#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Oddworld Soulstorm

Купити комп'ютер для Oddworld Soulstorm

Oddworld Soulstorm - комп'ютерна гра в жанрі 2.5D-платформера, розроблена компанією Oddworld Inhabitants в 2021 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4/5.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Oddworld Soulstorm
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Oddworld Soulstorm
  5. Огляд гри Oddworld Soulstorm
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Oddworld Soulstorm від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Oddworld Soulstorm є прямим продовженням Oddworld New 'n' Tasty, в кінці якої Ейб разом з іншими мудоконами втікають з рабства.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Oddworld Soulstorm

 

Системні вимоги Oddworld Soulstorm низькі. Працює гра на 64-розрядних операційних системах, починаючи з Windows 7. Для мінімальних налаштувань потрібна відеокарта з двома гігабайтами відеопам'яті, для максимальних - ігрова відеокарта з чотирма гігабайтами пам'яті. З деталями її системних вимог ви зможете ознайомитися нижче:

 

Мінімальні системні вимоги Oddworld Soulstorm

  • Процесор: Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 670
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Oddworld Soulstorm

  • Процесор: Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Oddworld Soulstorm

 

Який процесор потрібен для Oddworld Soulstorm

Для Oddworld Soulstorm вибираємо 4-ядерний процесор з останніх поколінь компаній Intel і AMD. Прекрасним варіантом стане AMD Ryzen 3 3100 з роботою на 8 потоків. Також хорошим варіантом буде AMD Ryzen 3 3300X.

 

Яка відеокарта потрібна для Oddworld Soulstorm

Кращим варіантом для Oddworld Soulstorm, як і для більшості інших схожих проектів, стане ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 з чотирма гігабайтами відеопам'яті. Вона користується широкою популярністю в геймерському співтоваристві, дозволяє запускати топові новинки на високих налаштуваннях і налаштуваннях ультра.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Oddworld Soulstorm

Для Oddworld Soulstorm рекомендуємо встановити 16 гігабайт оперативної пам'яті. Такий обсяг пов'язаний з вирішенням технічних проблем. Накопичувач - SSD-диск.

 

 

Огляд гри Oddworld Soulstorm

 

Атмосфера

Старі ігри повертаються знову! Прямо з нульових вони отримують нове життя в якості римейків або сіквелів - перші сьогодні користуються величезною популярністю. Римейки дозволяють не тільки відтворити гру в сучасній графіці, а й переосмислити її, додавши нову семантику і широкий набір механік. У 2014 році світ побачив римейк відомої гри Oddworld New 'n' Tasty, яка користувалася величезною популярністю в нульових (її вихід відбувся в 1997-му році під назвою Oddworld Abes Odyssey). Колись гра завоювала велику кількість нагород. Вона користувалася настільки широкою популярністю, що навіть конкурувала з Крашем - кому тут більше двадцяти п'яти, зізнавайтесь! А після все вийшло з точністю до навпаки. Гра перекочувала в 3D і зробила це вкрай невдало. Після серія замовкла до 2014 року.

Зараз буде обов'язковий спойлер, адже без нього ви не зможете зрозуміти сюжет нової Oddworld Soulstorm. Попередня гра (римейк першої частини) розповідає про планету, на якій живуть три раси: мудокони, глюкони і сліги. Перші відрізнялися простотою і добродушністю, тоді як другі вирішили цими рисами скористатися. Використовуючи слігів, глюкони поневолили мудоконів, змусивши їх трудитися на величезних фабриках. Головний герой - Ейб, був народжений на одній з таких фабрик. Одного разу йому випав шанс підглянути за новим проектом глюконів, в якому расу мудоконів вирішили пустити на фарш. Ейб розуміє, що не тільки йому загрожує смерть, але і всьому народу. Тоді він стає справжнім рятівником, героєм, яким ніколи не був. У грі є дві кінцівки: хороша і погана. Так як канонічна з них - хороша, саме вона і вибудовує продовження історії, яку розповідає Oddworld Soulstorm.

 

Геймплей

Втікши з фабрики, Ейб звільняє лише малу частину всіх мудоконів. Як виявилося, на планеті існує величезна кількість інших фабрик, які використовують рабську працю його одноплемінників. Набравшись сил, Ейб відправляється в далеку подорож, щоб звільнити свій народ. Oddworld Soulstorm може здатися комедійною грою, але насправді вона висвітлює важливі проблеми сучасного суспільства. Oddworld розповідає про споживання і капіталізм, наводить чудові алюзії з добре прописаними персонажами. Звичайно, тут не обійшлося і без гумору, кривлянь, карикатурності. Гра вміє поєднувати драму і комедію, вона жонглює ними, змінюючи настрій при кожному пройденому рівні. Це казка про вигоду і жорстокість, за допомогою якої можна дану вигоду витягти.

