#top-luchshikh

Оптимізація та інновації: комп'ютер 2023 для підвищення продуктивності

Купити комп'ютер в 2023 році

Кращі персональні комп'ютери дозволяють користувачам вирішувати завдання необхідного рівня продуктивності. Такі системи можуть ефективно справлятися з різними питаннями, наприклад, віртуальна реальність, редагування відео та фотографій, віддалена робота та інше.

Користувачі можуть підібрати для себе компактний неттоп, вибрати лаконічний дизайн моноблоку або великий системний блок для ігор, який зможе запустити будь-яку сучасну гру у високій якості.

Якщо ви хочете вибрати правильний ПК, визначтеся зі своїми потребами. Далі у рейтингу ми розглянемо персональні комп'ютери, які підійдуть для навчання, роботи з різними проектами та створення контенту.

 

 

Зміст:

  1. ПК ARTLINE Gaming G79 (G79v65)
  2. ПК ARTLINE Overlord GT502v16w
  3. ПК ARTLINE Gaming G77v41
  4. ПК ARTLINE Gaming X97v65
  5. ПК ARTLINE Gaming X99v50
  6. ПК ARTLINE Business B38v06
  7. ПК ARTLINE Overlord DRAGONv47
  8. Як вибрати найкращий комп'ютер
  9. Де можна купити найкращий ПК 2023 року?

 

 

ПК ARTLINE Gaming G79 (G79v65)

 

 

Користувачі отримують чудовий моноблок з відмінним дисплеєм, стереодинаміками та якісною веб камерою. Комп'ютер Gaming G79 (G79v65) пропонує високу продуктивність у різних сферах діяльності. Це справжній ковток свіжого повітря для ентузіастів.

Функціонує моноблок на базі 10-ядерного процесора 13 покоління Intel i5-13400F та відеокарти 40 серії NVIDIA RTX 4060 Ti 8GB. Разом із ОЗП DDR4-3200 SODIMM об'ємом 64 Гб цих параметрів буде достатньо для запуску сучасних комп'ютерних ігор. В якості накопичувача використовується швидкий пристрій NVMe Gen4 об'ємом 2 Тб. Все це дозволяє виконувати на пристрої завдання будь-якого рівня.

У корпусі Artline Gaming AiO A700 27" (A700-B660) вдалося ефективно розмістити всі комплектуючі. Система базується на платі B660i-P, яка підтримує бездротові технології Wi-Fi 802.11ac + BT4.0. Живлення на пристрій подається через блок на 300W .

Цей моноблок має якісний екран з VA матрицею. Діагональ монітора становить 27", його роздільна здатність - FullHD, а частота – 144Hz. У нього безрамковий дизайн, а матриця відрізняється великими кутами огляду. Моноблок можна встановити за допомогою стандартного кріплення VESA.

 

 

ПК ARTLINE Overlord GT502v16w

 

 

Тут пропонується найпотужніший споживчий процесор та відеокарта на поточний момент. В Overlord GT502v16w відмінно поєднується підвищена продуктивність та привабливий дизайн. Комп'ютер працює тихо під навантаженням і не перегрівається. На ньому можна максимально ефективно вирішити будь-яке завдання.

В ПК використовується системна плата TUF GAMING Z790-PLUS WIFI. Центральний процесор Intel i9-13900KF у комплекті з відеокартою RTX 4090 24GB демонструють ефективну продуктивність в іграх та при створенні контенту. Оперативної пам'яті DDR5-6000 Gaming об'ємом 32 Гб буде достатньо для вирішення більшості завдань. У комп'ютері пропонується два накопичувачі: NVMe на 1 Тб та SSD на 2 Тб.

Система підтримує бездротові технології Wi-Fi 802.11ac|ax+BT5.3. Для такого потужного ПК встановлено блок живлення 1600W 80+ Gold. В якості охолодження ЦП використовується система ROG STRIX LC 360 RGB White. Загалом користувачі отримують системний блок із модульним дизайном, де встановлені ручки для його перенесення.

 

 

ПК ARTLINE Gaming G77v41

 

 

Даний моноблок відрізняється перспективним ігровим потенціалом та чудовою продуктивністю. У Gaming G77v41 є багато портів. Це елегантний комп'ютер, який працює тихо. Його можна використовувати для роботи, творчості та ігор у низькій та середній роздільній здатності.

Базується моноблок на шестиядерному процесорі Intel i5-12400F. У ньому використовується дискретна відеокарта RTX 3050 8GB. Високу продуктивність при обробці контенту дає 64 Гб оперативної пам'яті DDR4-3200 SODIMM. Тут використовується накопичувач NVMe SSD 1 Тб.

