#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Dungeons and Dragons Dark Alliance

Купити комп'ютер для Dungeons and Dragons Dark Alliance

Dungeons and Dragons Dark Alliance - комп'ютерна гра в жанрі action-adventure, розроблена студією Tuque Games в 2021 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4/5, Xbox One, Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Dungeons and Dragons Dark Alliance
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Dungeons and Dragons Dark Alliance
  5. Огляд гри Dungeons and Dragons Dark Alliance
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Dungeons and Dragons Dark Alliance від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Сюжет гри розповідає про чарівника Акар Кессель, який за допомогою магічного Осколка закликав полчища злісних істот і відправив їх на жителів Десяти Міст, які об'єдналися проти армії зла.

Гра отримала змішані оцінки від критиків і гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Dungeons and Dragons Dark Alliance

 

Системні вимоги Dungeons and Dragons Dark Alliance - нижчі за середні. Гра може бути запущена на максимальних налаштуваннях бюджетною ігровою відеокартою з 4 гігабайтами відеопам'яті. Єдина вимога - 50 гігабайт вільного простору на жорсткому диску.

 

Мінімальні системні вимоги Dungeons and Dragons Dark Alliance

  • Процесор: AMD FX-8320 / Intel Core i5-6600K
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon R7 360
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Dungeons and Dragons Dark Alliance

  • Процесор: AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i5-9600K
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti / AMD RX Vega 56
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Dungeons and Dragons Dark Alliance

 

Який процесор потрібен для Dungeons and Dragons Dark Alliance

Системні вимоги цієї гри надто перебільшені. Насправді вона непогано оптимізована, за рахунок чого можна використовувати 4-ядерний процесор. Рекомендуємо зупинити свій погляд на таких моделях як AMD Ryzen 3 3100 і Intel Core i3-10100F.

 

Яка відеокарта потрібна для Dungeons and Dragons Dark Alliance

Для Dungeons and Dragons Dark Alliance радимо використовувати Nvidia GeForce GTX 1650. Вона здатна повністю розкрити графічні властивості цієї гри.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Dungeons and Dragons Dark Alliance

У плані ОЗУ Dungeons and Dragons Dark Alliance теж невимоглива - можна обійтися 8 гігабайтами стандарту DDR4. А ось накопичувач рекомендуємо встановити SSD, так як бувають мікрофрізи при переходах.

 

 

Огляд гри Dungeons and Dragons Dark Alliance

 

Атмосфера

У наш час важко знайти молоду людину, яка не любить жанр фентезі. Він користується великою популярністю, постійно екранізується, а також поповнюється новими книгами про чудові світи, які знаходяться під загрозою. Наш сьогоднішній гість - Dungeons and Dragons Dark Alliance, гра, що створена за мотивами романів американського письменника Роберта Сальваторе. У ній команда з чотирьох героїв протистоїть полчищам злісних істот, які були викликані злим магом Акар Кессель. Протагоністам вдалося наздогнати мага і поховати його під глибоким льодом, але Осколок кликав до себе інших сміливців, які бажають влади. Незабаром він знайшов свого нового повелителя, і команда героїв знову стає на захист Десяти Міст.

Інтригуюча зав'язка Dungeons and Dragons Dark Alliance викликає інтерес, особливо у любителів жанру фентезі. Стародавня магія, орки і ельфи, героїчні ватажки і величезний світ зі своїм лором і історією. Здавалося, що ще потрібно для гарного проведення часу? Але не все золото, що блищить...

 

Геймплей

З самого початку гри нас навантажують величезною кількістю дивних імен (звичка для жанру), які з блискавичною швидкістю змінюють один одного. Здається, автори гри розраховували на те, що в гру гратимуть фанати серії, які вже давно знайомі з лором світу. Але щось мені підказує, що все вищезгадане тут виконано лише для пафосу. Зав'язка Dungeons and Dragons Dark Alliance зібрала в собі всі відомі образи і прийоми жанру фентезі. Величезна вежа з древнім артефактом і полчища темряви проти альянсу добра, лічі, древня і невідома магія Осколка, і, звичайно ж, дракони. Добре хоч альянс не доводиться воз’єднювати разом, інакше старий Толкін перевернувся б у труні. Світ гри використовує типові кліше для жанру, намагаючись здаватися помпезним і навіювати пафос. Єдина проблема - ти не віриш в те, що відбувається, так як за своє життя вже давно встиг надивитись на ідентичні зав'язки з ідентичною проблематикою.

Але все б нічого, якщо б Dungeons and Dragons Dark Alliance забезпечила нас хорошим геймплеєм. Перед нами група з чотирьох персонажів, які вже давно «працюють» один з одним, незважаючи на їх расові різновиди: темний ельф-дуелянт, гном з сокирою, лучниця і берсерк. Встигли подумати про жарти на расовому ґрунті і цікаві діалоги? Забудьте про це, тому що наші герої - цілеспрямовані святі з можливостями з Marvel. Гра пропонує вибрати одного з них, після чого пройти невеликий курс навчання, який зациклюється на виконанні одних і тих самих примітивних прийомів. Бойова механіка в грі вкрай тривіальна, але розбавлена великої кількості барвистих ефектів і анімацій: удар, сильний удар, даш (уворот), блок, парирування. Останнє, за сучасною тенденцією, потрібно ставити перед моментом нанесення удару - ну ви зрозуміли, типу Dark Souls з вивченням тактики супротивників. Ми стартуємо в початковому хабі, де нам відразу ж парить мозок місцевий торговець і забиває думки постійний лут. По проходженню курсу молодого бійця ми вирушаємо на першу локацію з гоблінами і орками.

