#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Grand Theft Auto San Andreas

Купити комп'ютер для Grand Theft Auto San Andreas

Grand Theft Auto San Andreas - комп'ютерна гра в жанрі action-adventure, розроблена британською студією Rockstar North в 2004 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 2, Xbox.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Grand Theft Auto San Andreas
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Grand Theft Auto San Andreas
  5. Огляд гри Grand Theft Auto San Andreas
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Grand Theft Auto San Andreas від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Колишній член злочинного угруповання Карл Джонсон повертається додому після п'яти років відсутності. Він бачить занепад своєї банди і по ряду причин вплутується в справжню кланову війну.

Статус гри: легендарно. Продажі гри склали 27,5 мільйонів копій по всьому світу.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Grand Theft Auto San Andreas

 

Сьогодні системні вимоги Grand Theft Auto San Andreas можуть здатися незрозумілими широкому колу сучасних геймерів. Не дивно, адже багато хто з читачів цієї статті в 2004-му році тільки вчився ходити. Говорячи лаконічно, - Grand Theft Auto San Andreas сьогодні може бути запущена абсолютно будь-яким комп'ютером, не кажучи вже про мобільні пристрої.

 

Мінімальні системні вимоги Grand Theft Auto San Andreas

  • Процесор: Pentium III
  • Оперативна пам'ять: 256 мегабайт
  • Відеокарта: з 64 мегабайтами відеопам'яті
  • Операційна система: Windows XP

 

Рекомендовані системні вимоги Grand Theft Auto San Andreas

  • Процесор: Pentium 4
  • Оперативна пам'ять: 384 мегабайта
  • Відеокарта: 128 мегабайт пам'яті
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Grand Theft Auto San Andreas

 

Який процесор потрібен для Grand Theft Auto San Andreas

Підбирати комп'ютер під GTA San Andreas не має сенсу, так як гра може бути запущена абсолютно з будь-якого комп'ютера. Ми ж порекомендуємо вам сучасну ігрову збірку з 6-ядерним процесором на борту: Intel Core i5-10400F / Intel Core i5-10600K.

 

Яка відеокарта потрібна для Grand Theft Auto San Andreas

Для сучасних ААА-проектів вам потрібна ігрова відеокарта з мінімум 4 гігабайтами відеопам'яті. У списку рекомендованих моделей GPU розміщені по зростанню потужності: Nvidia GeForce GTX 1650 / Nvidia GeForce RTX 2060 / Nvidia GeForce RTX 3060 Ti.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Grand Theft Auto San Andreas

Для сучасних ігор ви можете встановити від 8 до 16 гігабайт ОЗУ стандарту DDR4. Кращий тандем накопичувачів: SSD + HDD.

 

 

Огляд гри Grand Theft Auto San Andreas

 

Атмосфера

Grand Theft Auto San Andreas - гра, на якій виросли покоління. Цей легендарний шедевр неможливо забути. Саме він став однією з перших (якщо не першою) ігор, яка перетворювала людей в геймерів незалежно від їх гендерних відмінностей. GTA завжди була веселою грою і пропонувала широкі можливості в ігровому просторі. Вихід San Andreas поставив воістину революційну мітку в розвитку комп'ютерних ігор.

З подивом спостерігаєш, як компанії Rockstar вдається настільки детально і атмосферно створювати світи в своїх іграх. Саме неймовірна любов до деталей розробників і стала точкою відліку в графі наповнення ігор ігровим контентом. Якщо перші частини GTA викликали захват, San Andreas примножував його в десятки, а то й сотні разів. Ми отримали величезну пісочницю з величезним списком сюжетних і додаткових завдань, не про кажучи про безліч занять і ситуацій, які генеруються випадково. Події гри цього разу відбуваються в цілому штаті, де знаходяться три міста: Лос-Сантос, Сан-Фієрро, Лас-Вентурас. Кожне місто списане з міста реального: Лос-Анджелес, Сан-Франциско, Лас-Вегас. Структура і архітектура міст частково відтворюють їх реальні прототипи. Окрім цього, у кожного міста є околиці з різною флорою і фауною.

