#top-luchshikh

Топ-7 кращих міні-комп'ютерів для комфорту та підвищення продуктивності

Купити міні комп'ютер ПК 2023

У багатьох користувачів виникають проблеми при виборі відповідного міні комп'ютера ПК. Існує багато вимог, яким має відповідати такий пристрій, наприклад розмір, потужність, вартість. Ще необхідно враховувати, які обчислювальні завдання має вирішувати така машина.

Складнощі у виборі комп'ютера полягають у підборі процесора та відеокарти. У кожного користувача свої потреби, тому ми пропонуємо рейтинг із найкращих ПК. Ми постаралися охопити максимально можливу категорію таких комп'ютерів, щоб будь-яка людина змогла підібрати для себе оптимальний варіант техніки.

 

 

Зміст:

  1. Міні комп'ютер ARTLINE Overlord H1v87
  2. Міні комп'ютер ARTLINE Overlord V8v32
  3. Міні комп'ютер ARTLINE Overlord H1v45w
  4. Міні комп'ютер ARTLINE Overlord H1v33
  5. Міні комп'ютер ARTLINE Overlord H1v54
  6. Міні комп'ютер ARTLINE Overlord NPTNv03
  7. Міні комп'ютер ARTLINE Overlord H1v40w
  8. Як вибрати найкращий міні комп'ютер ПК 2023?
  9. Де можна придбати найкращий міні комп'ютер ПК 2023 року?

 

 

Міні комп'ютер ARTLINE Overlord H1v87

 

Найпотужніший представник цієї категорії комп'ютерів. У Overlord H1v87 багато портів для підключення додаткового обладнання та гарна загальна продуктивність. Пристрій відмінно підійде для офісу або студентів, яким потрібний надійний, невеликий і тихий ПК. Його потужності буде достатньо для створення контенту, запуску текстових редакторів, електронних таблиць і навіть нових ігор.

Пристрій базується на новій серії відеокарт і процесора на поточний момент. ЦП Intel i7-13700F відмінно поєднується з відеокартою RTX 4070 12GB. Разом із ОЗП DDR4-3200 Gaming об'ємом 32 Гб вони здатні вирішувати завдання будь-якого рівня. Тут використається один накопичувач NVMe SSD 1 Тб. Його буде достатньо для виконання всіх необхідних завдань у бізнесі, навчанні та іграх.

У корпусі NZXT H1 Black встановлено системну плату PRIME H610I-PLUS D4. Для охолодження центрального процесора використається багатофункціональна система NZXT WaterCooler 140mm. Для надійної роботи такого потужного ЦП та відеокарти встановлено блок живлення на 650W 80+ Gold.

Купівля такого комп'ютера буде чудовою інвестицією для бізнесу та навчання. У цьому міні комп'ютері поєднується стриманий дизайн та потужні комплектуючі. При необхідності цей пристрій можна модернізувати, що робить його найкращим вибором для всіх користувачів.

 

 

Міні комп'ютер ARTLINE Overlord V8v32

 

У комп'ютері Overlord V8v32 відмінно поєднується висока продуктивність і чудовий дизайн у вигляді куба. Потужності даного пристрою буде цілком достатньо для роботи та навчання. Ще на ньому можна запускати невибагливі ігри.

У комп'ютері використовується шестиядерний процесор AMD Ryzen 5 5600X та відеокарта RTX 3060 Ti 8GB. Оперативна пам'ять DDR4-3200 складається із двох планок по 8 Гб. Це забезпечує роботу ОЗП у двоканальному режимі. Місткість твердотільного накопичувача NVMe SSD становить 1 Тб.

У такому цікавому корпусі QUBE V8 чудово вміщуються всі необхідні комплектуючі. Тут використовується системна плата PRIME A320I-K із великою кількістю доступних інтерфейсів. Охолодження центрального процесора виконане за допомогою системи Enermax T40. Стабільна робота ПК гарантується завдяки використанню блоку живлення 600W 80+ Gold SFX.

Пристрій підійде користувачам, які хочуть вирішувати серйозні завдання. Такий ПК буде чудовим помічником протягом тривалого періоду його експлуатації.

