#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Back 4 Blood

Купити комп'ютер для Back 4 Blood

Back 4 Blood - кооперативна комп'ютерна гра в жанрі шутера від першої особи, розроблена студією Turtle Rock Studios в 2021 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One, Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Back 4 Blood
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Back 4 Blood
  5. Огляд гри Back 4 Blood
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Back 4 Blood від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Людство уражено паразитами, які перетворюють людей на зомбі. Група чистильників, чий організм захищений від паразитів, відправляється на вилазку по знищенню ходячих мерців.

Даний огляд є попереднім. Гра вийде 12 жовтня 2021 року.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Back 4 Blood

 

На даний момент системні вимоги гри невідомі. Є лише інформація про те, що працювати Back 4 Blood буде тільки на 64-розрядних операційних системах.

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Back 4 Blood

 

Який процесор потрібен для Back 4 Blood

Ми не думаємо, що системні вимоги Back 4 Blood будуть високими, так як це, перш за все, багатокористувацька кооперативна гра, розрахована на широкий загал і казуального гравця. Тим не менш, ми рекомендуємо вам обзавестися 6-ядерним процесором з останніх поколінь Intel і AMD. Чіп Intel Core i5-10400F стане відмінним варіантом.

 

Яка відеокарта потрібна для Back 4 Blood

Back 4 Blood зможе бути запущена бюджетною лінійкою ігрових відеокарт з чотирма гігабайтами відеопам'яті, але ми радимо вам сфокусуватись на серії RTX від Nvidia з такими моделями як Nvidia GeForce RTX 2060 / 3060 / 3060 Ti.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Back 4 Blood

Ми рекомендуємо встановити 16 гігабайт сучасного стандарту DDR4 і SSD-накопичувач в якості системного диска.

 

 

Огляд гри Back 4 Blood

 

Атмосфера

На сьогоднішній день ви можете побачити велику кількість кооперативних ігор. Багато з них утримують онлайн уже більше ніж десять років і при цьому досі позиціонуються як еталон жанру. Однією з таких ігор є Left 4 Dead 2, що вийшла ще в 2009 році. Саме перша частина цієї гри стала першим масовим кооперативним шутером від першої особи, який став прикладом для інших розробників. Ідея гри досі копіюється різними студіями, і втілюється більш ніж успішно. Сьогодні ми поговоримо про духовного спадкоємця Left 4 Dead, гру під назвою Back 4 Blood, що розроблена тією ж студією - Turtle Rock Studios.

Back 4 Blood пропонує аналогічний ігровий процес, що і у «старшого брата». Команда з чотирьох гравців з'являється на одній з карт, яка кишить мерцями. Нашим завданням буде знищити всіх зомбі, після чого дістатися до головного боса. Якщо групі вдасться завалити останнього мутанта, вона виграє раунд.

 

Геймплей

Якщо з правилами і умовним сюжетом тут все зрозуміло, з новими ігровими механіками Back 4 Blood варто познайомитися. Перед нами оновлена і розширена версія Left 4 Dead, яку сміливо можна називати третьою частиною цієї культової гри. У нас є чотири персонажа, кожен з яких має свої унікальні навички. Їх модельки виконані симпатично, особливо задрота Хоффмана, якого вже в альфа-версії пікають вкрай часто. Новинкою гри є колода карт, з якою будуть взаємодіяти гравці перед кожним матчем. Ви можете вибрати три карти з колоди, що дають вам приємні бонуси: швидкість перезарядки зброї, посилення витривалості, додатковий слот для аптечки, інше. Різновид карт великий, тому обійтися простими збільшеннями характеристик не вийде. Наприклад, ви можете вибрати приємні бонуси для саппортингу вашій команді, а можете придбати карту, яка забезпечує вас валютою за вбивство особливих ворогів. Родзинкою такої системи є той факт, що вона забезпечує не тільки плюсами, а й мінусами. Вибираючи одну з карт, ви можете побачити обмеження, написані внизу червоним шрифтом. Так ви не зможете цілитися зі зброї або у вас буде менше здоров'я. Карт у колоді дуже багато, тому, відштовхуючись від пасивних умінь вашого персонажа, ви можете робити досить великі і унікальні білди.