Головним персонажем виступає Карл Джонсон, він же Сі-Джей, чорношкірий бандит, який повертається додому після п'яти років відсутності. Карл вирішив закинути кримінальне минуле після смерті свого меншого брата і відправився в Ліберті-Сіті, місто з третьої частини серії. Солоденький, старший брат Карла, сповіщає його про смерть матері, після чого Сі-Джей повертається додому і починає займатися звичними справами. Повернутися в кримінал його спонукає ряд причин: Грув-стріт знаходиться в занепаді, хоуміс активно підсаджуються на крек, а інші угруповання захопили величезні території, притискаючи ніггерів з Грув-стріт. Як і у всіх іграх від Rockstar, тут ми бачимо об'ємний, інтригуючий сюжет з добре прописаними персонажами і безліччю цікавих діалогів. Гравця вкидають в чорні реалії 90-х, повністю розв'язуючи руки. Помста, а також бажання знайти себе в цьому світі рухає Карлом Джонсоном, як людиною свого місця і часу.

 

Геймплей

Grand Theft Auto San Andreas - це величезна пісочниця, яка рясніє різнотипними завданнями і великими можливостями. Після відкриття всіх островів, на гравця просто навалюється величезний список справ, які можна провернути, попутно піддавши себе іспитам. У грі настільки багато механік, що голова йде обертом, а вірніше - йшла, так як сьогодні кожна друга гра у відкритому світі дозволить вам займатися тим самим. Але Rockstar завжди підкидають божевільні і неймовірні ідеї, про які ніхто навіть і не думав. Згадайте лише танці в нічному клубі, танці на тачках з гідравлікою, можливість завести собі дівчину, зробити ставку на тоталізаторі або програти всі гроші в казино. Чи пам'ятаєте ви гру до 2004 року, яка б дозволяла вам робити щось подібне? Відповідь на це питання знає кожен.

Очі ставали як два озера, коли дізнавався, що персонажа можна переодягати! Так що там переодягати, можна змінювати зачіску, форму бороди, качатися і товстіти, а також набивати татуювання! Більш того, Сі-Джей є першим протагоністом в серії, який вміє плавати. У грі представлені всі види техніки, від наземної до підводної, до того ж сама гра змушує тебе випробувати кожну. Але це ще не все, адже всі ми знаємо про фанатизм розробників з Rockstar - пам'ятаєте цю чортову місію з іграшковим гвинтокрилом?

Сюжетна частина Grand Theft Auto San Andreas є найдовшою з усіх частин серії. І говоримо ми тільки про основні сюжетні місії, опускаючи місії додаткові. Пробували зафарбувати всі написи або зібрати всі перлини з дна океану? Більш того, сюжет гри сильно контрастує і розбавляється деталями. San Andreas - це не тільки гра про укурених ніггерів, а й про інші слої суспільства: поїхавший хіпі, задрот-технік, сліпий кримінальний авторитет, продажний коп, добрий бандит-мексиканець і інші, інші, інші. Тут зібралося так багато різних особистостей, що голова йде обертом, не кажучи вже про те, як вони знаходять (або не знаходять) спільну мову один з одним.

Саме San Andreas отримав поліпшену бойову систему, яка поступово еволюціонувала в наступних частинах серії. Прицільна стрільба, їзда на транспортних засобах удвох, шалені перегони, можливість викрадення вкрай ексклюзивних транспортних засобів та комбінування зброї. Деякі зв'язки вважалися класичними, особливо якщо використовуєш чіти - всі ми цим грішили. Але гру хотілося перевіряти на міцність, до того ж навіть чіт на вічне життя не захищав від можливості померти. Стрільба в Grand Theft Auto San Andreas працювала дуже просто і примітивно. Її простота провокувала створювати вкрай напружені моменти з п'яти зірочками і вояками на танках на хвості. Вийти переможцем з такої сутички вдавалося далеко не завжди, хоч копи і не відрізнялися високим рівнем інтелекту.

Величезна кількість транспортних засобів не могла не радувати, до того ж більшість з них можна було ремонтувати і кастомізувати. Купівля нерухомості і зовсім підривала мозок - кожен з нас вже давно встиг побувати в шкірі справжнього бізнесмена. Не можна забути і про екзотичні види транспорту, деякі з яких потрібно було відкрити. Гра завжди дозволяла піти в обхід, головне лише проявити кмітливість.

