Ігровий ПК для Need for Speed Most Wanted

Купити ПК для Need for Speed Most Wanted

Need for Speed: Most Wanted комп'ютерна гра в жанрі аркадної автогонки з відкритим світом, випущена студією Electronic Arts в 2005 році на таких платформах як Microsoft Windows, Sony PlayStation 2, Xbox 360, PSP, Nintendo DS, Game Boy Advance, Game Cube.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймингу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Need for Speed Most Wanted
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Need for Speed Most Wanted
  5. Огляд гри Need for Speed Most Wanted
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Оптимальний ПК для Need for Speed Most Wanted від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Need for Speed Most Wanted переносить вас в світ крутих хлопців з крутими тачками, які займаються постійною участю в незаконних автомобільних вуличних гонках. Ви – один з стрітрейсерів, який займає лідируючі позиції в так званому «Чорному списку» – топі з 15 гонщиків за кількістю переслідувань і заподіяного збитку. Через нечесну гонку з головним антагоністом гри – Рейзором, ви терпите крах і програєте, втрачаючи свою автівку – BMW M3 GTR. Після того, як вас випускають з-під поліцейської варти, ви повертаєтеся в Рокпорт з власною помічницею на ім'я Міа. Вона надає вам гараж, після чого ви поступово просувається по «Чорному списку», щоб дістати Рейзора.

nfs синопсис

Need for Speed: Most Wanted позиціонується як одна з кращих (якщо не найкраща) частин всієї серії. Гра отримала високі оцінки від світових ігрових видань і до сих пір залишається актуальною, незважаючи на рік її випуску. Most Wanted швидко стала бестселером на всіх платформах. Через рік після випуску гра розійшлася 1,5 мільйонами копій по всьому світу. У 2009 році продажі гри досягли позначки в 16 мільйонів копій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Need for Speed Most Wanted

 

На сьогоднішній день системні вимоги для Need for Speed: Most Wanted можуть здатися смішними. Свого часу гра була переміщена на мобільні пристрої, але, звичайно, з втратою загального графічного рівня. Демонструвати системні вимоги для цієї гри не має сенсу, адже сьогодні з нею зможе впоратися будь-який ПК.

 

 

Огляд гри Need for Speed Most Wanted

 

Атмосфера

 

Need for Speed: Most Wanted – це гра, в яку завжди хочеться повертатися. Її унікальну атмосферу неможливо забути, в той час як інші (навіть більш нові частини) забуваються з надзвичайною легкістю. Для багатьох олдфагів Most Wanted була грою дитинства. Вона не тільки реалізувала бажання з вітерцем проїхатись на крутих тачках, а й знайомила з чудовими композиціями виконавців різних жанрів, які до сих пір змушують кипіти кров в жилах.

Фірмовий стиль гри – це щось. Все починається з перших звуків сирен і поліцейських мигалок перед натисканням клавіші Enter. Потрапляючи в інтерфейс-гараж, в класичному стилі Need for Speed, нас зустрічає не тільки один з треків на драйві, а й стильовий фундамент Most Wanted з темно-жовтими кольорами і урбаністичними шрифтами, які часто можна побачити на стінах неблагополучних районів великих міст. Гра змушує ототожнювати гравця з головним героєм - вуличним гонщиком, злочинцем, для якого не писані правила. Такий підхід реалізує свій потенціал більш ніж, адже його відблиски ви знаходите як у зовнішньому світі з бетону і графіті, так і в машині, чий тюнінг говорить «на *** вас всіх!». Взагалі, Most Wanted одна з тих ігор, де ототожнення з персонажем відбувається за рахунок відсутності його індивідуальності. За всю гру ви не говорите ні слова, а також не відповідаєте ні на одне СМС. Створюється відчуття, ніби гра розмовляє безпосередньо з вами, і їй це вдається. На той час фішки з дзвінками і смс-повідомленнями були справжньою рідкістю, і серія Need for Speed успішно цим користувалася ще з часів Underground. Чудова озвучка кожного персонажа в «Чорному списку», разом з його біографією і характерним фото вражає, створюючи в вашому розумі асоціативний ряд і навіть особисту неприязнь. Вам доводиться мати справу зі справжніми покидьками, а вони ніколи не вибирають вирази. Після кожного знищеного супротивника з'являється все більш цікавий ворог, що займає твою увагу і затягує до гри цілком і повністю.

