#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Pathfinder Kingmaker

Купити комп'ютер для Pathfinder Kingmaker

Pathfinder Kingmaker - комп'ютерна гра в жанрі RPG, розроблена студією Owlcat Games в 2018 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One, macOS, Linux.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Pathfinder Kingmaker
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Pathfinder Kingmaker
  5. Огляд гри Pathfinder Kingmaker
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Pathfinder Kingmaker від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У Pathfinder Kingmaker ви приймаєте посаду барона, після чого починаєте керувати Вкраденими землями.

Гра отримала змішані відгуки від критиків і гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Pathfinder Kingmaker

 

Системні вимоги Pathfinder Kingmaker низькі. Можна використовувати навіть офісний комп'ютер з процесором рівня Celeron і інтегрованою відеокартою. Працює Kingmaker тільки на 64-розрядних операційних системах.

 

Мінімальні системні вимоги Pathfinder Kingmaker

  • Процесор: Intel Celeron 1037U
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Intel HD Graphics 3000
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Pathfinder Kingmaker

  • Процесор: Intel Core i7
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 960M
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Pathfinder Kingmaker

 

Який процесор потрібен для Pathfinder Kingmaker

Pathfinder Kingmaker - не єдина гра, в яку ви захочете пограти. Сьогодні існують проекти з більш високими системними вимогами, від яких і потрібно відштовхуватися при виборі ПК. Саме тому ми рекомендуємо встановити 6-ядерний процесор з останніх поколінь Intel і AMD (2020 - 2021 рік випуску).

 

Яка відеокарта потрібна для Pathfinder Kingmaker

В ігрову збірку встановлюємо ігрову відеокарту. Це може бути як бюджетний варіант - Nvidia GeForce GTX 1650, так і флагманський - Nvidia GeForce RTX 3070. Все залежить лише від ваших фінансових можливостей.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Pathfinder Kingmaker

В ігрову збірку встановлюємо від 8 до 16 гігабайт ОЗУ. Накопичувач - SSD-диск.

 

 

Огляд гри Pathfinder Kingmaker

 

Атмосфера

Безліч ігор в жанрі RPG отримали віртуальне втілення з настільних рольових ігор. Таких прикладів - маса, але сьогодні ми поговоримо про один, приклад під назвою Pathfinder Kingmaker. Дана гра це «екранізація» настільної гри Pathfinder, яка вийшла в 2009 році. Вона отримала широку популярність в свій час, відрізняється глибоко прописаним світом і переглянутими правилами третьої редакції Dungeons & Dragons - культової настільної гри. Одним зі сценаристів Kingmaker став відомий Кріс Авеллон, який брав участь у створенні таких ігор як Fallout 2, Neverwinter Nights, Pillars of Eternity, Divinity Original Sin 2.

Все починається в маєтку, в якому вам слід поборотися за титул барона Вкрадених земель. Таке змагання організовує правителька сусіднього міста Джаманді Алдорі, яка втомилася від постійного беззаконня і бандитизму на цій території. Зібралося безліч сміливців, в їх числі і ви. По закінченню досить об'ємного прологу ви стаєте бароном, а в ваші руки переходить ціле королівство. Що з ним робити і яким правителем бути - залежить тільки від вас.

Pathfinder Kingmaker потішить хорошим сюжетом. Це класична RPG з глибоким відіграшем, великою кількістю цікавих сайд-квестів, а також глибоким лором. Навіть в ті моменти, коли гра ставить перед тобою конкретні завдання, ти завжди можеш «обійти» їх, диктуючи власні правила. При цьому результат рішень тут залежить не тільки від гравця, але й від випадковості, яка перетворюється в фундамент Pathfinder Kingmaker.