Основа ПК полягає в системній платі Artline Gaming AiO G700 27". Вона підтримує бездротові технології WLAN/BT. Моноблок живиться від блоку на 300W. Ще є веб камера у форматі FullHD.

Монітор має безрамковий дизайн. Його матриця – VA, а частота поновлення становить 144 Гц. Діагональ монітора становить 27", він функціонує з роздільною здатністю FullHD. У результаті користувач отримує готовий до роботи пристрій, залишається тільки придбати мишку та клавіатуру.

 

 

ПК ARTLINE Gaming X97v65

 

Комп'ютер має стильний дизайн, він добре виглядає на робочому столі. При бажанні користувачі зможуть без проблем відкрити та оновити пристрій. ПК демонструє відмінну продуктивність у іграх у форматі 1080р. Ще комп'ютер дозволяє працювати із потужними графічними редакторами. Навіть за підвищених навантажень пристрій функціонує тихо.

Gaming X97v65 є ігровим комп'ютером. Він базується на процесорі Intel i7-13700KF та дискретній відеокарті RTX 3070 Ti 8GB. Тут використовується ОЗП DDR4-3600 Gaming об'ємом 32 Гб. Користувачам пропонується два накопичувачі для встановлення програм та запису файлів: M.2 NVMe 480 Гб та HDD 2 Тб. За бажанням комплектуючі можна оновити, корпус добре організований і легко відкривається.

У корпусі QUBE GALAXY ARGB знаходиться системна плата PRIME Z690-P D4 та блок живлення 850W 80+ Bronze. В якості системи охолодження використовується WaterCooler 240mm.

 

 

ПК ARTLINE Gaming X99v50

 

 

Цей комп'ютер пропонує стильний ігровий дизайн. У Gaming X99v50 багато портів для підключення додаткового обладнання. Його легко відкривати для поновлення комплектуючих. Цей комп'ютер підходить для ігор, роботи з офісними програмами та створення контенту. Його потужності буде достатньо для вирішення будь-яких обчислювальних завдань.

Базується пристрій на 16-ядерному процесорі 12 покоління Intel i9-12900KF і найпотужнішою на даний момент відеокартою RTX 4090 24GB. Разом з оперативною пам'яттю DDR5-6000 Gaming об'ємом 64 Гб це дозволяє у форматі 4К запускати сучасні ігри та швидко виконувати різні ресурсомісткі завдання у галузі створення контенту.

У пристрої стоїть системна плата PRIME Z690-A з підтримкою наступних бездротових технологій: WLAN/BT: Wi-Fi 802.11ac + BT4.0. В системі використається потужна система охолодження центрального процесора WaterCooler QUBE 360mm. Для надійної роботи цих потужних комплектуючих використовують блок живлення 1000W 80+ Bronze. У верхній частині корпусу QUBE TITAN знаходиться пиловий фільтр.

 

 

ПК ARTLINE Business B38v06

 

 

Цей неттоп відмінно підходить для користувачів, які не грають в ігри. Комп'ютер Business B38v06 є оптимальним варіантом для перегляду відео, навчання та бізнесу. Тут немає дискретної відеокарти та використовується не найпотужніший процесор. При цьому у категорії неттопів це оптимальний варіант.

У неттопі використовується шестиядерний процесор Ryzen 5 4600G, в якому є вбудований відеочіп Radeon Vega 7. Разом із ОЗП DDR4-2666 об'ємом 16 Гб дана система здатна ефективно працювати з електронними таблицями, текстовими редакторами, базами даних та іншим подібним софтом. Також можна запускати потоковий перегляд відео у форматі 4К.

Базується неттоп на системній платі PRIME A320I-K. Тут відсутні вбудовані бездротові технології, але є багато інтерфейсів для підключення монітора та іншого обладнання. Блок живлення пристрою розрахований на 200W. Розмір неттопа – 210×130×270 мм. У комплекті йде VESA кріплення.

 

 

ПК ARTLINE Overlord DRAGONv47

 

У комп'ютері Overlord DRAGONv47 користувачам пропонується гарний дизайн, тихе охолодження та гарний рівень продуктивності. Цей комп'ютер ефектно виглядатиме на робочому столі. На ньому можна запускати ігри у форматі 1080р. Дискретна відеокарта відмінно підійде для ігор та інших домашніх розваг.

