GEFORCE EXPERIENCE – найкращий помічник будь-якого геймера

image_alt

GEFORCE EXPERIENCE – найкращий помічник будь-якого геймера. Додаток надає всі необхідні інструменти для того, щоб ви могли записувати і ділитися своїми відео і прямими трансляціями. GeForce Experience забезпечить вашу відеокарту всіма необхідними драйверами, а також допоможе оптимізувати налаштування відеоігор під можливості вашого ПК.

GEFORCE EXPERIENCE

 

 

GeForce Experience дозволяє використовувати технологію ShadowPlay для проведення стрімів і записів геймплею без втрати продуктивності відеокарти. З GeForce Experience запис і публікація відео/прямих трансляцій на YouTube, Twitch, Facebook стають набагато простішими.

На цьому користь GeForce Experience не закінчується. Програма постійно забезпечує Game Ready драйвера для усунення помилок, підвищення продуктивності та вдосконалення ігрового процесу найочікуваніших відеоігр. Оновити драйвера за допомогою GeForce Experience можна в один клік.

За допомогою технології NVIDIA Ansel у кожного геймера є можливість створювати захоплюючі зображення. З NVIDIA Ansel опублікувати зображення в Facebook, Google Foto і Imgur можна одним помахом пальця.

Програма має цікаву функцію Freestyle, яка дозволяє змінювати відображення графіки за допомогою налаштування кольору і насиченості. Freestyle також уможливлює використання фільтрів, наприклад, HDR. Функція може бути використана у будь-яких відеоіграх оскільки є частиною драйверів.

GeForce Experience самостійно оптимізує налаштування графіки у відеоіграх. За допомогою математичних обчислень і хмарних тестів програма самостійно підбирає оптимальні налаштування графіки для досягнення максимальної якості зображення без втрати продуктивності. GEFORCE EXPERIENCE враховує всі характеристики вашого «заліза»: CPU, GPU, RAM, SSD&HDD.

Крім цього, розробники GeForce Experience проводять розіграші приємних призів - в якості подяки за підтримку їх ініціативи.

Наявність GeForce Experience – обов'язкова умова для досягнення максимальної продуктивності відеокарти в комп'ютерних іграх: Metro Exodus, Control, Total War Warhammer 2, GTA 5, Read Dead Redemption 2 та інших. У 2020 році без цієї програми жоден геймер не може жити.

 

ПОДИВИТИСЯ ВСІ МОДЕЛІ ІГРОВИХ КОМП'ЮТЕРІВ АРТЛАЙН