#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Hunt Showdown

Купити комп'ютер для Hunt Showdown

Hunt Showdown – комп'ютерна гра в жанрі шутера від третьої особи, розроблена компанією Crytek в 2019 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Hunt Showdown
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Hunt Showdown
  5. Огляд гри Hunt Showdown
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Hunt Showdown від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Події гри розгортаються в Америці 19 століття. Невідомий інцидент перетворив жителів Луїзіани в чудовиськ, яких відстрілює Американська Мисливська асоціація. Візьміть участь в полюванні, взявши контракт на одну з кровожерливих тварюк.

Гра була добре сприйнята публікою. За два роки вона набрала більше 56 тисяч позитивних рецензій в Steam.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Hunt Showdown

 

Hunt Showdown не відрізняється високими системними вимогами. Для цієї гри можна використовувати комп'ютер із середніми робочими можливостями, на якому встановлена 64–розрядна операційна система. Необхідна підтримка DirectX версії 11, є повна підтримка геймпада. Ознайомитися з системними вимогами гри ви можете прямо зараз:

 

Мінімальні системні вимоги Hunt Showdown

  • Процесор: Intel Core i5–4590 / AMD Ryzen 3 1200
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660 Ti / AMD Radeon R7 370
  • Операційна система: Windows 7 (64–bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Hunt Showdown

  • Процесор: Intel Core i5–6600 / AMD Ryzen 5 1400
  • Оперативна пам'ять: 12 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 390X
  • Операційна система: Windows 10 (64–bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Hunt Showdown

 

Який процесор потрібен для Hunt Showdown

Системні вимоги Hunt Showdown середні, але через погану оптимізацію цієї гри ми рекомендуємо вам купити ігровий ПК, укомплектований сучасними системними компонентами. Вибір такої машини варто почати з процесора – це повинен бути 4 або 6–ядерний чіп від Intel або AMD, що підтримує технології Turbo Boost і Hyper–Threading. Список наших рекомендацій складається з: AMD Ryzen 5 2400G / AMD Ryzen 5 3400G / AMD Ryzen 5 2600X / Intel Core i5–9600K.

 

Яка відеокарта потрібна для Hunt Showdown

Для Hunt Showdown одним з кращих варіантів стане ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 Ti. Модель побудована на архітектурі Turing, використовує відеопам'ять сучасного стандарту GDDR6, а також відрізняється пристойною кількістю CUDA–ядер. Є підтримка технології трасування променів, за допомогою якої поліпшується візуальна складова.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Hunt Showdown

8 гігабайт стандарту DDR4 – відмінний варіант для Hunt Showdown. У рекомендованих системних вимогах ми бачимо, що розробники вказують застарілий тип пам'яті DDR3 – DDR4, в порівнянні з ним, працює на 50% швидше, що важливо для загального підвищення продуктивності. Вибираючи накопичувач, постарайтеся обзавестися SSD–диском.

 

 

Огляд гри Hunt Showdown

 

Атмосфера

Жанр вестерн ніколи не вичерпує себе. Здається, він ступає крізь час, привертаючи до себе все більше нових глядачів і творців. Кожен творець намагається привнести в жанр щось нове, і на виході в безлічі випадків ми отримуємо унікальний продукт, здатний перетворитися в цілу франшизу. У 2014 році компанія Crytek, яка розробила легендарний Crysis, розпочала роботу над новою грою в даному жанрі. Розробники звернулися до чистого жанру вестерн, додавши в нього елементи survival horror. В результаті вийшла гра Hunt Showdown, яка і стане предметом нашої розмови сьогодні.

Якщо ви вважаєте, що вестерн – це швидка рука і міцні сигарети, не поспішайте з висновками, так як фантазія у розробників комп'ютерних ігор завжди величезна. Hunt Showdown – це вестерн, в якому вам доведеться чинити розправу над зомбі. Невідомий інцидент перетворив жителів Луїзіани в монстрів, і тепер завданням кожного ковбоя є їх відстріл. Таке полювання не безкоштовне, тому бажаючих заробити тут як на Варшавському вокзалі. Озброївшись і взявши з собою напарника, ви нишпорите по Луїзіанських болотах, попутно вбиваючи кровожерних тварюк. Дрібні стежки, красиві галявини під величезними деревами, ферми з гнилих дощок і нескінченне болото. Вам належить узяти участь в цікавій пригоді, вийти живим з якої зможе далеко не кожен.

