Ігровий ПК для Euro Truck Simulator 2

Купити комп'ютер для Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2 – комп'ютерна гра в жанрі симулятора водія–далекобійника, випущена чеською компанією SCS Software в 2012 році для таких платформ як Microsoft Windows, macOS, Linux.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Euro Truck Simulator 2
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Euro Truck Simulator 2
  5. Огляд гри Euro Truck Simulator 2
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для від ARTLINE Euro Truck Simulator 2
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Euro Truck Simulator 2 пропонує нам подорож по країнах Європи. Примірявши на себе професію далекобійника, ми перевозимо вантажі з одного пункту до іншого, намагаючись дотримуватися всіх правил дорожнього водіння.

Euro Truck Simulator 2 отримав хороші оцінки від користувачів. Гру назвали медитативною, а також підкреслили її ключові особливості в форматі класичної їзди.

 

 

Системні вимоги Euro Truck Simulator 2 для ПК

 

Кожен геймер знає, що симулятори водіння ніколи не виставляють серйозних системних вимог. Ахіллесова п'ята в слабкому графічному рівні, а також в невеликому фінансуванні на розробки. Euro Truck Simulator 2 намагається розірвати стереотипи, демонструючи оптимальний графічний рівень. Системні параметри гри виглядають наступним чином:

 

Мінімальні системні вимоги Euro Truck Simulator 2

  • Процесор: Core 2 Duo
  • Оперативна пам'ять: 2 гігабайти
  • Відеокарта: інтегрована
  • Операційна система: Windows 7

 

Рекомендовані системні вимоги Euro Truck Simulator 2

  • Процесор: Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 760
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Euro Truck Simulator 2

 

Який процесор потрібен для Euro Truck Simulator 2

Смішні системні вимоги цієї гри змушують нас не брати їх до уваги. Саме тому ми порадимо вам ПК ігровий, чиї здібності нагородять вас можливістю поринути в світ комп'ютерних ігор на максимальних графічних налаштуваннях. Вибираючи процесор, стартуйте від 4–ядерних аналогів, випущених з 2018 року. Такі процесори підтримують всі технології сучасності, а також здатні працювати з 4К–дозволом.

 

Яка відеокарта потрібна для Euro Truck Simulator 2

Вибираючи відеокарту, зробіть акцент на ігрових моделях. Продуктивні і швидкі вони з легкістю справляються з поставленими завданнями. У наш рекомендаційний ряд входять: Nvidia GeForce GTX 980, Nvidia GeForce GTX 1050, Nvidia GeForce GTX 1660 AMD Ryzen 5 3400GE, amd Ryzen 5 2400G, AMD Ryzen 5 3600X, AMD Radeon RX 580.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач вибрати для Euro Truck Simulator 2

Збираючи сучасний ігровий ПК, вам знадобитися від 8 гігабайт оперативної пам'яті. Будьте уважні, адже ОЗУ ділиться на стандарти. Сучасний стандарт називається DDR4, тому вибираємо тільки його, попередньо перевіривши, чи підтримують такий тип пам'яті інші компоненти вашого ПК. Звертаємо увагу на швидкість роботи пам'яті, вимірюється в МГц. Що стосується накопичувача, тут справа суб'єктивна, адже залежить вона від ваших фінансових можливостей. Якщо ви можете собі дозволити SSD–диск (твердотільний накопичувач) – купуйте його, якщо ні, HDD–диск (магнітний накопичувач) теж не підкачає.

 

 

Огляд гри Euro Truck Simulator 2

 

Атмосфера

Якщо вам коли–небудь доводилося їхати з далекобійником, ви, швидше за все, вже знайомі з професійними темами їхніх розмов. Найчастіше доводиться слухати про низькопрофільну резину, погані дороги і неймовірні подорожі на митниці, але тільки не в Euro Truck Simulator 2. Адже тут ви сам собі пан, і вашим попутником стає тільки дорога.

