#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Battlefield 2042

Купити комп'ютер для Battlefield 2042 с RTX 3070

Battlefield 2042 - комп'ютерна гра в жанрі шутера від першої особи, розроблена компанією DICE в 2021 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One, Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Battlefield 2042
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Battlefield 2042
  5. Огляд гри Battlefield 2042
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Battlefield 2042 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Гра переносить нас в недалеке майбутнє, в якому світ переживає жахливу кризу через зміни погодних умов.

Даний огляд є попереднім. Реліз гри намічений на 22 жовтня 2021 року.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Battlefield 2042

 

Системні вимоги Battlefield 2042 середні. Потрібен ігровий комп'ютер, щоб запустити цю гру. Працювати нова частина буде тільки на 64-розрядних операційних системах. З деталями її системних вимог можна ознайомитися нижче:

 

Мінімальні системні вимоги Battlefield 2042

  • Процесор: AMD FX-8350 / Intel Core i5-6660K
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon RX 560
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Battlefield 2042

  • Процесор: AMD Ryzen 5 1600 / Intel Core i7-4790
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 3060 / AMD Radeon RX 5600 XT
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Battlefield 2042

 

Який процесор потрібен для Battlefield 2042

Вимоги до процесора у Battlefield 2042 низькі. Знадобиться 4-ядерний чіп з роботою на кілька потоків і підтримкою технології Turbo Boost. Зазначений процесор в рекомендованих вийшов ще в 2014 році, тому ми рекомендуємо обзавестися більш новою моделлю - Intel Core i3-10100F з 2020-го року випуску. Також можна віддати перевагу 6-ядерному Intel Core i5-10600KF.

 

Яка відеокарта потрібна для Battlefield 2042

До відеокарти у Battlefield 2042 найвищі вимоги. Для середніх і високих налаштувань можна використовувати бюджетну ігрову відеокарту з 4 гігабайтами відеопам'яті, а ось для налаштувань ультра і максимальних вам знадобиться більш продуктивний варіант з підтримкою retracing і DLSS. Саме такий ми і рекомендуємо вам купити: Nvidia GeForce RTX 2060 / Nvidia GeForce RTX 3060 чи потужнішу RTX 3070.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Battlefield 2042

Для Battlefield 2042 встановлюємо від 8 до 16 гігабайт ОЗУ. Всі попередні частини Батли були добре оптимізовані, тому ми припускаємо, що хороша оптимізація нас чекає і в 2042. В такому випадку можна встановити гру на HDD-диск - важити вона буде чимало.

 

 

Огляд гри Battlefield 2042

 

Атмосфера

Ми вже звикли до того, що ігри забезпечують нам історичний екскурс. Іноді вони намагаються розповісти реальні факти, закидаючи нас в безодню історичних переплетень, а іноді просто намагаються виглядати якомога правдоподібніше. Що найцікавіше, цей історичний екскурс працює як назад, так і вперед. Дуже часто розробники намагаються спрогнозувати майбутнє, і у деяких це дійсно виходить. Сьогодні ми поговоримо про Battlefield 2 042, яка переносить нас на 21 рік вперед.

Через негативну діяльність людства, клімат планети змінився. Постійні катаклізми переслідують більшість куточків Землі, через що терплять лихо прості жителі. Починається криза, яка тягне за собою «Другу велику депресію». Більшість держав розпадається, як і Євросоюз. Залишившись без даху над головою і захисту, люди об'єднуються в групи, називаючи себе «Неприкаяними». Ці угруповання депатрійованих стають найманцями двох наддержав: США і Росії. За їжу і воду люди б'ються один з одним поза територією цих країн. Одним з таких бійців станете і ви.

Прочитавши короткий синопсис, ви здивуєтеся, адже сюжету в Battlefield 2042 немає. У грі не буде одиночної сюжетної кампанії, тільки мультиплеєр. Ви запитаєте: «А навіщо тоді вигадувати таку історію?». Відповідь проста - щоб світ гри мав причину. Сюжет буде подаватися за рахунок невеликих роликів, які розробники будуть демонструвати в серпні 2021 року. Це замітки катарського журналіста Кайван Бехіра, який по ряду причин приєднався до «Неприкаяних».

Даніель Берлін, головний дизайн директор DICE, підтверджує вищесказане особисто: «Для нас це просто багатокористувацька гра. Причина, по якій ми вирішили піти цим шляхом, полягає в тому, щоб ми змогли реалізувати оповідання в світі, який ми можемо створити через призму поглядів депатрійованих. Ми хотіли, щоб в грі було більше видовища і відбувалися більш масштабні події. Антураж ідеально підходить для цього. Він відповідає цим масштабам і дає нам підстави подорожувати по всьому світу. Це зроблено з геймплейних причин».

 

Геймплей

Чим більше сучасна гра, тим більше її затягує в онлайн. Це, звичайно, стосується не всіх жанрів, але шутери завжди потрапляють під таку моду. Компанія DICE вирішила не створювати окрему одиночну кампанію, а вручити всі інструменти зі створення сюжету в руки гравців. Реалізували вони це за допомогою масштабності і випадку - саме ці два інструменти є геймплейними стовпами нової частини Батли.

Перше - масштабність. Як ви пам'ятаєте, попередні частини забезпечували ігри, де на одній карті 64 гравці. Battlefield 2042 робить крок вперед і збільшує це число до 128 гравців. Настільки масових побоїщ багато з вас ще не бачили, а інші пам'ятають варіанти з шаманізмом і підкруткою серверів. Це будуть справді масштабні битви з різними режимами, але розробники роблять ставку на режим із захопленням точок. Всім нам він знайомий, адже сьогодні такий режим користується широкою популярністю в кожному шутері. Карта буде розділена на сектори, в центрі яких буде знаходиться точка захоплення, що притягає ворогів. Чим довше точку утримуватиме команда, тим швидше закінчаться очки підкріплень в іншої.

