#top-luchshikh

Ігрові моноблоки 2023: оптимальне поєднання продуктивності та зручності для геймерів

Купити  ігровий моноблок 2023

Найкращі ігрові моноблоки 2023 року будуть відмінним варіантом для користувачів, які цінують високий рівень продуктивності комп'ютера. При цьому тут не буде проблем із прокладанням кабелів та нестачею вільного місця на робочому столі. Це чудові багатофункціональні машини, які оптимізовані для запуску ігор.

Ігрові моноблоки вражають геймерів, тому що займають мало місця на робочому столі. Вони складаються з потужних комплектуючих, які також використовуються у найкращих персональних комп'ютерах. Такі моноблоки здатні витримувати високі навантаження. Крім запуску ігор, за допомогою цих пристроїв можна редагувати відео та працювати з графікою.

Монітори ігрових моноблоків мають велику діагональ. Іноді за своєю якістю вони кращі за звичайні монітори, тому вироби оптимально підходять для ігор. Далі ми розглянемо рейтинг із найкращими ігровими моноблоками.

 

 

Зміст:

  1. Ігровий моноблок ARTLINE Gaming G79 (G79v65)
  2. Ігровий моноблок Gaming G75v44
  3. Ігровий моноблок ARTLINE Gaming G79v38
  4. Ігровий моноблок ARTLINE Gaming G79
  5. Ігровий моноблок ARTLINE Gaming G77v40
  6. Як вибрати найкращий ігровий моноблок?
  7. Де можна купити найкращий ігровий моноблок 2023 року?

 

 

Ігровий моноблок ARTLINE Gaming G79 (G79v65)

 

Це найпотужніший моноблок у цій категорії. Пристрій Gaming G79 пропонує клієнтам яскравий дизайн та відмінний екран. У комп'ютері є такі потужні комплектуючі, за допомогою яких ви зможете впевнено запускати нові ігри та створювати контент. Особливу роль грає великий екран.

Базується комп'ютер на 10-ядерному процесорі Intel i5-13400F. Разом із відеокартою RTX 4060 Ti 8GB забезпечується високий рівень продуктивності в іграх. Як ОЗП використовується DDR4-3200 SODIMM об'ємом 64 Гб. Сучасні ігри мають великий обсяг, тому тут використовується твердотільний накопичувач NVMe 2 Тб.

У корпусі Artline Gaming AiO A700 27" розробникам вдалося розмістити системну плату B660i-P, яка підтримує бездротові інтерфейси Wi-Fi 802.11ac + BT4.0. Функціонує система на базі блоку живлення 300W.

Екран монітора має розмір 27", він працює з роздільною здатністю FullHD і частотою 144Hz. Перевагами моноблока є наявність безрамкового дизайну, VA матриці, ергономічної підставки та VESA кріплення.

 

 

Ігровий моноблок Gaming G75v44

 

Це гарний та компактний моноблок. Модель Gaming G75v44 є бюджетною, але користувачі все одно зможуть запускати ігри в низькій якості та скористатися всіма перевагами моноблоку.

У цьому комп'ютері застосовується чотириядерний процесор Intel i3-12100F. В якості графічного процесора встановлений GTX 1650 4GB. Об'єм ОЗП DDR4-3200 SODIMM становить 8 Гб – це мінімум для ігрового пристрою. В якості накопичувача використовується M.2 SSD об'ємом 240 Гб, чого буде достатньо для запису 2-3 сучасних ігор.

Пристрій має корпус Artline Gaming AiO G700 27". У ньому розміщується системна плата B660i-P. Блок живлення виробу – 300W. Незважаючи на те, що виріб є бюджетним, тут використовується якісний 27-дюймовий монітор із частотою 144Hz. Матриця екрану – VA, роздільна здатність – 1920x1080. Користувачам пропонується чудова веб камера FullHD та стереодинаміки. При бажанні користувачі можуть виконати модернізацію відеокарти та процесора.

 

 

Ігровий моноблок ARTLINE Gaming G79v38

 

Пристрій з чудовим дисплеєм та унікальною функціональністю. Gaming G79v38 успішно справляється з невибагливими іграми. Також моноблок може виконувати будь-які обчислювальні завдання та роботу зі створенням контенту.

Основою пристрою є шестиядерний ЦП Intel i5-12400F та графічний процесор GTX 1660 SUPER 6GB. Разом з оперативною пам'яттю DDR4-3200 SODIMM обсягом 32GB виріб успішно вирішує ресурсомісткі завдання. Накопичувача NVMe SSD 1 Тб буде достатньо для запису файлів та ігор.

У моноблоці використовується монітор із VA матрицею з великим кутом огляду. Його діагональ становить 27", роздільна здатність – FullHD, частота – 144Hz. Цього цілком достатньо для ефективного ігрового процесу. Основою комп'ютера стала системна плата B660i-P. Для роботи таких потужних комплектуючих використовується блок живлення на 300W. Важко придумати більш оптимальний моноблок для ігор, а також роботи з дизайном та електронними таблицями.

 

 

Ігровий моноблок ARTLINE Gaming G79

 

У пристрої поєднується неймовірний дизайн та потужний екран. Моноблок Gaming G79 пропонує клієнтам багато можливостей у сфері ігор. Ще його продуктивності буде достатньо для роботи з графікою та обробкою відео.

