#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Gorn

Купити комп'ютер для Gorn

Gorn - комп'ютерна VR-гра в жанрі симулятора гладіаторських боїв, розроблена студією Free Lives в 2019 році для Microsoft Windows і Sony PlayStation 4.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Gorn
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Gorn
  5. Огляд гри Gorn
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Gorn від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У Gorn ми стаємо гладіатором, який б’ється на арені.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Gorn

 

Системні вимоги Gorn нижчі за середні. Між мінімальними і рекомендовані невелика різниця, в обох випадках вам знадобиться відеокарта з 4 гігабайтами відеопам'яті і підтримка DirectX 11 / 12. Займає гра всього лише 2 гігабайти вільного простору на жорсткому диску.

 

Мінімальні системні вимоги Gorn

  • Процесор: Intel Core i5-4590
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Gorn

  • Процесор: Intel Core i7-4770
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 980 Ti
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Gorn

 

Який процесор потрібен для Gorn

4-ядерні процесори актуальні й досі, якщо вони з останніх поколінь своїх розробників. Для Gorn ми рекомендуємо вибрати процесор від AMD на архітектурі Zen 3 або від Intel з 10-го покоління Comet Lake. Перший варіант - це відразу два чіпи: AMD Ryzen 3 3100 / AMD Ryzen 3 3300X, другий - Intel Core i3-10100F. Всі ці процесори вийшли в 2020-му році, всі підтримують Turbo Boost і Hyper-Threading.

 

Яка відеокарта потрібна для Gorn

Незважаючи на те, що зазначена GTX 980 Ti має 4 гігабайта відеопам'яті, вона вже давно застаріла. Ми рекомендуємо вибрати ігрову відеокарту на архітектурі Turing з лінійки GTX. Це може бути Nvidia GeForce GTX 1650 з чотирма гігабайтами пам'яті або Nvidia GeForce GTX 1660 з шістьма гігабайтами. Обидві відеокарти зможуть «потягнути» Gorn на максимальних налаштуваннях.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Gorn

Якщо всі попередні компоненти вашої збірки відповідають нашим порадам, ви можете обійтися 8 гігабайтами оперативної пам'яті. Тим не менш, кращим варіантом стане установка 16 гігабайт ОЗУ. Накопичувач для Gorn підійде будь-який, як HDD, так і SSD - різниці ви не відчуєте.

 

 

Огляд гри Gorn

 

Атмосфера

У Стародавньому Римі гладіаторські бої були справжнім святом. Це були грандіозні події, на які збиралася величезна кількість народу. «Хліба і видовищ» - саме цим виразом часто описують ті роки. Гладіаторські битви мали не тільки розважальне підгрунтя, а й політичне, адже завдяки їх проведенню кандидати могли заслужити любов народу і отримати більше голосів на виборах. Незабаром це було заборонено, але самі ігри проводилися кілька століть, поки християнська церква і зовсім не заборонила ці смертельні побоїща рабів.

Якщо ви шанувальник подібних фільмів або просто любите історію Стародавнього Риму, рекомендуємо вам пограти в гру під назвою Gorn. Це веселий симулятор гладіаторських боїв в мультяшному антуражі, в якому ви зможете відчути себе в ролі «справжнього» гладіатора.

 

Геймплей

Gorn - це VR-гра, тому без шолома і контролерів пограти в неї не вдасться. Ви починаєте на арені з публікою, представленою смішними балакучими головами, і противниками, які виходять з різних дверей. Вороги тут представлені однією моделькою - здоровенним лисим мужиком з атлетичною статурою. Зовнішність ворогів завжди буде ідентична, але вони можуть бути одягнені в різні обладунки і використовувати різну зброю.

Геймплей Gorn дуже повільний, незважаючи на те, що симулятор гладіаторських боїв просто зобов'язаний забезпечувати долю action. Вороги рухаються, немов п'яні, намагаються взяти вас числом і, висловлюючись терміном з CS, «закабанити». У більшості випадків проти вас відразу виходитиме кілька ворогів, але не варто переживати, адже вони повільні і неповороткі. Збройний арсенал в Gorn великий: тут є дубини, молотки, щити, сокири, списи, метальна зброя, мечі, ранкова зірка, лук, дворучний меч, нунчаки, катана і величезна кількість інших, не менш цікавих пушок. Так само в грі є спеціальна зброя, як кулаки, за допомогою яких ви можете жбурляти ворогів з неймовірною силою.

Доза веселощів в Gorn висока. Це вкрай забавна і смішна гра, в якій хочеться проводити час. Грати можна як одному, так і з друзями, знищуючи один одного на смертельній арені. Управління тут досить просте, але рекомендуємо грати в порожній кімнаті, так як ваші меблі можуть стати причиною покупки нових контролерів. Вбивати ворогів просто, до того ж ви завжди рухаєтеся швидше, ніж вони. Знести противнику голову можна з одного удару, також є варіант забити всіх голими руками - перевірено, працює. Зброя в грі веде себе так, ніби вона зроблена з гуми. Найкращим прикладом стане спис, що нагадує довгу поліцейську палицю з мультиків. Незважаючи на це, влучає зброя точно в ціль. Її поведінці тут можна поставити лише високі оцінки. Іноді вороги можуть так сильно вдарити сокирою по щиту, що вона відлетить прямо їм в голову. Тішить, що противники можуть втрачати кінцівки. Якщо ви добряче влучите мечем по руці, голові або нозі, вона відлетить і покотиться по закривавленій землі. Броньовані противники тут - не привід для стриптизу. Точним ударом можна нанести смертельне поранення між лат, що радує. Але в більшості своїй гравці вважають за краще молотити все до дідчої мами - сама гра дозволяє це. Щоб додати вишуканості, зустрічаються супротивники з двома скунсами на руках. Вбиваючи «носія», скунси зістрибують з його тіла і починають гонитву за вами. Виглядає це дуже потішно.