 

 

Міні комп'ютер ARTLINE Overlord H1v45w

 

Цей комп'ютер має простий дисплей та достатню загальну продуктивність для вирішення завдань клієнтів. Машина може використовуватися навіть як робоча станція на виробництві. Це найкращий вибір для офісу, студента або домашнього використання.

В Overlord H1v45w використовується чотириядерний ЦП Intel i3-12100F. Разом із графічним процесором GTX 1660 SUPER 6GB забезпечується ефективне вирішення поставлених завдань. ОЗП DDR4-3200 об'ємом 2x8 Гб ефективно працює у двоканальному режимі. За рахунок цього підвищується рівень продуктивності у різних додатках.

Базується міні-комп'ютер на системній платі PRIME H610I-PLUS D4. Блок живлення 650W 80+ Gold. Для охолодження цього процесора встановлено якісну систему NZXT WaterCooler 140mm. У бічній панелі корпусу NZXT H1 White використовується загартоване скло 44 мм. Цей комп'ютер стане для користувачів чудовим розважальним центром.

 

 

Міні комп'ютер ARTLINE Overlord H1v33

 

Цей комп'ютер відрізняється гарною продуктивністю в офісних додатках та деяких іграх. Це машина початкового рівня, за бажання її можна модернізувати. В Overlord H1v33 використовуються комплектуючі, які підійдуть для повсякденної офісної роботи, навчання чи розваг. Тут навіть вдасться запустити багато ігор у низькій якості.

Основу комп'ютера складає чотириядерний ЦП Intel i3-12100F та графічний процесор GTX 1650 4GB. Тут використовується двоканальний режим ОЗП DDR4-3200 об'ємом 2x8 Гб. Встановлювати всі необхідні програми та ігри можна на твердотільний накопичувач NVMe SSD 1 Тб.

Усі комплектуючі добре вписуються в корпус NZXT H1 Black. Базується ПК на системній платі PRIME H610I-PLUS D4. Комп'ютер не перегрівається завдяки якісній системі охолодження ЦП NZXT WaterCooler 140mm. Так як тут невибагливі до потужності ЦП та відеокарта, то цілком достатньо блоку живлення 650W 80+ Gold.

 

 

Міні комп'ютер ARTLINE Overlord H1v54

 

В Overlord H1v54 використовується продуктивний процесор та відеокарта. Такий комп'ютер дозволить ефективно обробляти фотографії та відео, працювати з дизайном та створенням контенту. Цей ПК відмінно вирішує будь-які завдання користувачів у бізнесі та навчанні.

Основою цього міні комп'ютера став шестиядерний процесор Intel Core i5-12400F. Підвищений рівень продуктивності досягається завдяки використанню графічного процесора RX 6600 XT 8GB. Як ОЗП застосовується DDR4-3200 об'ємом 32 Гб. Тут, як і в будь-якому розглянутому вище рейтингу ПК, використовується накопичувач NVMe SSD 1 Тб.

Ефективну роботу пристрою забезпечує система охолодження ЦП NZXT WaterCooler 140mm та блок живлення 650W 80+ Gold. Системна плата PRIME H610I-PLUS D4 підтримує наступні варіанти бездротової технології: Wi-Fi 802.11ac|ax + BT5.0. Ще ця плата вирізняється великою кількістю інтерфейсів для підключення додаткового обладнання.

 

 

Міні комп'ютер ARTLINE Overlord NPTNv03

 

У комп'ютері чудово поєднується унікальний дизайн корпусу QUBE A4 та потужні комплектуючі. Overlord NPTNv03 є чудовим міні комп'ютером із широкими можливостями. Його можна використовувати для рендерингу, створення контенту та запуску ігор.

Шестиядерний центральний процесор Intel i5-11400F у поєднанні з відеокартою RTX 3060 Ti 8GB дозволяє вирішувати завдання у різних сферах діяльності. Тут використовується ОЗП DDR4-3200 Gaming об'ємом 16 Гб. Твердотільний накопичувач NVMe SSD має об'єм 1 Тб.