 

Геймплей

Перш за все ми вирушаємо в меню редактора персонажів, щоб створити для себе головного героя. Відразу варто відзначити, що проходиться Pathfinder Kingmaker за 40 годин, а в редакторі ви проведете ще 40. Настільки глибоке налаштування і скрупульозний розподіл характеристик втомить багатьох, на жаль - уже через пару годин вони повернутися назад, після того як зрозуміють, що вибрали абсолютно не те. Створення персонажа тут вкрай важлива річ, тому радимо почитати поради та гайди в інтернеті, якщо у вас немає бажання занадто довго засиджуватися. У грі є 8 рас, 14 класів (+6 закритих), 4 підкласи у кожного класу - і це ще не кінець! Читати в Pathfinder Kingmaker доведеться багато, тому вам відразу варто підготувати гарячий чай і спокійну атмосферу. Також відразу є кілька готових персонажів на вибір, вибирати яких ми не рекомендуємо.

Отже, ви - барон Вкрадених земель, де процвітає бандитизм. У вас є власне місто, яке потрібно розвивати. Розвиток міста не просто впирається в будівництво декількох будівель (містобудівничий симулятор з Pathfinder Kingmaker так собі), вам доведеться стежити за економічною та політичною складовою. Тут гра починає розширювати свої межі, змушуючи вас призначати радників, від яких і буде залежати успіх вашої політики. Хлопці будуть пропонувати вам різні проекти з розвитку, а також розповідати про події на ваших землях - на них рекомендуємо реагувати відразу, адже саме від них залежить безпека вашого регіону. Незабаром ви зможете приєднувати до своїх земель інші, включаючи маленькі поселення і навіть великі міста.

Після ви відправляєтеся у власний «хрестовий похід», досліджуючи світ, в якому перебуваєте, виконуте сюжетні і побічні квести. Так як світ у гри фентезійний, вас чекають фантастичні істоти типу тролів і гоблінів. Не обійшлося і без магії, як ви вже встигли здогадатись. Pathfinder потішить вас красотами своїх просторів - гра виглядає вкрай добре, як для свого жанру. До того ж тут величезна кількість випадкових сценаріїв, які можуть надати істотного впливу на розвиток світу.

У Pathfinder Kingmaker є дві геймплейних схеми. Перша - це покрокова стратегія. Така схема здасться адекватною, особливо для гри з настільної гри, але незабаром ви зрозумієте, що навіть найпростіший бій відбиратиме у вас занадто багато часу. Другий варіант - стратегія в реальному часі з режимом активної паузи. Цей варіант використовує більшість гравців в Kingmaker. Але і в ньому є свої нюанси, перший з яких - низький рівень інтелекту ваших підопічних. У своїй подорожі ви будете набирати групу, в яку може входити шість чоловік, включаючи вас, і кожен з них окрема особистість. Незважаючи на їх амбітність в діалогах, хлопці вважають за краще бити з руки, а не використовувати скіли і заклинання. Доведеться постійно ставити гру на паузу і роздавати чіткі накази по знищенню ворогів - в цьому вся суть геймплею Pathfinder Kingmaker.

Говорячи про поплічників, хлопці (тут більше персонажів жіночої статі, до речі) тут дійсно амбітні. Кожен з них володіє різним типом характеру, тому не всі персонажі зможуть ужитися з іншими. При цьому в грі опущені расові кліше на кшталт «гном і ельф несумісні». Тут все полягає в світогляді і особистих бажаннях кожного. Більш того, у кожного товариша є навіть улюблена страва, від якої у нього піднімається настрій! А ось якщо один з товаришів буде вічно нити, бойовий дух команди буде поступово падати.

Подорожуючи по світу зі своєю свитою, вас чекають випадкові історії і безліч цікавих сайд-квестів. Тут ви відчуєте весь відіграш Kingmaker, ажєе можете стати ким завгодно. Бажаєте бути справжнім розбійником без принципів і моралі? Немає проблем, ось тільки чи поділять такі погляди ваші товариші? Але і бути слухняним тут не завжди вийде, адже світи RPG неоднозначні. На цьому варіанти не закінчуються, адже ви маєте владу над поваленими вами противниками. Наприклад, ви розгромили бандитський табір і взяли в полон декілька кримінальних елементів. Що з ними робити - вирішувати вам: помилувати і відпустити, приєднати до своєї команди, забрати награбоване і розпустити (або вбити). Kingmaker ніколи не обмежує гравця в діях, і це страшенно приємно!