 

Геймплей

На початку гри вам належить отримати безкоштовного персонажа, після чого вибрати для нього озброєння і зовнішність. Після ви вибираєте контракт на чудовисько й телепортуєтесь в Луїзіанські болота разом з іншими гравцями. Незважаючи на велику кількість простих ходячих, на полювання відправляється безліч мисливців, задача яких – розправитися з головним босом і забрати трофей з його мертвого тіла. Після смерті ваш персонаж пропадає назавжди, і ви змушені купити іншого за внутрішньо ігрову валюту, отримати яку можна за вдале виконання контракту. Кожен персонаж володіє індивідуальними характеристиками, які можна розвивати в процесі гри.

Ознайомившись з зав'язкою, починається найцікавіше – реальна гра. Якщо задум розробників виглядає як логічний і інтригуючий, на ділі бачене кардинально відрізняється від задуманого. По–перше, Hunt Showdown – це дійсно гра про полювання. Тут вам потрібно вистежувати жертву, ступати обережно, не видаючи жодного зайвого звуку, так як монстри чують вас за милю, як і інші гравці. Досліджувати локації потрібно скрупульозно, адже на них можна знайти не тільки безліч ходячих, але й корисні боєприпаси, яких в грі мало. Після ви натикаєтеся на лігво головного боса – їх в грі два, і вони кардинально відрізняються один від одного. Ви спускаєтеся в обитель зла, і монстр «вітає» вас, лякаючи. Після починається спекотна перестрілка, в якій з легкістю втрачаєш не тільки весь боєзапас, а й власне життя, так як розправитися з босом справа не проста. Якщо у вас все вийшло і ви підібрали трофей з мертвої туші, не поспішайте радіти, адже з ним потрібно ще втекти. У цей час безліч інших гравців вже чекає вас на виході з підвалу. Як тільки вони побачать вас, відкриють вогонь, щоб забрати трофей і отримати за нього нагороду. Нічого не нагадує, username?

Hunt Showdown – це гра про точну стрільбу і хитрощі. Як і в славний ковбойський час, ви опинитеся в незвичних ситуаціях, згенерованих грою. Справа в тому, що після підбору трофея кожен мисливець на мапі дізнається про це. Той, хто підібрав трофей, світитися червоним, стаючи найяскравішою і найбільш привабливою точкою на карті. Стрілянина по вас відкривається з усіх боків, і вижити тут – справа вкрай важка. Найчастіше гравці не рухаються по сюжетних цілях гри, а просто відстрілюють один одного. Вмираєш тут за кілька пострілів, втрачаючи свого персонажа через кемпера, що засів в густій траві. Після всі підтягуються до лігва боса, оточуючи його ланцюгом з озброєних ковбоїв. Майже що поповзом намагаєшся вирахувати ворожі позиції і розправитися з мисливцями до того, як почнеться гонитва за трофеєм. Іноді сидіти в кущах доводиться довго, проте цікаво – ніколи не знаєш, звідки тобі всадять кулю між очей.

Стрільба в грі добре відчутна. Візуальний і звуковий супровід знаходиться на висоті, та й з механіками немає ніяких проблем. У грі є багато зброї, і кожен гравець зможе підібрати ствол під себе. Всі пушки – старе ковбойське озброєння з довгою перезарядкою. При цьому багато з них кастомізовані – навіть простий револьвер може перетворитися в «кулемет» з величезною кількістю боєприпасів.

У грі є величезна карта, брати квести на якій можна як днем, так і вночі. У темний час доби вам доведеться бути більш обачним, а також дбати про хороше освітлення, яке часто стає причиною загибелі. Болота вночі не надто доброзичливі, тому елемент survival horror тут виражений якнайкраще. Не виключений в Hunt Showdown і донат. Купувати крутих персів можна за реальні гроші, як і просунуте спорядження.

