#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Cloudpunk

Купити комп'ютер для Cloudpunk

Cloudpunk - комп'ютерна гра в жанрі adventure, розроблена студією Ion Lands в 2020 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Cloudpunk
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Cloudpunk
  5. Огляд гри Cloudpunk
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Cloudpunk від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У Cloudpunk ми подорожуємо у місто майбутнього, в якому пограємо за кур'єра під ім'ям Ранія.

Гра отримала позитивні відгуки після релізу.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Cloudpunk

 

Cloudpunk піддається обширному налаштуванню. Для гри можна використовувати як посередній, так і ігровий комп'ютер з хорошою ігровою відеокартою. Працює Cloudpunk на DirectX 11 і займає всього лише 7 гігабайт вільного простору на жорсткому диску. Також знадобиться 64-розрядна операційна система.

 

Мінімальні системні вимоги Cloudpunk

  • Процесор: AMD FX-4300 / Intel Core i3-4130
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 760 / AMD R9 285
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Cloudpunk

  • Процесор: AMD Ryzen 3 1300X / Intel Core i7-930
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD RX 580
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Cloudpunk

 

Який процесор потрібен для Cloudpunk

Незважаючи на те, що Cloudpunk не підтримує DirectX 12, ми рекомендуємо обзавестися процесором з яскраво вираженою технологією Hyper-Threading. Що це означає? Це означає присутність великої кількості додаткових потоків для обробки. Хорошим прикладом стане 6-ядерний процесор AMD Ryzen 5 3600 з 12 потоками для обробки.

 

Яка відеокарта потрібна для Cloudpunk

Спірний графічний рівень Cloudpunk - не причина для покупки слабкої відеокарти. Потужності ростуть, тому вам потрібно стежити за актуальністю свого заліза. Рекомендуємо звернутися за допомогою до серії RTX від Nvidia з такими GPU як Nvidia GeForce RTX 2060 / 3060 / 3070.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Cloudpunk

Рекомендуємо вам встановити 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4. Місце накопичувача можуть займати відразу два диска: SSD + HDD.

 

 

Огляд гри Cloudpunk

 

Атмосфера

Похмурі мегаполіси майбутнього з легкістю розбивають світлі уявлення. Це величезні міста з неоновими вивісоками на висотках, чиї шпилі розрізають небо, як ніж масло. У таких місцях постійно ллє дощ і, здається, він не збирається припинятися. Саме таку зовнішність містам майбутнього подарував фільм «Той, що біжить по лезу» від легендарного Рідлі Скотта, який вийшов в далекому 1981 році і став світовою класикою. Похмура футуристична оболонка використовується до сих пір, і автори Cloudpunk не оминули її стороною.

Сьогодні ми поговоримо про дуже дивний, але дуже амбітний проект від німецьких розробників. Це гра в жанрі adventure в антуражі кіберпанку, інтерес до якого виріс з виходом Cyberpunk 2077. Деякі називають Cloudpunk заміною «Кібербагу» на мінімалках, тоді як інші розсипаються в компліментах як в реальному, так і у віртуальному просторі. Що ж собою являє ця гра - дізнаємося в розділі геймплей.

 

Геймплей

Як би іронічно не звучало, але Cloudpunk - гра не про геймплей. Це своєрідний путівник міста майбутнього під назвою Ніваліс, в якому суспільство розділене на класи. Місто сповнене своїх примх і пам'яток. Шукати кращого життя в ньому відправляється наша головна героїня - дівчина-кур'єр Ранія. Події гри розгортаються за одну ніч, що нагадає вам легендарну Max Payne 2.

У Cloudpunk не буде перестрілок і побоїщ. Гра розрахована на сюжет, який тут дійсно дивує. Все починається з простої посилки, яку ми повинні доставити з точки А в точку Б. Але життя - річ неоднозначна, завдяки чому і починається сюжетна зав'язка. Cloudpunk дозволить нам не тільки побувати в різних кварталах Ніваліса, насолодитися його пейзажами і увібрати в себе міський колорит, гра познайомить нас з різними кадрами соціального ланцюжка, від простих громадян до кримінальних авторитетів, чий вплив поступово зростає через масове безробіття і ряд інших, технічних проблем. Так як за вікном завжди ллє дощ, ви будете свідком того, як розпадається місто. Кілька кварталів йдуть під воду, а штучний інтелект робить критичні помилки, позбавляючи людей життя. У Нівалісі маса цікавих речей, ось тільки взаємодіяти з ними вам не вийде - тепер і чоловіки люблять вухами.

Саме місто виконане чудово, незважаючи на графіку в стилі піксель-арт. Його розмах дивує. Відчуваєш себе маленьким літаючим жуком в світі з високої трави. Цей мурашник змусить вас добре водити, в зворотному випадку вам доведеться дуже багато фінансів викидати на ремонт тачки.