nfs атмосфера

Наступним аспектом підвищення інтересу є покупка і тюнінг автомобілів. Як і в будь-якому іншому Need for Speed, тут перед вами з'являється величезна кількість деталей, для покупки яких потрібні кошти. А як їх знайти? Дуже просто - виконувати ряд різних місій. Десь треба під камерою проїхати з рекордною швидкістю, а десь втекти від поліцейської погоні, зруйнувавши якомога більше поліцейських тачок. О так, поліцейські погоні – це прекрасний хід в просуванні всієї серії. Копи тут виявилися досить розумними і кмітливими. Чим більше з ними вовтузишся, тим сильніші супротивники чекають на тебе, і пересуваються вони не на Тойотах, а на галантних Понтіаках і швидких Корветах. Є у поліції і свій герой в особі сержанта Кроса, за «вбивство» якого вам відмінно так насипають грошенят і досвіду. Ось тільки з'являється він в крайніх випадках, та й серед величезного натовпу поліцейських машин дістатися до нього не так легко. Класна штука в тому, що на відміну від інших ігор подібного характеру, в Need for Speed: Most Wanted погоні з копами цікаві, адже копів можна знищувати! І для цього по всьому місту наставлені спеціальні архітектурні фішки, які з легкістю падають на голови ворогів. Чим швидше тачка, тим більш захоплюючою стає погоня, так як поліція не церемониться зі своїми автомобілями, влітаючи на повній швидкості в стіни, на трампліни, і навіть в придорожні кафе з пончиками. Та й звільнитися від неї не завжди просто, що позитивно позначається на всьому ігровому процесі.

Музичний супровід – окрема тема, яку пропонує Need for Speed: Most Wanted. Electronic Arts завжди дбала про класні треки в своїх іграх, особливо в серії Need for Speed. З абсолютною впевненістю можу сказати, що треклист в Most Wanted є найкращим підбором композицій з усіх комп'ютерних ігор на цій планеті. До цього часу його не переплюнула жодна гра, хоча багато (такі як FlatOut) намагалися. Здебільшого, треклист гри складається з трьох жанрів: метал, реп, кислота (техно і його різновиди). Якщо в реп-рубриці представлені не настільки відомі, але круті автори, то в двох інших ви можете зустріти справжніх левіафанів: Static-X, Disturbed, Celldweller, Bullet For My Valentine, Mastodon, The Prodigy, Styles of Beyond! Більш того, підбір пісень тут просто чудовий, і я впевнений в тому, що одна з перерахованих вище груп вже грає у вашій голові (особливо якщо ви metalhead).

 

Хочете більше дізнатись про те, як музика вибудовує атмосферу в NFS Most Wanted? Переходьте на наш YouTube-канал!

 

 

Геймплей

 

Need for Speed: Most Wanted залишив успішну механіку з минулих частин, додавши в неї поліпшення. Загальна керованість автомобілем підвищилася, додали slow motion, за допомогою якого можна чудово входити в повороти, залишаючи позаду як гонщиків, так і поліцію. Нитро-установки – без них нікуди, підвищені можливості перевернути автомобіль при поворотах і стрибках (на той час підвищені, так-то – досить дубові), різні варіанти об'їзду під час гонки, а також круті проїзди під вантажними фурами - все це вже давно стало класикою. Гра радує великою кількістю різнотипних гонок, які, на відміну від попередніх частин серії, не пригнічують неймовірним числом кіл. Однією з найцікавіших гонок є drag-racing, де вам доводиться не тільки керувати автомобілем з видозміненою камерою, але ще і вчасно перемикати передачі, щоб перетнути фінішну лінію першим. Гонка такого типу відчутна навіть у 2020 році, особливо в тих випадках, якщо у тебе до комп'ютера є педалі і кермо. Не вмієш перемикатися? Скажи «папа» двигуну!

nfs геймплей

Need for Speed: Most Wanted може похвалитись наступними типами гонок: кільце, спринт, секундомір, вибивання, винищувач, drag-racing. У грі присутньо 43 автомобілі з різними модифікаціями і показниками. Як показує практика, навіть найслабші авто можна підігнати під неймовірно потужні характеристики. По закінченню гонки з противником з «Чорного списку» у вас є можливість забрати його машину, вигравши її в одному з трьох маркерів. Фанатизм гравців доходив до того (як і мій, в принципі), що всі 15 автомобілів учасників «списку» була вилучені для особистого використання. В кінцевому результаті, їх можна видозмінювати на свій смак.

