#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Black Legend

Купити комп'ютер для Black Legend

Black Legend - комп'ютерна гра в жанрі покрокової стратегії і RPG, розроблена студією Warcave в 2021 році для Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Black Legend
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Black Legend
  5. Огляд гри Black Legend
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Black Legend від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Середньовічне місто Грант захоплене культистами, ватажком яких є алхімік Мефисто. Той напустив на місто отруйний туман, який забезпечує лише божевілля і смерть. Щоб врятувати Грант, група найманців відправляється на його вулиці.

Гра отримала змішані відгуки від критиків і гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Black Legend

 

Black Legend - гра з широкими можливостями налаштування. Знадобиться відеокарта з 2 гігабайтами відеопам'яті, 8 гігабайт ОЗУ і 64-розрядна оперативна система. Важить гра всього лише 8 гігабайт.

 

Мінімальні системні вимоги Black Legend

  • Процесор: Intel Core i5-760 / AMD Phenom II X4 965
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 580 / AMD Radeon HD 7870
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Black Legend

  • Процесор: Intel Core i7-6700K / AMD Ryzen 5 1600X
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 480
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Black Legend

 

Який процесор потрібен для Black Legend

Сучасна ігрова збірка повинна включати 6-ядерний процесор з останніх поколінь Intel або AMD. Про це ми повторюємо в кожній рецензії, пропонуючи розглянути кілька відмінних кандидатур. Сьогодні ми рекомендуємо звернути увагу на такі чіпи: Intel Core i5-10600K / AMD Ryzen 5 3500 / AMD Ryzen 5 3600.

 

Яка відеокарта потрібна для Black Legend

Відеокарта вкрай важливий компонент для комп'ютерних ігор. Ми рекомендуємо відразу ж вибирати продуктивну модель, так як ринок відеокарт сьогодні дуже активно розвивається. Саме тому в центрі вашої уваги повинні виявитися такі GPU як: Nvidia GeForce RTX 2060 SUPER / Nvidia GeForce RTX 3060 / Nvidia GeForce RTX 3070.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Black Legend

Щоб ігри і програми працювали коректно, встановлюємо від 8 до 16 гігабайт оперативної пам'яті. На місце накопичувача найкраще встановити дует з SSD + HDD, але якщо на такий немає грошей, можна обійтися і класичним HDD-диском.

 

 

Огляд гри Black Legend

 

Атмосфера

Похмуре Середньовіччя одна з найулюбленіших тем ігрової індустрії. Такий антураж використовується вкрай часто, і зводиться все до кількох речей: чуми, релігії, алхімії і магії, або до рубилова на двуручних мечах. Та що якщо скласти всі ці речі разом? Результат не змусить на себе чекати - в кінцевому підсумку ми отримаємо Black Legend.

Події Black Legend розгортаються у вигаданому середньовічному містечку Грант, яке довгий час користувалося послугами алхіміка під ім'ям Мефисто. Місто настільки довірилось Мефисто, що не встигло розглянути підступ, викликаний бажанням абсолютної влади. Мефисто організовує культ, після чого напускає на місто отруйний туман, який зводить з розуму або вбиває. Тоді як частина жителів покинула місто, інші замкнулися у своїх будинках, очікуючи спасіння. І порятунок прийде, і визволені будуть жителі міста Гранта...

Ми граємо за загін найманців, який поступово намагається відвоювати місто. Вулиці Гранта перетворилися в місце військових дій, з барикадами, ящиками, таємними проходами і вузькими вуличками, в кінці яких вас чекають арбалетчики. Місто виконане в кращих традиціях Середньовічної архітектури, самі автори стверджують, що надихалися середньовічною архітектурою Шотландії. Ми можемо побачити яскраво виражений готичний стиль, який і закладає фундамент всієї атмосфери гри: морок, декаданс і туман. Витримана атмосфера і чудовий антураж порадують любителів (або хейтерів) середньовічного мракобісся, з оккультистами, які бачать тебе тільки в єдиному стані - мертвому.

 

Геймплей

Геймплей Black Legend стоїть на двох слонах: вільне клавішне переміщення в реальному часі і покрокова стратегія. Як ви встигли здогадатися, ракурс камери буде змінюватися. Нашим основним завданням стане захоплення регіонів, на які поділено місто. В цьому плані Black Legend нагадує легендарну San Andreas зі злими балласами в фіолетових шмотках. Варто згадати і про вільне дослідження міста, в якому повно різного добра для вашої компанії. Найцікавіше в тому, що сутички з ворогами можна уникати. Для цього в грі є stealth-механіки і поділ ворогів по категорії обачності - повз деяких проскочити вкрай важко.

