#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Alien Swarm Reactive Drop

Купити комп'ютер для Alien Swarm Reactive Drop

Alien Swarm Reactive Drop – комп'ютерна гра у жанрі кооперативного шутера, розроблена студією Reactive Drop Team у 2017 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Alien Swarm Reactive Drop
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Alien Swarm Reactive Drop
  5. Огляд гри Alien Swarm Reactive Drop
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Alien Swarm Reactive Drop від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Ви разом із бойовими товаришами намагаєтеся протистояти прибульцям, які бажають вам смерті.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців. Поширюється за безкоштовною моделлю free-to-play.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Alien Swarm Reactive Drop

 

Системні вимоги Alien Swarm Reactive Drop є низькими, тому для гри можна використовувати навіть офісний комп'ютер з інтегрованою відеокартою. Така машина, звичайно, сьогодні не буде актуальною, але новина втішити багатьох власників старих ПК. Працює ASRD навіть у Windows XP. Підтримує DirectX 9.0.

 

Мінімальні системні вимоги Alien Swarm Reactive Drop

  • Процесор: Pentium
  • Оперативна пам'ять: 2 гігабайти
  • Відеокарта: ATI X800/Nvidia 6600
  • Операційна система: Windows XP

 

Рекомендовані системні вимоги Alien Swarm Reactive Drop

  • Процесор: Core 2 Duo
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia 6600/ATI X800
  • Операційна система: Windows XP

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Alien Swarm Reactive Drop

 

Який процесор потрібний для Alien Swarm Reactive Drop

Підібрати хороший ПК, який зможе запускати сучасні ігри на максимальних налаштуваннях – справа непроста. Тут потрібно врахувати всі технічні характеристики та сумісність підібраних компонентів, а також орієнтуватись на нові технічні рішення. Якщо ви хочете купити ігрову збірку, ви повинні звернути увагу, чи знаходиться в ній 6-ядерний процесор з останніх поколінь Intel або AMD. Рік випуску – не нижче 2020-го. Щоб спростити завдання, ми пропонуємо розглянути декілька моделей процесорів: Intel Core i5-10400F/AMD Ryzen 5 3600X / Intel Core i5-10600KF.

 

Яка відеокарта потрібна для Alien Swarm Reactive Drop

В ігровому ПК має бути встановлена потужна ігрова відеокарта. Саме вона дозволить вам запускати ААА-проекти на максимальних графічних налаштуваннях, а також без проблем працювати з відеоредакторами та іншими «важкими» програмами з обробки відео. Свою увагу концентруємо на Nvidia GeForce RTX 3060 Ti або AMD Radeon RX 6700 XT. Це сучасні та потужні графічні процесори з підтримкою технологій покращення графічного рівня.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Alien Swarm Reactive Drop

Багато хто недооцінює важливість файлових накопичувачів. Це - не просто місце для зберігання файлів. Залежно від жорсткого диска, ваш комп'ютер працюватиме швидше або повільніше. Щоб прискорити робочий процес, встановлюйте SSD-диск як системний. Також деякі ігри рекомендується встановлювати лише на SSD, адже HDD працює набагато повільніше. Найкращим рішенням стане дует SSD + HDD. Щодо оперативної пам'яті, тут все просто – встановлюємо стандарт DDR4, від 16 до 32 гігабайт. Якщо у вас хороша відеокарта і процесор, можна обійтися навіть планкою на 8 гігабайт, але, все ж таки, 16 – це золотий стандарт.

 

 

Огляд гри Alien Swarm Reactive Drop

 

Атмосфера

Кооперативні онлайн-ігри вже давно стали вершиною ігрового ланцюжка. Адже тепер провести час із друзями можна не лише за пивом, а й у компанії найлютіших ворогів, які бажають вас знищити. Існують платні та безкоштовні проекти. До останніх ступінь довіри низька, адже модель free-to-play практично завжди має на увазі мікротранзакції. Все ж таки, не варто міряти всіх одним мірилом. Сьогодні ми поговоримо про ізометричний кооперативний шутер Alien Swarm Reactive Drop, в який ви можете пограти абсолютно безкоштовно.

Alien Swarm Reactive Drop можна сплутати з франшизою «Чужі», де члени екіпажу космічного корабля борються з ксеноморфами. У цій грі знаменитих і отруйних хижаків не буде, але боротися доведеться з іншими не менш небезпечними істотами інопланетного походження. У грі немає сюжету та передісторії. Вас відразу ставлять перед фактом або ви, або вас. На щастя, протистояти доведеться не самотужки. Грати в Alien Swarm Reactive Drop можна з друзями до 8 гравців у сесії. Також можлива гра з ботами та іншими, незнайомими гравцями з рандомного підбору.

 

Геймплей

Alien Swarm Reactive Drop пропонує дуже бадьорий геймплей. Зайшовши в гру, ви побачите безліч кампаній та місій, які стануть вашими аренами домінування (або навпаки, залежить від обраної складності). Принагідно ви можете активувати облави, а також виставити рівень шкоди по своїх – так, у грі вона присутня, і це робить її більш крутою в тактичному плані. Карт в Alien Swarm Reactive Drop достатньо, кожна по-своєму оригінальна, за рахунок чого має відмінності, хоч і не кардинальні. Як не крути, ASRD – коридорна гра, в якій вам потрібно рухатися від точки А до точки Б. Грати можна з командою до 8 осіб. У грі є різні класи, чию важливість не можна недооцінювати. Тут все, як завжди: медики, техніки, стрілки. Кожен клас має спеціальну зброю, яку може використовувати тільки він. Інші пушки загальні, відкриваються за рівнем прокачування.