 

 

Графіка

Графіка Hunt Showdown на сьогоднішній день вважається однією з кращих серед онлайн–шутерів. Висока деталізація з неймовірними краєвидами і чудовим освітленням – те, що потрібно для отримання своєї дози естетичної насолоди. Зовнішній світ виконаний на відмінно, атмосфера гри сильно затягує, так як Луїзіанські болота відтворені з високим ступенем натхнення. Перестрілки точні, безжальні, невелика кількість боєприпасів – заслуга жанру survival horror. Монстри виглядають і поводяться реалістично, поділяються на класи. Для проведення перестрілок підходить будь–яке місце на карті, адже на кожному квадратному метрі ви завжди зможете знайти велику кількість різнотипних текстур. Дивовижна стилістична складова – те, що робить цю гру автентичною.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Hunt Showdown від ARTLINE

 

Ідеальна робота ПК – те, до чого прагне кожен користувач. Іноді їй сприяє перфекціонізм, але в більшості її зачинателем є сукупність відмінних системних компонентів. Фахівці компанії ARTLINE знають про це, тому складають тільки найпродуктивніші в роботі збірки, познайомитися з якими ви зможете прямо зараз. Шукати наш магазин комп'ютерів в Дніпропетровську, Львові, чи в будь-якому іншому місті не потрібно, достатньо лише вбити ARTLINE в пошуковик вашого браузера. 

 

 

Мінімальні системні вимоги Hunt Showdown для ПК

ARTLINE Gaming X38v07 – ігровий ПК, виконаний в прозорому корпусі QUBE STAR з LED–підсвіткою. Обладнаний 4–ядерним процесором Intel Core i3–9100F (3.6 – 4.2 Ghz), а також дискретною відеокартою Radeon RX 580 (4 GB). Кількість встановленої фізичної пам'яті становить 1 гігабайт (HDD–диск), кількість встановленої оперативної пам'яті – 8 гігабайт (DDR4 / 2666).

 

Високі системні вимоги Hunt Showdown для ПК

ARTLINE Gaming X51v07 – ігровий ПК в привабливому і мінімалістичному корпусі QUBE NEPTUNE. Укомплектований 6–ядерним процесором Intel Core i5–9400F (2.9 – 4.1 Ghz), що працює на 6 потоків. Відноситься чіп до 9–го покоління Intel під назвою Coffee Lake. Для обробки графіки використовується дискретна відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB) – відеокарта середнього рівня з ігрової лінійки Nvidia. Кількість оперативної пам'яті – 16 гігабайт (DDR4 / 2666), кількість пам'яті фізичної – 1 терабайт і 240 гігабайт (HDD + SSD).

 

Ультра системні вимоги Hunt Showdown для ПК

ARTLINE Gaming X47v34 – ігровий ПК в епатажному корпусі QUBE BREEZE з RGB LED–підсвіткою. Відрізняється не тільки приємною зовнішністю, а й хорошими системними характеристиками. Центральний процесор – AMD Ryzen 5 3500 (3.6 – 4.1 Ghz), чіп сімейства Matisse. Процесор працює на 6 потоків, використовуючи технологію Turbo Boost при навантаженнях. На місце дискретної відеокарти встановлена Nvidia GeForce GTX 1660 Ti (4 GB / GDDR6). 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666) – те, що дозволить вам без проблем працювати з серйозним програмним забезпеченням. Для оптимізації операційної системи був встановлений SSD–диск об'ємом в 480 гігабайт. Обсяг другого накопичувача (HDD–диск) становить 2 терабайта.

 

4К системні вимоги Hunt Showdown для ПК

ARTLINE Gaming X68v07 – ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE з 6–ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 всередині. Чіп працює на 12 потоків з підвищенням тактової частоти від 3.6 до 4.2 ГГц. У парі з дискретною відеокартою Nvidia GeForce RTX 2070 (8 GB) – це серйозна «зброя» для комп'ютерних ігор з хорошими графічними показниками. Встановлено оперативну пам'ять геймерського типу – 16 GB (DDR4 / 3200 Gaming). Сховище файлових даних – SSD–накопичувач об'ємом в 1 терабайт.

 

 

Питання та відповіді

 

  • Як подивитися кількість мисливців в грі Hunt Showdown?
  • На жаль, їх число не можна подивитися.

 

  • Чи є в Hunt Showdown одиночна кампанія?
  • Ні, це мультиплеєрна гра.

 

  • Де купити Hunt Showdown?
  • В офіційному магазині Steam