Не можна не поговорити і про чудову озвучку всіх персонажів, більшістю з яких займалися реальні репери з США. У грі шедеврально продемонстрований побут, манера спілкування, сленг і правила, які використовують люди. Крім реп-тусовок і різних ніггерських розборок, гравець завжди міг насолодитися рок-, метал-, кантрі, техно-музикою, використовуючи великий ряд радіостанцій. Що вже говорити про міні-ігри, які могли захопити вашу увагу на довгий час, а також про чудову стилістику цієї гри ...

Але й грішки в San Andreas відчувалися навіть в 2004-му. Перший з них - завдання ідіотичного характеру. Згадайте лише місію в пілотній школі водіння, скільки спроб вам знадобилося, щоб зробити цю чортову бочку?! А як щодо вищезгаданої місії з іграшковим вертолітом? Або стрибок на літак з іншого літака? Надто рутинними були місії з захопленням території, де потрібно було займатися перманентним відстрілом баласів. На той час ніхто з нас не звертав увагу, скільки часу ми проводимо за дурними завданнями, але пам'ять не дасть збрехати - це був чудовий час!

 

Графіка

Сьогодні Grand Theft Auto San Andreas існує на мобільних пристроях під управлінням операційних систем Android і iOS. В цьому немає нічого дивного, адже гра вийшла в далекому 2004 році. На той час її графічний рівень просто вражав юні уми. Виникало відчуття, що ти дійсно знаходишся в реальному світі, що тут у тебе є роль (завжди можна було прикинутись таксистом або попрацювати водієм вантажівки) і місце в цьому величезному штаті. За рахунок безлічі механік по персоналізації ти починав ідентифікувати себе з персонажем, вибираючи найбільш топовий прикид. Сьогодні все це рутина, і цим більше нікого не здивуєш. Але в свій час San Andreas створила справжній культ, якому поклонялися всі геймери світу.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Grand Theft Auto San Andreas від ARTLINE

 

Кожна ігрова рецензія від ARTLINE закінчується індивідуальним підбором ПК. Так як системні вимоги Grand Theft Auto San Andreas давно застаріли, ми підібрали кілька ігрових збірок під сучасні ігрові стандарти, розмістивши їх за їєрархією продуктивності.

 

 

Стандартні системні вимоги Grand Theft Auto San Andreas для ПК

ARTLINE Gaming X35v15 - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-9100F (3.6 - 4.2 GHz) і ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB). Збірка виконана в корпусі QUBE, має в своєму розпорядженні 8 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz). Встановлених накопичувачів два: SSD (120 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги Grand Theft Auto San Andreas для ПК

ARTLINE Gaming X33v07 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F, який працює з тактовою частотою від 2.9 до 4.1 ГГц. Обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB) з типом пам'яті GDDR6. Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz). Встановлених накопичувачів два: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Grand Theft Auto San Andreas для ПК

ARTLINE Gaming X73v23 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F (3.0 - 4.7 GHz) і ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB), чий вихід відбувся в 2021-му році. Відеокарта підтримує технології retracing і DLSS 2.0, покращуючи якість графіки в сучасних іграх. Встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 Gaming) і SSD-накопичувач на 480 гігабайт.

 

4К системні вимоги Grand Theft Auto San Andreas для ПК

ARTLINE Overlord DRAGONv08 - ігровий ПК в красивому корпусі QUBE GRIFFIN з палаючим драконом по центру. Укомплектований 8-ядерним процесором з 10-го покоління Intel Core i7-10700F (2.9 - 4.8 GHz), а також ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB). Для зберігання файлів використовується SSD-накопичувач (1 терабайт). Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 3000 Gaming).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Як увімкнути сексуальні сцени в Grand Theft Auto San Andreas?
  • Після гучного скандалу автори вирізали таку можливість.

 

  • Як зменшити місяць в Grand Theft Auto San Andreas?
  • Пострілом з снайперської гвинтівки.

 

  • Чи можна знайти персонажа з третьої частини в Grand Theft Auto San Andreas?
  • Ні, він з'являється тільки в кат-сцені однієї з місій.

 

  • Де знайти засніжений Ліберті-Сіті в Grand Theft Auto San Andreas?
  • Це епізодична місія.

 

  • Де знайти лом Гордона Фример в GTA San Andreas?
  • На військовій базі

 

  • Де купити Grand Theft Auto San Andreas?
  • В офіційному магазині Steam