#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Dark and Darker

Купити комп'ютер для Dark and Darker

Dark and Darker – багатокористувацька комп'ютерна гра в жанрі looter dungeon, розроблена південнокорейською студією IRONMACE в 2023 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Dark and Darker
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Dark and Darker
  5. Огляд гри Dark and Darker
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Dark and Darker від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Перед вами спадкоємець духу Dungeons and Dragons. Прокладайте свій шлях у підземеллях, виживайте та збирайте найкращі предмети.

Гра знаходиться на стадії альфа-тестування. Отримала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги Dark and Darker для ПК

 

Системні вимоги Dark and Darker середні. Знадобиться збірка з бюджетною ігровою відеокартою та 64-розрядною операційною системою Windows 10 / 11. Деталі системних вимог представлені нижче:

 

Стандартні системні вимоги Dark and Darker

  • Процесор: Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 (3 GB) / AMD Radeon RX 580
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Dark and Darker

  • Процесор: Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2060 / AMD Radeon RX 5600
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Dark and Darker

 

Який процесор потрібний для Dark and Darker

Процесор для цієї гри не має великого значення, тому радимо Intel Core i3-10100F. Це 4-ядерний чіп із 8 додатковими потоками обробки.

 

Яка відеокарта потрібна для Dark and Darker

Відеокарту рекомендуємо ігрову. Якщо брати бюджетний варіант – Nvidia GeForce GTX 1650. Якщо грати на максималках – Nvidia GeForce RTX 2060 SUPER.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Dark and Darker

Для цієї гри достатньо HDD-диску та 8 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4.

 

 

Огляд гри Dark and Darker

 

Атмосфера

Південнокорейські ММО не сплутаєш ні з якими іншими. Ця країна вже багато років домінує у жанрі, приковуючи увагу гравців зі всього світу до своїх творінь. Майже всі корейські ММО створені в стилі фентезі. Наш сьогоднішній гість теж відноситься до фентезійних ММО, але виглядає й грається він зовсім інакше. Зустрічайте, Dark and Darker!

Dark and Darker – це спадкоємець Dungeons and Dragons. Гру розробляє невелика інді-студія, яка вже встигла потрапити у скандал. Студія заснована колишніми співробітниками великої компанії Nexon, яка розробляла гру під лаконічною назвою Р3. Nexon звинуватили Ironmace у крадіжці матеріалів по грі – два проекти справді схожі як крапля води і схожі не лише у плані артів чи сетингу, вони практично ідентичні у плані геймдизайну. Через це проект довелося видалити зі Steam, але Ironmace не здалися та виклали гру на торрент-трекерах для тестування. Вона зуміла набути чималої популярності, а сама студія все одно планує випустити її в грудні нинішнього року офіційно.

 

Геймплей

Dark and Darker нагадає вам класичні фентезійні RPG. На відміну від більшості інших корейських ММО, ця гра виглядає як одиночна АА від першої особи. Вона вийшла справді атмосферною, з олдівською стилістикою, яку всі ми так любимо. Замість величезної кількості фарб та няшних гіперболізованих героїв ми отримали мінімальну кількість світла та типові «олюднені» класи. Це лутер-гра. Термін найчастіше застосовується до лутер-шутерів, але тут аналогічний принцип.

Суть гри в наступному: разом з іншими гравцями ми потрапляємо до підземелля та намагаємося вижити, а також розжитися гарним шмотом; у підземеллях крім гравців є і боти, які теж хочуть вас вбити; Вам потрібно знайти різні шмотки і предмети, почекати деякий час, щоб відкрився портал і втекти через нього. Ось і принцип.

Тепер деталі. Dark and Darker вийшла дуже фановою грою, на відміну від багатьох лутер-шутерів, які бісять не тільки високим порогом входження, а й постійною токсичністю. Ви можете грати як сам, так і в команді до трьох осіб. Гра починається з хабу, стилізованого під затишну таверну. Катку шукає швидко - полум'яний привіт, Dota 2! Для початку потрібно створити свого персонажа та вибрати клас. Їх у грі шість: воїн, клірик, берсерк, маг, злодій та бард. Класи непогано збалансовані, важливо відзначити, що за кожен клас можна добре розбивати фізіономії, що не може не тішити. Кожен клас має кілька типів озброєння, які принципово змінюють гру за одного з них. Також кожен має унікальні здібності – куди ж без них? Хтось хіляє, хтось кидає дебафи, хтось може розбивати двері з одного удару, а хтось заходити в інвіз. Інвіз, до речі, можливий лише коли стоїш на місці (невидимим може стати лише злодій). Обмежень на кількість класів у команді немає, тому ви можете пікнути трьох злодіїв та чекати в інвізі наївних шукачів пригод за першим кутом. Або розстріляти з лука градом стріл, кому як подобається. Заміси вийшли дуже веселими, до того ж у грі працює friendly fire, тому завжди можна влучити булавою по голові не тому. Бафами також можна промазати і бафнути противника замість союзника. Після смерті дропається весь шмот, але в наступній ккатці вам все одно дадуть стокове обмундирування.