Euro Truck Simulator 2 – успішне продовження першої частини, яка так і не змогла домогтися широкого успіху: слабкий графічний рівень, мінімальна кількість цікавих завдань і можливостей – нова частина серії є повною протилежністю першої. Тепер ви зможете їздити по всій Європі, розвозячи вантажі різного характеру: від дорожньої бруківки до радіоактивних хімікатів.

Працює гра так само, як і її жанрові родичі. Ви отримуєте автомобіль і відправляєтесь в дорогу, попутно насолоджуючись класичним управлінням, в яке не потрібно входити і якого не потрібно навчатися. Грати в Euro Truck Simulator 2 може кожен, і вікові категорії тут повністю стерті. Частенько в ігри такого плану люблять грати люди старшого віку, але й дівчата не втрачають можливості проїхатися Європою. Правда, в сторіс нічого не закинеш, але це на потім.

Однією з головних визначних пам'яток симулятора далекобійника завжди були пейзажі. Красиві види з реальними архітектурними надбаннями змушують вас зрозуміти просту істину – час було витрачено не дарма. Звичайно, їх не порівняти з реальними прототипами, але свою частку естетичної насолоди потрібно захопити обов'язково. Адже в Euro Truck Simulator 2 кінцевий пункт – тільки умовність, адже головне – це шлях, який ти пройшов. У цій грі є власна філософія, розуміння якої відкриє перед тобою медитативні ворота. Після довгого робочого дня сідаєш за кермо віртуальної вантажівки і прямуєш – прекрасне проведення часу, щоб заспокоїти цілий ряд клопотів і турбот. Карти в Euro Truck Simulator 2 досить великі, тому перевезення вантажів займають пристойну кількість часу. Інтерес підігріває графіка, чиїми силами навколишній світ оживає, залишаючи «пластмасу і пластилін» інді–компаніям. Реалізм в грі знаходиться на першому місці. Завдяки йому карта Європи повністю відповідає реаліям. У Німеччині ви зможете насолодитися шестисмуговими автобанами без обмеження швидкості, в Швейцарії познайомитеся з щільністю трафіку, а в Великобританії будете звикати до лівостороннього руху.

Як і в American Truck Simulator 2, в грі присутня можливість створювати власну компанію по вантажоперевезеннях. Для цього вам знадобляться гроші, які заробляєш за рахунок доставок. Кожне завдання оцінюється інакше, тому шляхом арифметичних комбінацій ви швиденько зможете нажити собі капітал. Зростає компанія, отже, зростає і площа ваших гаражів. Ваші водії накопичують досвід, завдяки чому їм довіряють все більш тендітні і важливі вантажі.

Автомобілів тут багато, і кожен з них можна тюнінгувати і кастомізувати. Тюнинг тут можна порівняти з серією Need For Speed – величезна кількість деталей і можливостей їх установки спантеличує, завдяки чому ви будете багато часу проводити в гаражі. Також є можливість розфарбовувати фури, доставляти на них аксесуари і навіть міняти кут дзеркал. Сівши в кабіну, ви стартуєте в довгий шлях під пісні з радіостанцій вашого радіо.

 

Геймплей

Euro Truck Simulator 2 в своєму розпорядженні володіє двома видами геймплею: спрощений і професійний. Стосується він методу водіння вантажівки. У спрощеному варіанті вас не турбує практично нічого, тільки за дорогою стеж і правил на порушуй. У варіанті професійному вам доведеться імітувати реальне водіння. Він підійде власникам геймпадів, рулів і педалей, так як великого сенсу на клавіатурі з мишкою в ньому немає.

Кабіни вантажівок виконані з високим рівнем деталізації. Більшість примочок показують реальні дані, а голосовий помічник виступає в ролі GPS–навігатора. Якщо ви прийшли в Euro Truck Simulator 2 щоб порушувати закон – можете сміливо видаляти цю гру. Адже її основа – це грамотне водіння, яке виключає штрафи будь–якого порядку. Обгін в забороненому місці? Розпишіться, будь–ласка. Їзда по зустрічній смузі? У вас виникли проблеми, сер. Поліцію тут підкуповувати не можна, що, з одного боку, не надто реалістично. Але в Європі інші порядки, і ми повинні їх дотримуватися (хоча б в грі).

