#top-luchshikh

Покращена потужність та швидкість – це ігровий комп'ютер 2023

Купити ігровий комп'ютер 2023 року

Вибір кращого ігрового ПК – це складніший процес, ніж пошук потужного та дорогого комп'ютера. Залежно від повсякденних потреб геймера можна вибрати середній або бюджетний варіант ПК.

Якщо користувачеві потрібно отримати максимально продуктивну збірку, йому є з чого вибирати. Сучасні комплектуючі дозволяють отримати потужний пристрій, який зможе запускати ігри на високих налаштуваннях без затримок та уповільнення. Якщо ви не плануєте грати на ультрависоких налаштуваннях, можете звернути увагу на кращі бюджетні ігрові комп'ютери.

Багато хардкорних геймерів намагаються самостійно зібрати ігровий комп'ютер ПК. При цьому такі збирання не завжди відрізняються своєю ефективністю. У нашому рейтингу будуть представлені добре оптимізовані ігрові комп'ютери, які показують чудову продуктивність в іграх. Подібні системи відрізняються стабільністю, тому що проходять ретельне тестування. Ви можете бути впевнені, що можете запускати свої улюблені ігри.

У рейтингу ми розглянемо різні варіанти комп'ютерів для всіх геймерів. Ми протестували всі пропоновані пристрої та знаємо, який ПК краще порекомендувати для запуску ігор з різною роздільною здатністю екрану.

 

 

Зміст:

  1. Ігровий комп'ютер ARTLINE Gaming X99v57
  2. Ігровий комп'ютер ARTLINE Gaming HGWRTSv37Win
  3. Ігровий комп'ютер ARTLINE Gaming TUFv119
  4. Ігровий комп'ютер ARTLINE Overlord X55v45
  5. Ігровий комп'ютер ARTLINE Gaming X97WHITE
  6. Ігровий комп'ютер ARTLINE Overlord GT502v20Winw
  7. Як вибрати найкращий ігровий комп'ютер ПК у 2023 році?
  8. Де можна купити найкращий ігровий ПК 2023 року?

 

 

Ігровий комп'ютер ARTLINE Gaming X99v57

 

У цьому пристрої користувачеві пропонується високий рівень продуктивності. Gaming X99v57 є одним із найкращих ігрових ПК на поточний момент. Його можуть вибирати користувачі, які хочуть отримати плавний ігровий процес навіть за високої роздільної здатності 4К і з трасуванням променів.

У ньому використовуються найпотужніші комплектуючі споживчого рівня: Intel i9-13900KF та RTX 4090 24GB. як ОЗУ застосовується DDR5-6000 Gaming об'ємом 32 Гб. Тут використовуються такі накопичувачі: NVMe Gen4 1 Тб та SSD 1 Тб.

У корпусі Artline OVERLORD RGB встановлено плату PRIME Z690-A. Ефективна робота системи забезпечується завдяки блоку живлення 1000W 80+ Bronze. Незважаючи на високу потужність пристрою, він працює тихо за рахунок системи охолодження ЦП WaterCooler 360мм. У платі є бездротові технології Wi-Fi 802.11ac+BT4.0.

Всі ці потужні комплектуючі знаходяться у практичному та красивому корпусі. На бічних панелях використовується загартоване скло 4 мм. На верхній панелі встановлено спеціальну вентиляційну сітку. У цьому виробі користувачі можуть отримати все необхідне для ігор протягом тривалого часу.

 

 

Ігровий комп'ютер ARTLINE Gaming HGWRTSv37Win

 

Цей потужний та стильний комп'ютер відноситься до категорії ігрових бюджетних пристроїв. Gaming HGWRTSv37Win дозволяє запускати практично всі сучасні ігри. Під час тестування ми отримали середні оцінки для популярних ігор. Тому якщо ви не женетеся за високою роздільною здатністю, то цей ігровий комп'ютер буде найкращим варіантом.

Gaming HGWRTSv37Win базується на шестиядерному процесорі AMD Ryzen 5 5600 та відеокарті RX 6600 XT 8GB. Нормальна продуктивність в іграх досягається за рахунок ОЗП DDR4-3200 об'ємом 32 Гб. Цього буде достатньо, щоб запускати із середніми налаштуваннями Dirt 5 або Cyberpunk 2077.

