#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Call Of Duty Vanguard

Купити комп'ютер для Call of Duty Vanguard

Call of Duty Vanguard - комп'ютерна гра в жанрі шутера від першої особи, розроблена студією Sledgehammer Games в 2021 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One, Xbox Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Call of Duty Vanguard
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Call of Duty Vanguard
  5. Огляд гри Call of Duty Vanguard
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Call of Duty Vanguard від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Call Of Duty знову повертається в сетинг Другої світової війни. Події гри будуть представлені на чотирьох театрах військових дій.

Даний огляд є попереднім. Реліз Vanguard відбудеться 5 листопада 2021 року.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Call of Duty Vanguard

 

Системні вимоги Vanguard середні. Знадобиться бюджетний ігровий комп'ютер з відеокартою на 4 гігабайти пам'яті. Гра буде працювати тільки на 64-розрядних операційних системах. Важить 45 гігабайт.

 

Мінімальні системні вимоги Call of Duty Vanguard

  • Процесор: Intel Core i5-2500K / AMD Ryzen 5 1600X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 960 / AMD Radeon R9 380
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Call of Duty Vanguard

  • Процесор: Intel Core i7-4770K / AMD Ryzen 7 1800X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX Vega 56
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Call of Duty Vanguard

 

Який процесор потрібен для Call of Duty Vanguard

Для Call of Duty Vanguard не настільки важливий процесор, як кількість ОЗУ і ігрова відеокарта. Можна використовувати 4-ядерний чіп з підтримкою Turbo Boost і Hyper-Threading. Для максимальних налаштувань рекомендуємо обзавестися 6-ядерним Intel Core i5-10400F.

 

Яка відеокарта потрібна для Call of Duty Vanguard

Для нової частини CoD можна використовувати бюджетну ігрову відеокарту з 4 гігабайтами відеопам'яті. Розробники рекомендують Nvidia GeForce GTX 960, але ми радимо зупинитися на Nvidia GeForce GTX 1650. Так як гра робить ставку на освітленні, вдалим рішенням стане покупка Nvidia GeForce RTX 2060 з технологією трасування променів.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Call of Duty Vanguard

16 гігабайт оперативної пам'яті - саме та кількість, яка дозволить вам комфортно грати. Кожна частина Call Of Duty непогано оптимізована, тому можна обійтися HDD-накопичувачем.

 

 

Огляд гри Call of Duty Vanguard

 

Атмосфера

Виникає відчуття, що стрілок у віртуальному просторі - це вже професія сучасності. Шутери давно захопили весь світ, пропонуючи гравцям море усіляких можливостей. Одні - швидкі, другі - тактичні, і список цей можна продовжувати до нескінченності. Але всіх нас об'єднує одна річ - нова частина Call Of Duty.

Продовження легендарної серії виходять щороку. Компанія Activision з кожною новою частиною намагається подарувати гравцям щось нове. Через це дуже часто змінюються сетинг. Ми встигли побувати на Другій світовій війні, встигли вирішити конфлікти за часів Холодної війни, повоювати за звільнення Америки від російських загарбників і навіть відправитися в недалеке майбутнє. Будемо відверті, не всі частини серії виявилися вдалими, а деякі і зовсім провальними. Озираючись назад, попередня Black Ops Cold War не змогла знайти високу популярність серед гравців. В 2021-м Activision вирішили повернутися до витоків і знову запустити тематику Другої світової війни. Що у них вийшло, дізнаємося в новій Call of Duty Vanguard.

 

Геймплей

Події Call of Duty Vanguard розгортатимуться на чотирьох театрах військових дій. Гравець побуває в Північній Африці, на Західному фронті у Франції, на Тихоокеанському театрі і, нарешті, на Східному фронті в Сталінграді. Автори звернулися до реальної історії (без зайвої документалістики) і представили нового героя - радянського снайпера Людмилу Павлюченко, яка за часів Другої світової війни знищила 309 ворожих солдатів, 36 з яких були снайперами. На даному етапі про сюжет практично нічого невідомо, але, можливо, це й на краще, адже сюжетна кампанія стане для нас новинкою без спойлерів.

А ось з геймплеєм справи йдуть по-іншому. Activision вже встигла представити безліч геймплейних демок, а також запустити бета-тест, в якому взяли участь фахівці з ARTLINE. Що ж ми маємо в результаті? Абсолютно нову CoD, не схожу на попередні частини.

Перше, про що варто поговорити, це чудова атмосфера гри, яка намагається передати атмосферу прекрасного кінофільму «1917», знятий за кілька кадрів. Чудова колірна гамма і висока ставка на просунуте освітлення - ось головні завдання нової гри, з якими вона повноцінно справляється. У те, що відбувається на екрані віриш, а це дуже важливо для повноцінного сприйняття сюжету і залученості в ігровий процес. Жахи Другої світової війни продемонстровані майстерно, на відміну від не зовсім вдалої Call Of Duty WWII. Сам сетинг Другої світової тішить, хоч подібних ігор, здається, набагато більше, ніж інших.

Геймплей нової частини став повільнішим. З чим це пов'язано - невідомо, але ми припускаємо таку акцентованість саме на роках, в яких розгорталися події. Як не крути, техніка в той час не була настільки просунутою, а самі події не завжди відрізнялися підвищеною динамікою. Навіть в спринті солдати пересуваються не так швидко, як в Cold War. Гра стала більш тактичною, хоч цей елемент і залежить від обраної вами карти.