У Need for Speed: Most Wanted не можна розбити автомобіль. Зовнішні пошкодження продемонстровані подряпинами на основному шарі фарбування. У разі погоні з поліцією вас можуть зупинити за допомогою шипів, які розкладають на дорозі, або ж просто впіймати ваш зад, затиснувши його в кут.

 

 

Графіка

 

Need for Speed: Most Wanted, свого часу, була володарем одного з найкрасивіших графічних рівнів. Сьогодні гра вимагає remaster, але, схоже, ніхто не поспішає його робити. Що ж, в 2020 році гра досі актуальна, і це багато про що каже. Говорячи об'єктивно, графіка в цій грі доволі специфічна. У ній переважають жовті і темні відтінки, які частенько змінюють погодні умови. Цікавим є той факт, що в Рокпорті протягом всієї гри немає чистої і сонячної погоди. Звісно ж, зрозуміло, що події гри відбуваються золотою осінню, але ж і восени бувають сонячні дні, чи не так?

nfs графіка

Тішить NFS і освітленням, яке надає йому урбаністичних фарб з гротескним відтінком, який перемішується з чудовими саундтреками. Деталізація в грі непогана (як на 2005 рік), помітні шрифти на дорожніх знаках. Динамічні ефекти представлені за рахунок руйнувань спеціально відведених місць - сьогодні виглядають смішно, але зате не гальмують гру. Місто в грі дуже різноманітне, від набережних районів і до спальних. Величезна карта - одна з центральних принад гри, яка втішає око розмаїттям під час гонки і в режимі вільного водіння.

 

 

Оптимальний ПК для Need for Speed Most Wanted від ARTLINE

 

Компанія ARTLINE в основі своїй спеціалізується на виробництві ігрових комп'ютерів, які не тільки відповідають сучасним запитам, але і випереджають їх на кілька років вперед. Сьогодні ми підібрали для вас чотири ПК, які дозволять вам не тільки пограти в Need for Speed: Most Wanted, але і насолодитися такими шедеврами як Hitman 2, Metro 2033 Exodus, DOOM Eternal, і безліччю інших крутих ігор. Кожен комп'ютер в цьому списку дозволить вам запустити перераховані вище ігри на високих графічних налаштуваннях.

 

 

Стандартні системні параметри Need for Speed Most Wanted для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X28v03

  • Процесор: AMD 4-Core Ryzen 3 1200 (3.1 - 3.4 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 16 GB (DDR4 2666)
  • Відеокарта: Radeon RX 580 (4 GB)
  • Накопичувач: SSD + HDD (240 GB + 1 TB)

 

Високі системні вимоги Need for Speed Most Wanted для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X39v28

  • Процесор: Intel 6-Core i5-9400F (2.9 - 4.1 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 8 GB (DDR4 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB)
  • Накопичувач: HDD (1 TB)

 

Ультра системні вимоги Need for Speed Most Wanted для ПК

Комп'ютер ARTLINE Overlord X57v29

  • Процесор: Intel 6-Core i5-9400F (2.9 - 4.1 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 16 GB (DDR4 2666 Gaming)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB GDDR6)
  • Накопичувач: SSD + HDD (480 GB + 2 TB)

 

4К системні вимоги Need for Speed Most Wanted для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X75v14

  • Процесор: Intel 8-Core i7-9700F (3.0 - 4.7 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 32 GB (DDR4 2666 Gaming)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti (6 GB GDDR6)
  • Накопичувач: SSD + HDD (480 GB + 2 TB)

 

 

Питання і відповіді

 

  • Існує дві частини Need For Speed Most Wanted?
  • Так, гра 2005 року і гра 2012 року, яка позиціонується як перезапуск серії.

 

  • У Need For Speed Most Wanted можна відібрати всі машини босів?
  • Так, якщо вгадати потрібний маркер після гонки.

 

  • Чи можна до Need For Speed Most Wanted підключити кермо і педалі?
  • Так.