістю, деякі з них, а саме студія з іронічною назвою No Matter Studios зайнялася розробкою практично ідентичного проекту під назвою Praey for the Gods. Що з цього вийшло - дізнаємося в розділі геймплей.

 

Геймплей

Praey for the Gods - це не просто духовний спадкоємець Shadow of Colossus, це його брат-близнюк. Можна вічно говорити про плагіат, а також про те, як це погано, але тільки не для користувачів Microsoft Windows. Адже нарешті ми можемо пограти в шедевр, який заслуговуємо, в шедевр, в який хочеться повертатися.

Praey for the Gods нетипова гра. Вона поєднує в собі кілька жанрів і робить це вкрай успішно. Все починається з невеликого прологу, де розповідається про світ, який поглинає холод. Що це за світ і звідки взявся холод - невідомо. Гра користується моделлю оповідання з Dark Souls, щоб дізнатися про те, що відбувається, потрібно вивчати світ, читати записки, рухатися по сюжету і отримувати лише невелику частину відповідей. Все інше знаходиться за ширмою таємниці, яка не збирається опускатися. Така манера оповіді в Praey for the Gods реалізована дуже добре. Наша героїня потрапляє на крижаний острів, на якому живуть стародавні боги. Легенди кажуть, що смерть богів знову розпалить полум'я і хлад відступить (нічого не нагадує?). Якщо ви грали в Hellblade, початок здасться вам знайомим: коридорні локації, дівчина в ролі головного героя, ніяких пояснень і підказок. Перед тобою шлях, невелике знайомство з типовими ігровими механіками, і відразу бос. Без жартів, вже через кілька хвилин нас чекає перша битва з босом! Більш того, наш ворог - один з тих самих древніх богів, яких ми маємо знищити. Це здоровенна махіна, чий дизайн не залишає сумнівів, повільна, як приміський поїзд, але небезпечна, як горілка після пива. Вихід один - прийняти бій.

У цьому місці гра починає повністю розкриватися. Щоб знищити стародавнє божество, ми повинні залізти на нього, після чого атакувати за рахунок протискування спеціальних рун на його тілі. Дертися можна тільки в певних місцях, до того ж слід врахувати витрату стаміни і показчик холоду. Методом нехитрих, але точних комбінацій, ми добираємося до вразливостей і намагаємося не впасти, так як монстр весь час намагається нас скинути. Лізти на боса доводиться кілька разів, адже в деяких місцях відновити витривалість не вийде, доводиться утримуватися від потрясінь правою кнопкою миші, після чого швиденько протискувати ліву. Феєрії додає камера - як вона пересувається в цій грі не передати словами.

У Praey for the Gods є survival-елементи, тому нам потрібно стежити за показчиком холоду і голоду. Частка гумору в тому, що в деяких місцях ми можемо знайти приготоване на багатті м'ясо - навіть боги відмовляються від вегетаріанства. У грі є умовно відкритий світ, який не має швів. Світ непогано наповнений, можна знайти наскальні малюнки, які наводять на деякі припущення. Певна суміш скандинавської міфології і фентезі присутня, аля той самий Hellblade. До того, як ми знайдемо наступного боса, доводиться займатися полюванням на кроликів і кабанів. Також в світі є різні вороги, на початкових етапах вони не являють навіть найменшої загрози, але після ситуація змінюється і включається досить тривіальна, але звична боївка.

Praey for the Gods демонструє високу майстерність своїх розробників, а також світлу сторону їхнього характеру. На відміну від ряду популярних і (не дуже) конвеєрних ігор, тут немає лутбоксів. Наша героїня, як личить справжній дівчині, носить величезну кількість шмоток з собою. Шмотки, звичайно ж, додають характеристик, але ніяких пояснень в інвентарі ви не знайдете - все тут інтуїтивно.

 

Графіка

Вище ми згадували про посередній графічний рівень цієї гри - це дійсно так. Графікою Praey for the Gods не блищить, але і не спрягає. Навпаки, атмосферою гри швидко просочуєшся, світ починає подобатись все більше, адже виконаний він дійсно з натхненням. Іноді гра видає чудові пейзажі, змушуючи зупинитися і отримати свою частку естетичної насолоди. Всі ігрові механіки працюють відмінно, критичних помилок і багів помічено не було. У Praey for the Gods ви знайдете величезну кількість юзабельних текстур. У грі багато таємниць, головна з яких – чи закінчитися вічна зима?

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Praey for the Gods від ARTLINE

 

На сайті інтернет-магазину компанії ARTLINE ви знайдете в що пограти і на чому. Наші ігрові збірки - одні з кращих в Україні. Висока якість, максимальний рівень продуктивності, а також довговічність в службі гарантовані.

 

 

Стандартні системні вимоги Praey for the Gods для ПК

ARTLINE Gaming X31v18 - ігровий персональний комп'ютер в корпусі QUBE, всередині якого знаходиться 4-ядерний процесор Intel Core i3-10100F. Чіп підтримує технологію Hyper-Threading, працює в частотному діапазоні 3.6 - 4.3 ГГц. Його вихід відбувся в 2020-му році. Відеокарта - ігрова Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Комп'ютер укомплектований 8 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666), а також SSD-диском на 480 гігабайт.

 

Високі системні вимоги Praey for the Gods для ПК

ARTLINE Gaming X37v25 - ігровий комп'ютер в корпусі QUBE STAR з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz) і ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB / GDDR6). Збірка укомплектована 16 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz) і 1 терабайтним HDD-накопичувачем.

 

Ультра системні вимоги Praey for the Gods для ПК

ARTLINE Gaming X63v11 - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz), який працює на 12 потоків. Модель отримала ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB) і 16 гігабайт пам'яті типу Gaming (DDR4 / 3000 MHz). Для зберігання даних надано два накопичувача: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Praey for the Gods для ПК

ARTLINE Overlord ASMVv04 - новинка від компанії ARTLINE в урбаністичному корпусі QUBBE GRIFFIN. Збірка отримала 6-ядерний процесор Intel Core i5-11400F (2.6 --4.4 GHz), ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB). Також за прозорою стінкою корпусу можна побачити 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming) і 1-терабайтний SSD-накопичувач.

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки часу піде на проходження Praey for the Gods?
  • Від 4 до 6 годин.

 

  • Скільки босів в Praey for the Gods?
  • Відповідь на це питання пропонуємо дізнатися самому.

 

  • Де купити Praey for the Gods?
  • В офіційному магазині Steam