Call of Duty Vanguard отримає 20 мультиплеєрних карт. Всі вони повністю нові, зроблені з нуля, на відміну від попередньої частини. Порадувала карта «Готель Рояль» - це справжня м'ясорубка з відлунням розбитого скла. Важливо відзначити високий рівень руйнації в Vanguard. Татко-Battlefield з недовірою дивиться на те, що відбувається, але нова частина CoD дійсно впоралася з поставленим завданням. Руйнація надаватиме прямого впливу на геймплей. На кожній карті буде величезна кількість предметів, які можна знищити. Безліч з них відкриває проходи, підвищуючи тактичний елемент. У грі краще працює простріл, є механіка стрільби з упору і стрільби наосліп.

Сама стрілянина відчувається і працює набагато краще, ніж в Cold War. Кожна зброя тут має власний характер. У грі дуже низький ТТК, вбити можна всього лише за дві кулі, завдяки чому підвищується рівень реалізму. Додано велику кількість якісних анімацій. Так, наприклад, при перезарядці зброї екран буде трястися, вбивство позначається дзвінким звуковим супроводом. Повертаючись до руйнації, варто відзначити і мінус – всі руйнівні предмети на карті не відрізняються тривалим періодом життя. Після залишається лише руїна, карта отримує своє справжнє обличчя.

Зброї в грі багато, кожна гармата відповідає реальному прототипу. Була розширена система з обважуваннями, тепер на кожну пушку можна встановити до 10 модифікацій. Гранати різних сторін конфлікту відрізняються часом вибуху: гранати американців вибухають довго, тоді як німців дуже швидко. Близький бій в грі ніхто не відміняв.

Поговорити варто і з колаборацією з Warzone, яка сьогодні переживає не кращі часи. Крім нескінченного потоку чітерів, адже в Warzone немає ніякого захисту від читів, гра страждає від поганого балансу. З виходом нових частин, в неї додають і нові стволи, незважаючи на різні движки різних частин. Виходить повний імбаланс. Авторам вдається збалансувати зброю тільки до моменту виходу наступної частини, тому існує думка, що Call of Duty Vanguard «доб'є» Warzone.

 

Графіка

Кожна нова частина Call Of Duty демонструє чудовий графічний рівень. Серія вже давно стала еталоном, і ще одним доказом цього стане Vanguard. До сих пір ні в одній частині CoD гра світла не була настільки відпрацьованою. Це надає позитивного впливу на атмосферу - з відмінним сюжетом гра і зовсім забере всі нагороди. Високий рівень руйнації - прекрасна новина, як і більш просунуті механіки стрільби. Вийде Call of Duty Vanguard 5 листопада 2021 року.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Call of Duty Vanguard від ARTLINE

 

Всі гарячі ігрові новинки отримують рецензію на ARTLINE. На нашому сайті ви знайдете більше тисячі ігрових рецензій з супутнім підбором ігрових ПК. Для Call of Duty Vanguard наші фахівці підібрали кілька ігрових збірок від ARTLINE, розмістивши їх в невеликий список. Купити ігровий комп'ютер в Україні можна не виходячи з дому, якщо ви знайомі з інтернет-магазином ARTLINE.

 

 

Стандартні системні вимоги Call of Duty Vanguard для ПК

ARTLINE Gaming X31v10 - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz) з роботою на 8 потоків. Виконано збірку в корпусі QUBE, за прозорою стінкою якого ви можете побачити ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Щоб збільшити параметр швидкодії, був встановлений SSD-накопичувач (480 гігабайт). Кількість оперативної пам'яті становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги Call of Duty Vanguard для ПК

ARTLINE Gaming X37v25 - ігровий ПК в корпусі QUBE STAR з 4-ядерним процесором Intel Core i3-9100F (3.6 - 4.2 GHz). Обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 гігабайт) з підтримкою технології трасування променів. Також така відеокарта підтримує технологію DLSS, яка підвищує FPS і покращує якість графіки. Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz), обсяг фізичної пам'яті - 1 терабайт.

 

Ультра системні вимоги Call of Duty Vanguard для ПК

ARTLINE Gaming X65v27 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz) з роботою на 12 потоків. Комп'ютер отримав корпус QUBE NEPTUNE, а також 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3200 Gaming). «Справляється» з комп'ютерними іграми в 4К за рахунок ігрової відеокарти Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB), яка підтримує retracing, reflex, DLSS. Накопичувачів два: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Call of Duty Vanguard для ПК

ARTLINE Gaming X68v09 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz) в корпусі QUBE BREEZE. Модель укомплектована потужною ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB) з підтримкою технологій щодо поліпшення графічного рівня в комп'ютерних іграх. Має у своєму розпорядженні 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 3000 Gaming) і SSD-накопичувач (1 терабайт).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Дата виходу Call of Duty Vanguard
  • 5 листопада 2021 року.

 

  • Скільки карт отримає мультиплеєр Call of Duty Vanguard?
  • 20 карт.

 

  • Чи буде режим зомбі в Call of Duty Vanguard?
  • Так, звичайно.