Але Oddworld Soulstorm захоплює не тільки сюжетом. За своєю суттю це унікальна гра. Вона позиціонується як 2.5D-платформер, хоч самі розробники називають її 2.9D-платформер. Справа тут в камері - чудова операторська робота на постійній основі виводить такі види, що власним очам, іноді, не віриш. Більш того, вона має прямий вплив на геймплей, місцями підвищуючи його складність. Справа в тому, що Oddworld Soulstorm вкрай динамічна гра. Тут постійно щось відбувається, на кожному кроці змінюються правила, через що доводиться часто вмирати. Ця високотехнологічна казка переносить нас в дивовижний (або «дивний») світ високих технологій і не надто розвинених істот. Кожен рівень в грі кардинально змінює сетинг - тільки що ми каталися на величезному технологічному поїзді, як ось ми досліджуємо занедбані печери в непроглядній пітьмі. До того ж гра досить тривала. На проходження одного рівня можна витратити більше 1 години, а рівнів тут 17. Що найцікавіше, Oddworld Soulstorm не заганяє гравця в рамки, змушуючи проходити рівень тільки за єдиною схемою. Гру можна «перехитрити» і пройти деякі місця так, як того захочете ви.

Чим ж ми будемо займатися в Oddworld Soulstorm? Нашим основним завданням є порятунок своїх одноплемінників. На кожному рівні є певне число мудоконів, яких нам потрібно врятувати. Зелені хлопці юрбами будуть бігати за вами і виконувати ваші накази. Дуже забавно бачити, як в тилу ворога ховається ціле стадо, а той не має ні найменшої підозри. Мудокони істоти дуже примітивні, вони не відрізняються фізичною силою, як і наш головний герой. Але у Ейба в арсеналі ціла купа прийомів і тактик. За основну перевагу протагоніста можна взяти вміння переселятися в тіла ворогів. Ейб здатний управляти чужим розумом, здійснюючи диверсії і відкриваючи шляхи до важкодоступних місць. Також він може створювати бомби, різні алхімічні суміші, мочити ворогів з вогнемета. Незважаючи на великий ряд здібностей, вмирати в грі доведеться часто.

Щоб виводити натовпи мудоконів з фабрик, потрібно роздавати їм накази, комбінуючи дії в правильний ланцюжок. Деяких хлопців доведеться озброїти, хоч в серйозну силу вони все одно не перетворяться. Якщо більшість мудоконів загине під час втечі, це створить негативний вплив на кінцівку гри. Стежити за одноплемінниками потрібно пильно, правильно розраховуючи всі «за» і «проти».

На жаль, гра не позбавлена багів. На даний момент їх активно виправляють розробники, але факт залишається фактом. Застрявання в структурах, не працюючі скрипти, просадки FPS в деяких місцях, не працюючі телепорти і безліч інших нюансів. Додайте до всього не надто чуйне управління і отримаєте Cyberpunk 2077. Але грати в Oddworld Soulstorm можна і навіть потрібно! Настільки хвилюючий і автентичний світ просто не можна пропускати!

 

Графіка

Графічно Oddworld Soulstorm виглядає блискуче. Чудова анімація і лицьова міміка змушують повірити в те, що відбувається на екрані. Чого варта лише гра Ейба очима, які можуть передати тисячі емоцій за кілька секунд екранного часу. Чудовий сюжет доповнено відмінним рівнем деталізації. Автентичні локації, які постійно змінюють атмосферу гри, прикольні противники і забавні мудокони - все це вже давно тут.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Oddworld Soulstorm від ARTLINE

 

Якщо ви хочете бути в курсі всіх ігрових подій, заходьте на сайт інтернет-магазину компанії ARTLINE. У нас ви завжди знайдете свіжі рецензії на комп'ютерні ігри, як на нові, так і на старі проекти. У кожній статті ми не тільки рекомендуємо оптимальний ПК, але і підбираємо кілька ігрових збірок від ARTLINE. Для Oddworld Soulstorm ми вибрали чотири ігрових комп'ютера:

 

 

Стандартні системні вимоги Oddworld Soulstorm для ПК

ARTLINE Gaming X39v38 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz) всередині. Комп'ютер забезпечений ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB) з бюджетного сегменту «зеленої компанії», а також 16 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz). Для зберігання файлів представлений SSD-накопичувач (480 гігабайт).

 

Високі системні вимоги Oddworld Soulstorm для ПК

ARTLINE Gaming X33v02 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz / 6 потоків обробки). Обладнаний дискретним відеопроцесором Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), який був побудований на архітектурі Turing. Комп'ютер відрізняється оптимальним запасом оперативної пам'яті - 8 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz), а також пристойним запасом пам'яті фізичної, який виміряно двома накопичувачами: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Oddworld Soulstorm для ПК

ARTLINE Gaming X51v05 - ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz), що працює в парі з ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB). Модель отримала класичний корпус QUBE з LED-підсвіткою всередині, а також 8 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Для зберігання файлових даних надано HDD-накопичувач (1 терабайт).

 

4К системні вимоги Oddworld Soulstorm для ПК

ARTLINE Gaming X55v27Win - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE. Укомплектований 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з 10-го покоління Comet Lake. Комп'ютер володіє дискретною відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB / GDDR6), яка підтримує технологію трасування променів, а також 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming). Встановлений накопичувач - SSD-диск (1 терабайт).

 

 

Питання та відповіді

 

  • За скільки годин можна пройти Oddworld Soulstorm?
  • Від 17 до 25.

 

  • Чи залежить кінцівка від кількості врятованих товаришів в Oddworld Soulstorm?
  • Так.

 

  • Де купити Oddworld Soulstorm?
  • В офіційному магазині Epic Games