#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для DCS World Steam Edition

Купити комп'ютер для DCS World Steam Edition

DCS World Steam Edition - комп'ютерна гра в жанрі авіасимулятора, розроблена студією Eagle Dynamics в 2018 році для Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для DCS World Steam Edition
  4. Як підібрати оптимальний ПК для DCS World Steam Edition
  5. Огляд гри DCS World Steam Edition
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для DCS World Steam Edition від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Головною метою DCS World Steam Edition є відтворення реальних літаків з максимально реалістичною моделлю поведінки.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців.  В Steam вона набрала більше 14 тисяч позитивних рецензій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для DCS World Steam Edition

 

Брати до уваги низькі системні вимоги DCS World Steam Edition не варто, так як гра відрізняється вкрай поганим рівнем оптимізації.  Для нової частини DCS потрібен хороший ігровий комп'ютер з відмінним запасом оперативної пам'яті.  Гра працює тільки на 64-розрядних операційних системах, вимагає підтримки DirectX 11. З деталями її системних вимог ви зможете ознайомитися нижче:

 

Мінімальні системні вимоги DCS World Steam Edition

  • Процесор: Intel Core i5
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 920
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги DCS World Steam Edition

  • Процесор: Intel Core i7
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для DCS World Steam Edition

 

Який процесор потрібен для DCS World Steam Edition

Для DCS World Steam Edition найкраще обзавестися 6-ядерним процесором, що працює на кілька потоків.  В приклад поставимо 6-ядерний чіп Intel Core i5-10400K з роботою на 12 потоків.  Він відноситься до 10-го покоління процесорів Intel під назвою Comet Lake, вийшов в 2020 році.  З ним ви зможете мінімізувати негативний вплив поганої оптимізації даної гри, забезпечивши геймплей високим рівнем FPS.

 

Яка відеокарта потрібна для DCS World Steam Edition

Для DCS World Steam Edition вибирайте ігрову відеокарту від Nvidia.  Гра може бути запущена на бюджетних моделях GPU, але ми радимо купити відеоадаптер з серії RTX.  Прекрасним варіантом стане модель Nvidia GeForce RTX 2060 SUPER з підтримкою фірмових технологій Nvidia по графічній обробці.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для DCS World Steam Edition

DCS World Steam Edition вельми вимоглива до обсягу ОЗУ, тому розглядати планку з об'ємом нижче 16 гігабайт не варто.  Для збірки з відеокартою бюджетного рівня і зовсім рекомендується встановити 32 гігабайти оперативної пам'яті.  На місце накопичувача вибирайте SSD-диск.

 

 

Огляд гри DCS World Steam Edition

 

Атмосфера

Стрімкий розвиток інтернету та комп'ютерної графіки надав істотного впливу життю сучасної людини.  Понад десять років тому мало хто міг собі уявити роботу, не виходячи з дому, тоді як сьогодні це закономірність для великої кількості людей.  Причин вийти з дому у сучасної людини не так вже й багато, адже можна скористатися доставкою і замовити все необхідне онлайн.  Для поповнення багажу знань більше не потрібно відвідувати в бібліотеку, досить лише вийти в інтернет і загуглити потрібну вам інформацію.  Таке навчання завжди бажане, так як воно не примушує нас залишати свою зону комфорту.  Та чи можна навчитися серйозної справи в режимі онлайн?  Відповідь на це питання намагаються знайти розробники комп'ютерних ігор в жанрі симуляторів.  Вони створюють вкрай реалістичні ігри, які повністю відтворюють реальні положення справ.  Якщо ви з дитинства хотіли стати пілотом і відправитися в нескінченні глибини небес, рекомендуємо вам познайомитися з авіасимулятором під назвою DCS World Steam Edition, який і стане предметом нашої розмови сьогодні.

DCS World Steam Edition був розроблений в 2018 році на движку EDGE.  Гра розповідає про військову кампанію в Грузії, яка розвернулася в 2008 році.  Ми - пілот винищувача, який виконує поставлені керівництвом завдання.  Місце дії - території Грузії, Кавказу, Росії, Туреччини, Абхазії і Осетії.

 

Геймплей

DCS World Steam Edition - гра з високим порогом входження.  Вона позиціонується як повноцінний авіасимулятор, який вимагає до себе великої уваги.  Початкова стадія гри відкриває перед вами два літаки: російський штурмовик Су-25Т і американський винищувач P-51D Mustang.  Також в грі є навчально-тренувальний літак TF-51D, знайомство з яким не змусить вас чекати.  Перед початком сюжетної кампанії, ми настійно рекомендуємо пройти навчання.  Для більш чіткого розуміння ситуації - в грі є цілий підручник пілота в форматі журналу, де можна знайти інформацію, як про літальні апарати, так і про методи їх управління.  Гра намагається максимально точно відтворити поведінку літаків, щоб забезпечити гравця відчуттями реального польоту.  Якщо ви ніколи не чули про серію DCS, варто відзначити, що вона є однією з найбільш реалістичних і успішних серій в жанрі.