Боти в цій грі становлять загрозу не меншу, ніж гравці. Штучний інтелект непогано працює і навіть вміє хитрувати. Різновидів супротивників багато: від павуків до скелетів, все за класикою. Є боси, за яких дають хороші шмотки. Але, що найголовніше, підземелля у Dark and Darker мають кілька рівнів. На даний момент лише два, але пізніше може бути набагато більше. Наприкінці кожного рівня після закінчення відкривається синій портал для втечі з лутом, а також портал червоний, який і переміщає вас на наступний рівень. Там і боси жирніші і лут крутіший.

Поки що у грі лише дві карти, але пізніше буде більше. Кожна карта – це величезний лабіринт із підземель. Називається гра Dark and Darker не випадково, адже тут справді темно. Без джерела світла побачити щось практично неможливо, а смолоскип можна носити тільки в одній руці (є можливість носити смолоскип + пушку, але в такому разі ви перетворюєтеся на вату). Гравці просто кидають смолоскип під ноги і починають заміс, ось такий хід. Штучних джерел світла дуже мало, зате виглядає все атмосферненько.

 

Графіка

Dark and Darker розроблялася на Unreal Engine 5, але графічний рівень цього проекту знаходиться десь у 2013 році. Не біда, бо сюди не приходять за графікою. Гра вийшла веселою та атмосферною, тому чекати її релізу варто. Пограти з друзями – саме те!

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Dark and Darker від ARTLINE

 

Ігрові збірки можна знайти на ARTLINE. Якість, впевненість, краса та актуальність – все це про наші комп'ютери. Хочемо презентувати вам парочку для Dark and Darker, інші збірки можна легко знайти в розділі «ігрові комп'ютери».

 

 

Стандартні системні вимоги Dark and Darker для ПК

ARTLINE Gaming X42v02 – ігровий комп'ютер з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5500 (3.6 – 4.2 GHz) та ігровою відеокартою AMD Radeon RX 560 (4 GB). Збірку виконано у стриманому корпусі QUBE з RGB LED-підсвічуванням. Має 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 MHz) і SSD-накопичувач на 480 гігабайт.

 

Високі системні вимоги Dark and Darker для ПК

ARTLINE Gaming X33v15 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F (2.5 – 4.4 GHz) у корпусі QUBE BOREY. Обладнана відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), яку ми рекомендували для сьогоднішньої гри. Комп'ютер демонструє грамотну роботу з ПЗ за рахунок 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 MHz) та SSD-накопичувача (480 гігабайт). Також є HDD на 1 терабайт.

 

Ультра системні вимоги Dark and Darker для ПК

ARTLINE Gaming X65v26 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz), який працює на 12 потоків. Створено збірку в корпусі QUBE NEPTUNE з мінімалістичними обрисами. Усередині знаходиться 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming) та SSD на 1 терабайт пам'яті. Відеокарта - Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB).

 

4К системні вимоги Dark and Darker для ПК

ARTLINE Gaming X93v19 – ігровий комп'ютер із 8-ядерним процесором Intel Core i7-10700KF (3.8 – 5.1 GHz) у корпусі QUBE SHIELD. Обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB) з підтримкою трасування променів та DLSS. Також має в своєму розпорядженні 16 гігабайтів ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming) і два файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

Питання

+ Скільки людей може бути в паті в Dark and Darker?
У паті може перебувати до трьох осіб
+ Як зробити Dark and Darker яскравішою?
Тільки за допомогою спеціальних програм для підвищення яскравості
+ Де придбати Dark and Darker?
Гра в альфа-тесті, знайти можна на торрентах, оскільки вона поки що ніде не продається