За словами розробників, карти в Battlefield 2042 будуть дуже великими. Всі ми знаємо, що розмір - не означає якість, але автори стверджують, що кожен метр буде добре опрацьований. Занудьгувати не доведеться, адже на картах будуть не тільки різні райони з різнотипними будівлями, а й велика кількість інтерактивних предметів. Десь можна відкрити прохід, десь - закрити міст. Це величезний лабіринт, чия інтрига криється в смертоносності.

Так як розмір карт вражатиме, DICE вирішили позбутися від біганини, яку ми можемо побачити в більшості сучасних шутерах і MMORPG. Тепер техніку можна буде викликати де завгодно. Таке рішення може бути спірним, але насправді воно просто чудове. Проте не варто думати категоріями з GTA, адже танк присамонити вам не вдасться. Йдеться про легкий транспорт. Та на цьому розробники не зупинилися. Вони вирішили зробити гру більш командною за рахунок посилення транспортних засобів великим числом гравців. Тобто, кожен транспорт тут матиме кілька активних позицій: один кермує, другий стріляє з кулемета, третій скидає бомби з багажника. Чим більше людей буде знаходитися в одній машині, тим могутнішою вона ставатиме

У грі буде сім карт, які перенесуть нас в різні країни світу: Катар, Індія, Сінгапур, Південна Корея, Французька Гвіана, Єгипет і навіть Антарктида. Кожна карта має свою передісторію, яку покажуть в невеликих сінематиках. Що найсмішніше, в зруйнованому Катарі є безкоштовна електрика - на думку шведів саме так виглядатиме постапокаліпсис 😊. Але на новому контенті розробники не зупинилися. У гравців буде можливість пограти і на класичних картах з попередніх частин серії. У грі ви навіть зустрінете карти з найпершої частини Battlefield. Всі вони були перероблені під сучасний движок, але в плані візуального дизайну залишилися недоторканими. Також на цих картах буде відповідна техніка. Смішно те, що самі розробники до сих пір не знають чи зможуть вони їх нормально збалансувати. Карти можна буде докачати як окремий контент з окремим запуском.

Друге - випадковість. Те, що сюжети в Battlefield 2042 створюють самі гравці ні для кого не секрет, але крім цього автори додали випадкові події. DICE три роки працювала над системою динамічної зміни погоди, відшліфовуючи її до максимуму. В результаті у хлопців все вийшло - час від часу (випадковим чином) на карті з’являтимуться жахливі торнадо, які змітатимуть все і вся. На піщаних картах їх замінять пісочний бурі, на снігових - снігові. Кліматичні катастрофи прекрасно вписуються в ігровий сюжет, а також вносять велику лепту різноманітності в ігровий процес. Система руйнації також отримала ряд поліпшень.

 

Графіка

Battlefield завжди відрізнявся просунутим графічним рівнем. Ці хлопці знають, як зробити красиву картинку з відмінною оптимізацією і нову частину така тенденція не оминула. Battlefield 2042 захоплює дух. Постійні вибухи з неймовірними руйнуваннями і маса динамічних ефектів не можуть не зачаровувати. У грі буде представлена модернізована техніка недалекого майбутнього. Всі скіни солдат створювалися за реальними прототипами з невеликою домішкою фантазії.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Battlefield 2042 від ARTLINE

 

Хочеш бути попереду? Вибирай ігрову збірку від ARTLINE! Швидка і надійна вона забезпечить високий рівень FPS, забезпечуючи вам лідерство! Тільки продуктивні рішення, тільки максимальний графічний рівень!

 

 

Стандартні системні вимоги Battlefield 2042 для ПК

ARTLINE Gaming X55v27 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором з 10-го покоління Intel Core i5-10400F. CPU функціонує на 12 потоків з підвищенням тактової частоти від 2.9 до 4.3 ГГц. ПК обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB / GDDR6), яку рекомендували розробники для Battlefield 2042. Встановлено SSD-диск на 480 гігабайт і 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming).

 

Високі системні вимоги Battlefield 2042 для ПК

ARTLINE Gaming X65v26 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz / 12 потоків обробки). Модель обладнана ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) 2021-го року випуску і 16 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3200 Gaming). Файлове сховище - SSD-диск на 1 терабайт.

 

Ультра системні вимоги Battlefield 2042 для ПК

ARTLINE Gaming X59v17Win - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz / 12 потоків обробки) і 32 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming). Ця потужна ігрова збірка включає ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB), яка позиціонується як одна з кращих в 2021 році. Щоб користувач не відчував браку фізичної пам'яті, було встановлено два накопичувача: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Battlefield 2042 для ПК

ARTLINE Gaming X79v28 - ігровий ПК з 10-ядерним процесором Intel Core i9-10900F (2.8 - 5.2 GHz) з роботою на 20 потоків. Виконаний в корпусі QUBE WIZARD з ARGB LED-підсвіткою. Укомплектований потужною ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3080 (10 GB) з підтримкою всіх фірмових технологій щодо поліпшення графіки від Nvidia. З такою відеокартою ви зможете домогтися максимального рівня графіки в будь-якій грі. Сприяє цьому і 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming). Накопичувачів два: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки людей зможе брати участь в бою в Battlefield 2042?
  • 128 гравців.

 

  • Скільки карт буде в Battlefield 2042?
  • 7 основних + старі додаткові.

 

  • Чи будуть мікротранзакції в Battlefield 2042?
  • Так, але тільки для покупки косметичних предметів.

 

  • Де купити Battlefield 2042?
  • Передзамовлення можна оформити в офіційному магазині Steam