Ви з'являєтеся на карті та починаєте свій хрестовий похід. Десь вмикаєте світло, десь доведеться відчиняти двері. Поки техніки займаються зломом, інші товариші по службі прикривають їх від інопланетян. Вороги вийшли досить різноманітними як у плані дизайну, так і в плані класу. Але патерн поведінки в них лише один – знищення противника за будь-яких умов. Штучний інтелект не відрізняється інтелектом. У більшості випадків тварюки пруть прямо в лоба, але гра підкидає арени, на яких вороги налітають з усіх боків. Стріляти потрібно влучно, до того ж, не варто забувати про стратегію. Справа в тому, що в Alien Swarm Reactive Drop реалізовано частку реалізму з перезарядкою зброї. Якщо ви зробите два постріли і перезарядите пушку, решту патронів буде втрачено назавжди. Сама перезарядка також потребує уваги. Натиснувши відповідну клавішу, потрібно стежити за смужкою перезарядки, вчасно протискаючи біндову кнопку. Якщо ви не встигнете, зброя заклинить і ви втратите час. Після цього потрібно буде перезаряджати її ще раз. Як ви розумієте, це тягне негативні наслідки. Зброя буває різна: від вогнемету до всіляких бластерів та кулеметів.

Також у грі є PvP-режим, хоч орієнтована вона на PvE. Існують такі ігрові режими як: бій на смерть, гонка озброєнь, миттєве вбивство. Присутня таблиця лідерів для підвищення конкуруючої складової. Модифікації на місці.

 

Графіка

Alien Swarm Reactive Drop забезпечує динамічний геймплей з непоганим графічним рівнем. Гра не відрізняється яскравою палітрою кольорів через гнітючу атмосферу антуражу старих фантастичних трилерів. Але увага до деталей тут на висоті - можна розглянути безліч предметів інтер'єру, для інтерактивних не потрібно збільшувальне скло.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Alien Swarm Reactive Drop від ARTLINE

 

Купити потужний ігровий ПК можна в інтернет-магазині Artline. Для цього вам навіть не потрібно виходити з дому, адже оформити замовлення можна в режимі онлайн. В асортименті ARTLINE знаходиться безліч ігрових збірок. Кожен клієнт зможе підібрати найбільш підходящу, і почати знайомство ми рекомендуємо із чотирьох ігрових ПК, що розмістилися у списку нижче:

 

 

Стандартні системні вимоги Alien Swarm Reactive Drop для ПК

ARTLINE Gaming X56v24 – ігровий ПК у корпусі QUBE BREEZE. Стильний і привабливий, він має ARGB LED-підсвітку. Корпус відрізняється полегшеним доступом до внутрішніх компонентів. Щоб зробити upgrade ОЗУ, вам не доведеться розбирати весь комп'ютер. За його прозорою стінкою ви побачите 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) з роботою на 12 потоків. З графікою працює ігрова відеокарта AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB) з підтримкою технології трасування променів та FildelityFX для підвищення FPS. Для зберігання великої кількості інформації встановлено два жорсткі диски: SSD (480 GB) + HDD (2 TB). Об'єм оперативної пам'яті обчислюється 16 гігабайтами (DDR4/2666 Gaming).

 

Високі системні вимоги Alien Swarm Reactive Drop для ПК

ARTLINE Gaming X55v32 – персональний ігровий комп'ютер від інтернет-магазину ARTLINE. Модель починається з 6-ядерного процесора Intel Core i5-11400F з 11-го покоління Rocket Lake. Він працює на 12 потоків у тактовому діапазоні 2.6 – 4.4 ГГц. Його партнером є ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) з технологіями DLSS, трасування променів, Reflex. Встановлено 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4/3200 Gaming). Накопичувач: SSD диск (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Alien Swarm Reactive Drop для ПК

ARTLINE Gaming X68v18 – ігрова збірка від ARTLINE у корпусі QUBE BREEZE. Обладнана 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 GHz) з 12 потоками обробки. З графікою працює ігрова відеокарта AMD Radeon RX 6800 XT (16 GB). Цей потужний графічний процесор застосовує технологію трасування променів, покращуючи поведінку світла та тіні. Є технологія FidelityFX для підвищення FPS в іграх. Також на борту ПК ви побачите 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/3200 Gaming) та SSD-диск на 1 терабайт фізичної пам'яті.

 

4К системні вимоги Alien Swarm Reactive Drop для ПК

ARTLINE Gaming X77v52 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700F. Це чіп з 11-го покоління, що працює на 16 потоків із підвищенням тактової частоти від 2.5 до 4.9 ГГц. Є відеокарта Nvidia GeForce RTX 3070 Ti (8 GB), покращена версія зі збільшеною кількістю CUDA-ядер. Є підтримка Ray Tracing, DLSS, Reflex. Накопичувачів два: SSD (480 GB) + HDD (2 TB). Кількість оперативної пам'яті дорівнює 32 гігабайтам (DDR4/3200 Gaming).

Питання

+ Скільки гравців може грати у Alien Swarm Reactive Drop?
У гру може грати до 8 гравців одночасно
+ Що буде, якщо почати гру з ботами в Alien Swarm Reactive Drop?
Гра автоматично знайде вам живих людей-компаньйонів
+ Де придбати Alien Swarm Reactive Drop?
Гра поширюється за безкоштовною моделлю free-to-play, тому ви можете завантажити її в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/563560/Alien_Swarm_Reactive_Drop/