В Overlord DRAGONv47 використовується 10-ядерний процесор Intel i9-10850K. Разом із дискретною відеокартою RTX 3060 Ti 8GB та ОЗП DDR4-3200 Gaming на 32 Гб створюється ігровий комп'ютер середнього рівня. Для запису ігор та програм пропонується два накопичувачі: M.2 NVMe 1 Тб та HDD 2 Тб.

Системна плата MPG Z490 GAMING PLUS відрізняється наявністю великої кількості інтерфейсів. Це дозволяє підключати додаткові джойстики та геймпади. Система охолодження процесора MAG CORELIQUID 240R, блок живлення на 750W 80+ Gold. Загалом користувач отримує ексклюзивний корпус QUBE GRIFFIN Custom та начинку, яка продовжує показувати хорошу продуктивність в іграх та інших сферах діяльності.

 

 

Як вибрати найкращий комп'ютер

 

При виборі відповідного ПК користувачам необхідно дивитися на його форму та функціонал. Ви повинні розуміти, який дизайн необхідний та які функції має виконувати пристрій. У нашому рейтингу представлені різні типи комп'ютерів:

  1. ПК із стандартним корпусом. Найчастіше це найпростіші та найдоступніші варіанти настільного комп'ютера. Такі пристрої мають просту конструкцію та багато варіантів конфігурації. Ще такі ПК відрізняються гнучкістю, з їх допомогою можна виконувати найрізноманітніші завдання, наприклад, починаючи з перегляду сторінок в інтернеті та потокового мультимедіа, закінчуючи роботою з іграми та дуже вимогливими програмами.
  2. Моноблоки. Це комбінація монітора та ПК, всі елементи знаходяться в одному корпусі. Подібні універсальні конструкції дозволяють користувачеві отримати потужний комп'ютер без громіздкого системного блоку і плутанини серед кабелів. У цій категорії трапляються навіть потужні пристрої, які можна використовувати для ігор.
  3. Ігрові настільні ПК. Такі пристрої відрізняються традиційною конструкцією корпусу. Вони мають потужні комплектуючі, оптимізовані для запуску високопродуктивних ігор. У таких системах застосовують нові дискретні графічні процесори, накопичувачі великої ємності, потужні ЦП і ефективні системи охолодження. Нерідко такі комп'ютери мають стилізований дизайн, який сподобається будь-якому геймеру.
  4. Неттопи. У цих комп'ютерах використовується особливий підхід, оскільки неттопи мають невеликі розміри. Найчастіше тут застосовуються комплектуючі із планшетів та ноутбуків. Такі настільні комп'ютери часто використовуються як домашній кінотеатр, коли потрібно відтворити потокове відео. Ці невеликі персональні комп'ютери ефективно працюють у бізнесі з офісними програмами.

Якщо ви бажаєте вибрати відповідний тип комп'ютера, то відразу варто визначитися з тим, з чим ви плануєте працювати. Будь-який ПК з нашого рейтингу підійде для вирішення базових завдань та серфінгу в Інтернеті. Тому для кожного варіанта використання потрібні різні системні вимоги.

Потужні персональні комп'ютери повинні оснащуватися дискретним графічним процесором, щоб працювати з анімаціями, відео та отримати високу продуктивність у іграх. Для навчання та роботи можна підібрати простіше рішення з відеокартою 30 серії NVIDIA або вбудованим відеочіпом.

 

 

Де можна купити найкращий ПК 2023 року

 

Всі види персональних комп'ютерів пропонуються в інтернет-магазині Артлайн. У каталозі компанії користувачі можуть знайти неттопи, моноблоки, ігрові ПК та комп'ютери зі стандартною формою корпусу. Всі розглянуті в нашому рейтингу пристрої пропонуються в інтернет-магазині.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Який бюджетний комп'ютер підійде для роботи з електронними таблицями?
Для вирішення цього завдання оптимально підійде неттоп ARTLINE Business B38v06. Системних вимог цього бюджетного комп'ютера достатньо для ваших завдань.
+ Який комп'ютер буде найпотужнішим у сфері створення контенту?
ARTLINE Overlord GT502v16w має найпотужнішу споживчу відеокарту та процесор на поточний момент. Саме цей пристрій зможе максимально ефективно обробляти такі обчислювальні завдання.
+ Порадьте комп'ютер, щоб він не займав багато місця на робочому столі?
У такій ситуації ви можете звернути увагу на моноблоки. У цих ПК поєднано монітор і системний блок, що дозволяє суттєво заощадити робоче місце.