Управління літаком відбувається від першої особи з кабіни пілота.  Ви можете побачити величезну кількість приладів, які демонструють різні показники - з кожним з них вам доведеться взаємодіяти.  Гра повністю відтворює реальну картину світу, змушуючи гравця грати за правилами реального життя.  Так, лише для того, щоб злетіти, вам потрібно виконати певний ряд дій, з яким вас познайомить сама гра.  Неправильна послідовність призведе до невдачі і двигун апарату буде заглушений.  При цьому кожен літак має іншу послідовність дій.  Опинившись в повітряному просторі, гравець може виконувати різні маневри і трюки.  Як ви встигли здогадатися, потрібно володіти досвідом, щоб виконати бочку або мертву петлю.  Маневри вкрай корисні в боях, так як ви мінімізуєте шанс влучення по корпусу бойової машини.  Битви в грі дуже динамічні, кілька точних попадань з кулемета можуть вивести з ладу всі електричні прилади, або і зовсім заглушити двигун, що призведе до незворотної смерті.  Кожен літак має велику кількість готових пресетів: ракети, бомби, паливні баки, інше.  Гравець може створювати власні пресети, вирішуючи, чого захопити побільше, а від чого відмовитися і зовсім.  Побудова наборів залежить тільки від місій та особистих уподобань.

Якщо ви встигли подумати, що відкриття вогню по противнику - справа однієї кнопки, можете відразу ж про це забути.  Лише для того, щоб випустити ракету, вам знадобитися виконати цілий ряд дій.  Режими вогню відрізняються ручним керуванням: перемикання кулемета і ракет, установка кількості випущених ракет за один етап, а також кількості бомб.  У грі є як повітряні, так і наземні цілі у вигляді легкої і важкої бойової техніки.  Також тут присутній об'ємний редактор карт, який дозволяє створювати супротивників з високим ступенем скрупульозності.

Крім сюжетної кампанії, яка відтворює реальний сюжет Грузинської війни в 2008 році, DCS World Steam Edition має театр військових дій.  Це готові сюжетні місії, написані по реальних історичних подіях.  У грі є швидкий генератор квестів, який ніколи не дозволить вам нудьгувати.  Також не можна згадати і про динамічну зміну погоди - вона вносить велику частку різноманітності в гру, змушуючи справлятися з управлінням при будь-яких погодних умовах.

 

Графіка

А ось графічний рівень DCS World Steam Edition дуже слабкий.  Гра відрізняється слабо деталізованим світом з невеликою кількістю об'єктів ландшафту.  Про природу тут говорити не доводиться і зовсім, так як вона представлена безликими зеленими полями і безкрайнім океаном.  Багато захоплюючих пейзажів захопити не вийде, так як їх кількість тут невелика.  Бій з реальними гравцями можливий в мультиплеєрі.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для DCS World Steam Edition від ARTLINE

 

Ігрові ПК від ARTLINE справляються з будь-яким поставленим завданням.  Для них не існує нічого неможливого, так як наші ігрові збірки повністю відповідають своєму часу.  Щоб переконатися у сказаному, ми підібрали чотири ігрових ПК під DCS World Steam Edition.  Ознайомитися з їх характеристиками ви зможете нижче:

 

 

Стандартні вимоги до системи DCS World Steam Edition

ARTLINE Gaming X34v19 - ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz). Чіп працює на 12 потоків, підвищуючи загальні параметри продуктивності. Об'єм ОЗУ – 8 гігабайт (DDR4/2666 MHz). Для роботи з графікою задіяна ігрова відеокарта AMD Radeon RX 560 (4 GB), а для зберігання файлів – SSD-диск на 480 гігабайт постійної пам'яті.

 

Високі вимоги до системи DCS World Steam Edition

ARTLINE Overlord NEONv01 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 - 4.4 GHz) з 12 додатковими робочими потоками. Стильний ретро корпус QUBE MIRROR II NEON підвищує рівень привабливості цього ПК. У ньому встановлена ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB) та 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/3200 Gaming). Накопичувачі: SSD (480 ГБ) + HDD (2 ТБ).

 

Ультра системні вимоги для DCS World Steam Edition

ARTLINE Gaming X61v16Win - ігрова збірка з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5600 (3.5 - 4.4 GHz). Є максимально збалансованим варіантом для гри та роботи у своїй ціновій категорії. Вирізняється присутністю продуктивної ігрової відеокарти Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB). Кількість оперативної пам'яті дорівнює 16 гігабайтам (DDR4/3200 Gaming). Файлові накопичувачі пари: SSD (480 GB) і HDD (1 TB).

 

4К системні вимоги для DCS World Steam Edition

ARTLINE Gaming X57Whitev52 – ігровий персональний комп'ютер у привабливому корпусі QUNE SNOW, всередині якого знаходиться 6-ядерний процесор Intel Core i5-12400F (2.5 – 4.4 GHz) із 12-го покоління Alder Lake. Головною перевагою цього ПК є присутність ігрової відеокарти Nvidia GeForce RTX 4060 Ti (8 GB) із підтримкою Ray Tracing, DLSS 3.0. Потішить і присутність 32 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4/3200 Gaming. Накопичувач – 1-терабайтний SSD.

 

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки літаків є в DCS World Steam Edition?
  • У грі є велика кількість літаків, але більшість з них закриті на початковій стадії.

 

  • Чи можна битися з наземною технікою в DCS World Steam Edition?
  • Так, звичайно.

 

  • Де купити DCS World Steam Edition?
  • Гра безкоштовна, поширюється по моделі free-to-play.  Завантажити її ви можете на офіційному сайті, або в офіційному магазині Steam