UA  |  RU

Trail Out – комп'ютерна гра у жанрі перегонів на виживання, розроблена студією Good Boys у 2022 році для платформ Microsoft Windows, Nintendo Switch, iOS.

 

Підібрати ігровий комп'ютер

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Trail Out
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Trail Out
  5. Огляд гри Trail Out
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Trail Out від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Ми приймаємо участь у гоночному турнірі, починаючи з останнього місця Чорного списку. Виграти – наше єдине завдання.

Гра позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Trail Out

 

Системні вимоги Trail Out вищі за середні. У гри дуже погана оптимізація, тому знадобиться потужна ігрова збірка. Вона фрізить, відрізняється великою кількістю багів, підвищеними системними та критичними помилками. Працює тільки на Windows 10 та 11 x64.

 

Мінімальні системні вимоги Trail Out

 

Рекомендовані системні вимоги Trail Out

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Trail Out

 

Який процесор потрібний для Trail Out

Під Trail Out встановлюємо 6-ядерний процесор Intel Core i5-11600K. Це найкращий варіант для сучасних ігор із високими запитами.

 

Яка відеокарта потрібна для Trail Out

Trail Out можна запустити і на 1050, але від лагів ви позбавитися не зможете. Для нормальної гри тут знадобиться Nvidia GeForce RTX 3060, не інакше.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Trail Out

Для цієї гри купуємо 16 гігабайт ОЗУ та SSD-накопичувач.

 

 

Огляд гри Trail Out

 

Атмосфера

Часи гонок давно минули. Навіть гонки на виживання вже давненько ніхто не робить - з 2010 таких ігор можна порахувати на пальці однієї руки. Чомусь, ніхто з великих видавців не зацікавлений у подібній грі, тому за справу беруться невеликі студії. Невідома студія Good Boys, інформації щодо якої в інтернеті практично немає, у 2022-му запрошує нас у власний аналог Flat Out 2 та Wreckfest. Гра називається Trail Out і вона намагається дотримуватися олдової канонічності.

Перший запуск Trail Out трохи шокує, адже очікуєш від гри зовсім іншого. Виявляється, перед нами чорна комедія з 90-х із жартами, які колись могли б бути смішними. Головним героєм у нас виступає Міхалич – зараз без жартів, реально Міхалич. Він професійний гонщик із СНД, який колись переїхав до Америки і досі не втратив акценту. Міхалич їздить на Запорожці, потрапляє на ньому у ДТП. Після його око знаходить рекламу фестивалю Trail Out, у якому той бере участь, щоб зірвати куш.

У грі пристойна к-сть кат-сцен, які розкажуть нам про життя Міхалича. У нього є і свій гараж, і свій собака, є друг Женька, який постійно ходить у протигазі. Одним словом, абсурд тут на першому місці, рука частенько тягнеться до обличчя, але ж не за сюжетом ми сюди прийшли – він, до речі, злизаний з Most Wanted разом із Чорним списком, але подається з комічністю рівня «Тупий і ще тупіший». Чи готові прийняти участь у фестивалі?

 

Геймплей

Відчути геймплей Trail Out ми можемо відразу після запуску гри та збереження налаштувань. Нам дадуть поганяти на нормальній тачці, після чого Міхалич розповідатиме історію свого неймовірного життя. На щастя, кат-сцени можна скіпнути, адже їх тривалий перегляд змушує сумніватися в нормальності власних брів, та й лицьова міміка починає стрибати, як графік зростання та падіння Біткоїна.

Оскільки перед нами спадкоємець Flat Out, ми хочемо почути крутий музичний супровід, що змушує знищувати всіх і все на власному шляху. Щось подібне нам намагаються впхнути, але за кілька секунд розумієш, що грає легкий американський поп-рок для тінейджерів. Пісні слухабельні, але, порівняно з метал-музикою, навіть приблизно не йдуть. Думаєш: "ну, хоча б так" і тиснеш педаль у підлогу. Перші виклики – це закручена траса та арена зіткнень. Міхаличу потрібно вибороти для себе місце у фестивалі, тому ви можете сміливо програвати, адже він все одно стане чемпіоном. Нас вводять у курс справи та знайомлять із Чорним списком з харизматичними, на перший погляд, героями. З ними автори не помилилися, адже ганяти з хлопцями, що запам'ятовуються, набагато приємніше, ніж з ноунеймами. Кожну пику ми штовхатимемо вниз списку, борючись у бос-файтах.