Штучний інтелект тут поводиться відмінно. Зустрічні автомобілі блимають вам про ДТП, ті, хто ззаду, обганяють, деякі дають дорогу, кліпаючи фарами. Імітація реального транспортного руху виконана на відмінно, що не може не втішати. Не варто забувати і про вантаж, адже недбала їзда може його пошкодити. Доставивши його в потрібне місце, з вас можуть списати пристойну суму, якщо вантаж буде пошкоджено.

Якщо ви хочете покататися на великій кількості вантажівок безкоштовно, скористайтеся послугами кадрового агентства, яке знайде вам роботу. Кожна вантажівка відрізняється технічними параметрами, і тоді як крутити баранку одного – просто чудове відчуття, рулити іншим – справжні тортури.

 

Графіка

Симулятори водіння ніколи не блищали хорошою графікою. У більшості випадків пластмасові дерева імітували життя, а низький рівень трафіку у великих містах тільки розчаровував. Euro Truck Simulator 2 відходить від старих звичок, демонструючи непоганий графічний рівень, як для гри в даному жанрі. Деталізація автомобілів тут знаходиться на хорошому рівні, штучний інтелект працює як треба, а нудьгувати в дорозі ніколи не доводиться, адже гра сповнена сюрпризів. Втішають і історичні пам'ятки, які тепер можна з легкістю розрізнити. Сідаючи за Euro Truck Simulator 2, виникає відчуття, що ви сідаєте за реальну багатотонну вантажівку, і цілі ваші більш ніж важливі.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Euro Truck Simulator 2 від ARTLINE

 

Компанія ARTLINE допоможе вам підібрати сучасний ігровий ПК, чиї здібності не обмежаться на Euro Truck Simulator 2. Нижче ви зможете ознайомитися з чотирма моделями, що розмістилися в порядку продуктивності. Перейти до знайомства з ними можна прямо зараз. 

 

 

Стандартні системні вимоги для Euro Truck Simulator 2

ARTLINE Gaming X63v15 – ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 GHz) та 12 потоками для обробки. Укомплектований ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) із підтримкою технології Reflex для підвищення FPS в іграх. Щоб комфортно працювати з програмами, забезпечений 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4/2666 Gaming). Великий обсяг фізичної пам'яті комп'ютер отримав завдяки двом жорстким дискам: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги для Euro Truck Simulator 2

ARTLINE Gaming X51v11 – ігровий ПК із 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 – 4.1 GHz). Представлений у корпусі QUBE STRIKE, дизайн якого ідеально підійде під будь-який інтер'єр. Забезпечений 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4/2666 MHz) та двома накопичувачами: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги для Euro Truck Simulator 2

ARTLINE Gaming X53Whitev36 – ігровий комп'ютер із 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz) у білому корпусі QUBE SNOW. Усередині знаходиться ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB) - бюджетний варіант з підтримкою трасування променів та DLSS+Reflex. Має 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming) і 1-терабайтний SSD.

 

4К системні вимоги для Euro Truck Simulator 2

 

ARTLINE Overlord X59v16 – ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) та топовою ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB). Створено збирання в корпусі QUBE BREEZE. Забезпечена 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4/2666 Gaming) та 1-терабайтним SSD.

 

 

Питання та відповіді

 

  • В Euro Truck Simulator 2 є симуляція втоми
  • Так, водій може їхати лише 11 годин ігрового часу.

 

  • В Euro Truck Simulator 2 потрібно заправлятися
  • Звичайно, все як у житті.

 

  • Де купити Euro Truck Simulator 2
  • В офіційному магазині Steam