#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для In Silence

Купити комп'ютер для In Silence

In Silence - комп'ютерна гра в жанрі horror, розроблена студією Ravenhood Games в 2020 році для таких платформ як macOS і Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для In Silence
  4. Як підібрати оптимальний ПК для In Silence
  5. Огляд гри In Silence
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для In Silence від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У темному лісі завівся монстр. Спробуйте втекти від нього або поповніть список його жертв.

Гра отримала позитивні відгуки після релізу. В Steam вона набрала більше 6 тисячі позитивних рецензій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для In Silence

 

Системні вимоги In Silence низькі. Знадобиться відеокарта з двома гігабайтами відеопам'яті, підтримка DirectX 11 і 64-розрядна операційна система Windows 10. З деталями системних вимог цієї гри ви можете ознайомитися нижче:

 

Мінімальні системні вимоги In Silence

  • Процесор: Core 2 Duo
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GT 710
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги In Silence

  • Процесор: Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 780M
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для In Silence

 

Який процесор потрібен для In Silence

Для In Silence можна використовувати навіть застарілі чіпи з 2 ядрами, але такі сьогодні не користуються актуальністю. Ми пропонуємо звернути увагу на AMD Ryzen 3 3100, чий вихід відбувся в 2020-му році. Це 4-ядерний процесор з роботою на 8 потоків.

 

Яка відеокарта потрібна для In Silence

Як і у випадку з процесором, для цієї гри можна використовувати не надто продуктивну відеокарту. Якщо крім In Silence ви хочете пограти в інші ігри з більш високими системними вимогами, обзаведіться ігровою відеокартою. Бюджетний варіант - Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER, варіант з максимальним рівнем продуктивності - Nvidia GeForce RTX 3060.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для In Silence

Для In Silence вибираємо планку на 8 гігабайт оперативної пам'яті. Такої кількості буде достатньо і для більш «важких» ігор за умови, що у вас встановлений хороший відеопроцесор. Накопичувач - HDD-диск.

 

 

Огляд гри In Silence

 

Атмосфера

Horror-ігри, як дівчата, бувають різні. Одні щосили намагаються тебе налякати за допомогою скрімерів, інші ж створюють гнітючу атмосферу, в якій уява працює краще будь-якого наративу. Для цього не знадобиться навіть високий графічний рівень, досить помістити гравця в певні умови, а після все вийде само собою. Та що якщо в дані умови помістити не одного гравця, а відразу декількох? Такі ігри як Dead by Daylight, Phasmophobia і Friday the 13-th говорять про успіх задуму. Зовсім недавно їх число поповнилося грою In Silence, яка як спробує тебе налякати, так і дозволить тобі налякати інших.

Геймплей In Silence схожий з Monstrum 2: кількох гравців закидають на велику карту, з якої ті повинні втекти. Один з них грає за монстра, чиє завдання не дозволити вцілілим сховатися. Правила вкрай прості, а ось поставлена задача не надто. Темрява, ліс, величезний монстр і ліхтарик, заряд акумулятора якого швидко закінчується. Чи зможемо ми вибратися з цього місця?

 

Геймплей

Все починається з невеликого FAQ, в якому нам пояснюють правила гри, а також знайомлять з головним винуватцем торжества - Рейком. Рейк - це величезний монстр, чия моделька частково нагадує некроморфів з Dead Space. Монстр сліпий, тому орієнтуватися доведеться по звуку - чим більше галасу створюють жертви, тим легше буде їх знайти. Всі звукові сигнали відзначаються на спеціальному радарі в центрі екрану. Шоу починається!

У кожній грі роль монстра випадковим чином випадає одному з гравців. Як ви пам'ятаєте, Рейк сліпий, але не повністю. Видимість у монстра невелика, до того ж весь навколишній світ завжди в червоних тонах, через що важко розрізнити людину від дерева. Рейк досить швидко переміщається. У нього є три навички, перша з яких прискорення. Також чудовисько ненадовго може поліпшити зір, але повністю заглушити звук - виконувати такий трюк особливо вигідно в приміщеннях, так як іноді вцілілі можуть «прикинутися меблями». Останній скіл пасивний, але про нього ми поговоримо трохи пізніше.

Граючи за вцілілих, вам потрібно постійно ховатися і вести себе вкрай тихо. У центрі екрану ви можете побачити два слота для предметів, а також смужку шуму і заряду ліхтарика. Виграти у монстра можна одним з двох шляхів: втекти на автомобілі або застрелити Рейка. Перший варіант вимагає від вас знайти в темному лісі автомобіль, після чого полагодити його. Список компонентів може складатися з декількох коліс, акумулятора і палива. Всі предмети розкидані по карті, тому доведеться попітніти, щоб їх знайти. Завдання посилює непроглядна темрява - зір у людей не набагато кращий, ніж у чудовиська. Але, на щастя, у людей є ліхтарик, чий заряд поступово витрачається. Бігати з включеним ліхтариком не радимо, оскільки ви видаєте не тільки себе, а й інших членів команди. Захопити з собою можна тільки два предмети.

Другий варіант пропонує жорстоку розправу над Рейком. Щоб здійснити таке брутальне діяння, вам потрібно знайти арсенал, після чого відшукати шифр від його замку. Шифр знаходиться в будівлях, що розкидані в лісі. Після ви озброюєтеся гвинтівками і влаштовуєте засідку на монстра.