Враження від їзди у цій грі неоднозначні. Реалізму тут немає, автомобіль відчувається більше іграшковим, ніж справжнім, хоч важить кожна автівка пристойно, завдяки чому заноси на поворотах та проблеми з керуванням гарантовані. Швидкою Trail Out не назвеш, тут все відбувається досить повільно. Навіть із використанням закису азоту не відчувається спрага швидкості, але зіткнення вийшли феєричними. Час на секунду сповільнюється разом із музикою, ви гнете метал, розбиваєте шибки, з гуркотом врізаєтесь у супротивника, який саме перетинав дорогу. Це кумедно і приносить задоволення, але при таких зіткненнях часто занадто довго перевертаєшся або перебуваєш на власному даху, тому вчасно протискаємо R для рестарту. Кнопка стане в нагоді і на трасах, де можна заблукати, адже дорогу після зіткнень не завжди пам'ятаєш, а крихітний напис «не туди» внизу екрана спочатку не помічаєш.

Автопарк у Trail Out потішить нашого гравця, у грі представлені Лади, Запорожці, Жигулі та Волги. Вони йдуть упереміш з американським та європейським автопромом. Тачки прокачуватимемо, купуючи різні деталі в гаражі. Також авто збиратимемо з нуля – перший Запорожець зібрав власними руками! Режимів гри багато: від спринту до арен зіткнень, всі перегони завжди на виживання. Пофанитися можна, але гра має серйозні недоліки.

 

Графіка

Перше – у Trail Out жахливий технічний стан. Оптимізація пішла в нуль, до того ж виглядає гра зовсім не привабливо навіть на налаштуваннях ультра. Фризи, вильоти, баги, чорні екрани – це буде. Текстури на картах руйнуються, але після руйнування вони просто перемішуються з усім сміттям на карті, іноді й зовсім не знаєш, куди їхати. До того ж вони піксельні, а загальне тло надто розмазане. Вилетів із траси – обов'язково втрачаєш час на рестарті. Ідіотський гумор і нікчемні заставки добивають все. З музикою хлопці теж могли б заморочитись.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Trail Out від ARTLINE

 

На кожну гру ми маємо відповідь – ігровий комп'ютер, який повністю розкриє її потенціал. Щоб ви змогли грати в Trail Out без фризів і на максималках, ми підібрали чотири комп'ютери та розмістили їх у списку зростання продуктивності. Купити ігрову збірку ви завжди можете на сайті нашого інтернет-магазину.

 

Підібрати ігровий комп'ютер

 

Стандартні системні вимоги Trail Out для ПК

ARTLINE Gaming X65v19 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz) з роботою на 12 потоків. Цей популярний CPU працює в парі з ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB / GDDR6), яка підтримує Ray Tracing та DLSS. У збірці рекомендований для Trail Out обсяг оперативної пам'яті – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming). Об'єм постійної пам'яті: 240 GB (SSD) + 1 TB (HDD).

 

Високі системні вимоги Trail Out для ПК

ARTLINE Gaming X74v15 – ігровий персональний комп'ютер з 8-ядерним процесором Intel Core i7-10700F (2.9 – 4.8 GHz) з 10-го покоління Comet Lake. Комп'ютер виконаний у корпусі QUBE BREEZE з RGB LED-підсвічуванням. Обладнаний ігровою відеокартою AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB) та 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming). Накопичувачів два: SSD (240 GB) + HDD (2 TB).

 

Ультра системні вимоги Trail Out для ПК

ARTLINE Gaming X89v07 – ігрова збірка з 8-ядерним процесором AMD Ryzen 7 5800X (3.8 – 4.7 GHz) та 16 гігабайтами оперативної пам'яті енергоефективного стандарту DDR4 (3200 Gaming). Це топова збірка, що дозволяє зійти на Олімп продуктивності 2022-го без будь-яких компромісів. Комп'ютер обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 Ti (8 GB) та двома файловими накопичувачами: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Trail Out для ПК

ARTLINE Overlord P93v10 – незвичайний ігровий ПК з 10-ядерним процесором Intel Core i9-10900KF, який працює у тактовому діапазоні 3.7 – 5.3 GHz. 32 гігабайти оперативної пам'яті - те, що потрібно як для гри, так і для роботи з ПЗ (DDR4 / 3600 Gaming). Для геймінгу без обмежень встановлена ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB) з Ray Tracing та DLSS. Файловий накопичувач представлений SSD-диском на 1 терабайт пам'яті.

Питання

У Trail Out можна грати по спліт-екрані?
Так, як у старі-добрі
У Trail Out є грінд?
Так, під сам кінець потрібно буде набивати підписників
Де придбати Trail Out?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1664220/TRAIL_OUT/?l=ukr