Противників в грі можна не тільки бити, а й штовхати. Більш того, їх можна кидати, як у вільній боротьбі, після чого забивати їх нунчаками до смерті. У грі є боси, які трохи сильніші рядових супротивників. Вони одягнені у важку броню і озброєні більш крутими пушками, але, повірте, від вашої люті висококласне обмундирування їх не врятує. У підсумку перед нами відмінна гра для приємного проведення часу. Релакс за вбивством - таке можуть гарантувати тільки комп'ютерні ігри 😊

 

Графіка

Gorn отримала прикольну мультяшну графіку, яка повністю відповідає її «характеру». Це комедійна гра з високою часткою гумору і фарсу. Грати в неї можуть як діти, так і дорослі, адже жорстокість тут повністю умовна. Похвалити Gorn варто за відмінну ragdoll-фізику, яка забезпечує невелику частку реалізму. Поведінка зброї теж не може не тішити. А от музичний супровід б не завадив, а також які-небудь репліки з рота ваших ворогів.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Gorn від ARTLINE

 

Ніхто не хоче грати в ігри, коли FPS «переступає будь-які межі». Кожен гравець заслуговує на злагоджений і розмірений геймінг, кожен гравець заслуговує збірку ARTLINE. Кілька ігрових збірок від нашого інтернет-магазину ми підібрали для Gorn. Кожна з них зможе запустити гру на максимальних графічних налаштуваннях, як і інші, більш «вимогливі» комп'ютерні ігри сучасності.

 

 

Стандартні системні вимоги Gorn для ПК

ARTLINE Gaming X33v01 - відмінний ігровий ПК з бюджетної лінійки від ARTLINE, укомплектований 6-дерним процесором Intel Core i5-9400F з 9-го покоління Coffee Lake. Він працює в тактовому діапазоні 2.9 - 4.1 GHz на 6 потоків, втілюючи технології Turbo Boost і Hyper-Threading. Виконаний в корпусі QUBE, де і розмістилася ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), яку ми рекомендували вище. Комп'ютер володіє 8 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz) і HDD-накопичувачем на 1 терабайт пам'яті. Охолодженням процесора займається кулер Tower.

 

Високі системні вимоги Gorn для ПК

ARTLINE Gaming X39v41 - ігрова збірка від інтернет-магазину ARTLINE в елегантному корпусі QUBE BREEZE з RGB LED-підсвіткою і просунутою системою охолодження зі знімними пиловими фільтрами. Тиха робота ПК забезпечена кулером Performa 5X, який охолоджує 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F з 10-го покоління Comet Lake (2.9 - 4.3 GHz / 12 потоків). Місце відеокарти займає ігрова Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) на архітектурі Turing, яка працює на 20% продуктивніше, ніж її оригінальна версія Nvidia GeForce GTX 1660. Щоб підвищити параметр швидкодії, був встановлений SSD-диск на 480 гігабайт. Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming).

 

Ультра системні вимоги Gorn для ПК

ARTLINE Gaming X53v23 - цей ігровий ПК в корпусі QUBE NEPTUNE поєднав в собі тільки новітні компоненти. У збірці ви побачите 6-ядерний процесор Intel Core i5-11400F (2.6 - 4.4 GHz) з 11-го покоління Rocket Lake, що побачило світ у 2021 році, побачите й ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) на архітектурі Ampere з підтримкою retracing і DLSS 2.0. ПК укомплектований двома накопичувачами: SSD (480 GB) + HDD (2 TB). Об'єм оперативної пам'яті складає 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming).

 

4К системні вимоги Gorn для ПК

ARTLINE Overlord X81v21Win - потужний ігровий ПК з топовою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (12 GB), яка підтримує технологію трасування променів і DLSS 2.0, покращуючи якість графіки в сучасних ААА-проектах. Комп'ютер отримав корпус QUBE WIZARD, присутня встановлена операційна система Windows 10. Місце центрального процесора займає 8-ядерний чіп AMD Ryzen 7 5800X (3.8 - 4.7 GHz) з роботою на 16 потоків. Щоб користувач відчував себе комфортно при роботі з програмами, було встановлено 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming). Об'ємне файлосховище не може не радувати: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Чи можна грати в Gorn з друзями?
  • Так, звичайно.

 

  • Gorn працює тільки на 64-розрядних операційних системах?
  • Так і тільки на Windows 10.

 

  • Де купити Gorn?
  • В офіційному ігровому магазині Steam