#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для DIRT 5

Купити комп'ютер для DIRT 5

DIRT 5 - комп'ютерна гра в жанрі автосимулятора і аркадної гонки, розроблена компанією Codemasters в 2020 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для DIRT 5
  4. Як підібрати оптимальний ПК для DIRT 5
  5. Огляд гри DIRT 5
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для DIRT 5 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

DIRT 5 - продовження серії DIRT від британської студії Codemasters. Це захоплююча і драйвова гонка з великим вибором автомобілів і трас. Незважаючи на жанр аркадної гонки, гра також має сюжетний режим кар'єри.

DIRT 5 отримала змішані відгуки від критиків і гравців. Гра погано стартувала в британському чарті продажів, опинившись на 38 сходинці. Є припущення, що низькі продажі пов'язані з виходом нового покоління консолей.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для DIRT 5

 

Системні вимоги DIRT 5 можна назвати середніми. Якщо вимоги до процесора і кількості оперативної пам'яті оптимальні, вимоги до відеокарти більш високі. Навіть для низьких графічних налаштувань вам знадобиться ігрова відеокарта з 4 гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR5. Функціонує гра тільки на 64-розрядній операційній системі Windows 10. Також потрібна підтримка DirectX 12.

 

Мінімальні системні вимоги DIRT 5

  • Процесор: Intel Core i3-2130 / AMD FX-4300
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 480
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги DIRT 5

  • Процесор: Intel Core i5-9600K / AMD Ryzen 5 2600X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070 Ti / AMD Radeon RX Vega 64
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для DIRT 5

 

Який процесор потрібен для DIRT 5

Для DIRT 5 вам знадобиться 4-ядерний процесор, що працює на 4 потоки з підвищенням тактової частоти. Кращим вибором буде 6-ядерний процесор, що працює на 12 потоків. З моделями CPU останніх поколінь від Intel або AMD ви зможете домогтися максимальної продуктивності: AMD Ryzen 3 3300X / Intel Core i5-10600K / AMD Ryzen 5 3600XT.

 

Яка відеокарта потрібна для DIRT 5

Для DIRT 5 вам знадобиться ігрова відеокарта з 4 або 6 гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR5 / GDDR6. Графічні можливості гри не будуть розкриті застарілими GPU, тому ми рекомендуємо сфокусуватися на наступних моделях відеокарт: Nvidia GeForce GTX 1650 / Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER / AMD Radeon RX 5500 XT / AMD Radeon 5600 XT / Nvidia GeForce GTX 1660 Ti.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для DIRT 5

Для DIRT 5 ви можете вибрати від 8 до 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4, що працює з частотою від 2400 МГц. Вибір накопичувача справа суб'єктивна, але найкращим варіантом стане SSD-диск.

 

 

Огляд гри DIRT 5

 

Атмосфера

З виходом перших поколінь Sony PlayStation кілька жанрів зуміли осісти на домінуючих позиціях. Довгі роки вони були фундаментом розвитку ігрової індустрії, кожна дитина мріяла пограти в їх кращі творіння, назви яких вже встигли пробігти в ваших думках. Серед цих жанрів яскраво виділявся жанр аркадної гонки. Rally було на кожній приставці й комп'ютері, збираючи біля себе безліч хлопчаків, які грали по черзі. Згодом жанр був витіснений більш прогресивними іграми. Аркадна гонка досі залишилася типовими покатушками, інтерес до яких сьогодні практично не підігрівається. Або ми чогось не знаємо? Сьогодні поговоримо про DIRT 5 - чи зможе гра внести прогрес в довгу стагнацію?

Серія DIRT 5 знайома далеко не всім. Це барвиста автомобільна гонка в стилі rally, в якій бере участь велика кількість гонщиків. На відміну від безлічі інших автомобільних гонок, серія DIRT ніколи не перетягувала на себе ковдру серйозності. З високим ступенем сталості вона покликана приносити позитивні емоції, виключаючи напругу і невдоволення. Для того, щоб керувати автівкою в DIRT 5, вам не знадобляться особливі вміння. У грі все максимально просто, і це прекрасний метод залучення уваги як геймерів зі стажем, так і тих, хто в ігри особливо не грає. Технічні характеристики автомобіля тут практично не несуть ніякого смислового навантаження, завдяки чому ви будете проводити більше часу в дорозі, ніж в гаражі. Підбір автомобілів в цій грі зуміє задовольнити потреби навіть самого впертого критика: Cross Raid, Formula Off Road, Sprint, Super Lites, і це тільки початок! Гра налічує 13 класів автомобілів, серед яких знаходяться як надлегкі машини, так і вантажівки. Вік автомобілів тут не має ніякого значення - тачки з 60-х їздять так само круто, як і новинки 2020 року.

Як годиться аркадній автомобільній гонці, DIRT 5 подарує вам справжнє турне по ігровому світу. Ви встигнете побувати в США, в Норвегії, Бразилії, в Китаї, Італії, Греції, і це лише початок списку. У грі є 70 трас, кожна гонка в DIRT 5 має свій треклист.