У комп'ютері використовується ЦП та відеокарта останнього покоління на даний момент. Шестиядерний процесор Intel Core i5-13400F показує високу продуктивність у зв'язці з RTX 4060 8GB. Тут використовують 64 Гб ОЗП DDR4-3200 SODIMM. Записувати файли та ігри можна на накопичувачі NVMe Gen3 2 Тб.

У корпусі Artline Gaming AiO G700 27" використовується системна плата B660i-P. Тут встановлений блок живлення на 300W. До додаткових можливостей можна віднести бездротові інтерфейси Wi-Fi 802.11ac + BT4.0 та веб камеру FullHD. У 27-дюймовому моніторі використовується матриця IPS. Роздільна здатність екрану складає QHD 2560x1440. До переваг монітора можна віднести наявність безрамкового дизайну та великі кути огляду.

Цей моноблок відмінно підійде для великої категорії ігор. Користувачі без проблем зможуть запускати навіть ресурсомісткі проекти, наприклад Assassin's Creed Valhalla, Cyberpunk 2077 та інші. Ще цей пристрій можна використовувати в іграх з віртуальною реальністю.

 

 

Ігровий моноблок ARTLINE Gaming G77v40

 

Комп'ютер Gaming G77v40 пропонує користувачам досить потужну систему за сучасними стандартами. Пристрій зможе впоратися з різними ресурсомісткими навантаженнями, редакторами відео та фотографій, а також з іграми.

Підвищену обчислювальну потужність забезпечує шестиядерний процесор Intel i5-12400F та відеокарта RTX 3050 8GB. Оперативна пам'ять представлена стандартом DDR4-3200 SODIMM об'ємом 32 Гб. Це єдина модель у нашому рейтингу, в якій використовується 2 накопичувачі: NVMe SSD 1 Тб та SSD SATA 1 Тб.

Основою пристрою стала класична системна плата для ігрових моноблоків B660i-P. Монітор у моноблоці має діагональ 27", матрицю VA, частоту оновлення екрану 144Hz і роздільну здатність FullHD. У комп'ютері вбудована висувна веб камера FullHD і стереодинаміки.

 

 

Як вибрати найкращий ігровий моноблок

 

На ринку пропонується великий вибір ігрових моноблоків, які відрізняються дизайном та конфігурацією. При цьому користувачі повинні враховувати його продуктивність та потужність. Моноблок пропонується із власним набором периферійних пристроїв. Тому користувачам необхідно уважно підібрати відповідний дисплей з урахуванням різних факторів, наприклад, яскравість, точність передачі кольору, колірне охоплення, роздільну здатність і розмір. Ще слід звернути увагу на динаміки, вони мають звучати чудово. У деяких випадках доведеться додатково купувати периферійні пристрої вищого класу.

Ігрові моноблоки пропонуються у різних категоріях. Можна виділити бюджетні моделі, які підійдуть лише для найпростіших ігор. Головною особливістю кожного ігрового моноблоку стала дискретна відеокарта. У нашому огляді немає комп'ютерів з інтегрованим графічним процесором, щоб користувачі могли розраховувати на підвищений рівень продуктивності.

Кожен пристрій ми детально протестували. Якби ці комп'ютери не вразили нас, ми не додали б їх у рейтинг. Крім потужності в іграх, ми звертали увагу на якість вбудованих динаміків та дисплей. Всі ці комп'ютери чудово впоралися з робочими навантаженнями. Ще всі моноблоки відрізняються якістю збирання.

У підсумку в нашому рейтингу перше місце зайняв пристрій Artline Gaming G79 (G79v65). Цей комп'ютер відрізняється підвищеною продуктивністю та красивим дизайном. За рівнем потужності він може повністю замінити персональний комп'ютер у вигляді вежі. На даному ігровому моноблоці можна без проблем запустити будь-яку гру. Він відрізняється надійністю та тихою роботою. Тому при виборі пристрою для ігор ви можете орієнтуватися на цей виріб.

 

 

Де можна купити найкращий ігровий моноблок 2023 року

 

Особливістю покупки моноблока став той факт, що дивитися необхідно не лише на процесор, відеокарту та ОЗП, а й на екран пристрою. Від вибору монітора безпосередньо залежатиме комфорт користувача. Замовити будь-який із розглянутих у нашому рейтингу ігрових моноблоків можна в інтернет-магазині Артлайн. Там пропонується детальний опис кожного пристрою та його огляд. Ви можете уважно вивчити всі запропоновані варіанти та вибрати для себе найкращий варіант ігрового моноблоку.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Для кого підійде моноблок?
Такий пристрій буде чудовим варіантом для геймерів, які бажають зберегти вільний робочий простір і не плутатися в кабелях. У такому моноблоці користувач отримує багатофункціональний комп'ютер, який має розмір як монітор.
+ Порадьте бюджетний варіант ігрового моноблоку?
У нашому рейтингу під такий опис підходить пристрій Gaming G75v44. При цьому користувачі можуть модернізувати моноблок, додавши більш потужні комплектуючі.
+ Який моноблок підходить для встановлення великої кількості комп'ютерних ігор?
В ARTLINE Gaming G79 використовується накопичувач об'ємом 2 Тб. На цей моноблок можна не лише записувати велику кількість ігор, а й запускати їх у будь-якій якості.