#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для New World

Купити комп'ютер для New World

New World - комп'ютерна гра в жанрі MMORPG, розроблена студією Amazon Games Studios Orange County в 2021 році для Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для New World
  4. Як підібрати оптимальний ПК для New World
  5. Огляд гри New World
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для New World від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Події New World розгортаються на вигаданому острові Етернум в Атлантичному океані.

Гра отримала змішані відгуки від гравців. Її реліз заплановано на 31 серпня 2021 року.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для New World

 

Системні вимоги New World можна назвати низькими, але ми рекомендуємо обзавестися ігровим комп'ютером для цієї гри. Вона працює тільки на 64-розрядних операційних системах, підтримує DirectX 12 і важить 50 гігабайт. З деталями її системних вимог ви можете ознайомитися нижче:

 

Мінімальні системні вимоги New World

  • Процесор: Intel Core i5-2400
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 670 / AMD Radeon R9 280
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги New World

  • Процесор: Intel Core i7-2600K
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 390X
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для New World

 

Який процесор потрібен для New World

New World підтримує DirectX 12, тому ми рекомендуємо вибирати процесор з роботою на кілька потоків. Відмінним варіантом стануть такі 6-ядерні чіпи як Intel Core i5-10400F / AMD Ryzen 5 3600 з роботою на 12 потоків.

 

Яка відеокарта потрібна для New World

Для New World вибираємо ігрову відеокарту. Це може бути AMD Radeon RX 5500 XT з чотирма гігабайтами відеопам'яті, або Nvidia GeForce GTX 1660 з шістьма гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR6.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для New World

8 гігабайт оперативної пам'яті - оптимальний варіант на сьогоднішній день, але ми рекомендуємо встановити всі 16. Накопичувач - SSD-диск.

 

 

Огляд гри New World

 

Атмосфера

Чи траплялося вам бачити за останні роки високобюджетну західну MMORPG? Швидше за все - ні, адже жанр в останні роки знаходиться в процесі перманентної стагнації. Другою причиною відсутності таких амбітних проектів є відсутність коштів і бажання заходити на цей ринок. Але життя вміє робити сюрпризи - компанія Amazon вирішила підкорити нові вершини, створивши гру під назвою New World в даному жанрі.

New World - це MMORPG в жанрі фентезі, події якої розгортаються на вигаданому острові Етернум, що в Атлантичному океані. Наш персонаж зазнає аварії, після чого опиняється на невідомому острові розбитих кораблів, на якому бродять зловісні мерці. Борючись із ними, ми відшукуємо головного воєначальника, попутно знайомлячись з механіками гри. Після його поразки гравцеві демонструють так званий Новий світ, в якому нас чекає велика і тривала подорож.

 

Геймплей

New World позиціонувався як проект, який зробить справжній прорив в жанрі MMORPG. У гру вбухали величезну кількість грошових коштів, велика частина з яких пішла на різні піар-кампанії. Тема обсмоктується ще з 2020-го року, в якому гра і повинна була вийти, але через пандемію її вихід кілька разів переносили. І - відповімо відразу, New World це зовсім не те, на що всі очікували.

За старою традицією все починається з редактора персонажа, який тут досить убогий. У грі немає інших рас, крім людей, а також немає системи класів, зате можна створити бородату жінку. Після вас знайомлять з ігровими механіками, демонструючи, що в грі є перекатики і блоки. Розробники говорили, що New World зробить справжній переворот в плані бойової системи, але, здається, переворот тут тільки на кнопці. Деякі люди навіть встигли порівняти гру з Dark Souls - якщо порівнювати її іконки з ХП над головами ворогів, схожість дійсно є.

Далі починається ваша sandbox-подорож. Ви досліджуєте величезний навколишній світ, фармите рівень і ресурси, намагаєтеся зрозуміти хто ви і що тут робите. Гра побудована на декількох геймплейних стовпах, чиї культи потрібно сповідувати: пісочниця, survival, + геополітична MMORPG-сторона, яка зав'язана на кланових війнах і контролі територій.

Більшість читачів цієї статті хоча б раз в житті грали в MMORPG, тому ви знаєте біль початківця, якого ПКакашать на кожному кроці. Сьогодні ж розробники порахували що толерантність - шлях до порятунку, через що уможливили і зовсім відключати PvP. В New World така функція теж є, тому ви можете спокійно досліджувати світ, не переживаючи про інших гравців на сервері. З увімкненим PvP-режимом вам сипатимуть більше голди і експи, але завжди присутня можливість отримати по голові. Знаєте, що гра пропонує за успішне PvP? Трохи експи. Серйозно. Ніяких дропів шмаття і інших плюшок - отримайте свою частку експи і розпишіться, сер.