У системній платі MEG Z490I UNIFY є багато інтерфейсів, у тому числі мережева карта на 2.5Gb. У вигляді системного охолодження процесора використовується WaterCooler 240mm, додатково в корпусі є 2x120mm ARGB LED fans і вентиляційна сітка на верхній панелі. Це відмінне рішення для користувачів, які хочуть використовувати лише найкращі пристрої.

 

 

Міні комп'ютер ARTLINE Overlord H1v40w

 

 

Комп'ютер Overlord H1v40w дозволяє користувачам вирішувати багато завдань у галузі навчання та бізнесу. Цей комп'ютер відмінно підходить для розваг та перегляду потокового відео. Ще пристрій дозволяє запускати сучасні ігри в середній та низькій якості.

У цьому міні ПК користувачі можуть працювати з 12-ядерним процесором Intel i7-12700F та відеокартою RTX 3050 8GB. Швидка робота пристрою забезпечується за рахунок використання ОЗП DDR4-3200 об'ємом 32 Гб. Файли можна записувати на твердотільний накопичувач NVMe SSD 1 Тб.

Перевагою системної плати NZXT WaterCooler 140mm стала велика кількість портів та підтримка бездротових інтерфейсів Wi-Fi 802.11ac|ax+BT5.0. Усі комплектуючі знаходяться у стильному чорно-білому корпусі NZXT H1 White. Тут використовується блок живлення 650W 80 Gold. Ця машина чудово вирішує завдання в галузі дизайну та створення контенту.

 

 

Як вибрати найкращий міні комп'ютер ПК 2023

 

У рейтингу ми розглянули міні комп'ютери з корпусом у вигляді вежі. Це оптимальне рішення, оскільки вдається досягти хорошої продуктивності та можливості модернізувати пристрій у майбутньому. Це чудовий вибір для всіх категорій користувачів. Серед запропонованих традиційних настільних комп'ютерів у рейтингу є корпуси у вигляді куба.

Усі комп'ютери мають дискретний графічний процесор. Це дозволяє досягти підвищеної продуктивності при створенні контенту та запуску ігор. Тут не використовуються найпотужніші ЦП та відеокарти, але запропонованих комплектуючих буде достатньо для вирішення потрібних завдань.

Процесор необхідно вибирати в залежності від того, яку роботу слід виконувати. У нашому рейтингу є ЦП, в яких використовується від 4 ядер. Ще від обраної версії процесора залежать додаткові опції, наприклад, рівень потужності блоку живлення та тепловиділення. Для складної роботи варто звернути увагу до функції багатопоточності. В цьому випадку досягається істотний приріст продуктивності.

Усі пропоновані у рейтингу міні комп'ютери пройшли тестування. Ми перевірили продуктивність кожної машини та додали лише оптимальні варіанти. У будь-якому випадку ви зможете вибрати для себе найкращий варіант пристрою для виконання потрібних завдань.

 

 

Де можна придбати найкращий міні комп'ютер ПК 2023 року

 

Великий вибір комп'ютерів із цієї категорії пропонується в інтернет-магазині Артлайн. Користувачі зможуть знайти в каталозі компанії всі ПК, які ми детально розглянули в рейтингу. Спочатку потрібно визначитися з метою, для чого буде використаний міні комп'ютер. Потім можна дивитися на ЦП, відеокарту, ОЗП та інші комплектуючі, щоб забезпечити необхідний рівень продуктивності.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Який міні-комп'ютер підійде для роботи та запуску комп'ютерних ігор у високій якості?
ПК ARTLINE Overlord H1v87 буде оптимальним варіантом для вирішення цих завдань. У ньому використовується графічний процесор RTX 4070 12GB, за допомогою якого забезпечується плавний ігровий процес у сучасних іграх.
+ Яка версія міні-комп'ютера підійде для навчання?
Будь-який із запропонованих ПК зможе задовольнити ці потреби. Всі розглянуті пристрої мають такий рівень продуктивності, що дозволить їм тривалий час залишатись актуальними для навчання.
+ Який обсяг ОЗП буде оптимальним для такої категорії ПК?
У нашому рейтингу представлено ПК з обсягом оперативної пам'яті в діапазоні 16-32 Гб. На даний момент це оптимальний обсяг ОЗП для міні-комп'ютера.