Історію нашого загону пише один з членів - літописець. Такий прийом ми вже бачили в Divinity Original Sin, але тут, на відміну від легендарної гри, опису виходять малоінформативними. Іноді від цього може постраждати гравець, оскільки деякі завдання неадекватно позначаються. Доводиться бродити по околицях, поки не запуститься потрібний скрипт, що дратує.

Вище ми згадували про випадковість, яка є фундаментом Kingmaker. Це правда, і відчути це ви зможете вже з перших хвилин гри. Як в настільній грі підкидається кубик, тут працює рандом - шанс успіху залежить від нього в усьому (крім діалогів, на які працює система репутації). Через це часто страждають досвідчені гравці, які виставляють рівень складності на високий. Ваша подорож може закінчитися вже через годину просто через те, що поплічники не влучають по тролях. Хлопці будуть падати, як дохлі мухи, а ви - бігти, як собака від грому. Саме тому ми рекомендуємо виставляти середню складність. Не варто забувати і про ваше королівство, яке може загнутися. У грі є режим «непереможне королівство» для тих, хто не хоче занадто багато часу витрачати на мікроменеджмент.

Як там справи з інвентарем в Pathfinder Kingmaker? А справи тут дуже погані, адже він вкрай незручний і незрозумілий. Кожного персонажа потрібно буде одягнути, а ось шмоток в грі просто мінімальна кількість. За 50 годин геймплея ви знайдете максимум три нових пушки з бонусом в +1 або +2. Що найцікавіше, броня тут не захищає, вона збільшує шанс промаху по вам, як зброя збільшує шанс влучення. Ось такі ось випадковості в величезному фентезійному світі, який затягне вас як мінімум на 60 годин.

 

Графіка

Графічно Pathfinder Kingmaker виглядає відмінно. Гра барвиста, сповнена красивих ефектів. Виконана дуже стильно - мальовані портрети персонажів залишають лише приємні відчуття. Pathfinder Kingmaker вийшла дуже наповненою в плані лору і сюжетних квестів, але, на жаль, не позбавлена величезної кількості дратівливих багів.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Pathfinder Kingmaker від ARTLINE

 

В інтернет-магазині ARTLINE ви можете купити ігрову збірку на будь-який смак. Більш того, у нас ви можете замовити збірку під свої власні потреби. Ми використовуємо тільки кращі компоненти в своїх ігрових персональних комп'ютерах. Якість для ARTLINE - понад усе.

 

 

Стандартні системні вимоги Pathfinder Kingmaker для ПК

ARTLINE Gaming X31v20Win - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz) і ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Виконаний в корпусі QUBE з 8 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Накопичувач - HDD-диск (1 терабайт).

 

Високі системні вимоги Pathfinder Kingmaker для ПК

ARTLINE Gaming X33v05 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz). Обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB) з типом пам'яті GDDR6. Обсяг ОЗУ дорівнює 8 гігабайтам (DDR4 / 2666 MHz), кількість постійної пам'яті - 480 гігабайт (SSD-диск).

 

Ультра системні вимоги Pathfinder Kingmaker для ПК

ARTLINE Gaming X47v31 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz) і ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB) на архітектурі Turing. Обладнаний 8 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz) і 480-гігабайтним SSD-накопичувачем.

 

4К системні вимоги Pathfinder Kingmaker для ПК

ARTLINE Gaming X39v47 - ігровий ПК в барвистому корпусі QUBE BREEZE з LED-підсвіткою. Укомплектований 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F з 10-го покоління Comet Lake від компанії Intel. Працює такий чіп на 12 потоків з підвищенням тактової частоти від 2.9 до 4.3 ГГц. Для роботи з графікою використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з підтримкою технології трасування променів і DLSS 2.0. Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz), обсяг постійної пам'яті - 1 терабайт (SSD-диск).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки членів входить в загін в Pathfinder Kingmaker?
  • 6 персонажів.

 

  • Скільки годин займає проходження Pathfinder Kingmaker?
  • 40-60 годин.

 

  • Де купити Pathfinder Kingmaker?
  • В офіційному магазині Steam