Геймплей Cloudpunk ділиться на два типи: водіння від третьої особи і ходьба з видом від першої особи. Ходити тут потрібно лише для того, щоб забрати посилку і поставити її в автомобіль. Також ви можете досліджувати місто на своїх двох, збираючи різні предмети і квестові речі. Іноді знайдене принесе здивування до мозку кісток, відкриваючи нову сюжетну лінію. Решта геймплею зав'язана на водінні. Ви будете лавірувати в повітряному потоці серед безлічі транспортних засобів, доставляючи посилки в різні місця. Час від часу вам доведеться заправлятися - напевно, фішка з сонячними батареями в місті з вічним дощем не прокатує. Також автомобіль доведеться ремонтувати і апгрейдити, але останній варіант не забезпечить вас якимись бонусами - легке заняття для цікавих. Сюжет подається діалогами у вікні знизу, чий стиль можна оцінити тільки високими оцінками. Незважаючи на досить розмірений геймплей, Cloudpunk затягує, і затягує не на жарт. Сценаристи дуже спритно зуміли закріпити увагу, до того ж проходиться гра досить швидко. Не забули автори і про дозу гумору - ви зустрінетеся з такими інтригуючими індивідами як Машинопес, нуарний робот-детектив. Решта ряду особистостей будьте ласкаві відкрити для себе самі.

Не позбавлена Cloudpunk і ряду проблем, про які варто поговорити. Звичайно, якщо ви не шанувальник кубізму, гра може відштовхнути вас ще на самому початку, але на ділі графіку починаєш не помічати вже після перших тридцяти хвилин гри. Якщо ви не любите слухати багато тексту або читати його, дане творіння теж не підійде вам, адже скіпати діалоги тут не можна, вся гра намагається виїхати тільки за рахунок сюжету і прикольного антуражу. Мінусом може виявитися і дуже вітіювата карта, чия серпантинність призводить до епілептичного відкривання карти. Також претензії стосуються озвучення, яке здасться занадто монотонним. Хотілося б побачити більше драматизму, але, на жаль, Cloudpunk не зможе викликати ефект Стендаля.

 

Графіка

Cloudpunk виконана в стилі pixel art, який зайде далеко не всім. Багато про графіку цієї гри не скажеш, адже вона присутня рівно настільки, наскільки і відсутня. Кілька слів варто сказати про відмінне втіленні кіберпанківського антуражу, яке нагадує стиль фільму «Той, що біжить по лезу».

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Cloudpunk від ARTLINE

 

Ігрові збірки від ARTLINE завжди відзначаються актуальністю. Це високопродуктивне залізо, яке підійде не тільки для ігрових, але і для робочих завдань. Чудовий дизайн наших збірок не залишає байдужим, а бездоганна робота - це ваш квиток у віртуальний простір.

 

 

Стандартні системні вимоги Cloudpunk для ПК

ARTLINE Gaming X48v07 - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 1600 (3.2 - 3.6 GHz). Для розважальних цілей і роботи з графікою використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB) з чотирма гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR5. Процесор охолоджує кулер Wraith Stealth, встановлено 8 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Встановлений накопичувач - HDD-диск (1 терабайт).

 

Високі системні вимоги Cloudpunk для ПК

ARTLINE Gaming X51v07 - ігровий персональний комп'ютер в корпусі QUBE NEPTUNE, який стане прекрасним доповненням для будь-якого інтер'єру. Використовувана відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB) з відмінними показниками по продуктивності в комп'ютерних іграх. Щоб зберігати велику кількість інформації, було прийнято рішення встановити відразу два накопичувача: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Кількість оперативної пам'яті дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 2666 MHz).

 

Ультра системні вимоги Cloudpunk для ПК

ARTLINE Gaming X53v24 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 - 4.4 GHz) з 11-го покоління Rocket Lake від компанії Intel. Чіп побачив світло в 2021 році, працює на 12 потоків. Його «напарником» є ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 гігабайт) з підтримкою технології трасування променів, яка покращує якість тіней і віддзеркалень в комп'ютерних іграх. Також GPU підтримує технологію DLSS 2.0, що покликана підвищити FPS і підтягнути дозвіл дрібних об'єктів. Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming), обсяг постійної пам'яті - 1 терабайт (SSD-диск).

 

4К системні вимоги Cloudpunk для ПК

ARTLINE Gaming X65v33 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5600X (3.7 - 4.6 GHz) з підтримкою Hyper-Threading (12 потоків обробки). Збірка отримала корпус QUBE NEPTUNE, в якому ви можете побачити геймерську відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB). Вона, як і всі відеопроцесори в серії RTX, підтримує такі технології як retracing і DLSS 2.0. Для комфортної роботи з програмами комп'ютер укомплектований 32 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming). Накопичувачів тут два: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

 

Питання та відповіді

 

  • За скільки часу можна пройти Cloudpunk?
  • За 6-10 годин.

 

  • Чи є бойова система в Cloudpunk?
  • Ні.

 

  • Скільки фіналів в Cloudpunk?
  • Кілька.

 

  • Де купити Cloudpunk?
  • В офіційному магазині Steam