Звучить все досить просто, але насправді виконання одного з двох завдань стане справжніми тортурами. На власній шкурі ви відчуєте не тільки симулятор хованок в кущах, але й симулятор бігу на короткі дистанції з супутнім накладенням цегли і прийняттям «Валідолу». У грі дуже велика карта, ніколи не знаєш, де може знаходиться монстр - доводиться прислухатися, завмирати, пересуватися перебіжками і постійно озиратися. При цьому не виключено, що монстр не зможе розгледіти вас поблизу. Все тут залежить від уважності та командної гри - для гри за монстра потрібно тільки уважність.

Зайшовши в будинок, ви почнете обшукувати його на наявність корисних предметів. Можна знайти акумулятор, капкан, камуфляж, і навіть кілька манекенів, яких ми перетворимо в опудал. У цьому місці починається найсмішніше - тролінг. Після кількох матчів ви зможете відчувати себе більш розкуто, дозволяючи собі вкрай ризиковані речі. Однією з таких стане установка опудал. Дивитися, як монстр щосили біжить на манекен дуже навіть кумедно. Гравці можуть тягати з собою радіоприймач і вмикати його в потрібних місцях для відволікання монстра. Поки той буде йти на звук, команда зможе відшукати потрібні предмети, або озброїтися. Подібним прийомом є запуск феєрверків, які приголомшують Рейка. Під шум карнавалу робимо свої справи і не боїмося за власне життя. Не можна не відзначити і голосовий чат – спілкуючись з тіммейтами, ви теж видаєте звуки, які чує монстр. Для приколу ви можете кричати на нього з кущів, дражнити його і водити за ніс. Найсмішніше в тому, що гравець на монстрі теж може використовувати голосовий чат.

Коли монстр впіймає вас, у вас буде можливість втекти від нього за допомогою спалаху. Спалахів всього три (поки не закінчиться заряд акумулятора), їх можна використовувати для допомоги напарникам. Але часу на втечу не так багато, доведеться ховатися недалеко від місця затримання і розраховувати лише на удачу. Коли всі «флешки» закінчаться, вас чекає страшна смерть.

In Silence вкрай захоплююча гра. Кожен раунд тут на час, тому доведеться вдосконалити власну майстерність, щоб домогтися успіху як можна швидше. Але, як показує практика, впоратися з монстром не так просто, хоч його і вдається перманентно обманювати. Вцілілі можуть кидати каміння для відволікання уваги, після чого розстрілювати монстра із засідки. Для цього знадобиться хороша точність і ігрова злагодженість.

 

Графіка

In Silence розроблена на движку Unity. Перед нами непогана картинка в темних тонах з хорошим звуковим супроводом. Разом вони створюють напругу, рівень якої завжди високий. Тим не менш, багато про графіку в In Silence не скажеш, так як більшість часу перед вами лише морок і туман.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для In Silence від ARTLINE

 

В інтернет-магазині компанії ARTLINE ви знайдете величезний вибір ігрових комп'ютерів за вигідними цінами. Перед відправкою до клієнта кожен ПК проходить ряд тестувань з максимальними навантаженнями. Клієнт отримує гарантію на 38 місяців, а також можливість дострокового ремонту в разі поломки протягом двох днів.

 

 

Стандартні системні вимоги In Silence для ПК

ARTLINE Gaming X43v01 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz) з роботою на 6 потоків. Для роботи з графікою використовується дискретна ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB), яка користується широкою популярністю серед геймерів. Файлове сховище - HDD-диск на 1 терабайт. Встановлений обсяг оперативної пам'яті становить 8 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги In Silence для ПК

ARTLINE Gaming X61v08 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.1 GHz) з роботою на 12 потоків. Чіп функціонує в парі з ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB), яка потрапила в наші рекомендації через відмінне співвідношення ціни і продуктивності. Даний GPU використовує тип пам'яті GDDR6, як більш продуктивна лінійка RTX від Nvidia. ПК укомплектований 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming), а також двома накопичувачами: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги In Silence для ПК

ARTLINE Gaming X73v29 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700F (2.5 - 4.9 GHz), вихід якого відбувся в 2021-му році. Чіп відноситься до 11-го покоління Rocket Lake від Intel, працює на 16 потоків. Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) - відеокарта, яка дозволить вам насолодитися високою якістю графіки сучасних ігор. Вона підтримує технологію трасування променів, яка покращує якість тіней і віддзеркалень, а також працює з DLSS 2.0. Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming), обсяг фізичної пам'яті - 1 терабайт (SSD-диск).

 

4К системні вимоги In Silence для ПК

ARTLINE Overlord DRAGONv06 - гаряча новинка від компанії ARTLINE з палаючим драконом в центрі корпусу QUBE GRIFFIN. Модель укомплектована 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F (3.0 - 4.7 GHz) і потужною ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) з підтримкою ряду технологій щодо поліпшення графіки. Обсяг встановленої оперативної пам'яті - 16 гігабайт (DDR4 / 3000 Gaming), кількість постійної пам'яті - 1 терабайт (SSD-диск).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Чи можна грати в In Silence поодинці?
  • Так, в грі є одиночний режим.

 

  • Чи є особливі вміння у людей в In Silence?
  • Так, спочатку раунду ви отримуєте два випадкових вміння.

 

  • Де купити In Silence?
  • В офіційному магазині Steam