Комп'ютер базується на системній платі B450. В якості охолодження процесора використовується Tower ARGB. Записувати програми та ігри можна на два накопичувачі: M.2 NVMe 480 Гб та HDD 1 Тб. Усі комплектуючі розміщуються у гарному корпусі QUBE STORM Custom. У системі охолодження використовується підсвічування RGB LED fans.

Якщо вам не потрібно грати на високих налаштуваннях, цей ігровий комп'ютер буде оптимальним варіантом. Розглянутий ПК буде чудовою бюджетною машиною, якщо ви готові йти на компроміс при виборі ігрових налаштувань.

 

 

Ігровий комп'ютер ARTLINE Gaming TUFv119

 

У цьому корпусі чудово поєднується гарний дизайн Asus TUF Gaming GT301 RGB та якісна система охолодження. Тут використовується процесор Intel 13 покоління та відеокарта 40 серії NVIDIA. Це справжній ігровий ПК нового покоління, який має опрацьовану систему охолодження.

Користувачі можуть запускати ігри на процесорі Intel i9-13900KF та відеокарті RTX 4070 Ti 12GB. Ці комплектуючі разом із ОЗУ DDR4-3600 Gaming об'ємом 64 Гб показують відмінний рівень продуктивності. Для зручності геймерів використовується 2 накопичувачі: NVMe Gen4 1 Тб та NVMe SSD 1 Тб.

В якості системної плати Gaming TUFv119 використовується TUF GAMING Z690-PLUS WIFI D4, яка підтримує бездротові технології Wi-Fi 802.11ac|ax + BT5.2. Ефективна система охолодження процесора TUF LC 240 RGB дозволяє системі працювати на максимумі можливостей. Ще варто відзначити блок живлення 1000W 80+ Bronze.

Зараз немає ігор, які б не зміг запустити цей комп'ютер. Наприклад, Marvel's Spider-Man Remastered та Cyberpunk 2077 чудово працюють на максимальних налаштуваннях.

У комп'ютері встановлено системну плату TUF GAMING Z690-PLUS WIFI D4. Для нормальної роботи цих комплектуючих використовують потужний блок живлення 1000W 80+ Bronze. До додаткових переваг корпусу відноситься наявність пилового фільтра на верхній панелі управління та використання на бічній панелі загартованого скла 4 мм.

 

 

 

Ігровий комп'ютер ARTLINE Overlord X55v45

 

Це досить проста збірка, в якій використовується потужний процесор Intel 12 покоління. Підсумкова конфігурація Overlord X55v45 не відрізняється надпродуктивністю, але користувачі отримують можливість запустити практично всі ігри 1080р. Ігровий процес є плавним, ми не помітили суттєвих затримок.

У цій машині встановлений процесор Intel i5-12400F. Як графічний процесор використовується RTX 3060 12GB. У комп'ютері лише один твердотільний накопичувач M.2 NVMe 1 Тб. Системна плата N5-Z69XT дозволяє працювати з бездротовими технологіями Wi-Fi 802.11ac|ax+BT5.2. Для такого потужного процесора використовується якісна система охолодження QB-OL6250. Ефективна робота пристрою забезпечується завдяки блоку живлення STRIX 650W 80+ Gold.

 

 

Ігровий комп'ютер ARTLINE Gaming X97WHITE

 



Користувачам пропонується стильна збірка з високим рівнем продуктивності. У Gaming X97WHITE використовуються потужні комплектуючі, що забезпечує надзвичайно високу продуктивність в іграх. На особливу увагу заслуговує підсвічування RGB, що складається з системи вентиляторів 4x120mm RGB LED fans + remote control.

У пристрої використовується 16-ядерний процесор Intel i7-13700KF. Комп'ютер дозволяє отримати високу продуктивність в іграх за рахунок потужної відеокарти RTX 4080 16GB. Разом із ОЗУ DDR4-3600 Gaming об'ємом 64 Гб дана машина здатна запустити будь-яку гру. Цієї продуктивності буде достатньо для ігрового процесу у форматі 1440р та 4К. Це привабливий комп'ютер для геймерів, які піклуються про продуктивність та естетику.

У красивому білому корпусі QUBE ORION встановлено системну плату N5-Z69XT з бездротовими технологіями Wi-Fi 802.11ac|ax + BT5.2. Потужний блок живлення 1000W 80+ Bronze забезпечує ефективну роботу системи.