Ваш загін складається з кількох людей різних класів: від пікинерів до мушкетерів, все по класиці. У грі цілих 15 класів найманців, для кожного з яких потрібне спеціальне озброєння. Тільки після того, як ми його знайдемо, ми зможемо зробити профільного бійця. При цьому клас бійців завжди можна змінити, що вигідно, так як цей чинник виключає грінд. Взагалі Black Legend багата на шмотки і ресурси. Вони випадають з переможених ворогів, а також розміщені по різних схованках на вулицях міста. Така щедрість викликає ряд проблем. Якщо спочатку Black Legend може здатися хардкорною грою, для якої потрібен холодний розрахунок і притримування правильної тактики, через кілька годин вона перестає такою бути. Ви будете кришити ворогів, як кукурудзу в вересні, розширюючи сферу свого впливу. Вирішується проблема шляхом виставлення рівня складності на вищий, але і такий метод не дозволить домогтися 100% успіху, адже штучний інтелект в цій грі любить тупити і давати фори гравцеві.

Битви в Black Legend класичні для жанру покрокової стратегії. Перед нами поле, розділене клітинами, на яких розміщуються дружні і ворожі загони. Темп бою низький, ви завжди можете продумати кілька ходів, щоб знешкодити противника найбільш витонченим способом. Як каже одна людина в інтернеті: «переграв і знищив» - саме до цього прагне Black Legend. Але не все так просто. Типове зацикування супротивників колючими і ріжучими ударами - всього лише мала частина всієї битви. У хід йде алхімія, і в ній треба добре розібратися.

Якщо ви грали в Відьмака, ви пам'ятаєте назви таких хімічних елементів як нігредо і рубедо. Так ось, в цій грі хімічні елементи потрібно змішувати, щоб забезпечити ворога негативним ефектом. Працює це покроково: спочатку труїш, після добиваєш з множником шкоди. Якщо побачите такі добивання на своїх солдатах вперше - не дивуйтеся, так як комп'ютер майстерно використовує алхімічні трюки.

Працюють в Black Legend і унікальні вміння. Вони присутні в зброю, як активні, так і пасивні (останні розучуються під час бійки). Вивчені здатності стають міжкласовими, що дозволяє заглибитися в процес комбінування.

Головним мінусом гри можна назвати не тільки низький темп, але і необхідність постійного відвідування бази. На цьому моменті ми втрачаємо багато корисного часу, за який могли б просунутися по основному сюжету. По дорозі рідко зустрічаються NPC з сайд-квестами - не дивно, адже на вулицях поширюється отруйний туман! Тим не менш, в грі вони є, що вносить легку різноманітність в загальний сюжет.

 

Графіка

Графічно Black Legend виглядає непогано. Загальні плани навіть здатні вражати - атмосфера в грі дійсно заслуговує похвали. Модельки бійців виглядають не дуже привабливо, сильно нагадують олов'яних солдатиків з мінімальною кількістю анімацій. Фарб в грі небагато, але таке рішення було прийнято для збереження стилю Середньовіччя. Насолоджуватися кладовищами та братськими могилами тут - одне задоволення.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Black Legend від ARTLINE

 

Щоб FPS в іграх ніколи не падав, обзаведіться ігровою збіркою від ARTLINE. Нижче ми порекомендуємо вам кілька відмінних моделей, розмістивши їх за параметром продуктивності. Кожен комп'ютер зі списку дозволить вам запустити Black Legend на максимальних налаштуваннях графіки.

 

 

Стандартні системні вимоги Black Legend для ПК

ARTLINE Gaming X35v16 - ігровий ПК в корпусі QUBE, всередині якого розмістився 4-ядерний процесор Intel Core i3-9100F (3.6 - 4.2 GHz) з 9-го покоління Intel. Чіп працює в парі з ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB), яка сьогодні позиціонується як одна з найпопулярніших відеокарт серед геймерів. Для зберігання файлів ПК був укомплектований 1-терабайтним HDD-накопичувачем. Кількість оперативної пам'яті становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666).

 

Високі системні вимоги Black Legend для ПК

ARTLINE Gaming X48v07 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 1600 (3.2 - 3.6 GHz) і дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Модель отримала корпус QUBE з красивою LED-підсвіткою на кулерах. Для роботи з графікою використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666), обсяг фізичної пам'яті - 1 терабайт (HDD-диск).

 

Ультра системні вимоги Black Legend для ПК

ARTLINE Gaming X51v07 - ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz), який відноситься до 9-го покоління Coffee Lake. Модель укомплектована дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB), а також двома накопичувачами: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Обсяг ОЗУ --16 гігабайт (DDR4 / 2666).

 

4К системні вимоги Black Legend для ПК

ARTLINE Gaming X55v28 - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE з ARGB LED-підсвіткою. В роботі використовує 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) і ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB / GDDR6). Згаданий графічний адаптер підтримує технології retracing і DLSS, які покращують якість графіки в сучасних комп'ютерних іграх. Славиться ПК і великою кількістю оперативної пам'яті - 32 гігабайти знаходяться на його «борту» (DDR4 / 2666 Gaming). Встановлених накопичувачів два: SSD (1 TB) + HDD (2 TB).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки класів в Black Legend?
  • 15 класів.

 

  • Коли розгортаються події Black Legend?
  • У 17-му столітті.

 

  • Де купити Black Legend?
  • В офіційному магазині Steam