#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Orcs must die 3

Купити комп'ютер для Orcs must die 3

Orcs must die 3 - комп'ютерна гра в жанрі Tower Defense, розроблена компанією Robot Entertainment в 2021 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One, Series X / S, Stadia.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Orcs must die 3
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Orcs must die 3
  5. Огляд гри Orcs must die 3
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Orcs must die 3 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У Orcs must die 3 ви повинні захистити фортецю від навали зелених недоброзичливців.

Гра отримала позитивні відгуки після релізу. Вже через 4 дні в Steam вона набрала більше 1,5 позитивних рецензій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Orcs must die 3

 

Для Orcs must die 3 вам не потрібна потужна ігрова збірка, а ось для ААА-ігор вона якраз стане в нагоді. Дана гра працює тільки на 64-розрядних операційних системах, починаючи від Windows 7. Вона важить всього лише 12 гігабайт і може бути запущена відеокартами з 2 гігабайтами відеопам'яті.

 

Мінімальні системні вимоги Orcs must die 3

  • Процесор: Intel Core i5-2300 / AMD Ryzen 3 1200
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Orcs must die 3

  • Процесор: Intel Core i5-9600K / AMD Ryzen 5 3600X
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX Vega 64
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Orcs must die 3

 

Який процесор потрібен для Orcs must die 3

Хоч системні вимоги Orcs must die 3 низькі, ми рекомендуємо обзавестися більш потужною збіркою, ніж нам пропонують автори. Найкраще підійде ігрова збірка, яка включає 6-ядерний процесор. Багатопоточність вітається. Радимо звертати увагу тільки на нові моделі від Intel і AMD. Яскравими прикладами стануть такі чіпи як: Intel Core i5-10600K / Intel Core i5-11400F / AMD Ryzen 5 5600X.

 

Яка відеокарта потрібна для Orcs must die 3

Ми рекомендуємо вам вибрати ігрову відеокарту для цієї гри. Цілком підійде серія GTX від Nvidia, що складається з таких моделей як 1050 / 1650 / 1660. Зупинитися радимо на 1660 з 6 гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR5. Якщо бажаєте більш витончений варіант, можете вибрати версію Super або Ti. Для максимального ефекту придбайте ігрову відеокарту з серії RTX від Nvidia. Кожна модель з цієї серії підтримує технології по поліпшенню графіки, але відрізняється високою вартістю.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Orcs must die 3

8 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 - непоганий варіант, але ми рекомендуємо встановити планку на 16 гігабайт. Щоб позбутися від мікрофрізів, встановіть SSD-накопичувач.

 

 

Огляд гри Orcs must die 3

 

Атмосфера

Франшиза Orcs must die! може здатися незнайомою. Незважаючи на той факт, що в 2021 році світ побачив уже третю частину серії, дві попередніх не користуються величезною популярністю. Друга гра вийшла в 2012 році, після чого автори (чомусь) пішли в тінь. Тим не менш, в 2020-му хлопці зібралися з духом і презентували нову частину на Е3. Що з цього вийшло - дізнаємося прямо зараз.

Orcs must die 3 - це гра в жанрі Tower Defense, в якій все вкрай просто. У фентезійному світі вашу фортецю хочуть завоювати орки. Вони штурмують її з усіх боків, а ви намагаєтеся відбитися від цієї зеленої навали. У грі є сюжет, але присутній він тільки для галочки. Приходять в Orcs must die 3 за справжнім веселощами!

 

Геймплей

Orcs must die 3 - типова гра в своєму жанрі. Ви вибираєте одного з декількох персонажів, які відрізняються тільки зовнішністю і одним активним умінням. Для кожного з них є два вид зовнішностіи: класичний і модернізований прикольним скіном. Активні вміння хлопців розрізняються мінімально, тому за кого грати - вибір лише за зовнішністю. Вибравши персонажа, ми з'являємося в величезній фортеці, яку повинні захищати. Тут дуже багата середньовічна архітектура з безліччю величезних залів, довгих коридорів з факелами, а також маленьких таємних проходів, з яких лізтимуть орки. Orcs must die 3 можна похвалити не тільки за яскраво виражену тактичну складову, а й за те, що це гра з видом від третьої особи. У більшості випадків ігри в жанрі Tower Defense ізометричні. Вони пропонують той ж набір функцій, але виглядає це далеко не так феєрично, як з видом від першої особи.

Бігаючи по замку, ми розставляємо пастки. Пасток тут дуже багато, від гострих кілків з підлоги до загону лучників, що перетворюють орків в м'ясо. Розстановка вимагає хорошої кмітливості, адже саме від її правильності залежить результат бою. Якщо ви будете розставляти пастки як попало, очікувати якісного результату не варто - вас просто затопчуть зелені виродки. Більш того, орки не штурмують фортецю тільки з одного боку. Раніше ми говорили, що в замку багата архітектура, через що вам доведеться прикривати всі сторони. Але найцікавіше тут - різновид наших недоброзичливців.