В Back 4 Blood дуже високий рівень взаємодії з іншими гравцями. Ви можете не тільки хілити своїх напарників, але й забезпечувати їх патронами. Припустимо, ви бігаєте з автоматичною зброєю, тоді як ваш товариш розносить бошки з дробовика. Якщо у вас є кілька куль до дробовика, ви можете поділитися з ним, що дуже приємно. Більш того, в Back 4 Blood ви можете ділитися з друзями грошима! За катку ви збираєте внутрішньо ігрову валюту, за яку можна купувати різні речі, включаючи модифікації до вашої зброї. Якщо бойовому товаришу не вистачає грошенят на снарягу, ви можете з легкістю підкинути йому кілька монет. Модифікації до зброї також можна знаходити на рівнях, як і рандомні карти, що поліпшують ваші стволи. Що найцікавіше, ви будете знаходити пушки, які поступаються вашим. Back 4 Blood підкидає дуже багато варіантів розвитку ситуації, вкидаючи вас в справжній зомбі-апокаліпсис. Будьте готові стріляти зі зменшеним магазином, або зі зброї, з якої не можна цілитися.

А ось зі зброєю ближнього бою справи йдуть погано. Її тут вистачає, але ефективністю такі пушки не відрізняються. Якщо вас затиснув в куток натовп зомбі, а вони рідко бігають поодинці, вам не вдасться відбитися зброєю ближнього бою. Справа в тому, що лише бейсбольна бита може за один замах забрати з собою відразу двох ворогів. Дамажать зомбі пристойно, тому вмирати доведеться швидко. У грі є варіант з ножиком з Call Of Duty, якщо ви оберете спеціальну карту перед матчем. Дуже корисна тема, але без фанатизму, інакше катка може закінчитися швидко не тільки для вас, але і для всієї команди.

Зомбі в Back 4 Blood вийшли дуже ватяними. Зносяться вони всього лише за одну-дві кулі, та й особливої небезпеки на середній складності не представляють, якщо грати тактично. Бігають мерці завжди купою, рідко можна знайти цих красенів по одному. Зомбі дуже добре чують, тому іноді варто поводитися вкрай тихо, якщо хочете обзавестися додатковими модами або крутою зброєю. Захована вона в спеціальних закритих приміщеннях, шлях до яких потрібно відкрити. Зробити це можна вручну, але такий метод приверне увагу зомбі через надмірну гуркоту, а можна використовувати спеціальні інструменти (карти-карти-карти). Луту в грі досить, до того ж постійні навали орд зомбі не дозволять вам нудьгувати.

Як годиться, в Back 4 Blood є унікальні види заражених. Сюди перекочував зомбі з плювком з Left 4 Dead, який станить вас з прямого попадання, зомбі-крикун, що привертає увагу цілої юрби, здоровенні громили з гіпертрофованою рукою, яка розбиває все на своєму шляху. Є у цих хлопців вразливі місця, в які потрібно стріляти - втім, тут все як завжди. В кінці кожного раунду вас чекає фінальний бос - здоровенна махіна, здатна розносити будівлі, виривати величезні загородження, кидатися чим попало. Це своєрідна губка для вбирання шкоди зі смужкою ХП, яка теж має свої вразливі місця.

Стрільба в грі відчувається відмінно, до того ж Back 4 Blood забезпечить вас високим рівнем динаміки. Тут ніколи не постоїш на місці, потрібно постійно рухатися, інакше раунд закінчитися невдачею. Ігруля вийшла дуже м'ясною і кривавою - все як ми любимо. Але і негативні аспекти в ній присутні, а саме - дисбаланс персонажів, надто мала кількість реплік, дисбаланс в пасивних перках. Наприклад, якщо ви хочете створити персонажа саппорта і не вибрали Хоффмана, зробити це у вас не вийде, адже тільки у цього дядечка є подвійні слоти для аптечок і гранат. Сподіваємося, ці «ідеї» замінять, а також забезпечать нас великою кількістю реплік і анімацій. У всьому іншому Back 4 Blood стане грою, в якій ви будете проводити багато часу.