У грі немає заявленого відкритого світу, він розділений на кілька точок, в які можна буде переміщуватися. Проходиш одну коридорну локацію - повертаєшся в хаб і відкриваєш іншу. Локації в грі виконані добре, вони дуже атмосферні, що радує. Гра намагається затягнути діалогами ворогів, які з іронією розповідають про світ, після чого змушує вбивати все, що рухається. Говорячи коротко - Dungeons and Dragons Dark Alliance це грінд заради грінда. Гру можна назвати лутер-слешером, який буде змушувати вас перепроходити всю локацію знову і знову (ну ви зрозуміли, типу Dark Souls). Ви підходите до місця з ворогами, перед цим створюєте точку сейву на манер багаття (створювати можна в певних місцях), а після намагаєтеся прорватися крізь кілька місць з противниками, щоб засейвитись. Якщо загинули в бою - ласкаво просимо починати все від попередньої точки респауна. Всі вороги знову ресаються, а ви займаєтеся систематичним протискуванням двох клавіш мишки. І так всю гру, поки не дійдеш до фінального боса, щоб навішати йому люлей.

Дана ігрова схема не нова, вона використовувалася величезною кількістю ігор, ось тільки в інших вона захоплювала. Захоплювала, перш за все, за рахунок відмінної бойової системи і складнощів, які були створені вашою подорожжю. У Dungeons and Dragons Dark Alliance вас просто оточують великою кількістю ворогів, від яких потрібно час від часу ухилятися і комбінувати удари. У персонажа є кілька корисних скілів (чітерських скілів) і шмаття, яке впливає на характеристики. Пошук шмаття і вбивство тупих гоблінів - ось, чим ми будемо займатися протягом всієї гри. Ах так, ще слухати нецікаві казки з шизофренічними іменами і ідіотичним назвами.

Ігри типу Dungeons and Dragons Dark Alliance сьогодні виходять часто. На їх розробку не потрібно багато грошей і часу, досить замкнути гравця в коридорних локаціях і змусити дрючити мобів, щоб відшукати якомога кращі шмотки. Якщо хочете вбити час - дана гра прекрасно для цього підійде!

 

Графіка

Слабкий графічний рівень Dungeons and Dragons Dark Alliance дивує. За вікном 2021 рік, а хлопці досі виїжджають на мультяшній графіці, щоб не витрачатися на створення справжньої. Але, швидше за все, це мотивовано віковим рейтингом гравців - Dungeons and Dragons Dark Alliance прекрасно підійде для гравців до 16 років.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Dungeons and Dragons Dark Alliance від ARTLINE

 

Гарячі ігрові новинки завжди отримують ігрові рецензії на сайті інтернет-магазину ARTLINE! Ми не тільки одні з перших створюємо огляди, а й підбираємо ігрові комп'ютери, які здатні розкрити потенціал цих ігор. Для Dungeons and Dragons Dark Alliance наші фахівці підібрали чотири ігрові збірки від ARTLINE:

 

 

Стандартні системні вимоги Dungeons and Dragons Dark Alliance для ПК

ARTLINE Gaming X45v14 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz) з роботою на 6 потоків. Модель укомплектована ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), а також 8 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz). Для зберігання файлової інформації комп'ютер обладнаний HDD-накопичувачем на 1 терабайт пам'яті.

 

Високі системні вимоги Dungeons and Dragons Dark Alliance для ПК

ARTLINE Gaming X39v45 - ігровий ПК в елегантному корпусі QUBE BREEZE з LED-підсвіткою і 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F. Чіп працює в діапазоні тактових частот 2.9 - 4.3 ГГц на 12 потоків, відноситься до 10-го покоління Comet Lake від компанії Intel. Щоб справлятись з сучасними іграми, комп'ютер використовує ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER з шести гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR6. Також в збірці ви можете побачити 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz) і 1-терабайтний SSD-накопичувач.

 

Ультра системні вимоги Dungeons and Dragons Dark Alliance для ПК

ARTLINE Gaming X61v12 - ігровий ПК з потужним 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz), що працює на 12 потоків. Комп'ютер обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з підтримкою технології трасування променів. Тип використовуваної пам'яті - GDDR6. Щоб зберігати велику кількість інформації було встановлено два накопичувачі: SSD на 480 гігабайт і HDD на 1 терабайт. Кількість ОЗУ дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 2666 Gaming).

 

4К системні вимоги Dungeons and Dragons Dark Alliance для ПК

ARTLINE Gaming X65v29 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz) і ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB). Збірка призначена для 4К-геймінгу, також чудово підійде для роботи з відеоредакторами й рядом інших "тяжких" програм. Модель володіє 32 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 3200 GHz) і двома накопичувачами: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Чи є кооперативний режим в Dungeons and Dragons Dark Alliance?
  • Так, звичайно.

 

  • Чи є характеристики у персонажів в Dungeons and Dragons Dark Alliance?
  • Ні, тільки по шмоту.

 

  • Де купити Dungeons and Dragons Dark Alliance?
  • В офіційному магазині Steam