 

 

Ігровий комп'ютер ARTLINE Overlord GT502v20Winw 

 

 

У комп'ютері Overlord GT502v20Winw чудово поєднується приголомшливий дизайн та потужні параметри. ЦП і відеокарта, що використовується, здатні забезпечити в іграх швидку і безперебійну роботу. Корпус Asus TUF Gaming GT502 White є одним із найпривабливіших варіантів серед ігрових комп'ютерів.

Тут як процесор використовується 12-ядерний AMD Ryzen 9 7900X3D. У пристрій доданий потужний споживчий процесор RTX 4090 24GB. Тут є 32 Гб ОЗУ DDR5-6000 Gaming. Записувати ігри можна на накопичувачі NVMe 1 Тб HDD 2 Тб.

Системна плата TUF GAMING X670E-PLUS WIFI має велику кількість доступних інтерфейсів та бездротові технології Wi-Fi 802.11ac|ax + BT5.2. Це дозволяє підключати додаткове ігрове обладнання та геймпади. Завдяки модульному дизайну та вентиляторам з RGB підсвічуванням досягається ефектний зовнішній вигляд пристрою.

 

 

Як вибрати найкращий ігровий комп'ютер ПК у 2023 році

 

Геймери можуть суттєво полегшити процес складання такого ПК, замовивши готовий пристрій. Наразі пропонується велика кількість комп'ютерів різного бюджету. При цьому ви повинні заздалегідь визначитися, чи запускатимете ресурсомісткі проекти, чи вам буде достатньо грати з низькими налаштуваннями. Крім рівня продуктивності, ще варто звертати увагу на дизайн корпусу ПК і наявність підсвічування RGB.

Користувачі можуть вибрати комп'ютер будь-якого рівня. Деякі з пристроїв забезпечують плавний ігровий процес у форматі 4К, а інші важко працюють з роздільною здатністю 1080р. Основну роль при виборі пристрою цієї категорії грає бюджет геймера.

Коли ви визначитеся з бюджетом, потрібно переходити до вибору графічного процесора. Наразі відмінну продуктивність в іграх демонструють відеокарти 40 серії NVIDIA. Також не варто скидати з рахунків графічні процесори 30 серії NVIDIA та карти від AMD. Оптимальним варіантом ЦП буде Intel i5-i9 12 та 13 покоління, а також Ryzen 5-9.

Геймери особливу увагу повинні приділяти розміру оперативної пам'яті. Чим більше у комп'ютері ОЗУ, тим ефективнішим буде ігровий процес. Об'єм 16 Гб оперативної пам'яті використовується лише у бюджетних ПК. Якщо користувач хоче грати з високими налаштуваннями, варто вибирати мінімум 32 Гб пам'яті. Сучасні ігри займають багато місця на диску, тому слід вибирати накопичувачі щонайменше 1 Тб.

Загалом до покупки ігрового комп'ютера не варто ставитись легковажно. Всі пропоновані у нашому рейтингу пристрої пройшли тестування. Ми запускали на них вимогливі ігри та оцінювали рівень потужності та теплову продуктивність системи охолодження. Ще ми намагалися запропонувати вам варіанти з гарним та якісним корпусом, де є RGB підсвічування. Важливо пам'ятати, що сучасний ігровий ПК можна використовувати не тільки для розваг, але і як повсякденний комп'ютер, і для створення контенту.

 

 

Де можна купити найкращий ігровий ПК 2023 року

 

Придбати такі потужні пристрої варто у компанії, яка пропонує на такий товар тривалу гарантію. В інтернет-магазині Артлайн доступні всі розглянуті в нашому рейтингу ігрові ПК. Ви можете детально проаналізувати всі пристрої та підібрати для себе потрібний результат. При цьому ви повинні заздалегідь визначити, в які ігри та з яким дозволом плануєте грати.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Який центральний процесор демонструє найвищу продуктивність в іграх?
На основі проведених тестів ЦП Intel i9-13900KF є найпотужнішим в іграх. Ви можете підібрати для себе комп'ютер на його основі.
+ Мені потрібний ПК для простих ігор у низькій роздільній здатності, який пристрій краще вибрати?
Ігровий комп'ютер ARTLINE Gaming HGWRTSv37Win оптимально підійде для вирішення ваших завдань. У ньому можна запускати навіть сучасні ігри, але у низькій якості.
+ На вибір яких комплектуючих варто приділяти увагу при покупці ігрового ПК?
Рівень продуктивності в іграх залежить від відеокарти. Якщо ви хочете придбати сучасний та потужний графічний процесор, звертайте увагу на вироби NVIDIA 40 серії.