 

Графіка

Back 4 Blood виглядає гідно для 2021 року. Відмінний рівень деталізації, красиві і атмосферні карти, чудове звукове наповнення і візуальний дизайн монстрів і персонажів. Високий рівень динаміки не дозволить вам нудьгувати, а кров, що бризкає по стінах пробудить вашого внутрішнього вбивцю. Back 4 Blood - відмінний кооперативний шутер, який приносить масу задоволення. Сподіваємося, гра не встигне приїстись.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Back 4 Blood від ARTLINE

 

Ігрова збірка - прекрасний варіант для безкомпромісного геймінга. Якщо ви любите ігрову індустрію і активно стежте за ігровими новинками, вибирайте ігрову збірку від ARTLINE.

 

 

Стандартні системні вимоги Back 4 Blood для ПК

ARTLINE Gaming X33v04 - ця ігрова збірка входить в топ-продажів інтернет-магазину ARTLINE. Вона привертає увагу красивою зовнішністю і яскравою LED-підсвіткою. Корпус цієї моделі обладнаний знімними пиловими фільтрами і прозорою стінкою, за якою знаходиться 6-ядерний процесор Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz). Щоб справлятися з комп'ютерними іграми, використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Комп'ютер обладнаний відразу двома накопичувачами: SSD (480 GB) + HDD (1 TB). Кількість оперативної пам'яті становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги Back 4 Blood для ПК

ARTLINE Gaming X55v27 - ігрова збірка в стриманому корпусі QUBE BREEZE з ARGB LED-підсвіткою. Укомплектована ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB / GDDR6) з підтримкою DLSS 2.0 і retracing. Місце центрального процесора займає 6-ядерний чіп Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з роботою на 12 потоків. Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming), обсяг постійної пам'яті - 480 гігабайт (SSD-диск).

 

Ультра системні вимоги Back 4 Blood для ПК

ARTLINE Gaming X65v33 - ігровий персональний комп'ютер в корпусі QUPE NEPTUNE. Обладнаний 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5600X (3.7 - 4.6 GHz) 2020-го року випуску. Чіп побудований на архітектурі Zen 3, працює на 12 потоків. Для роботи з графікою використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 з 12 гігабайтами відеопам'яті і підтримкою всіх фірмових технологій щодо поліпшення графічного рівня. Для комфортної роботи з програмами встановлено 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming). Накопичувачів два: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Back 4 Blood для ПК

ARTLINE Gaming X77v49 - потужний ігровий ПК з геймерською відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB), яка вийшла в 2020-му році. Збірка дозволить вам запускати будь-яку гру в 4К на максимальних налаштуваннях. Обладнана 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700F (2.5 - 4.9 GHz) з 11-го покоління Rocket Lake, яке побачило світ у 2021-му. Для зберігання великої кількості файлових даних встановлено два накопичувача: SSD (480 GB) + HDD (2 TB). Об'єм оперативної пам'яті дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 3200 Gaming).

 

 

Питання та відповіді

 

  • На скількох чоловік розрахована Back 4 Blood?
  • На чотирьох гравців.

 

  • Чи можна грати одному в Back 4 Blood?
  • Так, але інтелект ботів засмучує.

 

  • Штучний інтелект може міняти погодні умови в Back 4 Blood?
  • Так.

 

  • Back 4 Blood розробила та ж студія, що і Left 4 Dead?
  • Так, Turtle Rock Studios.

 

  • Де купити Back 4 Blood?
  • Зробити попереднє замовлення можна в офіційному магазині Steam