У грі ви побачите більше ніж 20 різних видів ворогів. Тут є як літаючі противники, так і ті, що мають магію. Якщо ви встигли подумати, що Orcs must die 3 - гра тільки про орків, ви встигли помилитися. Тут ви побачите швидких кобольдів, пробігаючих прямо у вас під ногами, вогненних елементалів, літаючих виплодків пекла, а також хілерів в масці чумного доктора. Крім цих хлопців армія орків складається з танків, лучників, піхотинців і камікадзе з бомбами на плечах. Настільки великий різновид змусить вас стежити за кожним ворогом. Штучний інтелект в цій грі працює добре, тому орки завжди діють як єдиний організм. Так, вони можуть здатися тупими (на те вони й орки?), адже біжать прямо на вас, на вірну смерть, але насправді піхота лише відволікає вашу увагу, коли кобольди пробігають повз.

У Orcs must die 3 добре виконані ефекти. Ніяких перебільшень, все стримано і красиво. Анімацій в грі небагато, зате вдосталь рівнів, кожен з яких потрібно вивчити. Дана гра - прекрасний варіант веселого проведення часу, як одному, так і в компанії друзів.

 

Графіка

Попередні частини OMD не відрізнялися якісною графікою. А ось у третій частині розробники дійсно постаралися, завдяки чому гра більше не виглядає як жертва пластичного хірурга. Окремо варто подякувати авторам за якісне моделювання. Гра вийшла дуже барвистою і стильною, незважаючи на мультяшний дизайн. Оптимізація знаходиться на середньому рівні - при великій кількості ворогів можуть виникати просадки FPS.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Orcs must die 3 від ARTLINE

 

Фахівці з компанії ARTLINE вже давно підібрали вам ігрову збірку. Навіть краще - ми підібрали відразу кілька варіантів, розмістивши їх по співвідношенню ціни і продуктивності. Ознайомитися з ними ви зможете в списку нижче:

 

 

Стандартні системні вимоги Orcs must die 3 для ПК

ARTLINE Gaming X45v19 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500, який працює з коливанням тактової частоти при навантаженнях від 3.6 до 4.1 ГГц на 6 потоків. Щоб справлятися з сучасними ААА-іграми, комп'ютер був укомплектований ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER з 4 гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR6. Також в цій збірці ви можете побачити 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz) і SSD-накопичувач на 480 гігабайт.

 

Високі системні вимоги Orcs must die 3 для ПК

ARTLINE Gaming X51v10 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F, який відноситься до 9-го покоління компанії Intel. Чіп функціонує на 6 потоків з підвищенням тактової частоти в діапазоні 2.9 - 4.1 ГГц. Використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB) і 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz). Обсяг постійної пам'яті виміряно SSD-накопичувачем (480 гігабайт).

 

Ультра системні вимоги Orcs must die 3 для ПК

ARTLINE Gaming X61v11 - ігровий ПК від ARTLINE в корпусі QUBE BREEZE. Модель обладнана 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 який працює на 12 потоків з підвищенням тактової частоти від 3.6 до 4.2 ГГц. Для роботи з графікою використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB). Вона підтримує технологію трасування променів, яка покращує відображення і тіні в комп'ютерних іграх, роблячи освітлення більш реалістичним. Також є підтримка технології DLSS 2.0, яка надає благополучного впливу на рівень FPS і покращує графіку. У збірці встановлено 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming). Файловий накопичувач - SSD-диск (480 гігабайт).

 

4К системні вимоги Orcs must die 3 для ПК

ARTLINE Gaming X65v26 - ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz) з роботою на 12 потоків. Корпус QUBE NEPTUNE обладнаний ARGB LED-підсвіткою і знімними пиловими фільтрами. Охолодженням процесора займається кулер Enermax T40. У збірці встановлено ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) 2021-го року випуску. Це відмінна модель для комп'ютерних ігор з підтримкою технологій DLSS 2.0 і retracing. Накопичувач - 1-терабайтний SSD-диск, обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки видів супротивників в Orcs must die 3?
  • Більше 20.

 

  • Чи є сюжет в Orcs must die 3?
  • Так.

 

  • Чи можна грати в Orcs must die 3 з друзями?
  • Так, звичайно.

 

  • Чи можна грати в OMD3 з геймпада?
  • Так, це можливо.

 

  • Де купити Orcs must die 3?
  • В офіційному магазині Steam