 

 

Геймплей

З точки зору геймплея DIRT 5 не приносить нічого нового. Це типовий гоночний симулятор з великою кількістю різних режимів. Але відмінності з іншими симуляторами є, як, наприклад, заохочення за зіткнення з противниками. Головне завдання цієї гри - подарувати гравцеві веселощі, виключивши напружену змагальну атмосферу. Хоч DIRT 5 не є каскадерним симулятором, тут присутня велика кількість різнотипних трамплінів, які дозволяють провести часу в повітрі майже стільки ж, скільки й на землі. В одному з режимів вашим завданням буде набір очок, виконуючи різні трюки на спеціалізованій арені. Більш того, в грі присутній редактор карт, завдяки чому ви можете створити власну трасу або арену.

Штучний інтелект в DIRT 5 працює добре. Боти не надто розумні, але й не відрізняються дурістю. Виставивши найвищий рівень складності, ви будете вражені їх мотивацією - тут знадобляться руки і максимальна концентрація. При цьому змінити налаштування складності можна навіть під час гонки - адже ви тут бос, чи не так?

Фізика поведінки автомобілів виконана на 5 з плюсом. Гра виглядає дуже реалістично, незважаючи на не надто високий рівень динаміки. Одним з основних надбань DIRT 5 є відповідність поведінки автомобілів під час різних погодних умов. Вище ми згадували, що дана гонка - ваш особистий туристичний гід. Так пересування по асфальтованій дорозі більш сприятливе, ніж їзда по бездоріжжю. Траси тут дуже різноманітні: піски, сніжна буря, бруд, польові дороги - вибирай-не хочу! При цьому змінювати характеристики автомобілів не можна, можна лише змінювати їх зовнішність, не більше. Хліба і видовищ для всіх!

Гра володіє мультиплеєром, завдяки чому ви завжди зможете позмагатися з людьми з різних куточків нашої планети. Присутній і корпоративний режим, доповнений безліччю цікавих ігрових режимів. Серед них варто виділити наступні:

Режим «Вампір» - одна машина полює за іншими. Коли вампір торкається до іншої тачки, з'являється ще один мисливець. Ваше завдання - протриматися якомога довше.

Режим «Кінг» - гравець, який отримав статус корони, повинен втікати від переслідувачів без контакту. Чим довше протримаєшся, тим більше очок набереш.

Режим «Транспортер» - тут ваше завдання схопити вантаж і доставити його в певну точку. Чим довше тримаєте вантаж, тим більше очок отримаєте.

 

 

Графіка

DIRT 5 володіє красивою і насиченою фарбами картинкою. У грі присутня велика кількість красивих ефектів, а також яскраво виражені погодні явища, які надають прямого впливу на керування автомобілем. Машини добре деталізовані, присутня можливість їх зовнішньої кастомізації. Локації в грі виглядають більш ніж просто симпатично.

Але не обійшлося і без багів - пропадають текстурки, відсутність нормальної підтримки рулів, невисокий рівень оптимізації. Через це виправні патчі до гри виходять досить часто.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для DIRT 5 від ARTLINE

 

Інтернет-магазин ARTLINE - місце, де ви можете купити потужний ігровий комп'ютер. Наш асортимент складається з безлічі відмінних моделей, як для розваг, так і для офісних завдань. Щоб спростити ваш пошук, ми підібрали для DIRT 5 кілька ПК, ознайомитися з якими ви зможете нижче:

 

 

Стандартні системні вимоги DIRT 5 для ПК

ARTLINE Gaming X31v10 - персональний комп'ютер з бюджетної ігрової лінійки ARTLINE. Обладнаний процесором Intel 10-го покоління - Intel 4-Core i3-10100 (3.6 - 4.3 Ghz), дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB / GDDR5). Кількість встановленого ОЗУ дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 2666), кількість фізичної пам'яті - 480 гігабайт (SSD-диск).

 

Високі системні вимоги DIRT 5 для ПК

ARTLINE Gaming X39v32 - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F, є підтримка багатопоточності і бусту ГГц (від 2.9 до 4.1 ГГц). GPU - дискретна відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 Ti з 6 гігабайтами відеопам'яті. Модель має 16 гігабайт пам'яті оперативної (DDR4 / 2666) і 1 терабайт фізичної пам'яті (HDD-диск). Буде актуальною як для ігор, так і для роботи.

 

Ультра системні вимоги DIRT 5 для ПК

ARTLINE Gaming X57v35 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 Ghz / 10-е покоління Comet Lake). Оснащений потужною відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB), чий вихід відбувся в 2020 році. Модель обладнана SSD-диском об'ємом в 1 терабайт, а також 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming).

 

4К системні вимоги DIRT 5 для ПК

ARTLINE Gaming X68v15 - потужний ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600X (3.7 - 4.6 Ghz), що працює на 12 потоків. Обладнаний дискретною відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB) - відмінна можливість викрутити всі графічні налаштування на максимум. Файлову інформацію ПК зберігає на SSD-диску (1 терабайт). Кількість встановленої ОЗУ - 16 Гб (DDR4 / 3000 Gaming). Корпус QUBE BREEZE.

 

 

Питання та відповіді

 

  • Чи є в DIRT 5 гонки на болідах?
  • Так звісно.

 

  • Музика з DIRT 5
  • У грі ви можете почути композиції таких груп як The Prodigy, Chemical Brothers, The Killers, і інших крутих груп.

 

  • Чи реалістична DIRT 5?
  • У загальних рисах - гра дуже навіть реалістична, але ступінь її реалізму залежить від обраного вами режиму.

 

  • Де купити DIRT 5?
  • В офіційному магазині Steam