До того, як ви скрафтите свої перші шмотки, вам доведеться зайнятися крафтом інструментів для видобутку ресурсів. Це може бути кам'яний молоток або сокира з глибокого палеоліту, яка, рано чи пізно, зламається, через що вам доведеться робити нову. Це замкнене коло - основа основ, з якої виходить вся система крафту. З собою можна носити тільки три види зброї (в руках), тоді як в рюкзаку ви можете зберігати хоч цілий арсенал. Щоб прокачувати потрібну вам зброю, вам знадобиться постійно її використовувати. Чим більше використовуєте заклинання або пушку, тим більше прокачуєте ваш навик.

Пушки в New World не знають балансу. Зброя ближнього бою тут набагато крутіша ніж далекого, адже в грі працює система non-target, через щовцілити заклинанням тут просто неможливо. А ось з мілішною зброєю ви можете просто зацикати свого супротивника, незважаючи на те, що в грі є блок і перекат (включаючи різні даші і т.д.). Сподіваємося, проблему пофіксять, але на даний момент ми будемо або битися, або грати в доганялки. Біг в New World - наше все. Справа в тому, що гра дуже сильно любить використовувати бектрекінг, посилаючи нас в одні і ті ж локації. При цьому тут немає коней або інших фантастичних тварин для пересування, через що доводиться постійно (ПОСТІЙНО!) бігати. Невдало склалася PvP? Тікайте під пісню групи Тату - тут це реально працює. Навіть з використанням різних заклинань вас ніхто не зможе наздогнати - тактика від Amazon захоплює.

Що ж ми будемо робити в New World крім PvP і грінда? Проходити квести на грінд! Квести - найслабше місце цієї гри. Вони настільки нудні, що іноді хочеться вимкнути цю гріндилку і заощадити безліч вільного часу. Світ New World абсолютно не прописаний, а вірніше - все тут зроблено для галочки. Бойові механіки? Галочка! Сюжетне наповнення? Галочка! У грі ніби все є, а ніби нічого немає, ось такий ось парадокс. Спробувати відшукати своє місце в Новому світі або повернутися в старі світи - вибирати тільки вам.

 

Графіка

Якщо порівнювати New World з іншими іграми в жанрі MMORPG, даний проект можна сміливо назвати одним з найбільш графоністих. Тут відмінне освітлення, непогано опрацьовані анімації (як для жанру), багато красивих і яскравих ефектів. Величезний світ New World втішає, як і його оформлення. А ось якщо порівнювати гру з сучасними графічними стандартами, виглядає New World вже не так добре. Слабка деталізація, погано опрацьовані текстури (про листву і зовсім говорити не будемо), дерев'яні персонажі і невелика кількість анімацій. Додайте до всього проблеми з оптимізацією, а також скандали з геймерським відеокартами, які спалила ця гра.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для New World від ARTLINE

 

Інтернет-магазин ARTLINE - місце, де ви завжди можете купити ігровий комп'ютер. Вам не знадобиться виходити з дому, адже обзавестися потрібним вам ПК ви можете з дому, оформивши замовлення в режимі онлайн. Зробити це можна лише за кілька кліків, використовуючи зручну навігацію нашого сайту. Кілька збірок ми підібрали під New World.

 

 

Стандартні системні вимоги New World для ПК

ARTLINE Gaming X45v14 - ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz) з роботою на 6 потоків. Обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB) і 8 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz). Обсяг постійної пам'яті складає 1 терабайт (HDD-диск).

 

Високі системні вимоги New World для ПК

ARTLINE Gaming X35v31 - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz) з роботою на 8 потоків. Модель отримала корпус QUBE BREEZE, а також ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB / GDDR6). Для зберігання даних надано два накопичувача: SSD (480 GB) + HDD (1 TB). Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Ультра системні вимоги New World для ПК

ARTLINE Gaming X55v26 - ігровий персональний комп'ютер в корпусі QUBE BREEZE з ARGB LED-підсвіткою. У збірці ви побачите 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з роботою на 12 потоків. Реліз чіпа відбувся в 2020-му році (10-е покоління Comet Lake). Для роботи з графікою використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з підтримкою технології трасування променів і DLSS 2.0. Встановлено 2 накопичувача: SSD (480 GB) + HDD (2 TB). Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming).

 

4К системні вимоги New World для ПК

ARTLINE Gaming X77v32 - ігровий ПК в корпусі QUBE TANK. Обладнаний 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F (3.0 --4.7 GHz) з 9-го покоління Coffee Lake від Intel. Місце відеокарти займає ігрова Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з підтримкою фірмових технологій щодо поліпшення графіки. Комп'ютер володіє не тільки пристойною кількістю пам'яті оперативної (16 гігабайт / DDR4 / 2666 Gaming), але і пристойною кількістю фізичної: SSD (240 GB) + HDD (2 TB). Система охолодження представлена чотирма вентиляторами великого діаметру.

 

 

Питання та відповіді

 

  • В New World є система класів?
  • Ні.

 

  • Через New World згорають відеокарти?
  • Такі випадки були, тому розробники намагаються вирішити цю проблему на 3-му поколінні RTX від Nvidia, а також нових геймерських відеокартах від AMD.

 

  • Де купити New World?
  • Зробити попереднє замовлення гри можна в Steam